|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
30.1.2010 12:37:43   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Moj včerajšnji izdelek.

user posted image

Pa ti si carica!!!! Svetovna Pepa user posted image user posted image user posted image user posted image
No, jaz imam konec maja RD, sicer nisem neka fenica tort, ampak tako s pujso in rožcami bi pa imela user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 276
30.1.2010 12:40:54   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

dobro jutro!

punce, če bi moj vedu, kakšno statistiko mate, bi mi verjetn ugasnu internet. namreč sam ima rinkico ampak je izredno prijazen do vseh, tudi nosečnicam je pomagal stole prinest pa okne je odpiral, ker je blo enim slabo, tko da ne vem no, moj ne spada v to statistikouser posted image
mogoče mate pa sm v vašem koncu tako, ne vemuser posted image

če mate zamašene noske, velik čajčka pite, sicer se mi pa zdi, da bom tud js kej fasala, k pri nas vsi neki kašlajo...

Lenčy, nč se sekirat. Sem vesela, da imaš enega fejst poba. Vzorec je bil itak premajhen, nisem imela kontrolne skupine, tako da je vse skupaj statistično nesignifikantno user posted image user posted image user posted image Sem si pa pač mal zabave naredila, brez zamere.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 277
30.1.2010 12:47:51   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

Zamašen nos-se kar pridružim, pa še včasih malo krvavi, najbrž ker je sluznica tolk izsušena... Pa suha usta-celo noč vstajam na wc pol pa pit....in tako do jutra.
Drugače pa sem vsak drugi dan tako utrujena da cel dan prespim, pol pa en dan spet neki migam in naslednji spet prespim...komaj čakam na pregled ki ga imam drugi teden da vidim če je vse ok. Kdaj se začnejo pregledi na dva tedna?'

Drugi teden končno dobiva novo posteljo-večjo, ker zdaj se gužvava na 140x200, pa sva naročila 180x200, da bo za user posted image  prostor! Pol pa pridejo še prebeliti par poličk našraufati na stene....pa bo.

A katera šteje gibe -kdaj se začne šteti in kako se šteje,lahko mogoče katera razloži????

user posted image user posted image user posted image za posteljo. Mi2 imava 160x200, če bi vzela 180, ne bi spravila nočnih omaric zraven user posted image Ampak je tudi OK.

Imam pa jaz podoben ritem, 1 dan še sfolgam kaj pomigat, naslednjega pa komiram. Ampak moj vrli G pravi, da tko pač je.
Pojma nimam kako je s temi pregledi, ker imam extra škrtega G in me je naročil čez 1 mesec, v 37. tednu. Za potem je pa rekla sestra, da naročujejo na 10 dni user posted image Pa napotnice za P mi tudi še ni dal, tako da jaz nisem dober primer za razlaganje o tem user posted image .
Pri nas tudi ni treba nič gibov štet, zgleda, ker mi ni nič rekel user posted image Drugače pa jim mora biti v 12h 10.

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 278
30.1.2010 12:49:30   
zoey
Lepo je malo sama s sabo poklepetat user posted image  

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 279
30.1.2010 13:10:13   
Jessy
Zoey, ni problema za tortico, ti samo reci. Je pa res, da bi morda takrat morala razmisliti o drugem liku, kajti takrat ne boš več pujsa. user posted image user posted image user posted image

mi smo se že najedli, zdaj čakam, da moj prime sesalec in posesa. Sem najprej hotela sama, pa mi potem prešine, da zakaj za vraga bi to morala vse jaz počet, ko pa ima gospod čas za sedenje na kavču in tipkanje po telefonu? Sem ka zakomandirala, zdaj pa čakam. user posted image

Drgač se mi pa zdi, da bo pri meni z naročanjem enako kot pri tebi Zoey. Na koncu itak moraš hoditi na CTG-je, česar se niti pod razno ne veselim, ker se mi zdi, da so čist brez veze.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 280
30.1.2010 13:14:20   
7lina7
ojla!!

se javljam s "CTG-ja" no, če temu lahko tak rečem... me je z Uz pregledal, nekaj meril, zlagal grafe in vse je v mejah normale...user posted image kolk smo težki ne vem - ni meril. zgleda da je samo pretoke pa posteljco pregledal. naslednji pregled imam čez en teden 5.2.

pa to je to. sva z user posted image neredila še en krog po Europarku pa mi je že vse nekam hotlo uit pa bolet je začelo.... tako, da zdaj kuham, ker sem laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačna!!

lepo soboto!!

Lin@

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.1.2010 13:15:55   
Jessy
7lina7, bravo za uspešen pregled. Tvoj G je očitno bolj priden z naročanjem!!!
A tudi ob sobotah dela? user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 282
30.1.2010 14:16:33   
lucika
helou vsem skupaj!

operil si jaz redno dajem v nos, že od septembra. pazim, da čimmanjkrat, največkrat sred noči, ko res ne morem več dihat, al pa zjutraj, ko niti vdihnit ne morem... sem jih ziherr enih 20 porabila, da ne rečem kakega več. zdaj si kupim kr po dva. pa vedno mi rečejo, aaaa, to je za vas, veste, je treba zmerno. ma, ja, dihaj ti zmerno namest mene. baje da lahko popadke povzroči. da bi jih le, ne tak ko prvo, ko smo ga dva dni ven vlekli... pa ni nič s tem... itak se v nosečnosti nič ne sme, ker nič ni na nosečnicah stestirano...

Moja dva spita. jaz sem tudi malo poležala zraven, pol je pa moj zaspal, in postanem živčna, če kdo pregloboko diha. sem rekla malemu da skočim samo lulat. no, zdaj spita oba, jaz pa sem en kupček cot zlikala (tavelikih, te niso fajne), pa posteljnino za posteljico sem dala prat. a ve boste te kojtre in obrobe vse oprale? jaz ne vem če bi ali ne...

pri nas spet sneži. dost imam tega. in v tako vreme res ne bi rada rodila. hočem pol, ko bodo zvončki zacveteli. na zeleni travi, ne v snegu:(

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 283
30.1.2010 14:26:25   
Jessy
Lucika, jaz kovtrčkov nisem prala, sem pa oprala obrobo za zibelko, ker se ji je videlo, da je potrebna pranja, za v posteljico pa obrobe nisem prala, ker je še lepa.

Tudi pri nas še kar pada.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 284
30.1.2010 16:35:53   
vekybel
Dan!

Pri nas sneži že od 10:30 in se ne ustavlja, fulll je lepo, prava idila.

jessy full lepa torta, pa še dobra mora bit, njami.

Danes pa smo dopolnili 35 tednov, bravo za nas user posted image user posted image user posted image .

Želim vam lepo soboto.

Evo vam mojga snežaka

user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 285
30.1.2010 16:38:09   
vekybel
user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 286
30.1.2010 16:49:52   
strumf
čav punce. pri nas je začelo snežiti šele popoldne, tako da se šele sedaj ustvarja prava idila. mojega ne spravim ven za nič na svetu-mi je za jutri obljubil en dolg sprehod. drugače pa je danes za mano tako dolgočasen dan. sploh popoldne se nimam kam dat. sej bi lahko cotike prala, pa si mislim, kaj bom pa delala potem zadnji mesec, ko bom na porodniški. generalke sem naredila že skoraj po vseh sobah, samo še kuhinja čaka. sem si jo pustila za na konec. do pomivanja mi ni, tak da je vse en živ dolgčas.

upam, da bo jutri boljše. v sredo imam pregled, komaj čakam, da vidim najino pikico. se pozna da sem sedaj že okorna. zatekam še zaenkrat ne, ravno tako ne morem veliko pojesti-očitno imam želodec skrčen, ker sploh nisem lačna. ko pa jem mi je pa kr malo mučno. kot da hrana nimam kam it. hvala bogu, bo vsaj kakšna kila manjuser posted image user posted image . zadnje čase edino opažam da sem grozno zadihana. sploh v razredu, ko hočem kaj na hitro povedat, potem sopiham ko nilski konj. da ne govorim o stopnicah, ki jih imam do zbornice in WC-ja. katastrofa!!!  

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 287
30.1.2010 17:05:25   
Ninča77
Pozdravljene,
Tukaj teta od Sarchy2007 in vam javljam da je sara v porodni sobi, ima povišan pritisk in mala pupa povišan srčni utrip. Zaenkrat jo spremljajo na ctg, če ne bo boljše, ji bojo pa sprožili porod.

user posted image user posted image user posted image za  obe, da bo vse ok.

Lp

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 288
30.1.2010 17:16:36   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77

Pozdravljene,
Tukaj teta od Sarchy2007 in vam javljam da je sara v porodni sobi, ima povišan pritisk in mala pupa povišan srčni utrip. Zaenkrat jo spremljajo na ctg, če ne bo boljše, ji bojo pa sprožili porod.

user posted image user posted image user posted image za  obe, da bo vse ok.

Lp

Ninča hvala za novičko, kar obveščaj nas.
Sari in mali pošiljam user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da bo vse OK

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 289
30.1.2010 17:20:55   
strumf
sara2007 držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 290
30.1.2010 17:25:21   
zoey
Helou
Sem odspala eno kitico s pomočjo ene kapljice Operila - neprecenljivo user posted image Sem se odločila, da si ga bom po potrebi nudila, ker tele noči res niso bile za nikamor.
Sneži kot pri norcih, tako da sem parkirana na kavču in nameravam tukaj tudi ostat.
Lucika - jaz sem vse oprala, nisem srečna, če ni preprano user posted image
Vekybel- krasen snežko user posted image user posted image user posted image Pri nas ga imamo tudi, samo ga je sestrična naredila
Danes je pa user posted image kuhal. Sicer sem pucala štedilnik kot nora potem, ampak je bilo pa njami user posted image Popoldne bi moral pa stric  prit, pa bi se prestavil kavč, pa tanov gor prinesel, potem bi pa lahko previjalko sestavila, pa še eno omaro, na, pa jih ni zaradi snega user posted image Jaz pa tko rada pohištvo sestavljam user posted image
Joj ženske, Sara je pa kar v porodni ... držmo pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 291
30.1.2010 17:43:51   
vekybel
Evo še vam pošiljam malo krofov user posted image

user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 292
30.1.2010 17:50:48   
vekybel
ninča77 hvala za novičko o sari, bomo držali pestke da bo vse uredu z obema in ji pošiljamo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...bi te prosila v imenu vseh punc tu gori, da nam poročaš kako so da se ne bomo v skrbeh.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 293
30.1.2010 18:17:19   
lorelaj*
Srečno, Sara! Držimo pesti zate!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 294
30.1.2010 20:19:29   
Ninča77
Sara je zaenkrat vredu in če bo vse ok, bo lahko šla jutri domov. Vsako uro ji merijo pritisk, ki ji je padel, utrip od male pupe pa je tudi padel. Imela je utripa nekje 180 in to bi naj bilo preveč, tako da jo vsako uro tudi naredijo ctg.Mora pa strogo počivat. Nocoj držimo pestke za naso Saro in njeno pupouser posted image user posted image .

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 295
30.1.2010 20:37:32   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

user posted image

Njami, bi se kar prelegel kakšen krof z dosti marelične marmelade, njami...user posted image

Za Sarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 296
30.1.2010 20:57:23   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

7lina7, bravo za uspešen pregled. Tvoj G je očitno bolj priden z naročanjem!!!
A tudi ob sobotah dela? user posted image

je mene tudi čudlo... pa pravi, da mora met 1 delovno na mesec. user posted image

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 297
30.1.2010 21:03:07   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

user posted image

jooooooooooooooj.... si mogla????? user posted image , pa men se v eno luštajo!! jooooooooooj.... ah.... user posted image

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 298
30.1.2010 21:04:46   
7lina7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za saro !!!

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 299
30.1.2010 21:17:53   
Jessy
Držim pesti za Saro in njeno user posted image !!! Najbrž se je morala slabo počutiti, da je šla v P, kajne??? Joj, da bi le bilo vse ok in naj počaka tist 22.2.
Ninča77, tebi pa hval za informacije! ko boš še kaj izvedela, prosim sporoči!!!!

Mi smo se napraznovali, predvsem pa prenajedli. To bo spet vesel moj G v torek, ko bo videl moje kile. user posted image
Tortica je super izpadla (tudi zelo dobra je bila), jo je bila nečakinja zelooo vesela in je stalno govorila Pujsa Pepa. user posted image  Tolk je bila simpatična! user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?