|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
7.12.2009 11:42:35   
reckova
Hej! Že full dolgo se nisem nič javila. Jure je ok. Pri 9. mesecih je imel 9050g in 74 cm. Imamo 2 zobka. Novica pa je, da JURE SAM HODI. Sedimo sami že od 6 meseca, ko je dopolnil 7 mesecev se je sam vstal in tako je hodil ob opori do sedaj. Sam se je odločil in se kar spustil...me je skoraj kap. Drugače smo zdravi, vas spremljava, samo toliko napišete da res ne zmorem sledit. Jaz sem ok. v petek dobila nov avto!!!!!! se beremo, obljubim da bom bolj sledila debatam.
pa lp

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
7.12.2009 12:09:02   
sjmm
Hojla!

Komaj sem si izborila malo cajta...Majči spančka, Mihec počiva....v kuhinji bombni napad, se ga bom zdej lotila, sej po drugod ni nič bolje, vendar imam sam 2 roki, ki ponavadi malega okol nosita...upam, da bo potem priden, da bom eno fajn kosilce pripravila, ker ima pač Janči roj. dan, moj se je pa celo ponudil, da prinese vmes k bo tekel z ene stavbe na drugo, eno tortico, ker mi jo verjetno ne bo uspelo nardit

Noč je bila glede na situacijo smrkavo kr mirna

Katjuša...bravo za Miklavža, ste pa kr resno vzeli zadevo in seveda za vožiček, pa da je Benjamin bolje

urša....tud meni se en fajnnnn kup cunj poredno smeji...mam hudo voljo, da bi jih porihtala, a 1x bo treba

simonakr.......upam, da bo hitro bolje in, da bi introvenozna zalegla

BRAVO za vse, ki že sami racajo

Pa najlepša hvala za čestitke v Janovem imenu!!!!

Zdej pa tečem kej popedenat dokler je še mir v hiš!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
7.12.2009 12:10:19   
sjmm
Tale RR neki šteka...vam tudi???????????Mi ni nobenih smeškov prileplo???????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
7.12.2009 12:31:05   
Katjusa
Evo mi2 iz sprehoda, Beni že spi v svoji posteljici jst grem pa zdle na kosilo potem me pa čaka nekaj delauser posted image user posted image user posted image user posted image

Z vozičkom sem ful zadovolna resnično je lahek in ful vodljiv sem ga preiszkisla tudi po travniku:)))))

aja držite pesti, da bomo lahko kupili eno hiško tle ene 500m od domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
7.12.2009 12:57:04   
piskot
katjusa super da ti je voz vsec. a bo lahko spal na trebuscku?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
7.12.2009 13:04:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

katjusa super da ti je voz vsec. a bo lahko spal na trebuscku?

mislim, da bo:) čeprav ne gre čist leže vendar je ta hrbtni del kar velik tako da mislim, da bo šlo nisem ga probala na trebuščka obrnat.....
do poletja bo pa tak že navajen na hrbtu zaspat, vsaj upamuser posted image to mislim, predvsem za morje.....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
7.12.2009 13:25:12   
MIHAILO
OJLA...NOCKA/user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do 00>30h sploh ni zaspal ...ko je zaspal je spal do 5h...pa sem ga supavala se do 6h....sploh ne vem kaj mu je bilo...user posted image user posted image rezal se je ,igral...ko sem ga pa posikusila uspavat je pa vriskal od jokanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 13:28:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3683
7.12.2009 13:50:55   
Urša08
ojla

Dons je pa Žiga rekord podru je spal 2,5 v enem kosuuser posted image Sedaj smo vsi siti, Nejca sem spat poslala sam ne vem če bo kej iz tega user posted image bomo vidli. Men je ratalo kuhinjo popedenčkat in če mi rata oba otroka spat spravit se bom še nad kup cunj spravla.

Katjuša super vozek user posted image user posted image user posted image user posted image Za hiško pa držim pesti, kje ste jo pa našli?

Kolumbo tale je bla pa dobra s kriminalistomuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa super za zavese user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy
lepo da si se javila, pa močno stiskam pestke da ne gre za alergijo na mleko user posted image

Mihailo spočij si čez dan, da prineseš nočno spanje notriuser posted image

Ajvy
kake copatke zajčke sta tvojidve dobili?

Sjmm lepo praznujte danes user posted image user posted image user posted image

grem pokukat katero sem izpustilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
7.12.2009 13:56:45   
Urša08
Reckova čestitke Juretu za prve samostojne korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
7.12.2009 14:00:00   
tanci29
helooo

evo mene, sva s hano zapravljali...en del božičkovih daril sva šle kupit....sva bili v mothercare....ful majo dobre stvari...ej ne rabmo več nextauser posted image .....majo kar nekaj podobnih stvari ampak kvaliteta je bolša...

zdele kuham kosilo, pol greva po erika, ob 4ih mam sestanek v vrtcu ob pol šestih morva pa bit s hano na pediatrični na testiranju...sej ne vem če bo zneslo vse skp pa še tale gužva po cest....ugalven stiskejte pesti da gre alergjia stan

birdy-za vas pa močno upam da ni alergija

kolumbo-superca za zavese...user posted image user posted image user posted image  pa nehi se kregat po telefonu če ne poslušašuser posted image user posted image user posted image men grejo tud tolk na jetra s telimi skladi

urša-spet pridnauser posted image user posted image user posted image  uau to pa je bilo spanje

katjuša-bravo za nakup dobrega vozička...stiskam pesti za hiško

sjmm-vse najboljše janu petru za rostni dan...lepo praznujte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
7.12.2009 15:10:20   
Onasiss
Evo... pojedli kosilo, Evita spi, zdele gre še Vito en majčkeno...jaz pa tud....user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem grem na faks....fajn se mejte.

Maksi....user posted image user posted image user posted image  za zobke

Katjusa...lep voziček

Kolumbo....user posted image user posted image user posted image za zavese

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
7.12.2009 15:36:44   
rebeka84
CAO!

Kosilo smo pojedli. Uroš spi, zdaj grem pa čistit. Smo bili v moji službi, sem se šla s šefico zmenit kdaj začnem delat. Še dobra dva meseca bom doma. Okoli 15.02. grem delat.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
7.12.2009 17:05:58   
Čebel@
u kakšno zatišjeuser posted image

midva sva šla po kosilu na Vič pogledat banjo(jo imajo le tam in v Metliki) in sem se čist zaljubila vanjo.....no in plan je bil da dava le čez pol banje steklo(da se zapre kot tuš kabina),ampak na tej banji to ne gre,tko da sva se odločila da bova zaprla kar sprizmami-to mi je paše bolj všeč kot steklouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zagredala sem se v 2 WC školjki ampak sta po 300€user posted image in glede na to da rabiva 2,bo klasika za 100€čist  okuser posted image .......ati je šel plačat material za nazaj(jemljeva na račun),Hana je pojedla malico(jabolko+hruška+marelica),jaz bi se mogla pa učit ampak ko  sem sama s Hano je to nemogoče.....se grem s Hano igrat z legicami

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
7.12.2009 17:46:39   
Čebel@
user posted image

user posted image

no to dvoje je dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
7.12.2009 17:50:04   
Čebel@
se grem naprej igratuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 7.12.2009 17:52:01 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
7.12.2009 20:29:30   
Čebel@
no ker ni nobene tukaj,vam samo še zaželim

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
7.12.2009 21:02:28   
tanci29
anja u kmetiji ma iste šuhe k sem jih jest mela za krst od Haneuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 21:11:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
7.12.2009 21:19:41   
Katjusa
čebela user posted image user posted image user posted image user posted image za lego.... a ni fino?

kolumbo ful fajn za zaveseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S hiško je pa tako, hiša je že nekaj let (6) prazna. zgradil si jo je nek stric, ki pa sam ni več zmožen živet zato živi v nekem domu...... in na hiši sedi občina, ki mu plačuje del oskrbnine.... zdej sma zvedela, da če želimo to hiško kupit mormo najprej plačat cenilca in potem pač kolkr on oceni damo občini in je hiška naša..... ena varjanta pa je bojda, da plačama njegov dolg (kar ima pokojnine premalo do polne oskrbnine) in potem še naprej plačujemo oskrbnino.....
zdej sma mogla na socialno poslat dopis, da se zanimama za nakupi, ker pač do lastnika ne morema (ne smema sama ampak se mora vse urejet preko socialne....)
hiška je res brez fasade in ni več čist mlada vendar je dovolj velika za nas zgleda tud OK od zunaj.... zraven pa je mičkano parcele in kar je meni najljubše je 5 minut peš od mojega doma do tjauser posted image user posted image user posted image user posted image

moj je že čist not padu, in si že dela načrte kako bi uredil okolico in kakšno fasado...... no jst pa razmišljam kako bi blo če bi blo res:)

zdej grem pa počasi pod tuš in ajat.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
7.12.2009 21:20:43   
SURF
POZDRAVČKE...

Stanje pri nas slednje:mišola mala aja,ati je na zaključku odbora krajevne skupnosti,js pa z masko na obrazu z vamiuser posted image je pa že čisto suha,si jo grem sprat,potem pa se še obrvi lotimuser posted image .

Tečaj plavanja sem opravilauser posted image škodauser posted image smo se imele tok lepo,da bi kar še hodilauser posted image .

Tamalo sem dala spat v spalni vreči in spi v njej,kok super,do sedaj jo je odklanjala...je pa vedno odkrita,včasih leži na odeji tako da jo še pokriti nisem mogla in na koncu je imela en kup dekic v posteljiciuser posted image upam,da bo sedaj splna vreča v uporabi.

......
evo vmes sem jo 2x šla uspavat nazajuser posted image spalna vreča odpadeuser posted image .

Grem si še obrvi polepšat,na klementine in pred tv(po doooolgem času)

Ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Katjuša-Super za vozičekuser posted image user posted image user posted image A na teh fotkah pa ne spi na hrbtuuser posted image ali pa ima samo kapico čez glavo?
Urša-ja res,pri vas je prav gotovo tooooliko ljubezniuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo je brati tvoje posteuser posted image

Kolumbo-zaveseuser posted image user posted image user posted image user posted image malo pofotodokomentirajuser posted image fotke od miklavža so pa tudi fenomenalne

Majchy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Reckova-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravouser posted image za naše prve pohajačeuser posted image .

sjmm-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne pozabi naseuser posted image .

Mihailo-Ufff,dolga nočka....mogoče zobkiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
7.12.2009 21:41:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF
Katjuša-Super za vozičekuser posted image user posted image user posted image A na teh fotkah pa ne spi na hrbtuuser posted image ali pa ima samo kapico čez glavo?

Ja kapico ima tak nizkouser posted image user posted image user posted image user posted image sej na hrbtu zaspi... ampak je ful siten tud pol ure prej k ga zmanjka.... tudi v avtu težko zaspi.... pa sej bo vsa dan je večji in rabi manj spanca....... ponavadi, ko gremo na sprehod to tak ni v času spanja tak da tak ni problema.... če pa gremo kam za cel dan je pa fino da je voziček dovolj velik, da lahko v njem tudi zadremauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
7.12.2009 21:57:06   
boma2
čer....

kako ste kaj? Vas bom pol pokomentirala...

Pri nas vlada čudno stanje vsi kašljamo in mal kuhamo vročino in to je to.. :) Hčerki se je pa tolk pod noskom vnel, da sploh nevem s čem čem namazat... :(
No ne spim že najmanj tri dni.. tako da sem user posted image user posted image takole zgledam... :)

Katjuša... lep voz..... sam imam eno vprašanje a jih nimaš ti full doma? kje boste pa kupili hiško?..:)

čebela... lep lego...

Kolumbo... ti si pa korajžna... :) zaradi kriminalista mislim... :)

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
7.12.2009 21:58:12   
sjmm
Čer!!!!!!!!!!

Pri nas bol vojno stanje...padli partizančki so zelo težko zaspali, Maja sem 3x uspavala, no, trenutno kr miruser posted image

Surf...ful gut za polepšanje, pa upam, da bo mirna noč tud pri vas

Mihailo....za vašo nočko pa še posebej stiskam pesti

Kolumbo...fotke firnkov...nujn

urša...kje si, a se stiskaš?? si pogrešanauser posted image user posted image

No, pa da vam napišem še kaj je blo dons pri nas....moj pride dam in vidm, da je neki šopingiral...si je zgleda slabo vest hladiluser posted image , no, pa prav, da je za mami pa mal pozn Miklavž... a bol pozn k ne, a ne....no, pa jz čakam kaj bo ven prvleku....da bo kej seksi, kej romantikuš...buuuuu...je kupu en vok, da bom lahk kej fajn  skuhala, pa dva velika steklena mlinčka za sol in poper....sej je lepo, ampak a to mu je pršlo iz srca zame al kaj...zgleda, da me najrajš vid za šporgetam...sej nism nč rekla, sam hvala sem izdavla...pa sej nebi sploh mi padl tok na srce, če nebi že za rojstni dan dobila likalno mizo in likalnik...sej smo bli potrebni novga...pa vseen ...darilo mora biti bol osebno,no, vsaj zame, vsaj od moža za ženo...mi je šlo kr user posted image , pa se nism upala kej dost o tem govort...mah, sej ne vem...mogoče sm jz preveč občutljiva pa on mal v levo obrnjen, ampak tko sm se bedno počutla,sej vem, da bom vse s pridom uporabla, a če bi mi prnesu sam 1 rožco bi mu kr v naročje skočila, če me razumete...ne vem no, kak se pa to vam zdi al ste tud na take fore navajene????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Praznovanje pa je šlo fajn, čeprav imamo 2 bubančka, pa sej gre na bolje!!!!Smo mal zapeli, pa se posladkali, darilo še pride...si bo izbral Obsesion skate...pa ga morjo še skup sestavt,no, pa sem mojmu Jančku eno lepo voščilnico nardila, s posvetilom...je bil kr solzen revček...je tak mehkega srca...najbrž k mami

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
7.12.2009 22:00:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

čer....

kako ste kaj? Vas bom pol pokomentirala...

Pri nas vlada čudno stanje vsi kašljamo in mal kuhamo vročino in to je to.. :) Hčerki se je pa tolk pod noskom vnel, da sploh nevem s čem čem namazat... :(
No ne spim že najmanj tri dni.. tako da sem user posted image user posted image takole zgledam... :)

Katjuša... lep voz..... sam imam eno vprašanje a jih nimaš ti full doma? kje boste pa kupili hiško?..:)

boma...pri nas podobno stanje...jaz pod noskom mažem z Just ognjičevo kremo, če nimam pa kr hladilno mazilo, sam, da je mastno

čebela... lep lego...

Kolumbo... ti si pa korajžna... :) zaradi kriminalista mislim... :)

< Sporočilo je popravil sjmm -- 7.12.2009 22:01:03 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?