Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 8:04:46
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro Mi smo končno po nekje 1 tednu prespali noč brez joka in čiščenja noseka , bošček moj mali tako je bil bogi pa vročina pa nos zadelan.... no dons je končno prespal noč.... pri p nismo nič bli ker se mi je zdelo bolj pametno, da ga doma šopam z vitamini in s svečkami/calpolom, kot pa da hodima v čakalnice polne kihecov in kašljov..... Miklavž mi je prinesel nov pomivalni stroj in nov štedilnik Upam, da ste vsi zdravi če pa niste pa da boste čim prej....:) Rebeka zdle grem dat na pošto v soboto smo zamudili sem misla da delajo do 12 pa sam do 11 . Ju3 boš verjetno dobila:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 8:08:25
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Naša nočka je bla Tamala ima zabasan nos pol jo je pa še zvijalo ker je zaprta in včerej ni šla nč kakat - se je ponoč drla skor eno uro skup. Sm ji dala zelo cukran čajček za spit pa ga ni hotla, pa trebušček smo masiral... No pol se je pa umirila pa zaspala Kaj ve naredite ko so zaprti?? grem kofetkat - no ja bi blo bolš če bi kar infuzijo naštimala?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 9:05:51
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...nočka je bila ok..... Tancy...full lepo za darila.... ČEbela....jutro....kako ste?? Uf...sem prebrala...joj..revčka....a gresta k P? dobr opravita...držim pesti URša...jutro...hvala za kofi Katjuša..me veseli, da ste bolje....res... Waw..to pa je bil MIklavž Simonakr...o jej...bošček mali Glede zaprtja...enkrat je Tamika dobr recept napisala za mini klistir...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 9:05:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ANTONII-->VSE NAJ NAJ ZA VČEREJŠNJI PRAZNIK zdravja zdravja in sreče
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 9:06:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ JANU PETRU-->VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA RD tudi od nas zdravja zdravja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 9:12:00
|
|
|
|
Šaki
|
hvala vsem za čestitke. mala spi.jz pa tukaj.miklavž je včeraj prinesel več kot preveč.... kaj bo šele za božička. mam občutek da če rečem da ni treba nič prnest lahko le kakšno sadje,čokolado. pol vsak vedno prinese več. no ja. drugače pa tud jz želim vse lepo vsem mesečkom za nazaj. aja mala že hodi ko jo držim za rokce.ene 14 dni če ne že več no še dobro jutro vsem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 9:46:19
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem pa dons čist brez energije, zaspana kr neki zeham Sem si zdele en kapučin nardila da mal k sebi pridem. Žiga spi, Nejc se igra, mene pa vabi kup cunj za zlikat pa nobene volje ni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.12.2009 9:53:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 9:54:25
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša me veseli da je Benjamin boljše miklavž se je pa super odrezal Moja mala mulčka sta dobila še knjigici od meda Jaka in seveda je zdej Nejc čist navdušen in je treba skoz brat pa gledat knjigici. Včerej zvečer sva dvakrat šla čez knjigico, se kr ne naveliča Šaki tud jaz sem se vprašala če je že tok daril Miklavž prinesel kaj bo šele Božiček, pa seveda ma Nejc koj po novem letu še roj. dan tako da je pri nas res v enem mesecu noro s temi igračami.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 9:56:02
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Slikce morjo bit zdej vidne v albumu VESELI DECEMBER Čakam majstre da pripeljejo zavese in jih še zmontirajo. Tut z mojim sva mela učer mal fajta- zgleda neki v zraku ....še takrat ko je doma, pa sosedje težijo glih v času kosila, sm tok vn padla d sm kr šla en krog z avtom. Zdej se grem pa z Roksotom špilat EJ ČEBELA KAKO NA UNI IGRAČI NOGE PRESTAVIŠ NA KONTRA STRAN IGRAČE? Kolumbo a si mu vsaj otroke doma pustila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 9:57:40
|
|
|
|
Urša08
|
Nejca je tašča mal dol vzela, jaz pa lahko upravičeno zabušavam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 9:59:47
|
|
|
|
Urša08
|
a ni nobene nikjer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:01:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Dan.... Naša nočka...kr neki.... Dons imam oba doma, ker Vito neki lajajoče kašlja..kot takrat ko je imel laringitis... Bomo vidli kako bo čez dan.... Sem bla že v trgovini in knjižnici.....morm seminarsko narest...pa Vitu en kup knjig prebrat... Urša.... A si predstavljaš potem, da se pri nas non stop potem berejo Disneyeve slikanice...tiste, ki so bile v Dnevniku.... .... ...Mislim, da jih zna že vse na pamet, tako, da si potem malo zmišljujemo.... čebel@...dobr opravita pri p..... tamika.....kje si? Kako si? sem te sanjala...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:03:57
|
|
|
|
Onasiss
|
Danes bom kuhala puranove zrezke v smetanovi omakci, pa malo zelenjave noter, pire in solata...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:06:22
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss upam da z Vitom ni kej hujšega Si predstavljam ja kako berete pa sej je luštno, jaz mam ful rada knjigice in sem vesela da Nejc tudi Pridna si da si že vse poletala, jaz študiram kdaj nej šibnem v štacuno ker je hladilnik že mal prazen. Če bo možek prišel dost zgodi domov bom šla kar popoldan, drugače pa jutri.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:07:24
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Danes bom kuhala puranove zrezke v smetanovi omakci, pa malo zelenjave noter, pire in solata... Odlično kosilo, vsaj mi ga mamo vsi radi Pri nas bodo pa kar makaroni z omakico in solata, Žiga pa špinačo + pire
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:31:07
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Danes bom kuhala puranove zrezke v smetanovi omakci, pa malo zelenjave noter, pire in solata... mmmm...zdaj si mi pa taaaake lušte nardila......mnjami....Daj povej mi recept za smetanovo omakco..A jo boš tudi dala?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:37:52
|
|
|
|
rebeka84
|
Katjuša sem nakazala denar. Miklavž se je pa izprsil.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:37:55
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva nazaj.......čeprav sva imeli uro,sva sli v ambulanto komaj ob 9.30 .....mala je HB le prehlajena......če vročina ne zgine,sva naročeni v sredo.....ji gre pa že zelen smrkelček ven,tko da je rekla da bo kmalu ok kolumbo.....misliš na uni "mizici"?le v tsran potegneš nogo in gre ven,pol jo pa okol obrneš grem Hano dat ajat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:40:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Danes bom kuhala puranove zrezke v smetanovi omakci, pa malo zelenjave noter, pire in solata... mmmm...zdaj si mi pa taaaake lušte nardila......mnjami....Daj povej mi recept za smetanovo omakco..A jo boš tudi dala? Zrezke na hitro popečem na vsaki strani, potem jih vzamem iz ponve in v ponev dam zelenjavo (korenje, koruzo...kar se pač spomnim) malo podušim in dodam kislo smetano in malo sladke smetane ter potem še zrezke... vse skupaj dušim še kakih 15 minut... če je pregosto zalijem še z malo vode....Eviti dajem to že nekaj časa in vedno vse poje....meso pa zraven zmiksam al pa ji ga kar nacufam in potem sama je...odvisno....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:41:15
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ samo da ni hujšega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:43:14
|
|
|
|
Katjusa
|
dobla voziček poštar prnesu ne gre čist leže ampak je super dober, lahek in ful vodljiv..... šibam na sprehod slikice sledijo ko pridem nazaj:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:44:27
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Danes bom kuhala puranove zrezke v smetanovi omakci, pa malo zelenjave noter, pire in solata... mmmm...zdaj si mi pa taaaake lušte nardila......mnjami....Daj povej mi recept za smetanovo omakco..A jo boš tudi dala? Zrezke na hitro popečem na vsaki strani, potem jih vzamem iz ponve in v ponev dam zelenjavo (korenje, koruzo...kar se pač spomnim) malo podušim in dodam kislo smetano in malo sladke smetane ter potem še zrezke... vse skupaj dušim še kakih 15 minut... če je pregosto zalijem še z malo vode....Eviti dajem to že nekaj časa in vedno vse poje....meso pa zraven zmiksam al pa ji ga kar nacufam in potem sama je...odvisno.... Mislim da bomo danes kar to jedli... Hvala!!!!
< Sporočilo je popravil kayica24 -- 7.12.2009 10:45:08 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 10:59:28
|
|
|
|
Maksi1
|
Daaaan! Vidim, da vas je spet pouhno bubanih. Držim pesti za vse vas! Dosti zanimivih stvari ste napisala, pa bom bolj pole pokomentirala, saj sem zadj poroabla ogromno cajta, da sem vse prebrala, za pokomentirat pa mi ga zmanjkuje (štedilnik kliče), glih na hitro za seznam (Zarja): 3.12. 3. zobek 5.12. 4. zobek. Lep dan vsem skupi. Pridem potem nazaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 7.12.2009 11:09:18
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, čist nahitro ker mam Kristi v naročju. Mi smo kr ok, v petek smo mel pulmologa in tam sem kr velko presenečenje doživela. Neki kaže da ma Kristi alergijo na mleko , no, bolj podrobne izvide pa čez kak teden dobim. Drgač pa delovno, moj je bil cel teden doma in za njim pospravljat je huj k za otroci pospravlat. Tko da mam dons cajt za počitek in nisem še čist nč pospravla Aja, Kristi se sama usede pri 10ih mesecih.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?