|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
7.12.2009 22:00:07   
boma2
ojla...

še nekaj... če je katera kupovala sesalec za tla.. Bi lepo prosila kej dobrih napotkov.. Kajti nujno ga rabim pa nevem ali bi kupila na vrečke ali na posodo, pa kateri je dobr? Ima katere kakšne informacije.. :)

boma2 :)

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
7.12.2009 22:00:38   
Maksi1
Evo, punčke, mene nazaj. Je malo trajalo....user posted image

Torej poročilce:
kot sem že napisala so bli zadnje dneve pr nas v prvem planu zobki. V petek in soboto sem v glavnem čistila stanovanje in filala in praznla pralni stroj. Za miklavža me je možek že v soboto presenetil s tajsko masažo z eteričnimi olji v centru tajske masaže. Je pašalo za umret. V nedeljo pa sem kuhala kosilo še za moej starše in nono, popoldne pa smo skočili še k tašči na obisk. Danes pa sem se cepla proti tanovi gripi in imam od vsega suhega sadja in čokolade 1 kg več.

Vprašanje:
Katjuša - glede na praznični čas in kup dela v zvezi s tem - a boš vseeno naredila kolaž naših otorčkov?

Komentarji 1. del:

Vse najboljše za obmesečnico vsem, ki so praznovali ta vikend!

Bubančki - še vedno držim pesti za vse vas. Čebela - šššššccc prehlad! Jutta - miljon pikpok za Vida!

Baki - upam, da so te zdravstvene neprijetnosti zdej za vami.

Simona - user posted image za krasno službeno zabavo!

Kolumbo - super za zavese, krasne fotke imate od miklavža. Ta maledva pa sta bla reees pridna, ko sta tolko daril dobila. Ti maš pa tudi nov avatar, sem opazla. Ni slab.

Ajvy - user posted image za duševno hrano. Naj ati kar mal večkrat pupike poahta! A drevešček pa ste vi že postavili? Zelo lepo.

Sjmm - kako pa je pr vas, a so še učinki govorilnih ur? Sej, da pr nas je tudi kriza. Moj dela med tednom 7-18 in v soboto 8-12, pa potem po 21.h še vsaj 3x tedensko po 1 h doma na pc.

Tanci - joj meni je tudi tako lepo prit pogledat praznično LJ. Upam, da bom mojega kak dan prepričala, da pridemo po večer gor.

Piskot - tudi ti si bla na masaži. Super.

Surf - user posted image za tečaj in kuperja. Dej spomni me malo, kako se že dela kuperja pri plavanju. Sem ga pred elti enkrat delala, pa sem že pozabila, kako se meri. A je tako, da plavaš določen čas, pa se ti šteje kolko dolžin preplavaš?

Ok. Zdej mal premora, pa napišem še preostale kometarje.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
7.12.2009 22:01:41   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj,
čist nahitro ker mam Kristi v naročju. Mi smo kr ok, v petek smo mel pulmologa in tam sem kr velko presenečenje doživela. Neki kaže da ma Kristi alergijo na mlekouser posted image , no, bolj podrobne izvide pa čez kak teden dobim.
Drgač pa delovno, moj je bil cel teden doma in za njim pospravljat je huj k za otroci pospravlat. Tko da mam dons cajt za počitek in nisem še čist nč pospravlauser posted image user posted image
Aja, Kristi se sama usede pri 10ih mesecih.

user posted image user posted image user posted image za sedenje.,. :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
7.12.2009 22:02:55   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sjmm kot ti je že ena napisala ti tudi jaz svetujem da dasta otroke v varstvo (lahko tudi v času kosila in ne zvečer zarad Majčija) tvoji mami (sem prepričana da nbe bi mela nič proti) in pejta sama na kosilo, v savno ali v kino pač nekam kjer bosta imela vsaj kako urco zase. Meni se zdi da je to potrebno vsake toliko narest da partnerja lažje funkcionirata. Jaz mam pač tako mišljenje, da si morta partnerja vzeti tudi čas zase. Midva skuša ob večerih kako urco imeti čist zase, da se mal pogovarjava, spijeva čaj, vročo čokolado al pogledava kak film pač neki. Na vsake toliko si privoščiva prost popoldan ali dan. Sem pa že mojmu rekla da si bova enkrat na leto vzela vikend zase in nekam šla čist sama. Letos to ni blo mogoče, ker pred enim letom nekako ne puščam otroka za čez noč. Ko bo pa tudi Žiga pripravljen da bo lahko čez noč pri mojih pa šibneva nekam. Držim pestke da se tvoj zamisli in se več posveti družiniciuser posted image

jaz si ga kr ne morem vzeti, že kr 4 leta... :( Oziroma kr nočem... sej veš kakšni so sem pa mirkala... :(user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
7.12.2009 22:03:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

ojla...

še nekaj... če je katera kupovala sesalec za tla.. Bi lepo prosila kej dobrih napotkov.. Kajti nujno ga rabim pa nevem ali bi kupila na vrečke ali na posodo, pa kateri je dobr? Ima katere kakšne informacije.. :)

mi smo nabavlali pred kratkim...moj se itak spozna k je od foha...tak, da če sesaš malo stanovanje največ 2x/ teden je gut brez vrečke, pa če ni nobenega alergika...v nasprotnem primeru....so vrečke še zmer zakon, velik več ostane v njih, še posebej če je še kak home živalca pri hiši...tak je moj nasvet

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
7.12.2009 22:03:32   
boma2

Čebel@ je Hana kaj boljše?

jaz tudi vprašam?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
7.12.2009 22:05:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Evo, punčke, mene nazaj. Je malo trajalo....user posted image

Torej poročilce:
kot sem že napisala so bli zadnje dneve pr nas v prvem planu zobki. V petek in soboto sem v glavnem čistila stanovanje in filala in praznla pralni stroj. Za miklavža me je možek že v soboto presenetil s tajsko masažo z eteričnimi olji v centru tajske masaže. Je pašalo za umret. V nedeljo pa sem kuhala kosilo še za moej starše in nono, popoldne pa smo skočili še k tašči na obisk. Danes pa sem se cepla proti tanovi gripi in imam od vsega suhega sadja in čokolade 1 kg več.

Vprašanje:
Katjuša - glede na praznični čas in kup dela v zvezi s tem - a boš vseeno naredila kolaž naših otorčkov?

Komentarji 1. del:

Vse najboljše za obmesečnico vsem, ki so praznovali ta vikend!

Bubančki - še vedno držim pesti za vse vas. Čebela - šššššccc prehlad! Jutta - miljon pikpok za Vida!

Baki - upam, da so te zdravstvene neprijetnosti zdej za vami.

Simona - user posted image za krasno službeno zabavo!

Kolumbo - super za zavese, krasne fotke imate od miklavža. Ta maledva pa sta bla reees pridna, ko sta tolko daril dobila. Ti maš pa tudi nov avatar, sem opazla. Ni slab.

Ajvy - user posted image za duševno hrano. Naj ati kar mal večkrat pupike poahta! A drevešček pa ste vi že postavili? Zelo lepo.

Sjmm - kako pa je pr vas, a so še učinki govorilnih ur? Sej, da pr nas je tudi kriza. Moj dela med tednom 7-18 in v soboto 8-12, pa potem po 21.h še vsaj 3x tedensko po 1 h doma na pc.

Tanci - joj meni je tudi tako lepo prit pogledat praznično LJ. Upam, da bom mojega kak dan prepričala, da pridemo po večer gor.

Piskot - tudi ti si bla na masaži. Super.

Surf - user posted image za tečaj in kuperja. Dej spomni me malo, kako se že dela kuperja pri plavanju. Sem ga pred elti enkrat delala, pa sem že pozabila, kako se meri. A je tako, da plavaš določen čas, pa se ti šteje kolko dolžin preplavaš?

Ok. Zdej mal premora, pa napišem še preostale kometarje.

Govorilne
se še niso čist zaklučle...še nisva našla glih nekih skupnih zaklučkov, tko, da je še v teku...sem čist obupana...mam filing, da se mu sploh ne da o tem razmišlatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
7.12.2009 22:06:48   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DAN

10 mesecev ne morem verjet....sm glih prejle gledala slike od lanskega Miklavža kako mam že ornk trebušček.....zdej pa tazga zlatega knedlčkauser posted image ...

Tito...mah mogla sm mal avatar zamenjat k me je Šime učeri neki provuceru če sam jst s slovensko zastavo mahamuser posted image ....čak grem zdele še kej najdt....neki me yugo nostalgija daje....mam slik na to temo kokr češ, pri nas doma je blo zapriseženo bratstvo i jedinstvouser posted image

ja tale tvoj avtar pa seka.... user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
7.12.2009 22:11:11   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Malo fotk vam pošiljava s Patricijouser posted image .
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image carice prave ste...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
7.12.2009 22:11:40   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

PROSI POMOČ!!!!

TAMALA JE PADLA IN SI PREBILA USTNICO. NI HUDGA AMPAK MAL KRVAVI. A JE TREBA KAJ HLADIT AL PA KAJ PODOBNEGA??

Madona sm se ustrašla k sm kri vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
7.12.2009 22:11:53   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Niku, Dominiku ter Žigu vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od nasuser posted image

hvala

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
7.12.2009 22:18:34   
sjmm

čebel@...super, da ni hujšega

Lego tud pri nas seka...še posebej mene čist obsedejo tiste male revije..not pa poln kock...bi kr vse kupla, sam smo glih bli v Ikei in sam za kocke nabavl 7 škatl...tko, da morm letos za Božička umirjeno nabavlatuser posted image user posted image user posted image

SURF...bravo za tečaj in cooperjauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
7.12.2009 22:20:15   
boma2

nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  grem hitr, a mi noč ne uide..

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
7.12.2009 22:24:27   
boma2

čer...

še nekaj me zanima, kako dajete otroke spat? po kosilu in zvečer... :)

ali date user posted image samo v posteljo in zaspijo ali jih uspavate??

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
7.12.2009 22:31:19   
Maksi1
Joj, spet me je vn vrglo. Pa tolko sem napisala. Uffa. Ma ne bom spet pisala.

Čestitke samo za prve korake!

Sjmm - te čisto zastopim. In kar povej možu, da tako ne gre, da ne boš za naslednji praznik spet neki podobnega dobila.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
8.12.2009 7:23:54   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
8.12.2009 7:27:02   
Urša08
jutro

Naša nočka solidna, sem ene 2 x al 3x vstala za dudo to je blo pa tud vseuser posted image . Žiga je že v trenerkici in se igra, še mleko mu morm dat. Nejc še spi. Kavico sva z mojim skup popila preden je šel v službo, sedaj smo pa sami. Vas grem mal prebrat, pa Žigu flaško dat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
8.12.2009 7:30:17   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kristi, Larissi in Benjaminu vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
8.12.2009 7:31:09   
Urša08
Tanci me smo držale pestke za Hano, povej kako je z alergijo, je šla papa?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
8.12.2009 7:31:33   
baki
dobro jutro urša......mi smo vredu.moj ma zdej nočne,tk da smo ponoči sami.hvala bogu da spimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
8.12.2009 7:32:55   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

čer...

še nekaj me zanima, kako dajete otroke spat? po kosilu in zvečer... :)

ali date user posted image samo v posteljo in zaspijo ali jih uspavate??

Boma dopoldan in popoldan ga jaz položim k sebi v naročje, mu dam dudo, ga božam in potem spečega položim v postelco, zvečer mi pa ponavadi ob flaši mleka zaspi in ga preložim. To se pravi ga uspavam aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
8.12.2009 7:33:53   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro urša......mi smo vredu.moj ma zdej nočne,tk da smo ponoči sami.hvala bogu da spimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Super da spiteuser posted image user posted image user posted image pa seveda dobro jutrouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
8.12.2009 7:34:05   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
8.12.2009 7:34:22   
baki
vidim da si mela samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image .saj jst jih tudi mam včasih.smo pač hitri.tudi nik je že v dnevni opremi in lazi po tleh.ne vem kaj bi dons kuhalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
8.12.2009 7:34:50   
Urša08
Maksi pridna da si našla čas in vse pokomentiralauser posted image user posted image user posted image

Katjuša držimo pestke da se vam plani uresničijouser posted image

šibam me Nejc kliče

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?