|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
3.2.2010 15:59:30   
lucika
sandrica, pa saj če boš zraven v bolnici, boš itak večino dneva počivala, kaj se pa druga not dela? verjetno nekaj noret ne bosta mogla a ne?
no, lahko pa skočiš vmes na drugo stran ceste, preverjat kolk ste zrastli....al pa vsaj dojenčke gledat... jaz vedno, ko gremo mimo porodnišnice (ok, to niti ni pogosto), rečem mojemu, daaaaj, grema malo dojenčke povohat. mmmmmm.....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 676
3.2.2010 16:01:35   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Tiste, ki ste rodile vaginalno in ste imele šive, ali lahko odgovorite?
  •  A lahko poveste, kako ste se negovale?
  • Baje, da pomaga veliko tuširanja z mlačno vodo. A ste to delale pod tušem ali morda na bideju?
  • Koliko časa ste imele šive?
  • A so sami popadali stran?
  • Kolk časa ste sedele na obroču?
  • Priporočam se za kak pameten napotek. user posted image

*Normalno z intimnim milom
*Pod tušem
*14 dni
*to je normalno da sami odpadejo,če ne pride do kakih zapletov(da se ti zagnojijo al pa kaj)
*Jaz sem imela to srečo da nisem rabla sedet,kr me niso boleli

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 677
3.2.2010 16:11:18   
vekybel
plamen tisto torbo imajo tudi v rjavi barvi in tudi lepa. Jz bom pač vzela črno ker je voziček rdeče-črn.

lucika koliko pa stane ta torba od Brevi?

sandrica23 vse bo uredu, sam ne se sekirat in počivaj kot so ti naročili. Pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pri vas tudi tako piha. Pri nas tak piha da ne moreš na sprehod user posted image

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 678
3.2.2010 16:16:10   
nenya33
Oj rožca26, samo par podatkov za v statistiko- mam 34 let, prvi otroček, spol nas ne zanima, cela user posted image brez kakršnih koli problemovuser posted image ... Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 679
3.2.2010 16:41:19   
lenčy
evo mene s pregleda...

nas je blo ful tko da si je bl mal časa vzela za vsako. v glavnem naš očka je dobil lepo slikico za rojstni dan-en tak velik lep obrazček. mere naj bi ble vse ok, je pa težak 1988g in velik 40cm. in še enkrat potrjeno, da je fantekuser posted image
obrjen je pa tudi pravilno, tko da je vse ok. naslednji pregled imam 24. 2.

zdj sem dala plenice prat, da jih bom na mraz obesla, pa da vidimo, če bodo res bele. malo grem počivat na levi bok, na hrbtu naj ne bi ležala, ker to lahko povzroči glavobol oz. slabost. pri meni ga še ni bilo, saj vsako jutro spim na hrbtu, ker me boki preveč bolijo. sicer je pa preveč mučno se kotalit iz levega na desnega....

pridem še kaj pogledat...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu nenya33)
Neposredna povezava do sporočila: 680
3.2.2010 16:42:10   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Evo mene...sem se uspela prikotalit iz Mariborauser posted image
Kaj naj povem...slabi izvidi...Dobila sem strogo mirovanje,ker ima user posted image premali trebuh za 33 tednov kot je normalnouser posted image Namesto 300mm ima 270mm obseg trebuha in to ni baje vredu.Še shujšala sem za eno kilo.Zaj pa morem ležat na levem boku pa JEST,JEST in JESTuser posted image . Nasledni pregled in UZ imam 22.2.2010.
Pregledala mi je tudi plodovnico...pa je bla vredu,tak da tiste krvavitve včeri niso panika.
Druga stvar pa je to da je Lan danes pogumno dal kri iz prsteka...niti solze ni potočouser posted image Nakar me moj kliče,da imamo sprejem v bolnico že ta petek,vendar gremo čez vikend domov,v ponedeljek pa zvečer vrjetno not(se mi ni znal kaj prav povedat) v torek pa bo operiran.Je vrjetno kateri odpovedal pa so nas naprej vzeli.Jaz pa kao strogo mirovanje 14 dniuser posted image

Saj bo, počivaj pa doooosti jejuser posted image , držim pesti user posted image user posted image user posted image .

Šivi: jaz sem si jih umivala z mlačnimi kamilicami, je pomagalo, šli pa so sami ven brez problemov.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

Neposredna povezava do sporočila: 681
3.2.2010 16:43:21   
branka28
Aja user posted image dobrodošle nove souser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 682
3.2.2010 16:53:28   
Jessy
Evo, Nejo sem oddala na plesne. Imam kar pestro, da jo 3x na teden vozim po dejavnostih. Po moje bom kmalu prosila taščo za pomoč.

Na poti do plesnih sem se pošteno razburila in se skor skregala s sosedo user posted image . Imamo od hiše do centra mesta eno bob stezo odkar je padel zadnji sneg in so samo določeni predeli, kjer se je možno srečat z avti in potem prideta onadva s svojim džipom gor, pa mimo prostora, kjer se da lepo umakniti in potem čakata, da bom jaz rikvercala 50 m, za povrhu pa še skozi en zelo nepregleden ovinek. Kretena. user posted image  Potem se mi še eden nalima za menoj in seveda sem čakala, da se onadva pomakneta tistih 5 m rikverc. Pol se še njima zadaj eden nalima in so se komej zmenili, kam se bo kdo umaknil in potem soseda skozi okno pizdi name. Koza! user posted image

Hvala za napotke okrog šivov. Sem mislila, da je večja znanost z njimi. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 683
3.2.2010 17:06:18   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Kaj pri vas tudi tako piha. Pri nas tak piha da ne moreš na sprehod user posted image

O ja tut pr nas piha k pr norcih je skor ceu sneg pobralo

lenčy user posted image user posted image user posted image za pregled

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 684
3.2.2010 17:11:12   
3Sonček3
Js se pa bašem z pomfrijem in pečenimi hrenovkami user posted image user posted image user posted image
Kaj pa ve počnete

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 685
3.2.2010 17:22:14   
3Sonček3
aja, a tko zdej k bi pa js čvekala ni pa nobene zaintereserane user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 686
3.2.2010 17:27:53   
lakaya
Olja user posted image

Jessy sej so ti neki že punce napisale kako je glede šivov, evo še moja izkušnja. Umivat čim večkrat na dan pod tušem, sam z vodo... Js sm bla prvih 6 dni res boga, sem komi zdela tud na obročuuser posted image user posted image , ta 7 dan je blo pa že, ko da ne bi bla sploh šivana, čist ql user posted image edin pr user posted image sm pa mela mal težav pol kr ene parkrat, je res bolel, skor podoben občutek ko da bi še 1x izgubila nedolžnost HIHI user posted image

Zoey a ti pa že kr v P, pa dej počaki še mal, ker pr men je še vse mirno... Si pa mela čudne G a niso drgač u Postojni ful u redu???? V glavnem pazu nase!! user posted image user posted image user posted image

Lepo bodte, pazite na svoje user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 687
3.2.2010 17:30:00   
lakaya
Sonček ti se kr baši user posted image user posted image user posted image evo js glih po kosilu, pa čakam prjatlce, da udarimo babji čvek user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 688
3.2.2010 17:31:42   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Sonček ti se kr baši user posted image user posted image user posted image evo js glih po kosilu, pa čakam prjatlce, da udarimo babji čvek user posted image

sm že končala user posted image user posted image user posted image , evo zdej je pa glih lubi domou pršu pa se grem crklat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 689
3.2.2010 17:53:24   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sandrica, pa saj če boš zraven v bolnici, boš itak večino dneva počivala, kaj se pa druga not dela? verjetno nekaj noret ne bosta mogla a ne?
no, lahko pa skočiš vmes na drugo stran ceste, preverjat kolk ste zrastli....al pa vsaj dojenčke gledat... jaz vedno, ko gremo mimo porodnišnice (ok, to niti ni pogosto), rečem mojemu, daaaaj, grema malo dojenčke povohat. mmmmmm.....

Jaaa,pa lih je ena sodelavka od mame že dva dni v porodni,tak da bom mela kam it tačas ko bojo Lana operirali...nem preveč živčna...
Upam da mi bojo dali postlo,kr nazadne sem na blazini spalauser posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 690
3.2.2010 17:54:56   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Evo mene...sem se uspela prikotalit iz Mariborauser posted image
Kaj naj povem...slabi izvidi...Dobila sem strogo mirovanje,ker ima user posted image premali trebuh za 33 tednov kot je normalnouser posted image Namesto 300mm ima 270mm obseg trebuha in to ni baje vredu.Še shujšala sem za eno kilo.Zaj pa morem ležat na levem boku pa JEST,JEST in JESTuser posted image . Nasledni pregled in UZ imam 22.2.2010.
Pregledala mi je tudi plodovnico...pa je bla vredu,tak da tiste krvavitve včeri niso panika.
Druga stvar pa je to da je Lan danes pogumno dal kri iz prsteka...niti solze ni potočouser posted image Nakar me moj kliče,da imamo sprejem v bolnico že ta petek,vendar gremo čez vikend domov,v ponedeljek pa zvečer vrjetno not(se mi ni znal kaj prav povedat) v torek pa bo operiran.Je vrjetno kateri odpovedal pa so nas naprej vzeli.Jaz pa kao strogo mirovanje 14 dniuser posted image

Saj bo, počivaj pa doooosti jejuser posted image , držim pesti user posted image user posted image user posted image .

Šivi: jaz sem si jih umivala z mlačnimi kamilicami, je pomagalo, šli pa so sami ven brez problemov.user posted image

Brankič,pa veš da...se že bašem z pirejom pa zrezki...In zaj bom itak živčna teh 14 dni,da bom nonstop jedlauser posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 691
3.2.2010 17:57:11   
mammamia
Živjo vsem! Danes sem imela pregled-po pričakovanju je bil zelo brzinski 5minut pa sem bila že zunaj!! pa sem si prej pripravila kaj vse moram vprašat pa nič od tegauser posted image .
V glavnem je G rekel da je vse normalno, dobila sem napotnico za porodnišnico in glede štetja gibov je rekel da ni treba šteti, ga je treba pa obvezno čutiti čez cel dan po malem, če ga pol dneva sploh ne čutiš-takoj v porodnišnico na ctg. To je pa tudi vse.
Ampak ne moreš verjet kaj dela ta user posted image . Ko sva šla na pregled je tako brcal kot cel teden prej ni!!!!! Sej sem vesela,ko bi le vsak dan tako, da sem brez skrbi!

Čez vikend mi bodo končno pleskali stanovanje in grem k staršem na štajersko, da ne bom vohala barv. Pol pa bomo tudi mi že počasi pripravljeni na prihoduser posted image , čeprav ima še veliko časa, da se nama pridruži ! Ampak jaz sem vedno bolj utrujena, pa je boljše da vse prej naredimo kot da še čakamo.
Moram se pohvaliti , ker moj user posted image  je res super, mi vse pomaga in vse naredi kar ga prosim. Nič mu ni težko in je rekel da res občuduje vse nas ženske ker imamo tako veliko vlogo v našem življenju in bi bilo treba vsem mama dati poseben status! A ni fajniuser posted image !!

Včeraj sva pa dobila še jajčko iz recinkota-da ne omenim da je ista drugod vsaj 20 evrov dražja-in je fuuul lepa-rdeča in turkizna še veliko lepša kot na sliki.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 692
3.2.2010 17:58:03   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

plamen tisto torbo imajo tudi v rjavi barvi in tudi lepa. Jz bom pač vzela črno ker je voziček rdeče-črn.

lucika koliko pa stane ta torba od Brevi?

sandrica23 vse bo uredu, sam ne se sekirat in počivaj kot so ti naročili. Pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za pikeuser posted image user posted image Sej se nebom...sem tak bol optimistični tip,tak da bo že...čez 14 dni povem veselo novico da je vse okuser posted image
Pri nas na Pohorju...piha ko pesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 693
3.2.2010 17:58:46   
Jessy
Lakaya, kako imate lahko tako pozno kosilo??? Jaz umrem do 17h brez kosila. Kaj pa do takrat jeste????

Sonček, dobr da me ni bilo doma, ko si se ti basala. user posted image  Sicer sem se jaz tudi pravkar s kefirjem, sam tudi pomfri ni slaba stvar. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
3.2.2010 18:32:58   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

plamen, če boš ono iz pikapolonice vzela, od brevija, ko je zgoraj malo na okroglo..torbo...ti povem, da je super. jaz sem neke bedaste, cenejše torbe kupovala, pa na koncu na tej pristala. ma, lahko spakiraš not za 14 dni robe, res je ok...

Ja točno to, se mi zdi zelo praktična. Super, da si to potrdila, hvalauser posted image !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 695
3.2.2010 18:42:40   
Jassika
Čer še od mene. Madonca, med tem, ko me ni bilo ste bile pridne pridne. Čestitke za 3 del user posted image user posted image user posted image . Priznam, da vas podrobno nisem brala, ker ste enostavno preveč natipkale, jst morem pa počivat user posted image user posted image , tko da kar sem videla... user posted image user posted image user posted image in ČESTITKE Tjaši in Urbanu. Madonca, zdej gre pa zares, prvi marčevci/ke že tukaj user posted image .
Welcome vsem novim user posted image , lep miren preostanek user posted image  želim.
Vsem s tegobami - verjamem, da nas je skoz več user posted image , pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim na vas, vam pa tudi hvala, ker vem da ste mislile in navijale zame.

No, midva z malim sva še vedno 2 v 1 user posted image user posted image user posted image . Danes sva mela pregled in nisem nič user posted image , tako kot zanč. Sem bila danes deležna celovite obravnave, trajalo je pa tudi 4 ure user posted image  Ampak, ker je z user posted image  vse Ok, nimam pripomb (naš mali se je "potegnil" in postal kar konkreten pobič, saj ima že 2600 guser posted image ). Očitno striktno počivanje resnično pomaga, ker je MV ostal na istem, kot je bil. Jupiuser posted image . Edina slaba stran vsega je, dasem zgleda fasala neko alergijo ker sem cela v pikicah in vse me srbi. Mi je dala pregledat kri, potem pa bomo videli kaj in kako. Malo mam tudi povišane levkocite v urinu, ampak pravi G , da ni panike - še naprej veliko počitka in prenalivanje z vodo.
Toliko od mene, upam, da nisem kaj pomembnega pozabila, vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 696
3.2.2010 18:43:56   
vekybel
Punce jz sem zdejle popoldan gledala kar dve grozljivki user posted image user posted image  noro, ponoči pa ne bom mogla spati, jaooooo.
Za večerjo pa sem jedla tako eno solato ala Vesna user posted image  in sicer testenine z tuno, sirom in koruzo, njami je bilo dobro.

Dejte mi povedat kako je z vašimi kostmi tam dol, a vas boli, mene full in mislim da vsak dan več. Kaj to pomeni res da bi lahko šla v kratkem rodituser posted image  tako kot pravijo?

< Sporočilo je popravil vekybel -- 3.2.2010 18:48:02 >

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
3.2.2010 18:48:51   
Jessy
Jassika, lepo te je slišati, sploh pa, da je vse v najlepšem redu! Ti kar lepo počivaj, saj ne boš več dolgo!!!

Vekybel, jaz bi tudi solato, ampak bi raje radič s krompirjem, pase mi ga ne da naštimavat. Kosti tam doli me pa bolijo, vendar le v kolkih, sramna me zaenkrat pusti še pri miru. Da bi zato šla kaj prej rodit, so po moje le pobožne želje. user posted image  Ti kar čakaj in nič ne prehitevaj, če ta druge ne smemo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 698
3.2.2010 18:49:39   
vekybel
jassika čestitke za okrevanje in tako naprej pa javi se še kaj.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 699
3.2.2010 18:50:13   
Jessy
Sem vedela, da sem pozabila pojamrat. To moje dete tako pritiska z nogami na stene trebuha, da imam prav izbočeno. Potem ga pa narahlo hočem premakniti, se pa razhudi in mi pošlje novo porcijo. user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?