|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
6.10.2010 14:35:44   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Upam, da bodo lepši dnevi čimprej, da operem še cotke. Danes sem še kupila prehodni pajac v NKD, kot ga je objavila škorpijonček (kje pa je ona?). Ful mi je všeč, ampak sedaj pa res več ne grem nikamor! Bodo morali zaprti vse štacune pred mano. user posted image  No, rabim še kapico in mogoče kakšne žabice user posted image , aja, pa aptamil eno vrečkico, ki ga omenjate. Če bo potrebno več, se domov iz P vzame cela škatla. Potem pa je za user posted image  vse. Zase nisem kupila še ničesar (no, za v P mam skoraj vse), v planu pa mam modrc, ene dva spodnja dela trenirk, kakšno majčko, sp. del pižame... Toliko, da ne bom hodla kot razcapanec po hiši user posted image , ostalo pa že sproti.

Počasi lahko grem rodit. user posted image user posted image user posted image  Jaz bi rada 15. novembra že vozičkala. user posted image

Jaz sem danes v NKD nasla 3 tetraplenicke za 2€ :) Prvotna cena pa je bila 5€ in se sprasujem kaksne marze morejo imeti te trgovine user posted image

Vozickanje user posted image ce gre vse vredu, grem danes po vozicek user posted image Meni bi tudi bilo idealno en teden prej roditi in okrog 15. ze na prvi sprehod.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
6.10.2010 14:38:54   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

A razmišlja katera o tem, da bi šla rodit v tujino, npr. Avstrija? Jaaz ne vem kam naj grem, ker če bo tako stanje glede te stavke, jim pa res ne zaupam,...

si verejtno mislila na tole dezelno kliniko, ki ni dalec od meje http://www.baby-feldbach.at/cms/index.php?p=1&ext=1

Jaz bi sla takoj, a sem si raje privoscila nov vozicek user posted image . Namrec mores placati ca. 450€ na dan, ne glede na nacin poroda.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
6.10.2010 14:41:34   
Mateja81
Zori- jaz sem jih sterilizirala tako, da sem zavrela vodo in potem notri 5 min kuhala dudice in flaške...Je pa zelo fajn če jih prekuhaš v destilirani vodi, ker zna bit sicer vse belo od vodnega kamna. Tak pa ostane vse lepo.
Mislim pa, da imajo v Muellerju tudi tiste manjše paketke mlekauser posted image  sam to ni ziher, da me ne boš potem "klela"user posted image .

Sem pa ugotovila, da nisem naredila fajn nakupa dudic. Sem kupila kar DM -ove (fajn poceni) in nimajo tistega pokrovčka kot npr. Aventove, da lahko dudo daš notri in ostane lepo čistauser posted image .

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
6.10.2010 14:48:11   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

ojla
da se spet malo oglasim
včeri ni bil moj dan, me je spet močno zvijalo (prebavne motnje-tako si js razlagam) na wc driskat pa samo 1x in to ob 6ih zjutriuser posted image . No čez dan je blo malo bolje in upam da danes tud tako ostane. A se kateri kaj podobnega dogajauser posted image user posted image user posted image

zori, pa imas redno prebavo?
mene tudi ze par dni nekaj zvija, se ponoci prav zbudim in grem na wc, pa kaj pojest, malo na net in spet spat - in to ze par dni tako. Ubogi moj bioritem user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
6.10.2010 15:01:03   
metaxa0911
Evo še mene mal...

Res si more človk vzet cajt, de vse tole najprej prebere...

Kar se nalepkic tiče-jaz sem jih kupla v BC, tiste penaste in ful lepo pridejo...Bom prilepla slikco sobice, če bom znala :)

Mene vedno bolj skrbi tale streptokok,sam dons na pregledu nism nč omenla, ker mojega zdravnika ni blo, bom rekla v soboto, ko grem spet... Sem več tm kot tiste, ki so že 14 dni čez rok. V 10 dneh sem mela 4 CTG-je, 2 pregleda, ultrazvok... Pa še kr ne vem al bo user posted image  kej prej al ne... Dons so mi rekl, da ctg pridno kaže, čeprav mene še nč glih ne boli, razen občasnega šraufajna ter rednega otrdevanja trebuha. Sam da dons še ne bo, nej grem domov, v soboto zjutri pa spet pregled :) Fajn. Mam pa menda eno manjše vnetje, ki se pojav pred porodom kr pri velikih nosečnicah in sem dobila svečke, da preden pride user posted image  še to pozdravmo.

Drugač pa tut mene zvija podobno kot vas, ponoči veliko bolj kot čez dan...čeprou sem danes mal bolj spala...Zadnič me je pa ponoči v križu redno v intervalih kako uro in pol neki grabilo- zabolelo, bolečina se je stopnjevala, trebuh otrdel in popustilo...ampak bolečina ni bla neznosna in se je kasnej spet bolj kot ne umiril, sem zaspala,zjutri pa vse ok.

Mi je pa že 2 dni zeloooo slabo, mi gre skoz na bruhanje, ja in obliva me, kot de bi blo 40 stopinj. Moj ginekolog prav da je to zared viška energije :) Mamo pa kr vse podobne težave :)

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
6.10.2010 15:05:00   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

kk to da ti je delu ultra zvok??? jaz sem mu pozabla rčt za streptokok. upam da je v pon. še cajt.
kar se pa menjave gin tiče - ti pa tk povem, najprej preveri kam se lahk prestaviš. sem govorla s predstavnico poroniškega oddelka v SG (dr.Kramerjevo) pa je rekla da je eden boljših gin. ki pač stvari včasih pove na svoj "nerazumljiv" način in da naj ne menjam, ker bom tžko dobla drugega. (posebej tk dobrega)
:( jaz bi tut mela ultrazvok :(

ojej MalaNeli, noben zdravnik, pa naj bo se tako strokoven, nima pravice se s svojimi komentarji znasati nad pacienti!
... njegovo strokovno delo je lahko zlata vredno, samo ce nima pravega odnosa do pacientov bi potemtakem tudi lahko bil avtomehanik, da se ne potrebuje ubadati s svojimi stankami. Eni ljudje res ne bi smeli delati z ljudmi.
Jaz sem v Mariboru menjala pulmologa, ker je imel neprimerne komentarje, kot to, da naj ubijem svojega macka(pa to mi ni 1x rekel) in se par cudnih.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
6.10.2010 15:10:21   
MalaNeli
svda.
če je le možno menjat, pa če maš h komu it. pa da veš da je dober.
jaz vem da dokler nev enga vredu dohterja, bom pač "izpade" ttga prenašala.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
6.10.2010 15:20:06   
maa2010
MalaNeli, vem da je tezko najti dobrega gin, ampak pri slabem vztrajati tudi nima smisla. Se bos ti bolje pocutila.
Drugace pa imam jaz vsak mesec UZ + vag. pregled. in ko imam kaksna vprasanja ima cas, da mi odgovori. Skratka, dober odnos user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
6.10.2010 15:24:17   
MalaNeli
saj ni slab gin. ampak pristop njegov. njegovo izražanje in "obsojanje"
drugač je pa med boljšimi gin.na koroškem.
ampak stvari pove tak da včasih koga tut prizadane. pa mogoč ma kdaj tut kako neumesno.
ampak bolš tak gin. kot pa bit brez.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
6.10.2010 15:31:34   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: metaxa0911
Res si more človk vzet cajt, de vse tole najprej prebere... 

Kaj pa jaz, ki moram par 10 strani nazaj, da popravim seznam? Ga mam namen vsak dan, pa mi ne uspe. user posted image  Bom danes. Drugače pa ti kar počivaj, da čim dlje zdržita 2v1.

Jaz pa nimam posteljice zložene, ker je bodoči očka šel kupit novo. In kje je problem? Je modre barve, spol pa želiva obdržati zase do konca. user posted image  No, saj bo tiste tri dni, ko bom v porodnišnici.

Drugače pa tudi mene zadnje dni matrajo rahle slabosti, a ni prehudo. Aja, se še vozite same? Jaz ja, čeprav me vsi nekaj preganjajo, da naj raje koga pokličem. Kje pa se mi da iskati vsak drugi dan nekoga, da me bo zvažal in čakal. Dokler se dobro počutim, se bom še vozila (pa tudi ne delam veliko km).

(odgovor članu metaxa0911)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
6.10.2010 15:45:40   
Bumbolina
Pozdravljene!

O handlingu: tukaj http://med.over.net/forum5/list.php?46 je med pripetimi tamami video s handlingom, pa tudi ena zloženka... Vsaj do določene mere ga je fajn izvajati (npr. glede pravilnega dvigovanja in nošenja otroka, pa tudi potem pri hoji....Pač pustiti, da se otrok razvija s svojim tempom in pri tem ga primerno spodbujati)... Je pa na tem forumu kar precej zanimivih in predvsem uporabnih informacij (npr. čiščenje noska...).

Kaj več pa kasneje, ko se prebijem skozi vse poste...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
6.10.2010 15:52:35   
phelps
Sonček, ja, tiste, ki imamo rok čisto na začetku meseca, se počasi pripravljamo na odhod iz porodnišnice oz. ne štejemo več mesecev, ampak samo še dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potovalka bi morala v tem trenutku bit že pripravljena, vsaj tako pravi doktorica glede na XXL dimenzije Phelps user posted image user posted image user posted image

Aptamila pa imam samo dve mali vrečici (za dva obroka) zgolj za rezervo in jih nikakor ne bom nosila v P, tudi jaz zelo upam, da bo steklo dojenje.

Jaz sem se pa na žalost zredila v noge in v rit, vseeno pa lahko še nosim trenerko iz nenosečniških časov, kavbojk in podobnega niti nisem probala navleči nase. Tisti ozki modeli mi ziher ne bodo prav tudi ko zgubim trebuh. Potem najbolje, da grem tudi jaz domov v trenerki, za zgoraj bom pa dokupila kakšen lep zgornji del v Hervisu oz. bom uporabila kakšnega starega.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
6.10.2010 15:53:00   
malajka84
vožnja...js se ne vozm nč rada sama, ker se mi zdi, da sm štorast voznik ratala, pa še u najnem avtu je trebuh prevelek pa noge prekratke, pa glih komi še znese, tko da ponavad me ati okol voz, živimo v isti hiši, on je upokojen ma čs...no sej sm mnde že pisala o tem, da ponavad pol jst njega čakam, ne o mene:) ne vem, mi je bl zihr, kr se mi res zdi, da nisem več za volan.

slabosti
...tud pr men se neki pojavljajo, kr tko iz lepga mi slabo rata...pa neki člasa traja pol pa mine...

"zvijanje"
...dans ponoč je blo spet pestro sm več bl apokonc k pa u postl, kr me je spet spodi levo tolk zategval..pa kr ni hotl spustit..ni blo proun nč fajn občutk no..in to skoz celo noč, zdej je mir...do noči..pol p ajovo na novo, ne vem zakaj to..mogoč je prebava kriva, ker sm lhk srečna če grem enkrt na dan...o lulanju pa d ne govorim..skos sm tam..pa to ni za par kapljic..je zmer kak ornk deci:)

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
6.10.2010 15:55:14   
zori82
evo pa sm zlikala oblekice, jutri pa še ostale tetra pleničke. Uh tole likanje pa fajn zmatrauser posted image . Zdj pa še kosilo skuhat, nekaj na hiter ker se mi nič več ne da.

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja81

Sem pa ugotovila, da nisem naredila fajn nakupa dudic. Sem kupila kar DM -ove (fajn poceni) in nimajo tistega pokrovčka kot npr. Aventove, da lahko dudo daš notri in ostane lepo čistauser posted image .

Js mam obe to aventovo s pokrovčkom in eno dm-zraven sem kupla škatlico za dudico tud v DM, stane nekje 2€. Tako da si to dokup in problem je rešenuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: zori82

ojla
da se spet malo oglasim
včeri ni bil moj dan, me je spet močno zvijalo (prebavne motnje-tako si js razlagam) na wc driskat pa samo 1x in to ob 6ih zjutri . No čez dan je blo malo bolje in upam da danes tud tako ostane. A se kateri kaj podobnega dogaja

zori, pa imas redno prebavo?
mene tudi ze par dni nekaj zvija, se ponoci prav zbudim in grem na wc, pa kaj pojest, malo na net in spet spat - in to ze par dni tako. Ubogi moj bioritem

ne nažalost nimam, wc vidim mogoče 2x na teden al pa še to ne. Me po teh tabletah še bolj zapira, ampak jih morm jest ker drugač sm čist pof. Probala sem vse možno jesti in piti pa mi čist nič ne pomaga. Tko da bom mogla potrpeti še ta zadnji mesec potem pa upam da bo bolje.

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
6.10.2010 15:59:00   
severnica77
Očitno nas vse zadnje čase nekaj zarezuje, zateguje, boli, nam je slabo ... matra no ....
No, pri meni je isto.

Muči me to, da ko se bejbi preteguje meni trebuh razteguje, on pa je velik za svojo starost. Torej mali trebušček pa veliki bejbi - res neprijetno raztegovanje user posted image . Prava prostorska stiska mora biti.

No, upajmo, da vse ostanemo 2v1 vsaj do kakšnega tedna pred PDP.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
6.10.2010 15:59:30   
majabar
D0aisy, hitro se pozrdavi!
pajac, drzi se;). Tudi mene je prejsnji torekmocno zvijalo, zdaj pa ne vec. Kaj zbode, zaboli sramna kost in to je to. Otrdevanje trebuha je prisotno veckrat na dan, a ne boli.
Odlocbo sem dobila samo za paket, za starsevsko nadomestilo pa se ne.
zori, lep trebuscek!
Je pa moj vceraj kupil posteljico s previjalno mizouser posted image .

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
6.10.2010 16:16:36   
sara pia
Čao user posted image

Tudi jaz imam slabosti, ko kaj pojem, pa trebuh mi razteguje, da me že včasih prav boli, ampak važen je da čutim gibeuser posted image
Danes sem pa dobila odločbo za paket in za starševsko nadomestilo, sam nč ne piše kdaj bo denar nakazan, upam da 15.10, ker rabim za nakup cunjic.
Zdaj pa šibam na pregled, lepo se imejte

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
6.10.2010 16:26:18   
pesjanarka
Ojla,

da še z vami delim malo smeha.

Mojemu sem zjutraj razlagala, da bom danes verjetno pekla nutelino torto z bananmi. Pa prejle čvekava po msnju in gre nekako takole:

on: a torto že pečeš?
jaz: ja
on: aha
jaz: zakaj
on: nč. kr tko. rabim nekaj za fantaziranje ...

Zgleda, da sva že v tej fazi rutine, da za fantaziranje ne vpraša več "kaj maš pa oblečeno?" ampak "kaj pa kuhaš?" user posted image

Sicer sem pa danes v Mullerju kupila koš za plenice in modrček za dojenje. Ful imajo bedno, ker ga ne moreš probat. Prodajalka je bila ful prijazna in je rekla, naj ga kupim in grem na wc probat in potem takoj prinesem nazaj zamenjat. Tako sem morala naredit kar 3 probe, da sem našla pravega.

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
6.10.2010 16:35:04   
pajac
user posted image user posted image user posted image vidim, da smo vse po vrsti razštelane user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz se še vozim z avtom. Saj vsak dan grem po Petra v Ljubljano in nazaj, prejšnji teden pa sem ga vozila v obe smeri.. no saj vmes nisem šla domov, ker se mi ni splačalo... Prvič nisem smela, ker sem se začela odpirat...

Kar se tiče prebave.. magnezij odpira, ziher, samo zadosti ga moraš vzeti user posted image user posted image Sem včeraj vzela cca 4-5 tbl (no mislim da tri magnesole pa 1 Mg tbl od neke hrvaške firme (sem kupila na morju, ker sem Magnesol doma pozabila) in je noter Mg za 2 Magnesola... ne sprašujte kaj je bilo zjutraj...

Danes mi pa trebuh redno otrdeva, samo to me ne skrbi.. tisto, ko postane neprijetno, pa sevat v križ pa mi ni všeč...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
6.10.2010 16:37:51   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

Ojla,

da še z vami delim malo smeha.

Mojemu sem zjutraj razlagala, da bom danes verjetno pekla nutelino torto z bananmi. Pa prejle čvekava po msnju in gre nekako takole:

on: a torto že pečeš?
jaz: ja
on: aha
jaz: zakaj
on: nč. kr tko. rabim nekaj za fantaziranje ...

Zgleda, da sva že v tej fazi rutine, da za fantaziranje ne vpraša več "kaj maš pa oblečeno?" ampak "kaj pa kuhaš?" user posted image

Sicer sem pa danes v Mullerju kupila koš za plenice in modrček za dojenje. Ful imajo bedno, ker ga ne moreš probat. Prodajalka je bila ful prijazna in je rekla, naj ga kupim in grem na wc probat in potem takoj prinesem nazaj zamenjat. Tako sem morala naredit kar 3 probe, da sem našla pravega.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj jaz sem zadnjič gledala te modrčke, pa si jih nisem upala kupit.. imam par starih, ki so mi zdaj ravno prav in bom preverila, če bodo sploh prišli v poštev... če ne pa bom pol šla kupit, ko bom ugotovila velikost (sem imela namreč "bombe" po porodu...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
6.10.2010 16:53:58   
pesjanarka
Pajac, a si imela bistveno večje, kot med nosečnostjo? Jaz sem kolebala med košarico C in D. C mi je ulita, v D je bilo pa še kar nekaj zraka. Pa sem se potem odločila za C. Sam, če se mi bodo pa še kaj dosti povečale ...user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
6.10.2010 16:56:56   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

Pajac, a si imela bistveno večje, kot med nosečnostjo? Jaz sem kolebala med košarico C in D. C mi je ulita, v D je bilo pa še kar nekaj zraka. Pa sem se potem odločila za C. Sam, če se mi bodo pa še kaj dosti povečale ...user posted image

koliko se spomnem ja.. posebej tik pred dojenjem... samo to ni pri vseh enako....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
6.10.2010 16:58:54   
Majchi
Jaz sem bla tud danes v Mullerju in BC in sem kupila še pleničke, dude, nastavke za dojenje, cuclje, glavniček, škarjice, termometer za v vodo in podobne malenkosti. Je blo kar fino tole nakupovat.

Bolj ko razmišljam, manj mi je jasno, katera trgovina je NKD?

Modrci za dojenje. Jaz jih imam enih 5 iz Mullerja, pa sem jih pozabila probat preden sem šla danes tja. Upam, da so mi še prov. Ker imam že zdaj bombe (D košarca), po porodu pa znajo bit še večje. Upam, da ko shujšam, da mi tud joške uplahnejo.

Potem sem se pa še s svojimi majčicami (iz prve nosečnosti) dobila v Zvezdi. In ugotovile smo, da smo čisto izgubile feeling za vse oblekice, velikosti, cepljenja ipd. Nobena se nič več ne spomni, razen ene, ki ima zdaj že ta drugega starega 8 mesecev, pa je pač "in"user posted image . Mislim, da bom jutri še enkrat vse cotke pregledala. Namreč dobila sem jih tudi v št. 68, pa so se mi tok majhne zdele, da bi ble lahko glih ta prave za začetek. Ojoj koza, čist sem brez feelingauser posted image . Ne morem verjet, da lahko v 3 letih vse pozabiš.

Drugače pa vidim, da sem med srečnicami, saj cele noči spim kot bomba, razen če me Lana kaj kliče, ampak to je 1-2x na teden mogoče. No, pa 1x na noč moram za lulat vstat. Takrat grem seveda obvezno tud v otroško sobo pogledat, če je Lana pokrita in potem spet nazaj zaspim kot bombauser posted image .
Šraufa me niti ne. Se mi zdi, da me je pred nekaj tedni velik bolj kot pa zdaj. Edino štorasta in neokretna sem tok, da sem že sama sebi smešna. Moj se mi tud skoz smeji, ko vidi, kako si štumfe obuvam, kako si noge brišem po tuširanju, kako se iz tal pobiram, če se z Lano igram...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
6.10.2010 17:03:37   
Majchi
Aja, pa še to. Ne vem, katera je že razlagala, da se ji še ni na glavo obrnil... No, tudi meni se še ni in sem zdaj izvedela za eno akupunkturo, pri kateri se v 95% obrnejo. To baje delata 2 zdravnici v Slo (in sta prav zdravnici), ena je iz Dobrne, druga pa dela v pilates centru na Wolfovi v Ljubljani.
Kolegici, ki hodi tja zaradi istega vzroka, je še zame dala medicinsko mokso, s katero zdaj krožim nad določenimi točkami. Saj vem, neka woo-doo scena, ampak probat ni greh. Na zunanji obrat še vedno lahko potem grem.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
6.10.2010 17:19:34   
naša beba
No, to sem še pozabila prej pripisat... beba je lepo obrnjena na glavco - mala verjetnost, da se prekucne nazaj na noge, veliki smo 33 cm, težki pa 2098 gramov. Mislim, da je kar ok. Primerjava med meritvami in predvidenim PDP pa je samo en dan...

Zdaj sem pa crka... soba prestavljena in postavljena. Predali previjalne mize polni robe, neki še čaka na likanje, ostalo še na pranje, ziblka tudi postavljena. Jutri grem iskat podlogo za previjalno in gledat dodatno omaro, ker cotic ni več kam pospravljat ter pa poličke za nad previjalno.
Zopet bo pester dan...

Sem pa tudi ena izmed teh, ki nas vsepovsod špika in zateguje. Se mi zdi da mi bo popek razneslo. Danes je malo bolje kot včeraj... nisem mogla drugače in sem si prelepila čez eno blazinico... tako se mi vsaj ne riba ob vsakem premiku ob majčke...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?