|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
6.12.2009 21:08:52   
Urša08
Ajvy seveda lahko vprašašuser posted image . Ja z mojimi starši se res super razumemo, se razvajamo, imamo radi, radi se družimo, ja smo povezani. Kako naj ti povem v glavnem ko pridemo k mojim ali na vikend je vse domače kot one big happy family če me razumeš. Mojga možeka sta oba lepo sprejela in ga mata rada kot sina, moj jih je pa tud čist navajen ker je skoraj 5 let bil pri meni. user posted image Sem mal čudn tole napisala upam da razumeš , če ne pa kr vprašajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
6.12.2009 21:16:19   
Urša08
sjmm kot ti je že ena napisala ti tudi jaz svetujem da dasta otroke v varstvo (lahko tudi v času kosila in ne zvečer zarad Majčija) tvoji mami (sem prepričana da nbe bi mela nič proti) in pejta sama na kosilo, v savno ali v kino pač nekam kjer bosta imela vsaj kako urco zase. Meni se zdi da je to potrebno vsake toliko narest da partnerja lažje funkcionirata. Jaz mam pač tako mišljenje, da si morta partnerja vzeti tudi čas zase. Midva skuša ob večerih kako urco imeti čist zase, da se mal pogovarjava, spijeva čaj, vročo čokolado al pogledava kak film pač neki. Na vsake toliko si privoščiva prost popoldan ali dan. Sem pa že mojmu rekla da si bova enkrat na leto vzela vikend zase in nekam šla čist sama. Letos to ni blo mogoče, ker pred enim letom nekako ne puščam otroka za čez noč. Ko bo pa tudi Žiga pripravljen da bo lahko čez noč pri mojih pa šibneva nekam. Držim pestke da se tvoj zamisli in se več posveti družiniciuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
6.12.2009 21:17:50   
Urša08
tanci super za potepanje po Ljubljani, pa noro dobr tole spanje do 9 user posted image user posted image user posted image Ti ta teden poročam kako bo Žiga zadovoljen z golažomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
6.12.2009 21:20:27   
Urša08
Jaz počakam še pralni stroj pa sušilca da svoje opravita potem grem pa spančkat. Uf se mi že kr lušta po posteljiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
6.12.2009 21:23:04   
Urša08
Še en milijon pikic pokica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tarjo in Maja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim prej naj gredo bacilčki stran

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
6.12.2009 21:25:10   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Liji in Špeli vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
6.12.2009 21:26:09   
Urša08
Punce če katere nisem pokomentirale ne zamert, sedaj pa šibam popedenčkat stroja potem pa spat.

nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
6.12.2009 21:58:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Liji in Špeli vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
6.12.2009 21:59:39   
Ajvy
Piškot...sej prav...upam, da me nisi  narobe razumela....zares sem vesela da smučaš-..meni je to ful dobr....dobr smučanje, bordanje...tek...vse ima skupni imenovalec ..SNEG....the best...sem se kar na goro preselila, ko sem brala tvoj post...thx

sjmm...thx za pikepoke

Urša...saj se mi je zdelo...ker vedno kadar prideš iz obiska...oz, kadar govoriš o svoji familiji..lebdiš..upam,da razumeš...tvoj post se tko toplo bere....
thx za pikepoke

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
6.12.2009 22:21:11   
tanci29
hej

evo mi smo danes tudi bili pri mojih na kosilu...miklavžek bil na obisku...sta dobila po eno pižamico kapo in rokavičke adventni koledarček...pa od prababi mal cekinov in domača jabolka pa hana eno trenerkico...uau se mi zdi da je fulll velik prinesel res....potem sta prišli še moja teta(poročna priča)in sestrična(flower girl na poroki)...tko da smo se mel prov luštkano

hana še zmeraj ne spi...ne vem kaj jo tole daje zadnje čase....erik je omagal ker čez dan ni nič spal...pridem nazaj je jok za ne potolažit

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
6.12.2009 22:41:51   
tanci29
ej očitno dons ful ven meče ker je mene tuduser posted image ...tko da bom napisala samo še lahko noč in pikepoke za bolančki tarjo in hanp..ter objemčke za sjmm
in en koš poljubčkov vsem vam

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
7.12.2009 7:23:23   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
7.12.2009 7:24:06   
Urša08
jutro

Kako ste?
Še ena kavica za vse user posted image . Me spet shrani.si mal zezauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
7.12.2009 7:26:09   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Janu Petru vse najboljše za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
7.12.2009 7:26:10   
Čebel@
ANTONII-->VSE NAJ NAJ ZA VČEREJŠNJI PRAZNIK

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
7.12.2009 7:26:47   
Urša08
Čebel@ jutrouser posted image Kako pa teb tele slikice rata prpopat men jih neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
7.12.2009 7:28:10   
Urša08
Čebel@ je Hana kaj boljše?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
7.12.2009 7:31:26   
Čebel@
JANU PETRU-->VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA RD

user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
7.12.2009 7:32:14   
Čebel@

Čebel@ jutrouser posted image Kako pa teb tele slikice rata prpopat men jih neuser posted image user posted image user posted image user posted image
jutro.....jaz jih ne lepim preko najdi.si,ampak copy-paste

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
7.12.2009 7:33:56   
Čebel@

niti neuser posted image ......čez dan še gre,zvečer jepa imela spet vročino,pa nosek se ji ponoči tolk zabaše da sva mogle sesat-pa se je čist zbudila tko da sva še jedli......sej bom danes p klicala,ker ima že 3 dni vročino

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
7.12.2009 7:37:42   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

niti neuser posted image ......čez dan še gre,zvečer jepa imela spet vročino,pa nosek se ji ponoči tolk zabaše da sva mogle sesat-pa se je čist zbudila tko da sva še jedli......sej bom danes p klicala,ker ima že 3 dni vročino

Čebel@ saj mogoče je res boljše da se gresta pokazat, da boš mirna. A pa ma visoko vročino? Kaj pa kašelj, je kej boljše? Bogica upam da se čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je tri tedne trajalo da se je čist pozdravil, upam da vam prej tara user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
7.12.2009 7:41:58   
Čebel@

Čebel@ saj mogoče je res boljše da se gresta pokazat, da boš mirna. A pa ma visoko vročino? Kaj pa kašelj, je kej boljše? Bogica upam da se čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je tri tedne trajalo da se je čist pozdravil, upam da vam prej tara user posted image user posted image user posted image

ko ji naraste(zvečer ali pa ponoči) jo ima 39C,čez dan jo pa nima....ima tak moker kašelj kot bi hotla nekaj ven izkašljat,pa ne greuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
7.12.2009 7:43:32   
Urša08

ko ji naraste(zvečer ali pa ponoči) jo ima 39C,čez dan jo pa nima....ima tak moker kašelj kot bi hotla nekaj ven izkašljat,pa ne greuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti kar pokliči p da jo pregleda al pa vsaj kaj svetuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
7.12.2009 7:44:14   
Urša08
Grem počasi mal stvari poštimat, pa se kasneje še oglasimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
7.12.2009 7:44:32   
Čebel@
sva naročeni ob 8.50 pri p

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?