rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, sam da te spravimo v dobro voljo!!! A to, kar ima mama, je nalezljivo? Ali pa se morda boji kake druge okužbe? No, saj boš videla, kaj rečejo zdravniki na vse to! Ne, pljučna embolija ni nalezljiva. Problem je,ker je v KCju, tam pa veš da je leglo bacilov, bakterij ... Raje vidi, da ne bi reskirala še kake bolezni. Bom pa itak več vedela jutri, ko bodo naredili še dodatne raziskave Ampak si morte mislt, da je mami mogla na vsak pregled čakat od 2 do 3 ure????? Ma, po moje ni panike, da bi se česa nalezla. Vrata naj drugi odpirajo, v sobi si pa roke umij in razkuži, pa ob odhodu isto naredi, ker razkužilo deluje še 2 uri. Drugače si pa res privoščijo dolgo čakanje. Se ne smem spomniti, ko sva midva pred letom in pol peljala Nejo v KC na kirurgijo, kjer so jo sprejeli ob 5h zjutraj, ob 10h so nas pa napotili naprej na infekcijsko, kjer so v pičlih dveh minutah ugotovili,da ima pljučnico, oni so jo pa 4 ure pregledovali + 1 uro za izvide krvi. Grrrr.... sej jest bi šla prec, sam moram pa tudi želje bolnice upoštevat Je pa nočem tam utrujat. Ja, urgenca je pa ... Še hujš je pa ponoči Sem 1x mogla it, ker so me ledvice bolele noro. Pa so nas tam tenstali (5 pacientov) od polnoči do 5.30 zjutraj Da ne omenjam nekaterih sester ... je enkrat vmes ena vn prišla pa k je vidla enga pacienta ležat na postelji na hodniku, ga je tko nadrla kaj on kle leži. On mel pa zdravilo v žilo napelano Aja je pa ena še bolj zmagovalna - se je pa zgodila, k sva lih mi2 pršla - so eni starejši gospe rekli, da lahko gre, pa njen mož reče kaj nej pa s to iglo v žili. Pa gre doktorca not in je ni blo pol ure ven (ker je iskala sestro, da da iglo vn), in je zato iglo vn dal kr ta stric. Tok sta še počakala, da je sestra po pol urah vn pršla, da ji da iglo. Je bla sestra tok presenečena, da je rekla, da je dal lepš iglo vn kot oni Aja, Vid je bil pa na urgenci zelo zadovoljen. Smo ga pelali,ko je pri 6. mesecih padel s postelje Vzeli so ga takoj, pa je bila notri ena fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul prijazna zdravnica. Mu je z lučko v očke svetla pa kuku govorila, tamal se je pa krohotal Ko je pa končala, je pa ena sestra rekla, če bi lahka to igrco še ponovila, ker je mali ful zabaven Da ne govorim o tem, da so ga šli gledat vsi zdravniki in sestre, ki so delali na tisti strani Jest bla pa čist paf
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 3.2.2010 22:10:54 >