Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 21:08:52
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy seveda lahko vprašaš . Ja z mojimi starši se res super razumemo, se razvajamo, imamo radi, radi se družimo, ja smo povezani. Kako naj ti povem v glavnem ko pridemo k mojim ali na vikend je vse domače kot one big happy family če me razumeš. Mojga možeka sta oba lepo sprejela in ga mata rada kot sina, moj jih je pa tud čist navajen ker je skoraj 5 let bil pri meni. Sem mal čudn tole napisala upam da razumeš , če ne pa kr vprašaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 21:16:19
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm kot ti je že ena napisala ti tudi jaz svetujem da dasta otroke v varstvo (lahko tudi v času kosila in ne zvečer zarad Majčija) tvoji mami (sem prepričana da nbe bi mela nič proti) in pejta sama na kosilo, v savno ali v kino pač nekam kjer bosta imela vsaj kako urco zase. Meni se zdi da je to potrebno vsake toliko narest da partnerja lažje funkcionirata. Jaz mam pač tako mišljenje, da si morta partnerja vzeti tudi čas zase. Midva skuša ob večerih kako urco imeti čist zase, da se mal pogovarjava, spijeva čaj, vročo čokolado al pogledava kak film pač neki. Na vsake toliko si privoščiva prost popoldan ali dan. Sem pa že mojmu rekla da si bova enkrat na leto vzela vikend zase in nekam šla čist sama. Letos to ni blo mogoče, ker pred enim letom nekako ne puščam otroka za čez noč. Ko bo pa tudi Žiga pripravljen da bo lahko čez noč pri mojih pa šibneva nekam. Držim pestke da se tvoj zamisli in se več posveti družinici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 21:17:50
|
|
|
|
Urša08
|
tanci super za potepanje po Ljubljani, pa noro dobr tole spanje do 9 Ti ta teden poročam kako bo Žiga zadovoljen z golažom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 21:20:27
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz počakam še pralni stroj pa sušilca da svoje opravita potem grem pa spančkat. Uf se mi že kr lušta po postelji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 21:23:04
|
|
|
|
Urša08
|
Še en milijon pikic pokica za Tarjo in Maja čim prej naj gredo bacilčki stran
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 21:25:10
|
|
|
|
Urša08
|
Liji in Špeli vse naj naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 21:26:09
|
|
|
|
Urša08
|
Punce če katere nisem pokomentirale ne zamert, sedaj pa šibam popedenčkat stroja potem pa spat. nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 21:58:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Liji in Špeli vse naj naj za obmesečnico tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 21:59:39
|
|
|
|
Ajvy
|
Piškot...sej prav...upam, da me nisi narobe razumela....zares sem vesela da smučaš-..meni je to ful dobr....dobr smučanje, bordanje...tek...vse ima skupni imenovalec ..SNEG....the best...sem se kar na goro preselila, ko sem brala tvoj post...thx sjmm...thx za pikepoke Urša...saj se mi je zdelo...ker vedno kadar prideš iz obiska...oz, kadar govoriš o svoji familiji..lebdiš..upam,da razumeš...tvoj post se tko toplo bere.... thx za pikepoke
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 22:21:11
|
|
|
|
tanci29
|
hej evo mi smo danes tudi bili pri mojih na kosilu...miklavžek bil na obisku...sta dobila po eno pižamico kapo in rokavičke adventni koledarček...pa od prababi mal cekinov in domača jabolka pa hana eno trenerkico...uau se mi zdi da je fulll velik prinesel res....potem sta prišli še moja teta(poročna priča)in sestrična(flower girl na poroki)...tko da smo se mel prov luštkano hana še zmeraj ne spi...ne vem kaj jo tole daje zadnje čase....erik je omagal ker čez dan ni nič spal...pridem nazaj je jok za ne potolažit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 6.12.2009 22:41:51
|
|
|
|
tanci29
|
ej očitno dons ful ven meče ker je mene tud ...tko da bom napisala samo še lahko noč in pikepoke za bolančki tarjo in hanp..ter objemčke za sjmm in en koš poljubčkov vsem vam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:23:23
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:24:06
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kako ste? Še ena kavica za vse . Me spet shrani.si mal zeza
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:26:09
|
|
|
|
Urša08
|
Janu Petru vse najboljše za rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:26:10
|
|
|
|
Čebel@
|
ANTONII-->VSE NAJ NAJ ZA VČEREJŠNJI PRAZNIK
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:26:47
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ jutro Kako pa teb tele slikice rata prpopat men jih ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:28:10
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ je Hana kaj boljše?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:31:26
|
|
|
|
Čebel@
|
JANU PETRU-->VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA RD
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:32:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ jutro Kako pa teb tele slikice rata prpopat men jih ne jutro.....jaz jih ne lepim preko najdi.si,ampak copy-paste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:33:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ je Hana kaj boljše? niti ne ......čez dan še gre,zvečer jepa imela spet vročino,pa nosek se ji ponoči tolk zabaše da sva mogle sesat-pa se je čist zbudila tko da sva še jedli......sej bom danes p klicala,ker ima že 3 dni vročino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:37:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ je Hana kaj boljše? niti ne ......čez dan še gre,zvečer jepa imela spet vročino,pa nosek se ji ponoči tolk zabaše da sva mogle sesat-pa se je čist zbudila tko da sva še jedli......sej bom danes p klicala,ker ima že 3 dni vročino Čebel@ saj mogoče je res boljše da se gresta pokazat, da boš mirna. A pa ma visoko vročino? Kaj pa kašelj, je kej boljše? Bogica upam da se čim prej pozdravi pri nas je tri tedne trajalo da se je čist pozdravil, upam da vam prej tara
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:41:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ je Hana kaj boljše? niti ne ......čez dan še gre,zvečer jepa imela spet vročino,pa nosek se ji ponoči tolk zabaše da sva mogle sesat-pa se je čist zbudila tko da sva še jedli......sej bom danes p klicala,ker ima že 3 dni vročino Čebel@ saj mogoče je res boljše da se gresta pokazat, da boš mirna. A pa ma visoko vročino? Kaj pa kašelj, je kej boljše? Bogica upam da se čim prej pozdravi pri nas je tri tedne trajalo da se je čist pozdravil, upam da vam prej tara ko ji naraste(zvečer ali pa ponoči) jo ima 39C,čez dan jo pa nima....ima tak moker kašelj kot bi hotla nekaj ven izkašljat,pa ne gre
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:43:32
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ je Hana kaj boljše? niti ne ......čez dan še gre,zvečer jepa imela spet vročino,pa nosek se ji ponoči tolk zabaše da sva mogle sesat-pa se je čist zbudila tko da sva še jedli......sej bom danes p klicala,ker ima že 3 dni vročino Čebel@ saj mogoče je res boljše da se gresta pokazat, da boš mirna. A pa ma visoko vročino? Kaj pa kašelj, je kej boljše? Bogica upam da se čim prej pozdravi pri nas je tri tedne trajalo da se je čist pozdravil, upam da vam prej tara ko ji naraste(zvečer ali pa ponoči) jo ima 39C,čez dan jo pa nima....ima tak moker kašelj kot bi hotla nekaj ven izkašljat,pa ne gre ti kar pokliči p da jo pregleda al pa vsaj kaj svetuje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:44:14
|
|
|
|
Urša08
|
Grem počasi mal stvari poštimat, pa se kasneje še oglasim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 7:44:32
|
|
|
|
Čebel@
|
sva naročeni ob 8.50 pri p
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?