sjmm
|
En popoldanski pozdrav!!!!!!!!! Joj, kok je mir dons pri nas k ata ni, čist tišina, ko da ni pri hiši 4 . Če je pa oči doma, pa vse po luft leti...smo imeli bol zgodnje kosilo, potem so se ta velki igrali z Majem, sem kuhno v tipi topi zdrgnila, nikjer nobene posode, če je pa še moj doma, pa do večera kupi čakajo pol sva šla z Majem mal singing in the rain v kenguruju...uf, sm komi nazaj prilezla...definitivno ta zadnič...sej se je orning zredil od pregleda,je kr na hitro čez 10kg pritekel.....ta velki so nardili nalogo, pol smo se mal poigral, pa en Obstgarten zmazal, pa 2 piškota...zdej pa še mal počivajo mali princ.....upam, da bo zvečer tud tko fajn. Tristan....bravo za papcanje, tud če gre mal naokrog, slej ko prej bo šlo v pravo smer , jaz mam po vsakem obroku generalno pod in okol njegovga stola particija...prava princeska urša...lepo za potepanje, joj, tebi Žiga fuul lepo spi SURF...meni se tamponi še nikoli niso obnesli...žal kakiji + banana...mi imamo zellooo radi ričet in golaž(pri nas krompirjev)...smo že poskusili...je bilo ..njami ....zelo spanje...pobožne sanje...zaspi nekje ob 21h, do 24h se zbudi vsaj 3-5x, potem nekako spimo do 3h, potem mleko, čaj, duda štorija, smo vsaj 1 uro nemirni, pol spet spi nekako do 6h, spet malo čaja ali mleko včasih, potem pa veliko premetavanja do pol 8h, ko vstanemo...čez dan 2x po 45min do ure in pol