|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
4.2.2010 9:20:23   
rožca26
Punce, ena naša marčevka je tudi že rodila. To je crvicek, ki je bila edina z dvojčki. Rodila je 27.1. Gajo 1900g in Zojo 1800g. Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  Rok je imela 13.3.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
4.2.2010 9:21:25   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Jessy, pa ti si čisto hiperaktivna! Do devetih imaš že kopalnico spucano? user posted image Pridna pridna. user posted image

Do 9.20 pa že lase umite in posušene. user posted image  Bravo zame!!! Ko bi me še izven user posted image  kaj takega držalo, tudi ne bi bilo slabo. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 777
4.2.2010 9:22:12   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Punce, ena naša marčevka je tudi že rodila. To je crvicek, ki je bila edina z dvojčki. Rodila je 27.1. Gajo 1900g in Zojo 1800g. Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image  Rok je imela 13.3.

Kako lepoooo!!!! Čestitke mamici, in obema puncama!!! Kar dobro težo sta si nabrali! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 778
4.2.2010 9:23:35   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Sem vedela, da sem pozabila pojamrat. To moje dete tako pritiska z nogami na stene trebuha, da imam prav izbočeno. Potem ga pa narahlo hočem premakniti, se pa razhudi in mi pošlje novo porcijo. user posted image user posted image

to je verjetno pogojeno s pdp-jem user posted image user posted image user posted image user posted image isto doživlajm ejj...user posted image

Včasih me po mehurju tako požgečka, da se mi zdi, da se bom kar polulala. user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 4.2.2010 9:24:07 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 779
4.2.2010 9:23:38   
Čmrlika
Torba - mi smo jo dobili zraven pri vozičku in je super! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 780
4.2.2010 9:23:44   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Dobro jutro, dober dste? sem zadnji dan v službi, jutri po pregledu mi ni treba več prit user posted image ...

Sem pa sitna, ker mi ona sodelavka spet hodi po nervih user posted image user posted image ...ma saj bo ,bom potrpela teh nekaj ur še user posted image , če ne bo šlo, pa jo bom kr user posted image user posted image

čmrlika - ti imaš tudi implasta, ane? me zanima, če misliš, da je torba, ki smo jo dobili zraven, dovolj velika za porodnišnico in vse ostalo, a bi bilo dobro kupit eno večjo?

ja!user posted image ja odvisno kaj boš noter dala user posted image , jaz v tole potem za vsak dan za user posted image ko bomo na terenu, bo mi čisto dovolj...za v P pa imam en normalen nahrbtnik zase in enga za potem ko greva domov za oba pripravljen....nič ne kupuj boš že našla kako doma ...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.2.2010 9:23:50   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

drugače pa DOBRO JUTRO user posted image .

Včeraj sem opazila, ko sem se mazala z oljem, da je moja pupa zelo zelo nizko... Premikanje sem občutila na sramni kosti, so se prav bule delale... Kakšnih 7cm od vstopa v nožnico... A je to normalno??? user posted image user posted image user posted image

Popadki - a se jih na začetku (ko se začnejo) občuti le na področju jajčnikov kot predmenstrualne krče, ali že takoj v celem trebuhu??user posted image user posted image user posted image

jaz sem jih samo čisto spodaj...in to kr dolggo, pa nič v križu, kot se enim začne

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 782
4.2.2010 9:24:15   
vekybel
crvicek čestitke in veliko zdravja celi družinici user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.2.2010 9:24:32   
Čmrlika

Tako nekako izgledam od zadaj. user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 784
4.2.2010 9:25:53   
rožca26

MARČKI 2010

datum          ime         PDP      ime otročka      teža      dolžina

user posted image user posted image  27.01.  crvicek   13.03       Gaja              1900 g
                                                       Zoja              1800 g
user posted image  28.01.     Tjasa27     03.03.        Urban           2500 g       42 cm

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 4.2.2010 9:27:11 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 785
4.2.2010 9:27:05   
Čmrlika

Sem vedela, da sem pozabila pojamrat. To moje dete tako pritiska z nogami na stene trebuha, da imam prav izbočeno. Potem ga pa narahlo hočem premakniti, se pa razhudi in mi pošlje novo porcijo. user posted image user posted image

to je verjetno pogojeno s pdp-jem user posted image user posted image user posted image user posted image isto doživlajm ejj...user posted image

Včasih me po mehurju tako požgečka, da se mi zdi, da se bom kar polulala. user posted image

pravkar doživljam isto in šibam--- veš kam? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 786
4.2.2010 9:27:06   
Zvezdici
Čestitke crvicku za pupe user posted image user posted image !

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 787
4.2.2010 9:27:12   
Čmrlika

čestitke! user posted image a se je kaj javljala?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 788
4.2.2010 9:28:16   
Jessy
Evo slikce še od spredaj, v obraz.
user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 789
4.2.2010 9:28:51   
rožca26

čestitke! user posted image a se je kaj javljala?

Ne, sam sem šla pogledat mal k dvojčkom, pa sem vidla na seznamu, da je tudi ona že rodila. Pri nas je sodelovala le na začetku, pol je šla pa na čvek k mamicam z dvojčki.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.2.2010 9:29:20   
Zvezdici
 user posted image user posted image user posted image

Ja lepa slikca ja user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.2.2010 9:30:01   
Jessy
Čmrlika, kako imaš pa ti lepo punčko doma!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 792
4.2.2010 9:30:34   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Ja, moja lepota presega vse meje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 793
4.2.2010 9:30:43   
vekybel
jessy od spredaj je bolje user posted image

Nič jz grem zdej z taščo in tastom pogledat ene vrstne hiše v mesto pa se tipkamo naprej.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.2.2010 9:31:34   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

jessy od spredaj je bolje user posted image

A ne da! user posted image  Zato se ne ustrašim, ko se pogledam v ogledalo. Problem je, če se obrnem. user posted image  

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 795
4.2.2010 9:35:35   
Čmrlika
kaj pa ko je v zadnji uri pol postov mojih tu got, pa ko NIČ VEČ ne delam v službi user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.2.2010 9:35:39   
Čmrlika

Čmrlika, kako imaš pa ti lepo punčko doma!!! user posted image user posted image user posted image

Ja hvala, user posted image user posted image kje jo gledaš? meni je itak lepa. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.2.2010 9:35:44   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

jaz pa ne bom več komentriralauser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.2.2010 9:36:06   
Jessy

Ja hvala, user posted image user posted image kje jo gledaš? meni je itak lepa. user posted image

Na tickerju! Srček je, čist ta pravi!!!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.2.2010 9:40:02   
lucika
dobro jutro!

danes sem si privoščila in spalaaaaa, do sedaj. malo manj no, prebrala sem še kaj ste od včeraj napisale.

danes imam pa jaz pregled. komaj že čakam...

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?