|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
4.2.2010 9:46:22   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Čmrlika, kako imaš pa ti lepo punčko doma!!! user posted image user posted image user posted image

Ja hvala, user posted image user posted image kje jo gledaš? meni je itak lepa. user posted image

Na tickerju! Srček je, čist ta pravi!!!!

ja hvala,malo pojdi na fb pogledat tamše je le enih lepih gor .... si na fb?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.2.2010 9:48:01   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

dobro jutro!

danes sem si privoščila in spalaaaaa, do sedaj. malo manj no, prebrala sem še kaj ste od včeraj napisale.

danes imam pa jaz pregled. komaj že čakam...

Jutro in srečno na pregledu! user posted image user posted image pa poročaj!

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.2.2010 9:52:21   
plamen
Dobro jutro!

urša_p - čestitke Galuuser posted image . Na srečanje pridem še jaz, pa rožca baje tudi, se morava še slišati. Lorelaj je pa prehlajena, ali si mogoče že toliko bolje, da pridešuser posted image ?

rožca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !  Bodi močna za tvojo mami, ona ti hoče samo dobro, sigurno pa bo tudi razumela, da si morala priti k njej. Pa res najbolje, da greš brez Vida. Na žalost v KC niso "nevarni" tisti, ki tam ležijo, ampak ponavadi tudi obiski, ki hodijo prehlajeni, vsi smrkavi, z malo vročine itd,... Če bi kaj rabila pa pokliči, uletim do tebe ali pa ti do mene... Samo sporoči, za danes se pa še slišiva!

crvicek - čestitke za dvojni paketek, da bosta punčki zdravi, lepo rasli in bili v veliko veselje mamici in očkuuser posted image user posted image user posted image !

Včeraj sva se odločila, da malemu kupiva sobico v barvi naravnega lesa, bova pa stene z oranžno in zeleno pobarvala, bolj nežno, pa še kako slikico in bo. Moram pa še malo zrisati postavitev. Zdaj nas pred barvanjem čaka še brušenje parketa, pa moj ima idejo, da bo sam luč naredil, da bodo diode za ambientalno svetlobo, da ga sredi noči ne bo šokirala luč, pa še dojila bom pri taki svetlobi. Pravi da bo zdaj vadil, da bo v hiški lahko še bolj ustvarjalenuser posted image user posted image .

Jaz sem pa pojedla, pospravila, rožice zalila, pa meso ven dala, da bom za lazanjo pripravila. Je že dolgo nisem delala.

Se prav pozna, da smo doma, toooolk napišemouser posted image

Po torbo grem pa jutri ali v soboto, jeeeeuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.2.2010 10:05:13   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Glede menstrualnih krčev pa ... ne, nikoli jih nisem imela. Sem zgleda ena redkih srečnic. Tak da je moje vprašanje bilo na mestu user posted image user posted image user posted image  

Tudi jaz ne, vedno brez bolečin, kot da M sploh ne bi imela. Sem imela pa zato migreneuser posted image . Tako, da jaz že ob kakem špikanju v predelu jajčnikov pomislim, kaj če je to to. Verjetno pa, kot pravite izkušene, lastnih popadkov ne bom falilauser posted image . Čeprav ena kolegica je imela tolk blage čez cel dan, se ji ni nikamor mudilo, ko jo je mož "prisilil", da se gresta v P pokazat, pa je bila že 5 cm odprta in v 1,5h je že imela user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.2.2010 10:08:00   
lenčy
dobro jutro!

rožca držim pesti za tvojo mami in upam, da bo čimprej bolšeuser posted image
crvicek čestitke malima punčkamauser posted image

joj mene pa tko špika zadnje čase tm doli, da tud hodt ne morm več, ko da mi bo glih zdj kej vn padl... nč se grem zdj potrudt pa mleko zakuhat, pridem nazaj...

aja včeri sm dala te naše 20 let stare plenice prat, pa veste da so čist bele?? jih sploh nisem rabila vn na mraz obesit, tko da sm čist veselauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
4.2.2010 10:17:40   
7lina7

JUTROOOOOOOOOOOOOOOOO!

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

a 7lina7 se danes ni še nič oglasla? Me je kliknila na klepet na Fb pol pa kr naenkrat zginla po dveh besedah user posted image user posted image  upam, da ni šla že v Rim? user posted image

ni panike!! še tukaj! user posted image

obisk sem dobila dopoldne, pa sem zato zatajila... ups, se zgodi..user posted image . pol pa še kr enega, ja pa kuhat, pol pa itak malo na L in D bok, pa na pošto.... eh, sem si kr zapolnila dan.
je pa res da me spet špika... user posted image je bil zdaj mir par dni. bomo videli!

si me prestrašla user posted image ...jutri se vidima te?

pa valjda!! user posted image

sem spet slabo spala.. user posted image ! že proti večeru me je začelo dajat, tak da sem zaspala okrog 2h ponoči. pol pa marširala vsake tolko še na WC.. eh, še malo..user posted image

user posted image user posted image čestitke za nove bebice, pa za rojstni dan! pa pozdravček ta novim marčevkam!! user posted image user posted image user posted image

mi pa mamo sonček!! aja, da nes sem prvi dan na porodniški!!! .. hm.. skoraj isto kot je bilo na dopustu al pa pred tem na bolniški.. user posted image ne čutim sprememb.

včeraj sem se odločila, da ne grem več v trgovino z otroškimi stvarmi - vsakič nekaj privlečem domov! sem mislila, da bi pri pupi imela problem s čeveljci ( manijo nanje) ,pa vidim, da pri fantku ni nič drugače... že zdaj ima 4 pare.. takih z mehkim podplatom, od zgoraj pa izgledajo kot teniski oz. čeveljci.. da ni samo v zoknih. a obstaja kak terapija za odvajanje od čevljev?? med user posted image sem jih nehala sebi kupovat , ker mi itak nič ni blo več prav-1 štev. večjih pa nisem hotela kupovat.. zdaj pa zgleda kompenziram! user posted image

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.2.2010 10:19:27   
Jessy
Evo, mojstra sta končno prišla, da mi zapackata in zaprašita stanovanje.

Čmrlika, na FB pa jaz nisem in me tudi nič ne vleče, da bi bila. Se mi zdi, da malce zasebnosti je fajn imeti, sploh, če delaš v šoli. V bistvu sploh ne vem, kako FB izgleda.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 807
4.2.2010 10:39:01   
3Sonček3

Punce, ena naša marčevka je tudi že rodila. To je crvicek, ki je bila edina z dvojčki. Rodila je 27.1. Gajo 1900g in Zojo 1800g. Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  Rok je imela 13.3.

user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 808
4.2.2010 10:46:28   
3Sonček3
Dobro jutro še od mene!

Tut moja noč ni bla tko lepa kot bi si želela, 2x sm se zbudila za na wc pa 22x me je zbudila boleča dlesen ob modrostnem zobu. Ja spet...sm takrat je blo desno spodej zdej pa je levo spodej, nevem kaj se grejo te bolečine a je to legalno da se to kr seli iz enga na drug zob user posted image user posted image user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.2.2010 11:15:01   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Punce, ena naša marčevka je tudi že rodila. To je crvicek, ki je bila edina z dvojčki. Rodila je 27.1. Gajo 1900g in Zojo 1800g. Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  Rok je imela 13.3.

user posted image user posted image user posted image

Čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image ...srečnica se je že rešla trebuhauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.2.2010 11:26:17   
malicki
Lina - kje kupuješ čeveljčke? Mene tudi ful vleče v trgovine, se komaj brzdam. Jaz bi še kar nekaj bodijev pa mako majčk nakupila, pa čeprav imam omare nabito polne user posted image

Pa začela sem ful zatekati, najbolj v noge, sem kot pujček user posted image   Si bom šla po en čaj v lekarno, mogoče bo pa malo pomagalo. Včeraj sem si hotela noge podložit pa se nikakor nisem mogla udobno namestit, ker na hrbtu mi ne paše, na boku pa noge v luft pa mi tudi ne gre user posted image

Čestitke crvicku za mali pupi! user posted image user posted image user posted image user posted image

Popadki - Jaz sem jih čutila kot zelo blage menstrualne krče. No pol mi je pa itak voda odtekla. Samo jaz pravih močnih popadkov nisem imela.

Obiski otrok so v Lj porodnišnici prepovedani (baje). Mi je svakinja ki dela tam ravno ta vikend rekla, da imajo oni vedno prepoved obiskov, ne samo zdaj zaradi gripe in ostalih virusov.

Copati ozir. obutev za porodnišnico - jaz se še odločam, moram si kupit neke copate ali pa nove crockse (ponaredke), te niti ne vem če sedaj pozimi kje prodajajo user posted image  Definitivno pa bom vzela za tuširanje natikače (japonke) ker sem prvič fasala glivice user posted image  in od takrat naprej se v javnih tuših tuširam vedno v natikačih.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.2.2010 12:30:34   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Copati ozir. obutev za porodnišnico - jaz se še odločam, moram si kupit neke copate ali pa nove crockse (ponaredke), te niti ne vem če sedaj pozimi kje prodajajo user posted image  Definitivno pa bom vzela za tuširanje natikače (japonke) ker sem prvič fasala glivice user posted image  in od takrat naprej se v javnih tuših tuširam vedno v natikačih.

Mislm da jih majo v Supernovi na Rudniku, spodej desno v eni trovini k sm krokse prodajajo sm nevem pa al so original al so ponaredki.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.2.2010 12:45:49   
zoey
Dan!
Ni ga čez domačo pojstlco user posted image , jo bom šla kar spet obiskat kmalu. Včeraj je bila cela akcija, smo prestavili kavče, preuredili najino dnevno sobo, tako da danes sestaviva previjalko, potem jo pa lahko nafilam user posted image Imam pa v eni omari, ki bo poleg previjalke milijon steklenic alkota, ker sem včasih mešala koktejle, zdaj pa res že dolgo ni šlo nič v promet. Sem rekla, da bom kar tam pustila, da bo patronažna lahko sama izbrala, kaj bo ruknila user posted image
Pa danes pride še električar, tako da se bodo dela končala, potem pa samo še organizacija in manjši premiki.
Jaz sem še vedno taka matasta, pa malo se mi vrti, ampak ta mesec bom že sfurala. Sem se danes z avtom peljala, pa je kar šlo user posted image Imela zobarja in je čist zblojen. Čakala 1,5h, med drugim se je spet ukvarjal s svojim mačkom, pa neka trgovska potnica je prišla, mi je že rit odrevenela, potem je v minuti popravil tisto, kar bi lahko že zadnjič zrihtal, pol se je pa hotel še 1 lotit, pa sem rekla, nein danke. V unega odlomljenega mi je dal zdaj zdravilo, ker me pač skeli in tisto brušenje od zadnjič ni bilo tako čudežno, kot si je predstavljal in čez 14 dni ponovimo user posted image A me je treba zdaj matrat user posted image
Pa v P sta mi ratali 2 striji, nad in pod popkom user posted image Se pač nisem namazala prej, ker nisem vedela, kako je s ctg-ji, a kaj moti, če je trebuh masten, in evo user posted image Jih je unih 100 na riti pač dublo družbo user posted image
Jessy - od zadaj sem ista, od spred pa lepša, ker se vedno obrišem okol ust, preden se slikam user posted image
Rožca - user posted image user posted image za mamo. Ugotovili so, kaj je, zdaj bo šlo pa samo na bolje!!!
Čmrlika - user posted image user posted image user posted image za zadnji dan, Lina pa za porodniško. Jaz pa štartam v ponedeljek, zihr bo vse drugače user posted image Bom prekipevala od energije, zihr user posted image
Pa vse čestitke Črvičku za pupi!!!
Obe moji prijateljici, ki sta rodili prejšnji teden sta doma in se imajo fajn. So pa eni hormoni čist zdivjali in je bilo kar hudo, zdaj se stanje umirja in že fajn uživa z junakoma.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.2.2010 12:47:26   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Mislm da jih majo v Supernovi na Rudniku, spodej desno v eni trovini k sm krokse prodajajo sm nevem pa al so original al so ponaredki.

V uni štacuni imajo original. Ma po moje se tud ponaredki dobijo zdaj, drugače pa japonke za pod tuš, copatke za na lepš in je user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 814
4.2.2010 13:04:46   
7lina7

Lina - kje kupuješ čeveljčke? Mene tudi ful vleče v trgovine, se komaj brzdam. Jaz bi še kar nekaj bodijev pa mako majčk nakupila, pa čeprav imam omare nabito polne user posted image

user posted image

bež - Aladin 10€
modri , Kappa- LeClerck 6€
rdeči- Kik 5€
modro beli - dobila
rumeni- ostali še od hčere user posted image

Lin@

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.2.2010 14:06:22   
Čmrlika
Jessy- evrčki so, si se pa malo uštela v seštevanju,al se meni zdi ?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 816
4.2.2010 14:09:17   
Čmrlika
a samo jaz vidim pol ogromne linin slike čeveljčkov? user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.2.2010 14:10:30   
Jessy
Čmrlika, čajček sem že prejela! Thanx!!!! user posted image user posted image user posted image  Si kaj preverjala za nakazilo?
Ali čaj pijem po navodilih, 1x zjutraj in 1x zvečer ali je morda za to našo stvar drugačna procedura?

Zoey, sem se nasmejala, ko si napisala, da se obrišeš okol ust, da si zato spredaj lepša! user posted image user posted image user posted image  Sta pa imela s tvojim vredu akcijo včeraj! Superca! Zobozdravnik te pa res kar nekaj muči. user posted image

Pri nas sta mojstra že odšla, tako da imam zdaj elektriko poštimano, zdaj pa počakamo še drugega majstra, da pride strop polepšat z maso in beljenjem, potem smo pa vse poštimali. Sem pa prej 4x zmila po tleh, ker se je prah posedal, pa sem mislila, da mi križ odpade. Tako bom zdaj pustila vse pri miru in morda še 1x zmijem zvečer, še bolje pa jutri. Bom še videla.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.2.2010 14:11:17   
Jessy

Si me malce prehitela! Ne, nisem se uštela pri seštevanju. Tisto je za uslugo, sitnosti in pot, ki so jo imela zaradi mene! user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 819
4.2.2010 14:11:47   
Jessy

Tudi jaz jih ne vidim, ker je prevelika slika. Bo treba zmanjšat!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 820
4.2.2010 14:12:55   
Čmrlika

Čmrlika, čajček sem že prejela! Thanx!!!! user posted image user posted image user posted image  Si kaj preverjala za nakazilo?
Ali čaj pijem po navodilih, 1x zjutraj in 1x zvečer ali je morda za to našo stvar drugačna procedura?

Zoey, sem se nasmejala, ko si napisala, da se obrišeš okol ust, da si zato spredaj lepša! user posted image user posted image user posted image  Sta pa imela s tvojim vredu akcijo včeraj! Superca! Zobozdravnik te pa res kar nekaj muči. user posted image

Pri nas sta mojstra že odšla, tako da imam zdaj elektriko poštimano, zdaj pa počakamo še drugega majstra, da pride strop polepšat z maso in beljenjem, potem smo pa vse poštimali. Sem pa prej 4x zmila po tleh, ker se je prah posedal, pa sem mislila, da mi križ odpade. Tako bom zdaj pustila vse pri miru in morda še 1x zmijem zvečer, še bolje pa jutri. Bom še videla.

si me dobila zdaj user posted image  jaz sem ga menda samo enkrat na dan, ne vem, po moje pa škodit ne more dvakrat...hja, nimam pojma res... dobila sem ti že dva posta prej pisala...da neznaš računat.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.2.2010 14:14:02   
Čmrlika

Si me malce prehitela! Ne, nisem se uštela pri seštevanju. Tisto je za uslugo, sitnosti in pot, ki so jo imela zaradi mene! user posted image

pa se nisva tako zmenle , ti, ti...no pol pa hvala, ampak res ni blo hudo nekaj.user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.2.2010 14:18:27   
zoey

nisi edina, tudi jaz občudujem dele 3 čevljev od 4ih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 823
4.2.2010 14:18:33   
Čmrlika
aja, veste, kje sem sedaj?  ŽE Doma, delam do štirih user posted image
in uradno sem na PORODNIŠKEM DOPUSTU! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.2.2010 14:21:44   
zoey

Glede čaja je neka fora, od tega do tega tedna 1x na dan, potem 2x, samo se ne spomnim za katere tedne gre user posted image Jaz sem si ga uspela 2x skuhat, tako da ni bojazni, da bi prehitro začela 2x na dan pit user posted image

Včeraj so pa bodoča mati samo usmerjali, lubo in stric sta pa garala user posted image Mi je šlo super od ust!!!
Svaka čast za pomivanje tal. To pa sesanje sem pa jaz že ukinila user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?