Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 8:35:16
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobro jutro. Vse po starem, Nika brez vročine. Počasi gremo malo ven, ker je treba nadoknadit še za včeraj. Uživajte na sprehodu! Pa Nika! Z Brinom greva danes tudi na plavanje, čeprav nos ni še čisto ok. Je pa precej boljše. Se mi zdi, da bova še večkrat šla tja malo smrkava (oba).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 8:41:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobro jutro. Vse po starem, Nika brez vročine. Počasi gremo malo ven, ker je treba nadoknadit še za včeraj. kaj pa tija?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 8:45:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dobro jutro Yania in felix- do kam pridete na štajersko? do MB???? Najaa - super za Niko MamaM - za Leo. pa poročaj, kak se bo odvijalo.....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 8:47:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobro jutro. Vse po starem, Nika brez vročine. Počasi gremo malo ven, ker je treba nadoknadit še za včeraj. Uživajte na sprehodu! Pa Nika! Z Brinom greva danes tudi na plavanje, čeprav nos ni še čisto ok. Je pa precej boljše. Se mi zdi, da bova še večkrat šla tja malo smrkava (oba). Hvala, ampak sprehod je prestavljen, ker je Nika že šla nazaj spat. Tudi vidva se imejta lepo na plavanju.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 8:49:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobro jutro. Vse po starem, Nika brez vročine. Počasi gremo malo ven, ker je treba nadoknadit še za včeraj. kaj pa tija? se mi zdi, da si ti malo zamešala, ker Tija ni zdej imela vročine. Tija je bila kakih 10 dni nazaj boga, cela na meji al bo al ne bo zbolela. Kašlja pa tak že dva meseca.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 8:52:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkrat ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljo sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendviča ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čaja ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne... Evo, mi ni dalo miru! Na mene pa si lahko jezna! drugače ne vem, kako se naj izrazim. Kaj to gre za 7 mes. al za 7 let staro???? Ti bom povedala en realen primer mamice, ki je prav tako eksperimentirala glede hrane, ker je mislila, da je njen dojenček že odrasel, ko je pričel jesti GH. Fantek je pristal v bolnici, ker na koncu še mleka ni hotel več, ki je osnovna prehrana še vseeno do 1 leta! Prebavila fuč, prebava neurejena, kilaža pričela padati, da ne govorimo o imunskemu sistemu, ki se mu je čisto podrl. Tako, sem morala, ker vas večkrat berem, a preprosto nimam časa, da bi se pridružila čveku (potepanje, pospravljanje, vozičkanje,...) Lepo se imejte!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 8:56:22
|
|
|
|
spps
|
o novo, še dobr,da te kaj razkuri,da daš mal glasa od sebe a vidve sta že zdravi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 8:59:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps o novo, še dobr,da te kaj razkuri,da daš mal glasa od sebe a vidve sta že zdravi? mislim, da ne! spet ji je začelo hropet, jutri imava posvetovalnico, tak da bomo vidli. Mi je pa sumljiva, ker je prejle spala, pa nikoli ne gre pred 10. Upam, da ne bo spet kaj! Pa vi? M. kaj zmanjkuje bencina?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:03:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps o novo, še dobr,da te kaj razkuri,da daš mal glasa od sebe a vidve sta že zdravi? mislim, da ne! spet ji je začelo hropet, jutri imava posvetovalnico, tak da bomo vidli. Mi je pa sumljiva, ker je prejle spala, pa nikoli ne gre pred 10. Upam, da ne bo spet kaj! Pa vi? M. kaj zmanjkuje bencina? ,da bosta ok. Marcelu pa ne zmanjka bencina, ima pa vedno več energije
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:03:39
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Tak pa da se še mi kaj posodobimo, A mi prosim zamenjate slikico Mi imamo kar doma zoo , pa nič ne zgleda žalostna, ko je v "kletki" ta živalca! Ne je nekam nora na kletko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:04:28
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Se še kaj javim kasneje!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:06:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps o novo, še dobr,da te kaj razkuri,da daš mal glasa od sebe a vidve sta že zdravi? mislim, da ne! spet ji je začelo hropet, jutri imava posvetovalnico, tak da bomo vidli. Mi je pa sumljiva, ker je prejle spala, pa nikoli ne gre pred 10. Upam, da ne bo spet kaj! Pa vi? M. kaj zmanjkuje bencina? ,da bosta ok. Marcelu pa ne zmanjka bencina, ima pa vedno več energije Sigurno je na ultimax-u! Ni; grem naredit sadno malico, pol pa [ibava na svezi zrak! Lepo bodi/te!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:08:08
|
|
|
|
mama_milchy
|
a lahko jaz danes dam Lei en MC donalds hamburger pa krompirčke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:25:35
|
|
|
|
Najaa
|
novo novo novo! lepo te je brat. pa daj se še kaj javi. mamaM ti kar daj, zakaj pa ne. sej meseka ste že uvajali, gluten tudi, paradajz baje ni več alergen, kumare so edin vprašljive... ma sej Lea je skala, bo vse šlo skozi. kaj še? hmmmmm, pa mal krompirčka ji privošči zraven in ne pozabi na coca colo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:28:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo novo novo! lepo te je brat. pa daj se še kaj javi. mamaM ti kar daj, zakaj pa ne. sej meseka ste že uvajali, gluten tudi, paradajz baje ni več alergen, kumare so edin vprašljive... ma sej Lea je skala, bo vse šlo skozi. kaj še? hmmmmm, pa mal krompirčka ji privošči zraven in ne pozabi na coca colo. dobro da si me spomnila; jaz bi ji vzela frutek da bi bil obrok zdrave prehrane popoln
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:32:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo novo novo! lepo te je brat. pa daj se še kaj javi. mamaM ti kar daj, zakaj pa ne. sej meseka ste že uvajali, gluten tudi, paradajz baje ni več alergen, kumare so edin vprašljive... ma sej Lea je skala, bo vse šlo skozi. kaj še? hmmmmm, pa mal krompirčka ji privošči zraven in ne pozabi na coca colo. dobro da si me spomnila; jaz bi ji vzela frutek da bi bil obrok zdrave prehrane popoln ej tega se pa še niso spomnal, da bi naredil junk frutek. za mamice, ki se jim mudi. (z uvajanjem hrane)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:37:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
glede te hrane.... nekateri odrasli ljudje ne jejo niti hrenovk, niti salam, niti paštet in podobne svinjarije, ker so notri same maščobe in konzervansi. kaj šele, da bi dal tak malemu otroku.... MamaM - ti se sicer šališ glede krompirčka itd. ampak dve mamici v Ameriki sta res to delali - dojenčkoma sta zmleli hamburgerje in krompirčke in jima devali namesto GH na flaško. nekje okoli starosti enega leta sta oba otroka končala v bolnici v kritičnem stanju. ne samo, da sta imela vsa prebavila fuč in ne vem kaj še vse. ampak sta bila tudi razvojno čisto boga - niti glavice nista dvigovala kaj šele sedela.... pa bi pri tej starosti lahko delala že prve korake nimam linka, ker ne vem, kje je to pisalo. ampak pisalo je - je moj prebral...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:41:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo novo novo! lepo te je brat. pa daj se še kaj javi. mamaM ti kar daj, zakaj pa ne. sej meseka ste že uvajali, gluten tudi, paradajz baje ni več alergen, kumare so edin vprašljive... ma sej Lea je skala, bo vse šlo skozi. kaj še? hmmmmm, pa mal krompirčka ji privošči zraven in ne pozabi na coca colo. dobro da si me spomnila; jaz bi ji vzela frutek da bi bil obrok zdrave prehrane popoln ej tega se pa še niso spomnal, da bi naredil junk frutek. za mamice, ki se jim mudi. (z uvajanjem hrane) Najaa piši na MC - mogoče pa bojo patentirali ne samo happy meal ampak frutke za dojenčke - popoln obrok za CELO družino
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 9:51:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Najaa piši na MC - mogoče pa bojo patentirali ne samo happy meal ampak frutke za dojenčke - popoln obrok za CELO družino ja, od 0m naprej. ma ste me zdej s tem MC... bom mogla naročit mojmu enga big maca.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 10:06:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Najaa piši na MC - mogoče pa bojo patentirali ne samo happy meal ampak frutke za dojenčke - popoln obrok za CELO družino ja, od 0m naprej. ma ste me zdej s tem MC... bom mogla naročit mojmu enga big maca. meni se tudi sline cedijo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 10:08:15
|
|
|
|
Nina00
|
Novo Ste me sedaj nasmejale s tem pogovoru o prehrani Pa saj se lahko naslednjič v MC dobimo. Kera bo mikser sabo prinesla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 10:15:29
|
|
|
|
julam
|
joj, ste zapele s to hrano . Se čisto strinjam, enim se prekleto mudi. Valda, da ne bo želel več mleka in otroku prilagojene hrane, ko poskusi enkrat te okuse, ki dokazano zasvojijo. Ene mamice uvajajo tako hrano, ki je jaz še mojima tavelikima ne ponudim. Jao, res! Pol se pa čudimo, da je danes tolk bolezni. Jaz verjamem v moč zdrave prehrane in srčno upam, da bom dala mojim otrokom dobro popotnico za življenje kar se hrane tiče. Če pa bodo kot odrasli ubrali svojo pot, pač ne bom mogla več vplivat. Ampak vseeno upam, da se jih bo kaj prijelo. No, ko ste ravno pri hrani. Kako naredite rdečo pesiko? Jaz sem jo olupila in nato skuhala, ampak je zgubila vso lepo rdečico. A naj jo z olupkom kuham? Najaa, kako ti, zate vem, da jo daješ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?