|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
27.10.2009 8:33:20   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Ponoči smo spali OK, okoli 5h se je zbudila in je bila lakota,. Drugače pa je zdaj kr začela spet nekak spat.
Dobro jutro tudi tebi! Lija pa zelo lepo spi user posted image   

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
27.10.2009 8:35:16   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

dobro jutro. user posted image

Vse po starem, Nika brez vročine. user posted image Počasi gremo malo ven, ker je treba nadoknadit še za včeraj. user posted image

Uživajte na sprehodu! Pa user posted image  Nika!

Z Brinom greva danes tudi na plavanje, čeprav nos ni še čisto ok. Je pa precej boljše. Se mi zdi, da bova še večkrat šla tja malo smrkava (oba). user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
27.10.2009 8:41:35   
spps

Vse po starem, Nika brez vročine. user posted image Počasi gremo malo ven, ker je treba nadoknadit še za včeraj. user posted image

kaj pa tija?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
27.10.2009 8:45:50   
MalaČebelica
dobro jutro

Yania in felix- do kam pridete na štajersko? do MB????

Najaa - user posted image user posted image user posted image super za Niko

MamaM - user posted image user posted image user posted image user posted image za Leo. pa poročaj, kak se bo odvijalo.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
27.10.2009 8:47:53   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Uživajte na sprehodu! Pa user posted image  Nika!

Z Brinom greva danes tudi na plavanje, čeprav nos ni še čisto ok. Je pa precej boljše. Se mi zdi, da bova še večkrat šla tja malo smrkava (oba). user posted image

Hvala, ampak sprehod je prestavljen, ker je Nika že šla nazaj spat. user posted image

Tudi vidva se imejta lepo na plavanju. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
27.10.2009 8:49:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

kaj pa tija?

se mi zdi, da si ti malo zamešala, ker Tija ni zdej imela vročine. Tija je bila kakih 10 dni nazaj boga, cela na meji al bo al ne bo zbolela. Kašlja pa tak že dva meseca. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
27.10.2009 8:52:39   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkratuser posted image ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljouser posted image user posted image sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendvičauser posted image ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čajauser posted image ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne...

Evo, mi ni dalo miru! Na mene pa si lahko jezna!

user posted image user posted image user posted image user posted image drugače ne vem, kako se naj izrazim. Kaj to gre za 7 mes. al za 7 let staro????

Ti bom povedala en realen primer mamice, ki je prav tako eksperimentirala glede hrane, ker je mislila, da je njen dojenček že odrasel, ko je pričel jesti GH. Fantek je pristal v bolnici, ker na koncu še mleka ni hotel več, ki je osnovna prehrana še vseeno do 1 leta! Prebavila fuč, prebava neurejena, kilaža pričela padati, da ne govorimo o imunskemu sistemu, ki se mu je čisto podrl.

Tako, sem morala, ker vas večkrat berem, a preprosto nimam časa, da bi se pridružila čveku (potepanje, pospravljanje, vozičkanje,...) user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
27.10.2009 8:56:22   
spps
o novo, še dobr,da te kaj razkuri,da daš mal glasa od sebeuser posted image user posted image user posted image  a vidve sta že zdravi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
27.10.2009 8:57:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Ponoči smo spali OK, okoli 5h se je zbudila in je bila lakota,. Drugače pa je zdaj kr začela spet nekak spat.
Dobro jutro tudi tebi! Lija pa zelo lepo spi user posted image   
Nina00 ja zdaj je začela. Smo pa tud meli celega user posted image , ko ni htela spat inje po uro bedela ponoči preden je zaspala.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
27.10.2009 8:59:46   
novo

o novo, še dobr,da te kaj razkuri,da daš mal glasa od sebeuser posted image user posted image user posted image  a vidve sta že zdravi?

mislim, da ne! spet ji je začelo hropet, jutri imava posvetovalnico, tak da bomo vidli.
Mi je pa sumljiva, ker je prejle spala, pa nikoli ne gre pred 10. Upam, da ne bo spet kaj!
Pa vi? M. kaj zmanjkuje bencina?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
27.10.2009 9:03:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: novo

mislim, da ne! spet ji je začelo hropet, jutri imava posvetovalnico, tak da bomo vidli.
Mi je pa sumljiva, ker je prejle spala, pa nikoli ne gre pred 10. Upam, da ne bo spet kaj!

user posted image user posted image user posted image ,da bosta ok.
Marcelu pa ne zmanjka bencina, ima pa vedno več energijeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
27.10.2009 9:03:39   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Tak pa da se še mi kaj posodobimo, A mi prosim zamenjate slikico

user posted image

Mi imamo kar doma zoouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , pa nič ne zgleda žalostna, ko je v "kletki" ta živalca! user posted image user posted image user posted image

Ne je nekam nora na kletkouser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
27.10.2009 9:04:28   
Lolita23
Živjo!!!

Se še kaj javim kasneje!!

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
27.10.2009 9:06:43   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: novo

user posted image user posted image user posted image ,da bosta ok.
Marcelu pa ne zmanjka bencina, ima pa vedno več energijeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno je na ultimax-u!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni; grem naredit sadno malico, pol pa [ibava na svezi zrak!

Lepo bodi/te! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
27.10.2009 9:07:04   
mama_milchy
http://www.siol.net/slovenija/zdravje/2008/12/hrenovke_naj_bodo_na_jedilniku_bolj_poredko.aspx

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
27.10.2009 9:08:08   
mama_milchy
a lahko jaz danes dam Lei en MC donalds hamburger pa krompirčkeuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
27.10.2009 9:25:35   
Najaa
novo novo novo! user posted image user posted image user posted image user posted image lepo te je brat. pa daj se še kaj javi.

mamaM ti kar daj, zakaj pa ne. sej meseka ste že uvajali, gluten tudi, paradajz baje ni več alergen, kumare so edin vprašljive... ma sej Lea je skala, bo vse šlo skozi. user posted image
kaj še? hmmmmm, pa mal krompirčka ji privošči zraven in ne pozabi na coca colo.

Neposredna povezava do sporočila: 3042
27.10.2009 9:28:35   
mama_milchy

novo novo novo! user posted image user posted image user posted image user posted image lepo te je brat. pa daj se še kaj javi.

mamaM ti kar daj, zakaj pa ne. sej meseka ste že uvajali, gluten tudi, paradajz baje ni več alergen, kumare so edin vprašljive... ma sej Lea je skala, bo vse šlo skozi. user posted image

dobro da si me spomnila; jaz bi ji vzela frutek da bi bil obrok zdrave prehrane popoln user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
27.10.2009 9:32:51   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

dobro da si me spomnila; jaz bi ji vzela frutek da bi bil obrok zdrave prehrane popoln user posted image

ej tega se pa še niso spomnal, da bi naredil junk frutek. za mamice, ki se jim mudi. user posted image user posted image user posted image (z uvajanjem hrane)

Neposredna povezava do sporočila: 3044
27.10.2009 9:37:50   
MalaČebelica
glede te hrane.... nekateri odrasli ljudje ne jejo niti hrenovk, niti salam, niti paštet in podobne svinjarije, ker so notri same maščobe in konzervansi. kaj šele, da bi dal tak malemu otroku....

MamaM - ti se sicer šališ glede krompirčka itd. ampak dve mamici v Ameriki sta res to delali - dojenčkoma sta zmleli hamburgerje in krompirčke in jima devali namesto GH na flaško. nekje okoli starosti enega leta sta oba otroka končala v bolnici v kritičnem stanju. ne samo, da sta imela vsa prebavila fuč in ne vem kaj še vse. ampak sta bila tudi razvojno čisto boga  - niti glavice nista dvigovala kaj šele sedela.... pa bi pri tej starosti lahko delala že prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam linka, ker ne vem, kje je to pisalo. ampak pisalo je - je moj prebral...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
27.10.2009 9:41:16   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

ej tega se pa še niso spomnal, da bi naredil junk frutek. za mamice, ki se jim mudi. user posted image user posted image user posted image (z uvajanjem hrane)

Najaa piši na MC - mogoče pa bojo patentirali ne samo happy meal ampak frutke za dojenčke - popoln obrok za CELO družino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
27.10.2009 9:51:10   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Najaa piši na MC - mogoče pa bojo patentirali ne samo happy meal ampak frutke za dojenčke - popoln obrok za CELO družino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, od 0m naprej. user posted image

ma ste me zdej s tem MC... bom mogla naročit mojmu enga big maca. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
27.10.2009 10:06:20   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ja, od 0m naprej. user posted image

ma ste me zdej s tem MC... bom mogla naročit mojmu enga big maca. user posted image

meni se tudi sline cedijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
27.10.2009 10:08:15   
Nina00
user posted image user posted image user posted image  Novo user posted image

Ste me sedaj nasmejale s tem pogovoru o prehrani user posted image user posted image user posted image

Pa saj se lahko naslednjič v MC dobimo. Kera bo mikser sabo prinesla? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3049
27.10.2009 10:15:29   
julam
joj, ste zapele s to hrano user posted image . Se čisto strinjam, enim se prekleto mudi. Valda, da user posted image ne bo želel več mleka in otroku prilagojene hrane, ko poskusi enkrat te okuse, ki dokazano zasvojijo. Ene mamice uvajajo tako hrano, ki je jaz še mojima tavelikima ne ponudim. Jao, res! Pol se pa čudimo, da je danes tolk bolezni. Jaz verjamem v moč zdrave prehrane in srčno upam, da bom dala mojim otrokom dobro popotnico za življenje kar se hrane tiče. Če pa bodo kot odrasli ubrali svojo pot, pač ne bom mogla več vplivat. Ampak vseeno upam, da se jih bo kaj prijelo.

No, ko ste ravno pri hrani. Kako naredite rdečo pesiko? Jaz sem jo olupila in nato skuhala, ampak je zgubila vso lepo rdečico. A naj jo z olupkom kuham?
Najaa, kako ti, zate vem, da jo daješ...

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?