|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
3.2.2010 22:27:22   
Jessy
Tako nekako izgledam od zadaj. user posted image user posted image user posted image
user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 751
3.2.2010 22:58:52   
ursa_p
Cau!

Joj, sem vas spet brala kot nora! user posted image

Od sobote oz. petka sem imela res precej malo casa. V soboto je moj sinko dopolnil 4 leta in takrat smo se tudi vracali iz Kranjske. V nedeljo pa je praznoval rojstni dan s svojimi prijateljcki ... je bilo super, gal je bil navdusen. Popoldne pa se doma za babici in mojega brata z zeno. Vceraj pa ga je doma cakalo presenecenje za rojstni dan ... dobil je novo kolo ... je bil tako navdusen in je se vedno, da ga vozimo iz njegove sobe v dnevno, pa potem nazaj ... vazno, da je skoz zraven njega. user posted image user posted image user posted image
Drugace pa imam v sluzbi se vedno guzvo, delam se ta teden, potem imam 1 teden dopusta in potem se zadnji teden sluzbe. V sluzbi pa mi ze ves cas govorijo, da mi bo itak dolgcas, pa da nej se ne grem rodit, da me tolk rabijo ... jah, kaj cem ... jaz bi bila pa rada ze doma. Ampak smo se za teh 10 dni letovsnjega dopusta, ki bi jih morala izkoristit zmenili, da jih koristim po porodniski, kar mi bo se precej prav prislo, glede na to, da sigurno ne bomo dobili vrtca.

Pripravljeno nimam se vedno nic novega ... samo oprane in zlikanje cunje, ostalo pa se nic ... upam, da bova naslednji teden, ko sem doma pripravila vsaj posteljico, lupinico in torbo za porodnisnico ... no, pa nabavit morva se CISTO VSE. user posted image

Pa za ime se tudi se nisva zmenila ... za fantka je ogromno idej, za puncko pa skoraj nobenega! user posted image user posted image user posted image

Srecanje ... pridem. Pikapolonca ... sam da ne bova spet pozabile. user posted image user posted image user posted image Aja, pa meni odgovarja ob 16-ih ... bom sla direkt iz sluzbe.

Termometer duda ... mi so jo imeli pri Galu, ampak ... v glavnem je ni hotel imet v ustih, ker je ogromna (drugace je imel dudo), tako da smo jo dali noter samo toliko, da sem priblizno videla al je sploh vrocina al ne, potem pa smo vrocino izmerili z navadnim termometrom. Imam doma enega usesnega, pa ocitno ni za otroska usesa, ker v galovih usesih nikoli ne pokaze prav.

Obiski v porodnisnici ... a so se vedno prepovedani za otroke???

Rozca ... popadki ... a nisi nikoli imeli menstrualnih krcev??? Tako zgledajo, le da se precenj stopnjujejo. Zraven pa ti otrdeva trebuh. Pa ce bi stopala, se pojavljajo zaporedoma na toliko in toliko minut - vsaj priblizno.

Se vidi, da sem sama doma ... je moj dragi na hokeju ... in da vas imam cas brat. Pa cas za pisat imam tudi, ja.
Pa se to se pozna, da NIMAM DELA ... je moj dragi danes tako lepo pospravil stanovanje, da sem ga lahko samo obcudovala ... to se zgodi 1x na leto, in to me je doletelo danes ... hehe. user posted image user posted image user posted image Sem res vesela!!!!

Lep vecer, Ursa

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 752
3.2.2010 23:24:29   
3Sonček3
joj Jessy ti pa se smešna s tole sliko. Pa sej ni tko hudo. Naj te potolažm da je tut mene dost skupej, sm tko hudo pa spet ni no... user posted image  user posted image  user posted image

ursa_p čestitke tvojemu Galu za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sm se pa zdej napokala, sva šla z lubijevim bratom na kebab...mmmmmmm....je pasalo, ga že doug nism jedla. Jutr pa baje res šibneva v Lj nabavlat, ma nevem če bi šla z njim kr tko smotano vozi (sej zna ful dobr vozt sm mene je strah k tko nori) tko da že iščem izgovor da ostanem doma user posted image user posted image user posted image . Mogoče si pa premislm pa bom useeno šla, ma nevem, po trgovinah mi je zakon hodt tut če nč ne kupm, sm vožnja z njim je pa podobna moji današnji nočni mori ko sm se zbudila z 333 srčnega utripa/minuto user posted image user posted image user posted image .
Joj se vidi da mi je dougčas, lubi že ajčka js pa spet dežuram. Bom kr popokala, pa probala zaspat. Lahko noč

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 753
4.2.2010 7:15:55   
sandrica23
Dobro jutro souser posted image !
Spala sem za en drek,celo noč sem se premetavala sem pa tja,zaradi priporočila od moje G da moram spat in ležat na LEVEM boku.Baje je to zaradi pretokov otroka vredu.
Sramne kosti-Sem včeraj rekla moji G da me bolijo ko user posted image ,da komaj hodim...pa je rekla : eh,saj bojo vedno bol,zdaj ko si proti koncu...lepa tolažba neuser posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 754
4.2.2010 8:04:02   
Zvezdici
Dobro jutro.
Danes sem pa tudi jaz med prvimi user posted image .

jessy - user posted image user posted image no take pa skorajda ne vrjamem , da imaš. To si mojo sliko ukradla user posted image .

rožca - upam, da boš to prebrala kar bom napisala, da ne bo spregledano!
In sicer. Ponavadi vedno ti mene tolažiš in si me pomirila, zdaj sem tudi jaz na vrsti.
Gre se pa glede tvoje mami. Moja mami je avgusta 08 imela prav tako pljučno embolijo. In, da te pomirim.. najhujše je že mimo in ima prav tako kot moja mami ogromno srečo. Kako vem, da je najhujše mimo. Nočem te strašiti ampak dejansko pri emboliji je tako (to je krvni strdek v pljučih), da enostavno zamaši prehod in človek ubistvu umre. Ampak sedaj je najhujše mimo ter tvoja mami sigurno dobiva antikoagulacijska zdravila, da se kri ne strjuje več tako močno kot prej, da ne bi prišlo do novih strdkov. Vse bo vredu boš videla!
Drugače, pa moja mami takrat sva skakale po urgencah in raznih zdravnikih. V KC je sploh niso hotli sprejeti, ker so rekli da nič ne morajo. In da ti povem. Med preiskavami ni bilo 2-3 ure. VSe skupaj, da sva okrog letale iz enih preiskav na druge (bila je doma) je trajalo 10 dni!!! Končno sva potem naletele na pulmologinjo, da jo je poslala na golnik. In, ko smo jo tja pripeljali - takoj na voziček in ni smela tudi na wc 2 tedna!! Si moraš misliti. A ona je 10 dni se matrala (in HB, da ni prišlo do še česa hujšega), ko je pa prišla v bolnico pa ni smela tudi na wc. Ne moraš vrjeti res.
Boš videla, da bo vse ok.
Glede obiskov, pa tudi.. decembra sem bila z mami 2x na urgenci in (trkam na les) nisem nič fasala. Ker pač enostavno nisem mogla je pustiti same. Ti si samo roke razkužuj, pa roke čimdlje od oči ter ust. Pejdi, pa tja rajši sama brez Vida.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da res ne boš to spregledala kar sem napisala.
Vse bo ok, ti samo bodi optimist in ko boš šla k mami ne jokat, bodi dobre volje - zanjo. To bo tudi njej vlilo moč in upanje.
user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mami!!
Drži se!

ursa - user posted image user posted image čestitke sinkotu za 4 svečko user posted image

sramne kosti - joj ja mene zadnje čase tudi bolijo za znoret user posted image .
Pa krči me spet dajejo tudi zvečer. Pa še vedno močnejši so. Saj sploh ne vem.. upam, da bom ločila takrat ko bo šlo zares, če me že tile krči tako noro bolijo user posted image .

Jutri, pa končno UZ user posted image user posted image . Že noro komaj čakam!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 755
4.2.2010 8:24:28   
Jessy
Dobro jutro!

Danes sem spet zgodaj vstala, kar pomeni, da bom ves dan koma. Sem oblekla Nejo za v vrtec, potem pa vstala, saj čakam enga majstra, da mi pride elektriko nad jedilno mizo vkopat v strop tako, da bomo imeli lestenec nad sredino mize in ne tako kot zdaj, ko smo sredino ulovili z eno kljukico in prav grdo izgleda. Jah, malce po zaprašeno, ampak se splača potrpet, da bo potem lepo.

Zvezdici in Sonček, moja rit se lahko rpimerja s tisto na sliki. Sem se včeraj malce pogledala, pa sem falila, ker bi bilo bolje, da sploh ne bi videla. Bom imela po porodu kar dosti dela, da se spravim v red.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 756
4.2.2010 8:34:43   
lorelaj*
O, Urša, ti se pa nekaj časa nisi oglasila. Me je že kar malo zaskrbelo. Pa vidim, da si samo žurala. user posted image

Rožca, drži se, saj zdaj se bo vse poštimalo. Se mi zdi, da ko zdravniki enkrat odkrijejo, kaj je, je že več kot pol narejenega.

Moj nos je malo bolje, sem začela pa ful grdo kašljati. Grem jutri k zdravniku, potem pa močno močno upam, da se bom kaj kmalu pozdravila. A katera ve, kaj se zgodi, če bi moral imeti CR, pa nisi čisto zdrav user posted image

Sicer mi je pa kar fino doma. Sem končno začela malo prati in likati. Prav lušno je prekladati te male cunjice. user posted image

Ljubljančanke & co.
, uživajte danes na tortici! Pa upam, da se nam bo uspelo še kaj dobiti.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 757
4.2.2010 8:42:04   
ursa_p
Dobro jutro!

Lorelaj
... zakaj ne prides???

Kdo pa sploh pride danes na srecanje???

PS: Hvala vsem za cestitke mojemu sinkotu. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 758
4.2.2010 8:45:54   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Obiski v porodnisnici ... a so se vedno prepovedani za otroke???

Rozca ... popadki ... a nisi nikoli imeli menstrualnih krcev??? Tako zgledajo, le da se precenj stopnjujejo. Zraven pa ti otrdeva trebuh. Pa ce bi stopala, se pojavljajo zaporedoma na toliko in toliko minut - vsaj priblizno.

Obiski so še vedno prepovedani za otroke. user posted image

Glede menstrualnih krčev pa ... ne, nikoli jih nisem imela. Sem zgleda ena redkih srečnic. Tak da je moje vprašanje bilo na mestu user posted image user posted image user posted image  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 759
4.2.2010 8:46:45   
rožca26
Urša, jest pridem na srečanje. Končno po dolgem času user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 760
4.2.2010 8:48:03   
rožca26
Zvezdici - nisem spregledala in hvala user posted image user posted image user posted image  

Urša - tudi iz naše strani vse naj naj tvojemu sinku. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 761
4.2.2010 8:51:51   
Čmrlika
Dobro jutro, dober dan!

Kako ste? sem zadnji dan v službi, jutri po pregledu mi ni treba več prit user posted image ...

Sem pa sitna, ker mi ona sodelavka spet hodi po nervih user posted image user posted image ...ma saj bo ,bom potrpela teh nekaj ur še user posted image , če ne bo šlo, pa jo bom kr user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 762
4.2.2010 8:54:13   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dobro jutro, dober dan!

Kako ste? sem zadnji dan v službi, jutri po pregledu mi ni treba več prit user posted image ...

Sem pa sitna, ker mi ona sodelavka spet hodi po nervih user posted image user posted image ...ma saj bo ,bom potrpela teh nekaj ur še user posted image , če ne bo šlo, pa jo bom kr user posted image user posted image

čmrlika - ti imaš tudi implasta, ane? me zanima, če misliš, da je torba, ki smo jo dobili zraven, dovolj velika za porodnišnico in vse ostalo, a bi bilo dobro kupit eno večjo?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 763
4.2.2010 8:56:40   
vekybel
Dan!

Danes je spet lep sončen dan.

jessy user posted image  kaj strašiš z to sliko, skoraj me je kap user posted image

ursa_p čestitke za roj.dan sinčka user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 764
4.2.2010 8:57:46   
lunka1
drugače pa DOBRO JUTRO user posted image .

Včeraj sem opazila, ko sem se mazala z oljem, da je moja pupa zelo zelo nizko... Premikanje sem občutila na sramni kosti, so se prav bule delale... Kakšnih 7cm od vstopa v nožnico... A je to normalno??? user posted image user posted image user posted image

Popadki - a se jih na začetku (ko se začnejo) občuti le na področju jajčnikov kot predmenstrualne krče, ali že takoj v celem trebuhu??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 765
4.2.2010 8:58:31   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Danes je spet lep sončen dan.

A sonček pošlješ še v Domžale??? Pri nas je oblačno user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 766
4.2.2010 9:02:33   
Jessy
Tudi pri nas je oblačno!

Pravkar sem zribala celo kopalnico! Mojstra še vedno ni. user posted image

Vekybel, če te je že slika ostrašila, kaj bi te šele v resnici moja slika. user posted image  user posted image

Lunka1, tudi meni se premika nekje okrog mehurja in me včasih prav pošgečka. Po moje to počne z rokami, ki si jih tlači nad glavo. Jaz imam to za normalno.
Občutenje popadkov je po moje zelo različno od ene do druge, tako da so najbrž možne različne variante.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 767
4.2.2010 9:08:24   
Čmrlika

Punce jz sem zdejle popoldan gledala kar dve grozljivki user posted image user posted image  noro, ponoči pa ne bom mogla spati, jaooooo.
Za večerjo pa sem jedla tako eno solato ala Vesna user posted image  in sicer testenine z tuno, sirom in koruzo, njami je bilo dobro.

Dejte mi povedat kako je z vašimi kostmi tam dol, a vas boli, mene full in mislim da vsak dan več. Kaj to pomeni res da bi lahko šla v kratkem rodituser posted image  tako kot pravijo?

mene bolijo že cel mesec...sramna kost me boli do kolena ...ja saj se mi vsi smejijo ko to rečem user posted image sej bom šla kamlu verjetnouser posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 768
4.2.2010 9:08:29   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Sem vedela, da sem pozabila pojamrat. To moje dete tako pritiska z nogami na stene trebuha, da imam prav izbočeno. Potem ga pa narahlo hočem premakniti, se pa razhudi in mi pošlje novo porcijo. user posted image user posted image

to je verjetno pogojeno s pdp-jem user posted image user posted image user posted image user posted image isto doživlajm ejj...user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 769
4.2.2010 9:08:34   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

a 7lina7 se danes ni še nič oglasla? Me je kliknila na klepet na Fb pol pa kr naenkrat zginla po dveh besedah user posted image user posted image  upam, da ni šla že v Rim? user posted image

ni panike!! še tukaj! user posted image

obisk sem dobila dopoldne, pa sem zato zatajila... ups, se zgodi..user posted image . pol pa še kr enega, ja pa kuhat, pol pa itak malo na L in D bok, pa na pošto.... eh, sem si kr zapolnila dan.
je pa res da me spet špika... user posted image je bil zdaj mir par dni. bomo videli!

si me prestrašla user posted image ...jutri se vidima te?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 770
4.2.2010 9:08:42   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

No, se danes še ena manjkajoča oglaša user posted image

Kot vidite ni ravno fajn dan user posted image user posted image user posted image  Zame je zagotovo to fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul grozen dan!!!! Začelo se je itak že zjutraj, sam fršlok me je pa okoli osme zvečer, ko je poklicala moja mama. Pristala je v bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image  - do nadaljnega. Razlog - sum na pljučno embolijo (al neki takega). Se pa še ne ve točno kaj, ker mora še en kup preiskav narest. Dobr, sej bi lahko pričakovala, da se bo kej takega zgodilo - glede na to, da je bila na urgenci že od 7 zjutraj, pa ni nič opravila še do 4. ure popoldne. Sam ne zdej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol mi je pa še rekla naj ne hodim k njej, ker sem že tako visoko noseča user posted image user posted image user posted image
Zdej bi pa res šla rada rodit!!!!!!!!
Je bil pa cel dan zafuran ... bila sem na Vrhniki, pa v Ljubljani, pa spet na Vrhniki, pa na Drenovem Griču (vse to cel dan). Zakaj???? Zato, da sem šla po bolniški list in ga odnesla v očetovo firmo. Ker sm mogla dons nujno user posted image  Da ne govorim, da mam še zlo mal na računu, ker se ne zavarovalnica, ne ZZZS nista odločila poslat denar user posted image user posted image user posted image user posted image  Jest sm mogla pa še dvignt denar za zimske copatke za naš novi avtoček user posted image  Še dobro, da je bil vsaj ta del ok - menjava, pa plačilo - ampak to se mam zahvalit le sestrinemu fantu, k tko lepo skrbi za naš avtoček. Nam je zrihtal 40% cenej gume, montiranja ni računal, avto nam je ful poceni zrihtal ... Še dobr da ga mamo!!!!! user posted image  Pa to govorim tudi zaradi Vida - ga ma mali tko rad, da ju je prov veselje skup gledat user posted image  Jest sam držim pesti, da ne bosta šla s sestro kdaj narazen (trenutno na našo srečo nič ne kaže na to - tok tok po lesu).

Skratka, dan je bil res beden. V turbo user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa da zaključim še včerajšnjo kolobocijo s pašteto user posted image  - ko mu le dans zaupam katero pašteto imam najraje, je seveda moj dragi utihnil. Mislim, da je ugotovil, da ga je posjau 100 na uro, ker je Gavrilović ipak res najboljša pašteta. user posted image  Ampak najbolj mi je bila všeč njegova reakcija - je v trenutku obmolknil. Če bi mel muho v stanovanju, bi jo po vsej verjetnosti slišal kak si drgne svoje "roke" user posted image user posted image user posted image

Mam pa eno vprašanje: Kakšni so še možni znaki popadkov? Kje natančno so bolečine ... ?

Vem, čudno vprašanje, sam zadnje čase me ful zvečer v križu špika in drži neki časa. Pa popusti ...

bogica user posted image user posted image -za tvojo mami...popadkih pa, veliko sem prebrala in ogromno punc mi je že reklo da se jim je ravno v križu začelo...meni prvič ne,

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 771
4.2.2010 9:08:49   
Čmrlika

jessy user posted image user posted image user posted image  ja user posted image  se ne pusti motit, pusti ga na miru user posted image .

Pregled imam 9.02. to je drug teden in mi tašča pravi: "mislim da boš ti še pred pregledom rodila" user posted image

ona že ve user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 772
4.2.2010 9:09:00   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Tiste, ki ste rodile vaginalno in ste imele šive, ali lahko odgovorite?
  •  A lahko poveste, kako ste se negovale?
  • Baje, da pomaga veliko tuširanja z mlačno vodo. A ste to delale pod tušem ali morda na bideju?
  • Koliko časa ste imele šive?
  • A so sami popadali stran?
  • Kolk časa ste sedele na obroču?
  • Priporočam se za kak pameten napotek. user posted image

-takrat je bilo v modi spiranje s hrastovim lubjem, kamilice
-tuširanje kr pod tušem - zakaj bi pogosto namakanje rane koristilo- ne vem?user posted image
- hm.. se ne spomnim, mogoče 7-10dni??
-ja
- niti 1minuto ( takrat še nobena ni prišla s to idejo user posted image ) pa niso boleli in bili moteči, čeprav sem imela zunanje in notranje..
-masiraj presredek!!! mogoče pa res pomaga....

user posted image user posted image user posted image user posted image

lubje je tudi meni patronažna pred dvema letoma svetovala, niem pa poskusila... sem imela le en šiv...na obroču nisem, sem pa kakih teden dni na blazini za dojenje ..lina me je nasmejala user posted image

meni je šiv padel po 10 dneh sam...sem se pa veliko umivala samo z mlačno vodo in nisem imela nobenga problema user posted image , bide je primeni odpadel, nisem mogla se vsest gor, me je bolelo...user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 773
4.2.2010 9:13:07   
lorelaj*
Urša, nekaj kreham še vedno in hropem kot star dec. user posted image

Jassy, pa ti si čisto hiperaktivna! Do devetih imaš že kopalnico spucano? user posted image Pridna pridna. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 774
4.2.2010 9:19:02   
vekybel
Za popadke pa mislim da bo pri vsaki različno.

Sonček pošiljam takoj po hitri pošti user posted image .

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?