zoey
|
Dan! Ni ga čez domačo pojstlco , jo bom šla kar spet obiskat kmalu. Včeraj je bila cela akcija, smo prestavili kavče, preuredili najino dnevno sobo, tako da danes sestaviva previjalko, potem jo pa lahko nafilam Imam pa v eni omari, ki bo poleg previjalke milijon steklenic alkota, ker sem včasih mešala koktejle, zdaj pa res že dolgo ni šlo nič v promet. Sem rekla, da bom kar tam pustila, da bo patronažna lahko sama izbrala, kaj bo ruknila Pa danes pride še električar, tako da se bodo dela končala, potem pa samo še organizacija in manjši premiki. Jaz sem še vedno taka matasta, pa malo se mi vrti, ampak ta mesec bom že sfurala. Sem se danes z avtom peljala, pa je kar šlo Imela zobarja in je čist zblojen. Čakala 1,5h, med drugim se je spet ukvarjal s svojim mačkom, pa neka trgovska potnica je prišla, mi je že rit odrevenela, potem je v minuti popravil tisto, kar bi lahko že zadnjič zrihtal, pol se je pa hotel še 1 lotit, pa sem rekla, nein danke. V unega odlomljenega mi je dal zdaj zdravilo, ker me pač skeli in tisto brušenje od zadnjič ni bilo tako čudežno, kot si je predstavljal in čez 14 dni ponovimo A me je treba zdaj matrat Pa v P sta mi ratali 2 striji, nad in pod popkom Se pač nisem namazala prej, ker nisem vedela, kako je s ctg-ji, a kaj moti, če je trebuh masten, in evo Jih je unih 100 na riti pač dublo družbo Jessy - od zadaj sem ista, od spred pa lepša, ker se vedno obrišem okol ust, preden se slikam Rožca - za mamo. Ugotovili so, kaj je, zdaj bo šlo pa samo na bolje!!! Čmrlika - za zadnji dan, Lina pa za porodniško. Jaz pa štartam v ponedeljek, zihr bo vse drugače Bom prekipevala od energije, zihr Pa vse čestitke Črvičku za pupi!!! Obe moji prijateljici, ki sta rodili prejšnji teden sta doma in se imajo fajn. So pa eni hormoni čist zdivjali in je bilo kar hudo, zdaj se stanje umirja in že fajn uživa z junakoma.
|