rožca26
|
No, se danes še ena manjkajoča oglaša Kot vidite ni ravno fajn dan Zame je zagotovo to fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul grozen dan!!!! Začelo se je itak že zjutraj, sam fršlok me je pa okoli osme zvečer, ko je poklicala moja mama. Pristala je v bolnici - do nadaljnega. Razlog - sum na pljučno embolijo (al neki takega). Se pa še ne ve točno kaj, ker mora še en kup preiskav narest. Dobr, sej bi lahko pričakovala, da se bo kej takega zgodilo - glede na to, da je bila na urgenci že od 7 zjutraj, pa ni nič opravila še do 4. ure popoldne. Sam ne zdej Pol mi je pa še rekla naj ne hodim k njej, ker sem že tako visoko noseča Zdej bi pa res šla rada rodit!!!!!!!! Je bil pa cel dan zafuran ... bila sem na Vrhniki, pa v Ljubljani, pa spet na Vrhniki, pa na Drenovem Griču (vse to cel dan). Zakaj???? Zato, da sem šla po bolniški list in ga odnesla v očetovo firmo. Ker sm mogla dons nujno Da ne govorim, da mam še zlo mal na računu, ker se ne zavarovalnica, ne ZZZS nista odločila poslat denar Jest sm mogla pa še dvignt denar za zimske copatke za naš novi avtoček Še dobro, da je bil vsaj ta del ok - menjava, pa plačilo - ampak to se mam zahvalit le sestrinemu fantu, k tko lepo skrbi za naš avtoček. Nam je zrihtal 40% cenej gume, montiranja ni računal, avto nam je ful poceni zrihtal ... Še dobr da ga mamo!!!!! Pa to govorim tudi zaradi Vida - ga ma mali tko rad, da ju je prov veselje skup gledat Jest sam držim pesti, da ne bosta šla s sestro kdaj narazen (trenutno na našo srečo nič ne kaže na to - tok tok po lesu). Skratka, dan je bil res beden. V turbo No, pa da zaključim še včerajšnjo kolobocijo s pašteto - ko mu le dans zaupam katero pašteto imam najraje, je seveda moj dragi utihnil. Mislim, da je ugotovil, da ga je posjau 100 na uro, ker je Gavrilović ipak res najboljša pašteta. Ampak najbolj mi je bila všeč njegova reakcija - je v trenutku obmolknil. Če bi mel muho v stanovanju, bi jo po vsej verjetnosti slišal kak si drgne svoje "roke" Mam pa eno vprašanje: Kakšni so še možni znaki popadkov? Kje natančno so bolečine ... ? Vem, čudno vprašanje, sam zadnje čase me ful zvečer v križu špika in drži neki časa. Pa popusti ...