ursa_p
|
Cau! Joj, sem vas spet brala kot nora! Od sobote oz. petka sem imela res precej malo casa. V soboto je moj sinko dopolnil 4 leta in takrat smo se tudi vracali iz Kranjske. V nedeljo pa je praznoval rojstni dan s svojimi prijateljcki ... je bilo super, gal je bil navdusen. Popoldne pa se doma za babici in mojega brata z zeno. Vceraj pa ga je doma cakalo presenecenje za rojstni dan ... dobil je novo kolo ... je bil tako navdusen in je se vedno, da ga vozimo iz njegove sobe v dnevno, pa potem nazaj ... vazno, da je skoz zraven njega. Drugace pa imam v sluzbi se vedno guzvo, delam se ta teden, potem imam 1 teden dopusta in potem se zadnji teden sluzbe. V sluzbi pa mi ze ves cas govorijo, da mi bo itak dolgcas, pa da nej se ne grem rodit, da me tolk rabijo ... jah, kaj cem ... jaz bi bila pa rada ze doma. Ampak smo se za teh 10 dni letovsnjega dopusta, ki bi jih morala izkoristit zmenili, da jih koristim po porodniski, kar mi bo se precej prav prislo, glede na to, da sigurno ne bomo dobili vrtca. Pripravljeno nimam se vedno nic novega ... samo oprane in zlikanje cunje, ostalo pa se nic ... upam, da bova naslednji teden, ko sem doma pripravila vsaj posteljico, lupinico in torbo za porodnisnico ... no, pa nabavit morva se CISTO VSE. Pa za ime se tudi se nisva zmenila ... za fantka je ogromno idej, za puncko pa skoraj nobenega! Srecanje ... pridem. Pikapolonca ... sam da ne bova spet pozabile. Aja, pa meni odgovarja ob 16-ih ... bom sla direkt iz sluzbe. Termometer duda ... mi so jo imeli pri Galu, ampak ... v glavnem je ni hotel imet v ustih, ker je ogromna (drugace je imel dudo), tako da smo jo dali noter samo toliko, da sem priblizno videla al je sploh vrocina al ne, potem pa smo vrocino izmerili z navadnim termometrom. Imam doma enega usesnega, pa ocitno ni za otroska usesa, ker v galovih usesih nikoli ne pokaze prav. Obiski v porodnisnici ... a so se vedno prepovedani za otroke??? Rozca ... popadki ... a nisi nikoli imeli menstrualnih krcev??? Tako zgledajo, le da se precenj stopnjujejo. Zraven pa ti otrdeva trebuh. Pa ce bi stopala, se pojavljajo zaporedoma na toliko in toliko minut - vsaj priblizno. Se vidi, da sem sama doma ... je moj dragi na hokeju ... in da vas imam cas brat. Pa cas za pisat imam tudi, ja. Pa se to se pozna, da NIMAM DELA ... je moj dragi danes tako lepo pospravil stanovanje, da sem ga lahko samo obcudovala ... to se zgodi 1x na leto, in to me je doletelo danes ... hehe. Sem res vesela!!!! Lep vecer, Ursa
|