Jassika
|
Čer še od mene. Madonca, med tem, ko me ni bilo ste bile pridne pridne. Čestitke za 3 del . Priznam, da vas podrobno nisem brala, ker ste enostavno preveč natipkale, jst morem pa počivat , tko da kar sem videla... in ČESTITKE Tjaši in Urbanu. Madonca, zdej gre pa zares, prvi marčevci/ke že tukaj . Welcome vsem novim , lep miren preostanek želim. Vsem s tegobami - verjamem, da nas je skoz več , pa veliko . Mislim na vas, vam pa tudi hvala, ker vem da ste mislile in navijale zame. No, midva z malim sva še vedno 2 v 1 . Danes sva mela pregled in nisem nič , tako kot zanč. Sem bila danes deležna celovite obravnave, trajalo je pa tudi 4 ure Ampak, ker je z vse Ok, nimam pripomb (naš mali se je "potegnil" in postal kar konkreten pobič, saj ima že 2600 g ). Očitno striktno počivanje resnično pomaga, ker je MV ostal na istem, kot je bil. Jupi . Edina slaba stran vsega je, dasem zgleda fasala neko alergijo ker sem cela v pikicah in vse me srbi. Mi je dala pregledat kri, potem pa bomo videli kaj in kako. Malo mam tudi povišane levkocite v urinu, ampak pravi G , da ni panike - še naprej veliko počitka in prenalivanje z vodo. Toliko od mene, upam, da nisem kaj pomembnega pozabila, vsem pošiljam
|