|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
4.12.2009 16:02:00   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

PROSI POMOČ!!!!

TAMALA JE PADLA IN SI PREBILA USTNICO. NI HUDGA AMPAK MAL KRVAVI. A JE TREBA KAJ HLADIT AL PA KAJ PODOBNEGA??

Madona sm se ustrašla k sm kri vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na dnevnem redu user posted image
ga umijem, če pa ful teče, mu dam gor papirnat robček
drugače pa ni panike, to bo sedaj vedno pogosteje, ker se opogumljajo in začenjajo hoditi user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
4.12.2009 16:04:24   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Niku, Dominiku ter Žigu vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
4.12.2009 16:13:00   
TAMIKA3
hrana... počasi ga privajam na našo hrano, tako da je poskusil tudi že zelje in mu je šlo v slast user posted image , golaž, čufti v paradižnikovi omaki user posted image
čeveljčki... v ARN so priporočali cicibanove z vezalkami, drugače je noter bos, za zunaj ima pa čeveljčke. so mi svetovali naj ga noter tudi obuvam, ker drsi in bo krčil prstke user posted image
spanje... ponoči od 19:30 - 6:30, dopoldan okrog 10-ih odvisno od pol ure do 2,5 ure, pa še popoldan med 15 - 16 tudi od pol ure do 1,5 ure.

user posted image user posted image DANES SEM SAM STAL user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 4.12.2009 16:18:50 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
4.12.2009 16:26:35   
MIHAILO

PROSI POMOČ!!!!

TAMALA JE PADLA IN SI PREBILA USTNICO. NI HUDGA AMPAK MAL KRVAVI. A JE TREBA KAJ HLADIT AL PA KAJ PODOBNEGA??

Madona sm se ustrašla k sm kri vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
4.12.2009 16:30:31   
SURF
Malo fotk vam pošiljava s Patricijouser posted image .
user posted image

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
4.12.2009 16:32:50   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image

user posted image

lepa...pa ze na kolesuuser posted image velika punca...user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
4.12.2009 16:34:59   
SURF
Nujnoooooooooooooooo....Danes imam prvič po devetih mesecihuser posted image poleg tega imam še ob sedmih tečaj plavanja za šolo,sedaj pa nevem kaj naj,nikoli se še nisem kopala meduser posted image v bazenu,ali se sploh lohkauser posted image ,ali tampon premočiuser posted image ...slabo je tudi to,da nevem če bo tečaj drugo leto sploh razpisan kaj šele touser posted image proooosim nasvet.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
4.12.2009 16:35:36   
TAMIKA3

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
4.12.2009 16:39:09   
TAMIKA3

Nujnoooooooooooooooo....Danes imam prvič po devetih mesecihuser posted image poleg tega imam še ob sedmih tečaj plavanja za šolo,sedaj pa nevem kaj naj,nikoli se še nisem kopala meduser posted image v bazenu,ali se sploh lohkauser posted image ,ali tampon premočiuser posted image ...slabo je tudi to,da nevem če bo tečaj drugo leto sploh razpisan kaj šele touser posted image proooosim nasvet.

user posted image user posted image user posted image user posted image
sva na istem user posted image , danes nisem za nobeno rabo user posted image
meni tampon premoči, ker me dobesedno zaliva user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
4.12.2009 16:40:20   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

PROSI POMOČ!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
4.12.2009 16:41:00   
Čebel@
tamika,salt........lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

salt......tanpon naj nebi premočil

simona.....na ustnici hitro neha tečt kri-verjamem da si se ustrašla,sem se jaz tudi ko si jo je Hana prebilauser posted image

tanci.....mi moramo tudi še kaki probatuser posted image user posted image user posted image melona ji je všečuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
4.12.2009 16:42:48   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Niku, Dominiku ter Žigu vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Tudi od nasuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
4.12.2009 16:43:41   
SURF
Zopet en čokolinček šnofa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo pozdravljenuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
4.12.2009 16:47:15   
SURF
Kaki je pri nas velikokrat,ga dobimo nešpricanega s primorske in ga obožuje z bananouser posted image

Joj kolk mi jo je zagodla taleuser posted image user posted image ,pa še dosti migamo tam na tečaju,tako da sploh nevemuser posted image ...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
4.12.2009 16:51:48   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

Tudi od nasuser posted image

pa še od naju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
4.12.2009 17:02:18   
Katjusa

Kaki je pri nas velikokrat,ga dobimo nešpricanega s primorske in ga obožuje z bananouser posted image

Joj kolk mi jo je zagodla taleuser posted image user posted image ,pa še dosti migamo tam na tečaju,tako da sploh nevemuser posted image ...

tampon je za kaki 2 urci  odvisno kako močno imaš.... drugače pa jst imam ful močne pa sem se kopala s tamponom vendar ni tako brezskrbno... sem pogosto šla zamenjat.... ti priporočam menstrualno skodelico men je rešla veliko težav in nevšečnosti, ki so z vložki in tamponi.....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
4.12.2009 17:03:50   
Katjusa

user posted image

user posted image

vidim, da patricija uživa v nahrbtniku.... ko se pozdravimo se zmenmo za sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
4.12.2009 17:04:47   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tampon je za kaki 2 urci  odvisno kako močno imaš.... drugače pa jst imam ful močne pa sem se kopala s tamponom vendar ni tako brezskrbno... sem pogosto šla zamenjat.... ti priporočam menstrualno skodelico men je rešla veliko težav in nevšečnosti, ki so z vložki in tamponi.....

kako se obnese skodelica ? a se težko vstavi ? nimam pojma user posted image alahko malo več poveš  ? prooosiiim user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
4.12.2009 17:04:49   
sjmm
En popoldanski pozdrav!!!!!!!!!

Joj, kok je mir dons pri nas k ata ni, čist tišina, ko da ni pri hiši 4 user posted image user posted image user posted image user posted image . Če je pa oči doma, pa vse po luft leti...smo imeli bol zgodnje kosilo, potem so se ta velki igrali z Majem, sem kuhno v tipi topi zdrgnila, nikjer nobene posode, če je pa še moj doma, pa do večera kupi čakajouser posted image pol sva šla z Majem mal singing in the rain v kenguruju...uf, sm komi nazaj prilezla...definitivno ta zadnič...sej se je orning zredil od pregleda,je kr na hitro čez 10kg pritekel.....ta velki so nardili nalogo, pol smo se mal poigral, pa en Obstgarten zmazal, pa 2 piškota...zdej pa še mal počivajo mali princ.....upam, da bo zvečer tud tko fajn.user posted image

Tristan....bravo za papcanje, tud če gre mal naokrog, slej ko prej bo šlo v pravo smeruser posted image user posted image , jaz mam po vsakem obroku generalno pod in okol njegovga stolauser posted image

particija...prava princeskauser posted image user posted image user posted image user posted image

urša...lepo za potepanje, joj, tebi Žiga fuul lepo spiuser posted image user posted image

SURF...meni se tamponi še nikoli niso obnesli...žaluser posted image

kakiji + banana...mi imamo zellooo radi

ričet in golaž(pri nas krompirjev)...smo že poskusili...je bilo ..njami ....zelo

spanje...pobožne sanje...zaspi nekje ob 21h, do 24h se zbudi vsaj 3-5x, potem nekako spimo do 3h, potem mleko, čaj, duda štorija, smo vsaj 1 uro nemirni, pol spet spi nekako do 6h, spet malo čaja ali mleko včasih, potem pa veliko premetavanja do pol 8h, ko vstanemo...čez dan 2x po 45min do ure in pol

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
4.12.2009 17:59:07   
claud
Se vidi da je petek...nobenga folka....so šli vsi v mestouser posted image

Šefe mi je častil eno QL torbico za miklavža¨!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vesela,vesela vesela, k en mejhen otrokuser posted image

Simonauser posted image user posted image  
Ja res so že pogumni naši malčki...Larissa se kr spusti k kj vidi, pa pade al nazav vznak, al pa na rituser posted image .....pa poskušam ne panike zganjat, k drugač je prec jok...če se ji pa nasmejim se pa tud onauser posted image  no očitno je večkrat strah prisoten kot bolečina.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
4.12.2009 18:21:47   
baki
čer.......komi čakam da otroci zaspijo mam že taka ušesa kot slon.pa da se jst zleknem na kavč.pa tišinauser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
4.12.2009 18:53:49   
Čebel@
claud......super šefe da je dal darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hana je danes dobila domov od Dedka Mraza 42€mercatorjevih bonovuser posted image user posted image user posted image user posted image

danes je mala za malico jedla jabolko+suhe marelice-je pomazalauser posted image user posted image user posted image pa še tist sok sem ji razrečila z vodo in ga je popila 2 deci(včahih v celem dnevu popije pol deci čaja)user posted image user posted image user posted image .......možek kuha večerjo,jaz jo grem pa Hani dati

papa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
4.12.2009 20:03:46   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Čebel@ ti si rekla da Hana še nbe gre v vrtec. Kdo jo bo pa čuval?
tašča jo bo imela vsak drug teden od 8.30-13.00

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za taščo....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
4.12.2009 20:05:41   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

za jutri kuham golaž in bo kr zraven jedla tko da urša mi ga bomo jutri prvič probal

JAz sem tud golaž kuhala...user posted image user posted image user posted image user posted image ..A je bilo kaj govora o tem???user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
4.12.2009 20:11:11   
Onasiss
Bli na Miklavžu...mu je Vito reku, da ga ima rad...user posted image user posted image ...le zakajuser posted image user posted image user posted image ....parkljev se ni pa nič bal...je hotu it kar z njimiuser posted image user posted image ...hm le zakaj...user posted image user posted image

No potem smo se šli pa še z igračami igrat in vlakcom vozit..... evo pa je dan naokrog...

Lahko noč vsem....pridnim in porednim....

Aja user posted image .. tiste k jo imamo ... bomo potem pa za Božička nastavljale....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?