Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 9:33:51
|
|
|
|
Čebel@
|
plan za danes:pospravit stanovanje,mogoče zlikam kup cunj in pa učenje Hana je začela še kašljat tko da bo spet pester dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 9:39:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ plan za danes:pospravit stanovanje,mogoče zlikam kup cunj in pa učenje Hana je začela še kašljat tko da bo spet pester dan a imas kremo materina dusica...nam je to yelo pomagalo in smo rabli en teden da je blo bolje...15 dni sem mu pa vlekla ven z aspiratorjem ...pucaj ji noseka redno,kremico ce imas mazi,fiyiolosko,toplo plenicko ,veliko toplega cajcka in veliko crkljanja in Hana bo kmalu zdrava ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 9:45:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tko ,jaz sem si umila lase si jih grem susiti ,da bom pripravljena ya shopping...moja dva srcka pa spita...kosilo za mihaila se ze kuha ,midva bova pa danes kar zunaj nekaj pojedla... Lepo se imejte cez vikend...VESELI DECEMBER JE TU...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 9:57:15
|
|
|
|
tanci29
|
jutro urša- za lepo prespano nočko....kar paše ane ajvy-o superca za kino in za sprostitev...fajn da si tolk uživala simona-o žurkica...e dobro da je tukaj veseli december... za poskok mihailo-naj bo šoping uspešen...kam boste pičili zapravljat čebela-bogica Hana....sej bo šlo mimo...kako pa vročina a jo ma še al je šla papa...lep vikend tudi tebi miklavž- pri nas bo prinesel copatke, žabice, vsakemu eno igračko in miklavža....potem prinese še božiček darilo dedek mraz pa ne.... erik in hana masta trenutno piknik...sta u torbi najdla riževe vaflje in lepo sedita in grickata( enega uzameta mal pogrickata pa starn pa spet drugega)...pa še mal čvekata zraven....sta prov fletna...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2009 10:12:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 12:17:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Dan.... Noč prespana, me neki trga, sem polna energije in sem šla generalno pucat v spalnici...sem jogije ven vrgla, fajn prezračila, spet prah povsod pobrisala, ki se je nabral v dveh dneh... ... A ni moguk sosedom zavit... Je pa že cel dan jok in stok.... Se otrokom ne da dopovedat, da ponoči hodi Miklavž....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 12:22:16
|
|
|
|
Onasiss
|
simona.... za žuranje, jaz imam naslednjo soboto Urša.... za spanje kolumbo.... bratstvo i jedinstvo ....takrat je bilo čist ok tanci....piknik...vau...a se lahko povabim?? Sam jaz bi raje meso.... čebel@.... za Hano...kdaj bo štrudl????
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2009 12:23:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 13:02:26
|
|
|
|
tanci29
|
hej kolumbo-dej si zastavo nazaj...tole sploh nisi ti....uživajte na žurkiiiiiii onasiss-kamot se povabiš, dobiš golaž ....si pridkana spet men je tud ratal mal počedt...daddy je šel itak na šiht ....tamaladva sta zdele začorila, upam da bo vsaj eno uro mir..sej erik ponavad spi 1,5ure-2, sam hana ta je pa razred zase..jest še tele igrače skp vržem pol bi pa lohk šla pod tuš.... AJDE SE SREČAMO NA MIKLAVŽU.....DA MU BOSTE NASTAVLE
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 13:37:38
|
|
|
|
tanci29
|
hehe pobožne želje, s hano sva že en stroj cun obesle pa enga dale prat...tok o tem kolk je spala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 13:54:01
|
|
|
|
simonakr
|
Evo mala spi! Zdej pa hitr mal še pospravit pol pa miklavž pride!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 14:17:49
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy po dveh letih bila v kinu....film je bil superca....sem čist not padla...pol pa še kavica z best frendico...in čvekanje čvekanje...duhovna hrana.... super za kino...kdo je pa pupike cuval... ja....njun ati.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 14:17:56
|
|
|
|
Ajvy
|
Čebela...joj...revčki...upam,da se čimprej pocelite in spočijete.... URša....Super za lepo nočko KOlumbo....pr nas Miklavž nosi samo otročkom... Simonakr...full dobr za žurko TAncy--a si ju kej poslikala....to mora bit prav fino vidit...piknikovanje ONasiss...čist preveč pridna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 14:18:01
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Roku, Matiji in Urošu vse naj naj za obmesečnico ">
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 15:24:06
|
|
|
|
Čebel@
|
dobila sem sporočilo od pupke:v novem domu so še brez interneta.vsi so ok,Rene raste kot goba(pri 9,5m ima 11700g).so HB zdravi,lepo vas pozdravlja in nas pogreša.pravi da se pripravimo,ker ko bo prišla dointerneta in časa,da nam bo napisala cel roman tanci......vročine HB nima onasiss......štrudla nebo,ker imam jaz raje skutinga oz.sirovega,kot pa jabolčnega kolumbo......uživajte na žurki ajvy.....hvala za lepe želje pri nama ni miklavža(nosi le božiček),bo pa Hana dobila za miklavža od tet in babic
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 15:24:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Roku, Matiji in Urošu vse naj naj za obmesečnico "> tudi on naju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 16:04:45
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! hvala za čestitke!!! že kr 10 mesecev! kak gre hitro čas. danes je bila moja mama pri nama in sedaj imamo polno novih igrač in nekaj novih stvari za oblečt. jaz sem Urošu že kr dala darilo od Miklavža. Katjuša a si tisti verz uspela napisat ali sem bila prepozna? kdaj mi boš polala? jaz ti bom denar nakazala v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 18:11:01
|
|
|
|
sjmm
|
Lep pozdrav!!!!! danes in včeraj hudo zaposlena, moj dela 25 ur na dan, tko da se kr sami šlihtamo, Miklavž je ravno darila prinesel....so bili ful veseli našga Mihca neki bolezen preganja...zgleda kot sem imela jz, pa prej jan, sej ni hujša, sam vseen ...ga crkljamo in vitaminiziramo, pa čajčkamo...kr vsi skupaj Majči priden, drema drugo rundo, dans je čist na sadje usekan, sem mogla mandarine skrit...drugač pa sem imal dopoldan otroški vrtec, sta bila še od svakinje tu, tko da je kr pestro z mojim pa sva neki na bojni nogi, se mi ves čas dozdeva, da je poročen s svojo firmo...ne vem, a imate ve tudi tak filing??? , ma sem prov žalostna na Miklavža , včasih če sem mu kej pojamrala al kej ga prosila...sploh mu ni blo težko, ma zdej pa NIČ, sploh ne odreagira , res žalostno, mi sploh niso prazniki tko k bi mogli bit, mah, vam ne bom s tem na tak fleten dan...upam, da bo zvečer mal cajta za govorilne, sam bog ve, če bo kej pomagal...grem še kej popedenat, pa z janom morva decimalke za mato povadit...se tipkamo pod večer!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 18:11:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Roku, Matiji in Urošu vse naj naj za obmesečnico "> tudi on naju pa še mi2 se pridružujeva!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 18:17:17
|
|
|
|
sjmm
|
Čebel@...naj bolezen hitro mine.....zdravilne pošilja naš Maj!!!!!!!!! kolumbo...dobro žurajte in pozdravte Miklavža!! tančy...kako posrečeno...piknik z vaflji....a so bli čokoladni??? simonakr....super, da si šla lahk mal žurat!!!!!!! Men tud manjka kolumbo...ful čudn k nimaš zastave urša....ma bravo za spanje, sem kr mal fovš, a ti oziroma vam prov privoščim ...priden Žigec
|
|
[Brisano sporočilo] 5.12.2009 19:22:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 20:31:28
|
|
|
|
claud
|
Kolumbo ne vidm slikc....sm ti dala prpšnjo za prijateljstvo. No Larissa pančka. Mi mamo tud miklavža sam za otroke....pa še to je bl malenkosten..... božiček je pa glavni. Zdj pa gledam kmetijo Mislm a to je to kar premoremo mi slavnih ljudi Učer ponoč nismo spal nič, tko da upam da nam miklavž pa dons spanje prinese ... ah že sirena čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 20:41:25
|
|
|
|
tanci29
|
čer evo mi smo bili v mestu...miklavža smo komaj videli, sploh se ni nč vidlo, nas je pa prišel en hudiček pogledat...morm rečt da so bili prov prijazni smo šli še na kuhan vin, mnjami pa en điro okol lublance pa dam....sta dobla tiste svetleče rožičke in sta bla prov cjut kolumbo-jest ne vidim albuma...lahko samo dva pogledam...poroka in rok claud-tudi jest vam želim da vam miklavž prinese spanjeeeeeeeeee sjmm-ah ja moj dec je tud s svojo službo oženen....kwa češ, sej kr gre sam učasih je pa res tooo much....ojej decimalke...nej vam gre dobro...vaflji niso bili čokoladni samo riževi...pa superca za darilčka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 20:55:10
|
|
|
|
Jutta
|
Tanci - hm, le zakaj je do vas prišel hudiček, ne pa miklavž Baki - upam, da je gripe čisto zares konec in boste lahko uživali veseli december. Kdaj pa je konec izolacije? Ajvy - ti res privoščim kino in babji čvek Čebel@ - za Hano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 5.12.2009 20:59:35
|
|
|
|
sjmm
|
tanči....super za miklavža...mi bi tud šli mal po Lublan...pa sej bo še cajt, ah, deci..k bi vsakič znova človk zgubu živce Kolumbo...jz tud nč ne vidim albuma Naš Maj...ful je pridkan cel dan , po, pa se drugo rundo zbudi, pa ga gre moj dvignt k je glih dobr dam uletu...joj, kok se je mali jokal, pa vpil mam, mam, mam...me je kr prvzignlo in pol je mogu moj stran in smo ga komi pomiril...se še zmer k man stiska,no, zdej pa spanje... ta velki pa dvoboj slavnih k jih jz sploh ne poznam - ddddddd --gledajo no, pridne bodite!!!!!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?