|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
3.2.2010 18:53:23   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

plamen tisto torbo imajo tudi v rjavi barvi in tudi lepa. Jz bom pač vzela črno ker je voziček rdeče-črn.

lucika koliko pa stane ta torba od Brevi?

Bom skočila še v DM. Ta od Brevi je okoli 40 eur, je pa komot, se cela odpre, malo bolj trda, široka, pa še ta rjava paše k našemu vozeku. Je pa tale.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 701
3.2.2010 18:53:51   
vekybel
jessy user posted image user posted image user posted image  ja user posted image  se ne pusti motit, pusti ga na miru user posted image .

Pregled imam 9.02. to je drug teden in mi tašča pravi: "mislim da boš ti še pred pregledom rodila" user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 702
3.2.2010 18:55:48   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

plamen tisto torbo imajo tudi v rjavi barvi in tudi lepa. Jz bom pač vzela črno ker je voziček rdeče-črn.

lucika koliko pa stane ta torba od Brevi?

Bom skočila še v DM. Ta od Brevi je okoli 40 eur, je pa komot, se cela odpre, malo bolj trda, široka, pa še ta rjava paše k našemu vozeku. Je pa tale.

...ja ko boš pogledala pa mi javi kaka se ti zdi ok?

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
3.2.2010 18:58:22   
vekybel
Punce veste da se sara2007 ni nič javila od učeraj popoldne, da ni slučajno kaj novega?
Ve katera kaj, morda rožca26?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 704
3.2.2010 19:05:29   
Jassika
hvala za vzpodbudo punci user posted image
veky če ti kaj pomaga - men je dol tiščalo že od 25 tedna, ko se je user posted image  obrnil z glavo na dol v delovni položaj user posted image , pa sem še vedno 2 v 1. Probaj malo več počivat, ker jaz opazim, da če malo več x vstajam (oz prej, ko sem še okol skakala), mi dol tišči za pop user posted image , če sem pa pridna, pa je kar ok. Je pa res, da jst zelo nizko nosim. Mislim pa, da resnično nima veze kolko ti dol tišči oz te bolijo sramne kosti, vsaj meni je G tko rekla, glede na stanje. Držim pestke, da ne boš šla prezgodaj v Rim user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 705
3.2.2010 19:09:09   
Jessy
Vekybel, ne morem ga pustiti pri miru, ko pa to pritiskanje kar fajn boli in tišči. Ima, da popusti! user posted image

Rožca in Sara ne vem, kje sta. Po moje bo Rožca kmalu prišla kaj napisat, Sara je pa itak sumljiva že nekaj dni, tako da se pri njej res ne ve, kdaj gre v P.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 706
3.2.2010 19:28:35   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

a 7lina7 se danes ni še nič oglasla? Me je kliknila na klepet na Fb pol pa kr naenkrat zginla po dveh besedah user posted image user posted image  upam, da ni šla že v Rim? user posted image

ni panike!! še tukaj! user posted image

obisk sem dobila dopoldne, pa sem zato zatajila... ups, se zgodi..user posted image . pol pa še kr enega, ja pa kuhat, pol pa itak malo na L in D bok, pa na pošto.... eh, sem si kr zapolnila dan.
je pa res da me spet špika... user posted image je bil zdaj mir par dni. bomo videli!

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 707
3.2.2010 19:33:57   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Tiste, ki ste rodile vaginalno in ste imele šive, ali lahko odgovorite?
  •  A lahko poveste, kako ste se negovale?
  • Baje, da pomaga veliko tuširanja z mlačno vodo. A ste to delale pod tušem ali morda na bideju?
  • Koliko časa ste imele šive?
  • A so sami popadali stran?
  • Kolk časa ste sedele na obroču?
  • Priporočam se za kak pameten napotek. user posted image

-takrat je bilo v modi spiranje s hrastovim lubjem, kamilice
-tuširanje kr pod tušem - zakaj bi pogosto namakanje rane koristilo- ne vem?user posted image
- hm.. se ne spomnim, mogoče 7-10dni??
-ja
- niti 1minuto ( takrat še nobena ni prišla s to idejo user posted image ) pa niso boleli in bili moteči, čeprav sem imela zunanje in notranje..
-masiraj presredek!!! mogoče pa res pomaga....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 708
3.2.2010 20:25:21   
Anonimen
Punce veste da se sara2007 ni nič javila od učeraj popoldne, da ni slučajno kaj novega?

Neeee. Sem še zmeraj kinder surprise 2v1user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
3.2.2010 20:28:50   
lucika
plamen, ja, to torbo imam jaz. in je res fajna. pa še te nete ima na traku, da ga zapneš na ročaj vozička, da ne leze gor in dol... sem prvo kupila od dm nahrbtnik, pa še eno drugo torbo, a z nobeno nisem bila zadovoljna... tukaj je pa vse super pregledno, ker se res cela odpre, pa še notri ima predalčke ločene...

sem bila zdaj v vrtcu na roditeljskem. kako bomo male od plenic odvadli. so nekak tako brez idej kot mi starši... saj ne vem, al ga čem pri treh letih totalno napsihirat, al lahko še malo počakam... ma, tadrugi bo našpukal. kar se tiče plenic, flašk, dud, discipline, zobkov...

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.2.2010 20:47:32   
vekybel
sara2007 oooooo sarči še si tu, ok, sam preverjam če je še kinder surprise user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.2.2010 20:49:26   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

plamen, ja, to torbo imam jaz. in je res fajna. pa še te nete ima na traku, da ga zapneš na ročaj vozička, da ne leze gor in dol... sem prvo kupila od dm nahrbtnik, pa še eno drugo torbo, a z nobeno nisem bila zadovoljna... tukaj je pa vse super pregledno, ker se res cela odpre, pa še notri ima predalčke ločene...

sem bila zdaj v vrtcu na roditeljskem. kako bomo male od plenic odvadli. so nekak tako brez idej kot mi starši... saj ne vem, al ga čem pri treh letih totalno napsihirat, al lahko še malo počakam... ma, tadrugi bo našpukal. kar se tiče plenic, flašk, dud, discipline, zobkov...

...a nam lahko kako slikco pokažeš da vidimo kaka je?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.2.2010 21:00:14   
Anonimen
sara2007 oooooo sarči še si tu, ok, sam preverjam če je še kinder surprise

ja, zdaj sem bila na generalnem kopanju, nikoli ne veš, kdaj te kej presenetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
3.2.2010 21:08:32   
vekybel
Kaj pa tale torba? Sm jo našla na bolhi in to za 20€ pa se mi zdi kr praktična.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.2.2010 21:24:21   
rožca26
No, se danes še ena manjkajoča oglaša user posted image

Kot vidite ni ravno fajn dan user posted image user posted image user posted image  Zame je zagotovo to fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul grozen dan!!!! Začelo se je itak že zjutraj, sam fršlok me je pa okoli osme zvečer, ko je poklicala moja mama. Pristala je v bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image  - do nadaljnega. Razlog - sum na pljučno embolijo (al neki takega). Se pa še ne ve točno kaj, ker mora še en kup preiskav narest. Dobr, sej bi lahko pričakovala, da se bo kej takega zgodilo - glede na to, da je bila na urgenci že od 7 zjutraj, pa ni nič opravila še do 4. ure popoldne. Sam ne zdej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol mi je pa še rekla naj ne hodim k njej, ker sem že tako visoko noseča user posted image user posted image user posted image
Zdej bi pa res šla rada rodit!!!!!!!!
Je bil pa cel dan zafuran ... bila sem na Vrhniki, pa v Ljubljani, pa spet na Vrhniki, pa na Drenovem Griču (vse to cel dan). Zakaj???? Zato, da sem šla po bolniški list in ga odnesla v očetovo firmo. Ker sm mogla dons nujno user posted image  Da ne govorim, da mam še zlo mal na računu, ker se ne zavarovalnica, ne ZZZS nista odločila poslat denar user posted image user posted image user posted image user posted image  Jest sm mogla pa še dvignt denar za zimske copatke za naš novi avtoček user posted image  Še dobro, da je bil vsaj ta del ok - menjava, pa plačilo - ampak to se mam zahvalit le sestrinemu fantu, k tko lepo skrbi za naš avtoček. Nam je zrihtal 40% cenej gume, montiranja ni računal, avto nam je ful poceni zrihtal ... Še dobr da ga mamo!!!!! user posted image  Pa to govorim tudi zaradi Vida - ga ma mali tko rad, da ju je prov veselje skup gledat user posted image  Jest sam držim pesti, da ne bosta šla s sestro kdaj narazen (trenutno na našo srečo nič ne kaže na to - tok tok po lesu).

Skratka, dan je bil res beden. V turbo user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa da zaključim še včerajšnjo kolobocijo s pašteto user posted image  - ko mu le dans zaupam katero pašteto imam najraje, je seveda moj dragi utihnil. Mislim, da je ugotovil, da ga je posjau 100 na uro, ker je Gavrilović ipak res najboljša pašteta. user posted image  Ampak najbolj mi je bila všeč njegova reakcija - je v trenutku obmolknil. Če bi mel muho v stanovanju, bi jo po vsej verjetnosti slišal kak si drgne svoje "roke" user posted image user posted image user posted image

Mam pa eno vprašanje: Kakšni so še možni znaki popadkov? Kje natančno so bolečine ... ?

Vem, čudno vprašanje, sam zadnje čase me ful zvečer v križu špika in drži neki časa. Pa popusti ...

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.2.2010 21:24:26   
Jessy
Vekybel, meni je všeč. Ali jo imaš možnost videti tudi od znotraj?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.2.2010 21:28:37   
Jessy
Rožca, ravno sem hotela razpisati tiralico nate, pa si se javila. Res sem upala, da boš imela kaj lepega za povedat. To z mamo je res žalostno. user posted image user posted image user posted image  A veš, da če bi moja mama pristala v bolnici, bi tudi tako visoko noseča šla do nje, saj boš itak v bolnici, če bi že bilo kaj narobe. Jaz srčno upam,da se kmalu pozdravi, da si odpočiješ živčke.
Tisto špikanje v križu pa bi znali biti tudi popadki. Pravijo, da se tako nekako tudi začnejo, vem pa ne, ker jih nisem imela.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.2.2010 21:29:41   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

No, pa da zaključim še včerajšnjo kolobocijo s pašteto user posted image  - ko mu le dans zaupam katero pašteto imam najraje, je seveda moj dragi utihnil. Mislim, da je ugotovil, da ga je posjau 100 na uro, ker je Gavrilović ipak res najboljša pašteta. user posted image  Ampak najbolj mi je bila všeč njegova reakcija - je v trenutku obmolknil. Če bi mel muho v stanovanju, bi jo po vsej verjetnosti slišal kak si drgne svoje "roke" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Upam, da mu bo ostalo v trajnem spominu, da ne bo več z Argetko strašil nosečnic!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.2.2010 21:36:12   
rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image user posted image user posted image  Upam, da mu bo ostalo v trajnem spominu, da ne bo več z Argetko strašil nosečnic!!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jessy, nej bo še tak beden dan, me ti vedno spraviš v dobro voljo. Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
No, sej druge nič ne zaostajajo. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 719
3.2.2010 21:39:03   
tina50

Dejte mi povedat kako je z vašimi kostmi tam dol, a vas boli, mene full in mislim da vsak dan več. Kaj to pomeni res da bi lahko šla v kratkem rodituser posted image  tako kot pravijo?

mene sramna kost že kr lep čas boli, pa sem G povedala, pa previ, da je to normalno, rodit pa zaradi tega ne greš nič prej.
Jaz bi kr počakala, da bo marcauser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 720
3.2.2010 21:40:10   
rožca26

Rožca, ravno sem hotela razpisati tiralico nate, pa si se javila. Res sem upala, da boš imela kaj lepega za povedat. To z mamo je res žalostno. user posted image user posted image user posted image  A veš, da če bi moja mama pristala v bolnici, bi tudi tako visoko noseča šla do nje, saj boš itak v bolnici, če bi že bilo kaj narobe. Jaz srčno upam,da se kmalu pozdravi, da si odpočiješ živčke.
Tisto špikanje v križu pa bi znali biti tudi popadki. Pravijo, da se tako nekako tudi začnejo, vem pa ne, ker jih nisem imela.

Ja, sej bom šla k njej. Mami noče da grem k njej, da se ne bi česa nalezla, kar ji dam tudi prav. V najhujšem primeru bomo šli k njej šele v torek, ko bomo itak že v polikliniki. Nočem pa da bi bila jezna name. Ve namreč, da bi se tam sam jokala, kar pa lih ni fajn ne zame, ne bebico in tudi ne zanjo.

Glede tega špikanja pa jest tudi upam, da so že začetek popadkov. Me pa špika res sam zvečer user posted image  Pa končno sem se odprla!!!!! user posted image user posted image user posted image - zadaj mislim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 721
3.2.2010 21:41:30   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Dejte mi povedat kako je z vašimi kostmi tam dol, a vas boli, mene full in mislim da vsak dan več. Kaj to pomeni res da bi lahko šla v kratkem rodituser posted image  tako kot pravijo?

mene sramna kost že kr lep čas boli, pa sem G povedala, pa previ, da je to normalno, rodit pa zaradi tega ne greš nič prej.
Jaz bi kr počakala, da bo marcauser posted image

Se strinjam s tino. Je enako rekla tudi moja G. Da te tak boli tam dol je zato, ker se vse širi. To ne pomeni, da se tudi odpira user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 722
3.2.2010 21:42:24   
vekybel
jessy ne se ne da videt piše pa tako: "velika in praktična torba za dojenčkove potrebščine z notranjimi in zunanjimi žepki."
Sem jim poslala sporočilo kako je velika in koliko predalov ima?

rožca26 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bodi optimistična in ne obupat, res je lahko reči samo druge ti ne preostane, vsaj pred mamo bodi močna, ker njej tudi ni vseeno.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 723
3.2.2010 21:43:42   
Jessy
Rožca, sam da te spravimo v dobro voljo!!! user posted image user posted image user posted image

A to, kar ima mama, je nalezljivo? Ali pa se morda boji kake druge okužbe? No, saj boš videla, kaj rečejo zdravniki na vse to!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 724
3.2.2010 21:44:35   
Jessy

jessy ne se ne da videt piše pa tako: "velika in praktična torba za dojenčkove potrebščine z notranjimi in zunanjimi žepki."
Sem jim poslala sporočilo kako je velika in koliko predalov ima?

Pol glih majhna najbrž ni! Super, da si jih vprašala po merah. Je pa super cena!!!! user posted image  

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?