lucika
|
helou vsem skupaj! operil si jaz redno dajem v nos, že od septembra. pazim, da čimmanjkrat, največkrat sred noči, ko res ne morem več dihat, al pa zjutraj, ko niti vdihnit ne morem... sem jih ziherr enih 20 porabila, da ne rečem kakega več. zdaj si kupim kr po dva. pa vedno mi rečejo, aaaa, to je za vas, veste, je treba zmerno. ma, ja, dihaj ti zmerno namest mene. baje da lahko popadke povzroči. da bi jih le, ne tak ko prvo, ko smo ga dva dni ven vlekli... pa ni nič s tem... itak se v nosečnosti nič ne sme, ker nič ni na nosečnicah stestirano... Moja dva spita. jaz sem tudi malo poležala zraven, pol je pa moj zaspal, in postanem živčna, če kdo pregloboko diha. sem rekla malemu da skočim samo lulat. no, zdaj spita oba, jaz pa sem en kupček cot zlikala (tavelikih, te niso fajne), pa posteljnino za posteljico sem dala prat. a ve boste te kojtre in obrobe vse oprale? jaz ne vem če bi ali ne... pri nas spet sneži. dost imam tega. in v tako vreme res ne bi rada rodila. hočem pol, ko bodo zvončki zacveteli. na zeleni travi, ne v snegu:(
|