Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 13:14:50
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Ječi zdaj pa RES ni pravi čas.. bom kar počakala še kak dan... kje ti najdeš take dobre slikce. Pa znaš nasmejat človeka. Naj se te usmilijo, če še nočeš jit! Sam enkrat bo pa treba .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 13:18:21
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: library Neumno vprašanje, ampak kakšne zeljne liste to mislite? Kupiš glavo zelja in odtrgaš list in si daš na joško? jaz se zelja spomnim kako smo ga uporabljali za mene ko sem bila majhna za zbijanje vročine... v bistvu vleče vročino iz telesa... smo ga pa malo natolkli s tistim kladivom za zrezke, da zmehčaš list in začne sok ven tečt , dali kamor je bilo treba (ti boš dala na joške, a ne? :)) in potem nekaj čez, da se lahko vse skup pregreje ... kako plenico al pa brisačo... pol pa pustiš neki cajta to gor...
|
|
|
|
RE: vprašanje 12.11.2010 13:19:19
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: leonoral Lep pozdrav vsem skupaj.... Imam kar nekaj vprašanj, upam da dobim kakšen fajn odgovor:):) čeprav nisem na pravi temi:):) In sicer....27.10.2010 sem začela z novo tablico Logest (jemljem že skoraj 2 leti - redna M), 04.11.2010 sem predčasno nehala jemati, 6.11.2010 pa sva imela z fantom SO. Ker sem slišala, da ko predčasno končaš s tabletkami dobiš menstruacijo po 4-6 dneh me zanima ali je mogoče, da sem zanosila? Ker je po zadnji tabletki minilo že 8 dni me zanima ali je mogoče, da sem zanosila koliko časa moram še počakati, da lahko naredim test??? Hvala že vnaprej in v pričakovanju Vas lepo pozdravljam.... Jaz mislim, da skoraj ni mogoče, da bi zanosila, ampak če ne bo menstruacije, pa naredi test. Sam če si že toliko časa na tabletkah, si itak zaščitena tudi v premoru.
|
|
|
|
RE: vprašanje 12.11.2010 13:37:14
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: library IZVIRNO SPOROČILO: leonoral Lep pozdrav vsem skupaj.... Imam kar nekaj vprašanj, upam da dobim kakšen fajn odgovor:):) čeprav nisem na pravi temi:):) In sicer....27.10.2010 sem začela z novo tablico Logest (jemljem že skoraj 2 leti - redna M), 04.11.2010 sem predčasno nehala jemati, 6.11.2010 pa sva imela z fantom SO. Ker sem slišala, da ko predčasno končaš s tabletkami dobiš menstruacijo po 4-6 dneh me zanima ali je mogoče, da sem zanosila? Ker je po zadnji tabletki minilo že 8 dni me zanima ali je mogoče, da sem zanosila koliko časa moram še počakati, da lahko naredim test??? Hvala že vnaprej in v pričakovanju Vas lepo pozdravljam.... Jaz mislim, da skoraj ni mogoče, da bi zanosila, ampak če ne bo menstruacije, pa naredi test. Sam če si že toliko časa na tabletkah, si itak zaščitena tudi v premoru. se strinjam test komot narediš, si vsaj sigurna pri čem si.... čeprav je malo verjetnosti, se pa lahko zgodi, da si v tistem malem odstotku srečnic, ki zanosijo kljub tabletkam...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 13:39:51
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Jaz sem zdaj ležala ob Petru in malo počivala, ko je gledal risanko pa me je začelo sspodaj nad dimljami desno boleti.. pa zdaj ne vem a me boli črevo, slepič, jajčni, ali se to napravljajoneki čudni popadki.. no pol sem pohitela Petru skuhat kosilo in je minilo, samo zdaj pa spet malo boli.. Moram malo gledat na uro, samo mi je hecno ker boli spodaj pri slepiču... Grem dokončat kosilo pa ga spravit spat, da vidim, kaj dogaja, da bom imela čas Janija poklicat v miru, če bo treba.. Me malo panika preganja.. Zdaj se mi mudi lase umit pa stuširat se.. No ravno me je Jani klical da se mu je sesul telefonin da ne ve kaj se dogaja.. še dobro da obstaja fiksni... zdaj pride po enega starega, ki ga imamo za rezervo.... Ječi zdaj pa RES ni pravi čas.. bom kar počakala še kak dan... Hej, jst sem zadnjič tud ta problem omenila ginekologinji, pa prav, da je to kar pogost problem pr nosečkah. Pač baby prtiska na te živce in žile. Sej bo kmal boljš. Mene tud to včas kar fajn pomatra. Zdržmo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 13:49:01
|
|
|
|
kapesanta
|
Zdravo - do zdaj bla brez elektrike NA CTG sploh ne vem kaj je pokazalo, ker je sestra iz bolnice samo datum - ponedeljek - dala. Sem ji povedala da mi je šel čep, pa je rekla da pol bom pa verjetno prej prišla. Do zdravnika me ni pustila (gužva) tako da še vedno čakamo da mati narava naredi svoje. Plan - čimveč šibat okrog, po možnosti vožnja po luknjah. Moj pravi, da v ponedeljek mormo bit že 4, tko da - komanda je izvršna
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 13:49:32
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ IZVIRNO SPOROČILO: pajac Jaz sem zdaj ležala ob Petru in malo počivala, ko je gledal risanko pa me je začelo sspodaj nad dimljami desno boleti.. pa zdaj ne vem a me boli črevo, slepič, jajčni, ali se to napravljajoneki čudni popadki.. no pol sem pohitela Petru skuhat kosilo in je minilo, samo zdaj pa spet malo boli.. Moram malo gledat na uro, samo mi je hecno ker boli spodaj pri slepiču... Grem dokončat kosilo pa ga spravit spat, da vidim, kaj dogaja, da bom imela čas Janija poklicat v miru, če bo treba.. Me malo panika preganja.. Zdaj se mi mudi lase umit pa stuširat se.. No ravno me je Jani klical da se mu je sesul telefonin da ne ve kaj se dogaja.. še dobro da obstaja fiksni... zdaj pride po enega starega, ki ga imamo za rezervo.... Ječi zdaj pa RES ni pravi čas.. bom kar počakala še kak dan... Hej, jst sem zadnjič tud ta problem omenila ginekologinji, pa prav, da je to kar pogost problem pr nosečkah. Pač baby prtiska na te živce in žile. Sej bo kmal boljš. Mene tud to včas kar fajn pomatra. Zdržmo. me pa je zdaj v križu začelo sekat... mah bomo videli.. po moje ni nič, lahko tudi da je od zaprtosti.. No Peter spi, mož prevzel telefon, grem se spedenat za vsak slučaj.. itak sem imela v planu danes lase umit...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 13:50:49
|
|
|
|
Majchi
|
Čestitke Soncchheekk in Ljubljana!!!! Tale RR pa zaje.bava do skrajnosti, ej . Prov polhen kufer ga že imam. Da preberem 2 strani vaših sporočil, rabim 1 uro, ker tok počas nalaga, pa ven meče vmes. Bog ne daj, da si ne skopiram posta preden objavim... No, jaz to noč nisem imela nič popadkov, sem spala kot bomba. Se je pa mali čisto umiril in čutim samo še nežne premike. Me kar malo moti oz. skrbi. No, prejle se je pa začelo otrdevanje trebuha in špikanje, drugega nič. So se pa začeli telefoni, sms-i, sporočila na facebooku... Skoz ista vprašanja. Pa saj vem, da nihče nič slabega noče, ampak mi je kar zoprno razlagat, da še ni nič in da bomo sporočili, ko bo. Pajac, mene je tudi dons nekaj tako špikalo kot ti opisuješ. Ampak samo parkrat, potem je blo konc. Dons imam pa rahle krče, ob katerih me vse peče . Ne boli, ampak peče. Kr neki... Ječi, jaz bi si sčrpala samo tok, da pritisk popusti in nikakor ne do konca. Kar se čišče tiče je pa pri men trajala kakšnih 14 dni, potem pa še kakšen teden rahlo krvavega izcedka, nakar je bil mir.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 14:01:56
|
|
|
|
emma83
|
Dober dan, midva pa čakava očija, da pride domov in da gremo ven, medtem pa poslušava muziko in se crkljava. Punce, ki vas boli in zateguje povsod: jaz sem po porodu dobila vnetje kite na levem gležnju zaradi povečane teže in zatečenosti. Skoraj 10 dni nisem mogla na nogo stopiti tako kot je treba, zdaj je že v redu, me pa še vsake toliko malo špikne, sem pa to bolečino čutila zadnji mesec nosečnosti, ko sem se razmigala, je bilo pa v redu. V glavnem hočem povedati, da se pazite. No frajer mi je zdaj zaspal v naročju, jaz pa z eno roko tipkam. Aja punce naj ena odpre novo temo, ker nas bodo vsak čas zaklenili, ker smo že čez 200 strani. Mamice koliko časa je pri vas prvič trajala čišča? V torek bo 4 tedne od poroda pa mi še vedno na izi teče. Malo zoprno že, mene pa že daje, da bi . Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 14:20:24
|
|
|
|
naša beba
|
Kaj smo že rekle, da bo naslov nove teme? A ostanemo pri nosečnicah, ali odprem pri "starši čvekamo"?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 14:33:56
|
|
|
|
pajac
|
meni je vseeno, okotbrke so čakale še zadno pa so se potem preselile.. kakor koli bom našla... mi ne uidete no way...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 14:38:48
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta Zdravo - do zdaj bla brez elektrike NA CTG sploh ne vem kaj je pokazalo, ker je sestra iz bolnice samo datum - ponedeljek - dala. Sem ji povedala da mi je šel čep, pa je rekla da pol bom pa verjetno prej prišla. Do zdravnika me ni pustila (gužva) tako da še vedno čakamo da mati narava naredi svoje. Plan - čimveč šibat okrog, po možnosti vožnja po luknjah. Moj pravi, da v ponedeljek mormo bit že 4, tko da - komanda je izvršna še dobro da ubogaš moža
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 12.11.2010 14:39:33
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac meni je vseeno, okotbrke so čakale še zadno pa so se potem preselile.. kakor koli bom našla... mi ne uidete no way... saj po mojem se lahko potem že čez kak dan odpre zopet nova tema... samo da nas ne zablokirajo prehitro...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?