|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 23:17:52
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkrat ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljo sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendviča ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čaja ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne... Draga mamica.Velikokrat se sprašujem a ti sploh naj odgovorim na tvoj post.Po pravici povedano mi pri tebi ni vse jasno al nas enostavno za*ebavaš al ti to resno misliš. Če se osredotočim na post.Enostavno si priznaj ,da si z vsem pretiravala.Sem ti že enkrat napisala bodi vesela ,da ti otrok vse je.Samo včasih je dobro ,če že drugih ne poslušaš ,da sama presodiš kaj bi naj bilo dobro za tvojga otroka.Če meni daš na izbiro sladko al nekaj drugega valjda ,da bom sladko.Otroci se najlažje navadijo sladkega saj ,če si kdaj poskusla svoje mleko je sladko.Glej ogromno mamic se trudi ,da bi otrok sploh sprejel kakršnokoli hrano .Pomisli kdaj na njih. Glede na to kaj je že tvoj otrok vse jedel sem se vedno čudila zakaj je tako suha.Če je take konstrukcije hvala bogu.Bo še veliko pregrehov jedla v svojem življenju samo lepo te prosim ne zabaši jo že sedaj ko se še komaj razvija. leo**tia ne vem kako ti naj povem deluješ mi ena mlada zmedena mamica ,ki ne posluša nikogar.Po eni strani vprašaš za nasvet drugi post ,pa pišeš že kako si se odločila.Ja super saj si mami svojmu otroku samo verjemi ,da te veliko ljudi tu gor ignorira ,ker te enostavno ne razume. Sprašujem se ali sodeluješ ,da dviguješ temperaturo na forumu al si pač ena izmed nas ,ki si delimo dobro in slabo?Kot vidiš nas je izmed mnogih ostalo le nekaj ,ki smo skoz na rr ,pa ne zato ,ker ne bi imele kaj delat ampak je to za nas edina sprostitev.Kot vidiš in spremljaš se med sabo tudi dobivamo ,da delimo mnenja in nasvete.Sprašujem se zakaj ti nisi nikoli na kakšnem srečanju?Res bi te rada spoznala. Glede tvojga sineka ,pa mislim ,da si pri vzgoji marsikaj zamudila in da je pač to v kar si ga vzgojila.Imam dvojčka ,pa me verjetno še svašta čaka samo neke osnove ,pa upam ,da jima vtepem v glavo.Ali ,pa mu enostvno posvečaš premalo pozornosti sedaj ko ima sestrco in se ti veselo maščuje.Ne poznam te zato ti ne morem solit pameti edino kar je ,da ti zaželim sreče in da pikica sprejme hrano in začne jesti vse po vrsti. Pa napiši kdaj kaki veseli post.Srečno in brez zamere. ...no, točno to bi rada jaz izustila( le da nimam dvojčkov )....pa kaj ko mi vedno vre ko berem tvoje poste....res zanimivo, vedno rabiš nasvete, vse sorte sprašuješ....ne vem no... premisli, zamisli se nad tem, kar ti je naša super mama povedala in svetovala... in spet si se Persida naša izkazala, da si res SUPERMUMMY persida ...priznam pretiraval se s hrano...suhica pač je,mi je P povedala daje takšne konstrukcije..mali vem itak,ne uboga ker ne vem kaj naj napišem...sva že 3leta sama..moj pride 1krat na msec..ni lahko s 2bit sam v veliki bajti..marsikaj je treba postorit..cel dan sem na nogah,tako utrujena da ne vem kaj naj povem in se mi včasik tud ne da s malo ubadat---boš to jedla??a neboš??ok vržem stran,,pa spet nekaj drugega naredim,pa noče.pol vržem stran in ji pač dam kruh al pa nekaj takega kaj poje...za udeležbe na srečanju pa enostavno ni čassa,pa tud predaleč ste.. res sem zmedena,še posebej ker se trudim naredit tiji zdrav obrok pa ni šans da bi jedla in bi rada da se vsaj malo zredi..no se je..ni več tak suhec..ima 7kg...pokuri vse ker že redno puza ...sam razumite,ni lahko bit z dvema otrokoma sam...pa zunaj kaj postoriti,pa tako naprej..pa brez zamere.. dobra si, ti ne zavidam, res..mojega samo kak dan malo dalj ni iz službe pa že jamram... ja če človek mora postoriti sam, pa pač mora, se navadiš, ni pa lahko, seveda ne...dobra si...in te razumem.. se nisem navadila veš...mala je zahtevna rada se igra,pol njej posvečam pozornost...ko imam čas tud za leotasem tako srečna..ampak nimam ga vedno...ko mala zaspi grem kuhat pa tako naprej..pa obveznosti so tu..recimo položnice..s 2otroki se peljem 20km položnice plačat..je naorno včasik sem tako jezna pa se vprašam zakj glih moj na terenu??pa ko sva tak mlada ..največ enrgije mi vzame tia s to njeno hrano..ahhh..ni lahko,,,paše koliko dela me jutri čaka,samo ko se spomnem saj pride moj v petek domov pa bo boljše.potem tud tia raje papa ko je on doma...upam da uredimo s to hrano žeenkrat..al pa jaz ne delam dobro da ji vsake 3ure nekaj ponudim...ker ona ne pokaže ko je lačna,jaz ji dam pa poje..potem sklepam na koliko časa je lačna..kaj pa vem,sem res zmedena,in ko 3ure ne je,si mislim je...mti kako je suha,pa ji grem nekaj ponudim....mogoče pa zato suhec ker večkrat po malo papa saj ne vem kaj naj si mislim,pa ponoč tud papa..ob 9je spila180mleka,ob 1bo mogoče,in zjutraj...pa zdaj je začela spat ponoč..jaz pa ne morem..valda od utrujenosti..ob 2-3grem v posteljo,in ob 7smo že na nogah ..grem,še na ogenj dat pol pa ležat..bom poročala jutri kako se je obnesla kaka zdrava jed ...lahko noč,in res ne zamerite,narobe sem pristopila pisanju in sem izpadla kot da pod....bavam..in da sem neumna.ni res,prosim samo za pomoč..ker leo je jedel VSE od 7meseca dalje..pa tud hrenovke velikokrat...nisem toliko vedela kot zdaj ko je internet...zato pa ne vem kaj dat
|
|
|