|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
7.12.2009 8:04:46   
Katjusa
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo končno po nekje 1 tednu prespali noč brez joka in čiščenja nosekauser posted image user posted image user posted image user posted image , bošček moj mali tako je bil bogi pa vročina pa nos zadelan.... no dons je končno prespal noč.... pri p nismo nič bli ker se mi je zdelo bolj pametno, da ga doma šopam z vitamini in s svečkami/calpolom, kot pa da hodima v čakalnice polne kihecov in kašljov.....

Miklavž mi je prinesel nov pomivalni stroj in nov štedilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vsi zdravi če pa niste pa da boste čim prej....:)

Rebeka zdle grem dat na pošto v soboto smo zamudili sem misla da delajo do 12 pa sam do 11user posted image .  Ju3 boš verjetno dobila:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
7.12.2009 8:08:25   
simonakr
Jutro! Naša nočka je bla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamala ima zabasan nos pol jo je pa še zvijalo ker je zaprta in včerej ni šla nč kakat - se je ponoč drla skor eno uro skup. Sm ji dala zelo cukran čajček za spit pa ga ni hotla, pa trebušček smo masiral... No pol se je pa umirila pa zaspala

Kaj ve naredite ko so zaprti??

grem kofetkat - no ja bi blo bolš če bi kar infuzijo naštimala?

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
7.12.2009 9:05:51   
Ajvy
jutro...nočka je bila ok.....

Tancy.
..full lepo za darila....

ČEbela....jutro....kako ste??
Uf...sem prebrala...joj..revčka....a gresta k P?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobr opravita...držim pesti

URša.
..jutro...hvala za kofi

Katjuša.
.me veseli, da ste bolje....res...
Waw..to pa je bil MIklavž

Simonakr...o jej...bošček mali
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede zaprtja...enkrat je Tamika dobr recept napisala za mini klistir...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
7.12.2009 9:05:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ANTONII-->VSE NAJ NAJ ZA VČEREJŠNJI PRAZNIK

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdravja zdravja in sreče

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
7.12.2009 9:06:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

JANU PETRU-->VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA RD

user posted image
user posted image

tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdravja zdravja

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
7.12.2009 9:12:00   
Šaki
hvala vsem za čestitke.
mala spi.jz pa tukaj.miklavž je včeraj prinesel več kot preveč....
kaj bo šele za božička.
mam občutek da če rečem da ni treba nič prnest lahko le kakšno sadje,čokolado.
pol vsak vedno prinese več.
no ja.
drugače pa tud jz želim vse lepo vsem mesečkom za nazaj.user posted image

aja mala že hodi ko jo držim za rokce.ene 14 dni če ne že več

no še dobro jutro vsemuser posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
7.12.2009 9:46:19   
Urša08
Jaz sem pa dons čist brez energije, zaspana kr neki zeham user posted image Sem si zdele en kapučin nardila da mal k sebi pridem. Žiga spi, Nejc se igra, mene pa vabi kup cunj za zlikat pa nobene volje niuser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 9:53:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
7.12.2009 9:54:25   
Urša08
Katjuša me veseli da je Benjamin boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image miklavž se je pa super odrezaluser posted image

Moja mala mulčka sta dobila še knjigici od meda Jaka in seveda je zdej Nejc čist navdušen in je treba skoz brat pa gledat knjigici. Včerej zvečer sva dvakrat šla čez knjigico, se kr ne naveličauser posted image user posted image user posted image user posted image

Šaki
tud jaz sem se vprašala če je že tok daril Miklavž prinesel kaj bo šele Božiček, pa seveda ma Nejc koj po novem letu še roj. dan tako da je pri nas res v enem mesecu noro s temi igračami.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
7.12.2009 9:56:02   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Slikce morjo bit zdej vidne v albumu VESELI DECEMBER

Čakam majstre da pripeljejo zavese in jih še zmontirajo.

Tut z mojim sva mela učer mal fajta- zgleda neki v zrakuuser posted image ....še takrat ko je doma, pa sosedje težijo glih v času kosila, sm tok vn padla d sm kr šla en krog z avtom.

Zdej se grem pa z Roksotom špilat

EJ ČEBELA KAKO NA UNI IGRAČI NOGE PRESTAVIŠ NA KONTRA STRAN IGRAČE?

Kolumbo a si mu vsaj otroke doma pustila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
7.12.2009 9:57:40   
Urša08
Nejca je tašča mal dol vzela, jaz pa lahko upravičeno zabušavamuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
7.12.2009 9:59:47   
Urša08
a ni nobene nikjeruser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
7.12.2009 10:01:44   
Onasiss
Dan....

Naša nočka...kr neki....user posted image user posted image user posted image

Dons imam oba doma, ker Vito neki lajajoče kašlja..kot takrat ko je imel laringitis... Bomo vidli kako bo čez dan....
Sem bla že v trgovini in knjižnici.....morm seminarsko narest...pa Vitu en kup knjig prebrat...

Urša.... A si predstavljaš potem, da se pri nas non stop potem berejo Disneyeve slikanice...tiste, ki so bile  v Dnevniku....user posted image ....user posted image user posted image user posted image ...Mislim, da jih zna že vse na pamet, tako, da si potem malo zmišljujemo....user posted image

čebel@...dobr opravita pri p.....user posted image user posted image

tamika.....kje si? Kako si? sem te sanjala...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
7.12.2009 10:03:57   
Onasiss
Danes bom kuhala puranove zrezke v smetanovi omakci, pa malo zelenjave noter, pire in solata...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
7.12.2009 10:06:22   
Urša08
Onasiss upam da z Vitom ni kej hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si predstavljam ja kako bereteuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej je luštno, jaz mam ful rada knjigice in sem vesela da Nejc tudiuser posted image user posted image Pridna si da si že vse poletala, jaz študiram kdaj nej šibnem v štacuno ker je hladilnik že mal prazen. Če bo možek prišel dost zgodi domov bom šla kar popoldan, drugače pa jutri.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
7.12.2009 10:07:24   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Danes bom kuhala puranove zrezke v smetanovi omakci, pa malo zelenjave noter, pire in solata...

Odlično kosilo, vsaj mi ga mamo vsi radi user posted image Pri nas bodo pa kar makaroni z omakico in solata, Žiga pa špinačo + pireuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
7.12.2009 10:31:07   
kayica24

mmmm...zdaj si mi pa taaaake lušte nardila......mnjami....Daj povej mi recept za smetanovo omakco..A jo boš user posted image tudi dala?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
7.12.2009 10:37:52   
rebeka84
Katjuša sem nakazala denar. Miklavž se je pa izprsil.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
7.12.2009 10:37:55   
Čebel@
midve sva nazaj.......čeprav sva imeli uro,sva sli v ambulanto komaj ob 9.30user posted image .....mala je HB le prehlajena......če vročina ne zgine,sva naročeni v sredo.....ji gre pa že zelen smrkelček ven,tko da je rekla da bo kmalu ok

kolumbo.....misliš na uni "mizici"?le v tsran potegneš nogo in gre ven,pol jo pa okol obrneš

grem Hano dat ajat

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
7.12.2009 10:40:11   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

mmmm...zdaj si mi pa taaaake lušte nardila......mnjami....Daj povej mi recept za smetanovo omakco..A jo boš user posted image tudi dala?

Zrezke na hitro popečem na vsaki strani, potem jih vzamem iz ponve in v ponev dam zelenjavo (korenje, koruzo...kar se pač spomnim) malo podušim in dodam kislo smetano in malo sladke smetane ter potem še zrezke... vse skupaj dušim še kakih 15 minut... če je pregosto zalijem še z malo vode....Eviti dajem to že nekaj časa in vedno vse poje....meso pa zraven zmiksam al pa ji ga kar nacufam in potem sama je...odvisno....

So what....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
7.12.2009 10:41:15   
Urša08
čebel@ samo da ni hujšegauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
7.12.2009 10:43:14   
Katjusa
dobla voziček poštar prnesuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne gre čist leže ampak je super dober, lahek in ful vodljiv..... šibam na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slikice sledijo ko pridem nazaj:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
7.12.2009 10:44:27   
kayica24

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Zrezke na hitro popečem na vsaki strani, potem jih vzamem iz ponve in v ponev dam zelenjavo (korenje, koruzo...kar se pač spomnim) malo podušim in dodam kislo smetano in malo sladke smetane ter potem še zrezke... vse skupaj dušim še kakih 15 minut... če je pregosto zalijem še z malo vode....Eviti dajem to že nekaj časa in vedno vse poje....meso pa zraven zmiksam al pa ji ga kar nacufam in potem sama je...odvisno....

Mislim da bomo danes kar to jedli...
Hvala!!!!

< Sporočilo je popravil kayica24 -- 7.12.2009 10:45:08 >

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
7.12.2009 10:59:28   
Maksi1
Daaaan!

Vidim, da vas je spet pouhno bubanih. Držim pesti za vse vas!
Dosti zanimivih stvari ste napisala, pa bom bolj pole pokomentirala, saj sem zadj poroabla ogromno cajta, da sem vse prebrala, za pokomentirat pa mi ga zmanjkuje (štedilnik kliče), glih na hitro

za seznam (Zarja):
3.12. 3. zobek
5.12. 4. zobek.

Lep dan vsem skupi. Pridem potem nazaj.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
7.12.2009 11:09:18   
birdy
Hoj,
čist nahitro ker mam Kristi v naročju. Mi smo kr ok, v petek smo mel pulmologa in tam sem kr velko presenečenje doživela. Neki kaže da ma Kristi alergijo na mlekouser posted image , no, bolj podrobne izvide pa čez kak teden dobim.
Drgač pa delovno, moj je bil cel teden doma in za njim pospravljat je huj k za otroci pospravlat. Tko da mam dons cajt za počitek in nisem še čist nč pospravlauser posted image user posted image
Aja, Kristi se sama usede pri 10ih mesecih.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?