|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
27.10.2009 22:06:03   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkratuser posted image ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljouser posted image user posted image sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendvičauser posted image ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čajauser posted image ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne...

Evo, mi ni dalo miru! Na mene pa si lahko jezna!

user posted image user posted image user posted image user posted image drugače ne vem, kako se naj izrazim. Kaj to gre za 7 mes. al za 7 let staro????

Ti bom povedala en realen primer mamice, ki je prav tako eksperimentirala glede hrane, ker je mislila, da je njen dojenček že odrasel, ko je pričel jesti GH. Fantek je pristal v bolnici, ker na koncu še mleka ni hotel več, ki je osnovna prehrana še vseeno do 1 leta! Prebavila fuč, prebava neurejena, kilaža pričela padati, da ne govorimo o imunskemu sistemu, ki se mu je čisto podrl.

Tako, sem morala, ker vas večkrat berem, a preprosto nimam časa, da bi se pridružila čveku (potepanje, pospravljanje, vozičkanje,...) user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte! user posted image

nisem ji jaz dala salamo...kaj pa je recimo s palačinkami narobe.??meni je p rekla da lahko,ker jajce itak dobi prek testeninuser posted image ,,ne vem kaj naj če pa noče nič več...še posebej ne linote....pa recimo piščanec pa pire??al pa testenine-je narobe kaj s tem če dobi za kosilo??'PROSIM ZA IDEJE user posted image povejte kaj naj ji kuham in ji z veseljem bom..ker res pap tudi sadne kašice,,pa riž ji delam,kašo noče..pa rada papa kruh,žemljo,piškotke,pa sadje s kakim keksom...rabim samo nekaj za kosilo.in zajtrk.ker se je navolila linotov za zajtrk,rada je tud široke rezance--jih obožuje..pa ne me zdaj napadat..mi je sama P POvedala da pač punca ima raje take stvari kot mi jemo...svetujte..ker ni mi lepo ko noče ZDRAVE stvari,ampak tiste ki recimo leo papa(primer so palačinke,rdeča pesa,medaljončki piščančji)..kaj vi dajete za zajtrk in kosilo...??pomagale mi boste z odgovori...ni lepo videt da noče jest marsikaj,pa ponudiš tisto kar rada papauser posted image ...tako sem srečna ko poje kak lino za zajtrk al kaj podobnega da ne morem povedat..in še 3piškotke gor in je sitauser posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
27.10.2009 22:06:31   
yania
Evo....zdaj!!!

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
27.10.2009 22:09:41   
yania
Zdaj ste mi pa spat ušle,a?....

Leo tia...resno hočeš spet mnenje...glej, sem zbita ko kanta, težko že sedim, napol ležim na sedežni, a če RESNO želiš moje mnenje, kar jk daj, napiši....drugače se mi pa res ne da....
sem utruejan ko user posted image ....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
27.10.2009 22:15:25   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Evo....zdaj!!!

hvala za dovoljenje user posted image zdej pa pazi...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
27.10.2009 22:15:28   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Prvo a ni ta rr mal bledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lolita, a naslednji teden pa nimaš časa?
a si slučajno misla, da je FB beden?

Ne v petek gremo v čateške in smo do naslednjega petka tam.

Ne jaz imam to ringarajino stran čist pobledelo marelično to sem mislila.user posted image

aja BLEDA user posted image jest sem pa prebrala BEDA user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
27.10.2009 22:15:35   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Felix ti se mi kr smej, ampak proti Velenju ali pa recimo Rvanam je to ogromno mesto in pol same neke obvoznice in štiripasovnice in kr neki jaz to sploh ne maram in zato si dam raj lukno v koleno vrtat, kot da se moram sama kam v LJ pelatuser posted image

user posted image user posted image user posted image pol bi npr. v Beogradu glih živčn zlom fasala

Neposredna povezava do sporočila: 3306
27.10.2009 22:15:39   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Felix ti se mi kr smej, ampak proti Velenju ali pa recimo Rvanam je to ogromno mesto in pol same neke obvoznice in štiripasovnice in kr neki jaz to sploh ne maram in zato si dam raj lukno v koleno vrtat, kot da se moram sama kam v LJ pelatuser posted image
trinity sva že dve! user posted image

no me veseli da nisem edina tak zajc ... pa kaj moreš, neki mormo imet, če ne bi bile preveč popolne, tako kot Felixuser posted image

hahaha, ti me pa nasmeješ user posted image vpraši mojga moža, ti bo takoj povedal, da nisem popolna, ker ne maram kuhinje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3307
27.10.2009 22:15:46   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Persida, ČESTITAM, za gornji post. Jaz sem kar mravljince dobila.!!! user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
27.10.2009 22:15:49   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Lahko noč vsem, ki greste v diagonalo. Jaz bom še malo v vertikali počakala mojega, da mu jih napnem. user posted image user posted image

kje se pa potepa?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
27.10.2009 22:15:52   
felix7

drugače pa res obožujem voziti, hitro...mmmm,,,,tako da Felix ni panike, lahko jaz peljem ....vedno....ti mi le zaupaj....

user posted image sej men tut ni panike vozit. Se bova zmenile user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
27.10.2009 22:16:22   
felix7

Evo....zdaj!!!

hvala za dovoljenje user posted image zdej pa pazi...

no, zdej maš spet neki za brat user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
27.10.2009 22:17:11   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkratuser posted image ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljouser posted image user posted image sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendvičauser posted image ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čajauser posted image ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne...

ma ti si tamali že tok enih stvari ponudla da je že imuna na vso hrano ki je še ne bi smela jest... ni dobro, mogče zdej ne bo nič narobe, ko b večja pa lahko ima kake posledice, taki mali še nimajo razvite prebave tak da res ne razumem kak ji lahk daš medaljončke jest? pa te ne napadam ampak samo povem svoje mnenje... valda nooče jest linote in jogurte če ve da bo dobila neki druzga... ne vem noo... brez besed...user posted image

ma jaz sem Marcelu že dala tud marsikaj zajest, sam tole mi je pa tud mal pretirano.
kakšno ima pa prebavo? otroka lahko zapacaš s hrano, ki ni zanj primerna in jo težko prebavi...

prebavo ima super..zato pa je rekla naj ji počasi vse dajemuser posted image ..pa ni poskusila veliko stvari..jedla je samo medaljončke(piščančje) in to vsega le ene 4,ne naenkrat,pol je jedla kako omako pa kruh not,pa razne kašice,pa malo palačinke,pa salamu ki ji je leo dal-sem mu povedala da je to zadnje,ker se lahko zadavi..res ni jedla tako veliko stvari kot mislite,,pa tud ne v velikih količinah...piščanca pa itak pap,tako da mislim da ni nič narobe s piščancem..salama res ni vredu,in jene bo dobila,hrenovke pa je nekje vse skupaj 1pojedla niti ne...ni veliko hrane poskusilauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
27.10.2009 22:18:18   
MalaČebelica
joj jaz sem spet tote slike gledala od krsta. bi mogla dat razvit pa sem samo zmešnjavo iz njoh naredila ... zdaj se mi pa nič več ne da in grem spat.

sem se prišla samo poslovit.

lahko noč

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
27.10.2009 22:21:39   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

joj jaz sem spet tote slike gledala od krsta. bi mogla dat razvit pa sem samo zmešnjavo iz njoh naredila ... zdaj se mi pa nič več ne da in grem spat.

lahko noč

a ti oči skupi vleče? user posted image pa lahko noč!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
27.10.2009 22:24:05   
trinity22

user posted image user posted image user posted image pol bi npr. v Beogradu glih živčn zlom fasala

verjetno resuser posted image  še sreča da mam tako službo, da me zmeri z avtobusom okol vozijouser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
27.10.2009 22:24:12   
trinity22

no me veseli da nisem edina tak zajc ... pa kaj moreš, neki mormo imet, če ne bi bile preveč popolne, tako kot Felixuser posted image

hahaha, ti me pa nasmeješ user posted image vpraši mojga moža, ti bo takoj povedal, da nisem popolna, ker ne maram kuhinje user posted image

pa saj kuhinje nobena ne marauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
27.10.2009 22:25:33   
trinity22

lahko noč

lahko noč

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
27.10.2009 22:26:04   
Najaa

Lahko noč vsem, ki greste v diagonalo. Jaz bom še malo v vertikali počakala mojega, da mu jih napnem. user posted image user posted image

kje se pa potepa?

prid na fb pa ti povem. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
27.10.2009 22:26:30   
MalaČebelica

lahko noč

a ti oči skupi vleče? user posted image pa lahko noč!

ma celo me že skup vleče. grem zdaj - jutri bo pester dan....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
27.10.2009 22:28:02   
trinity22

pa saj kuhinje nobena ne marauser posted image

sicer pa kaj je to, proti vsemu temu kar ti delaš in obvladaš ... rihtaš računalnike, ustvarjaš, zidatš ... res si asicauser posted image  tud kuhaš verjetno dobro, pa čeprav bolj redko, saj to je zato, da se ne razvadiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3320
27.10.2009 22:28:12   
yania
Glej, ti napišem, na kratko...
poznam kolegico ki pač svojemu 9 mesečniku (čez en teden bo 10 mesečnik) kuha tisto kar jejo samo....a vedi da tu ni nobenih magijev, pa knor kock al pa vegete,,,otroci ne rabijo teh stvari, oz.je to ena velika svinjarija....odkar poznam njo,oz.se bolj druživa sem tudi sama opustila "svinjarijo"kajti res ni ptrebe da hrano uničujemo s tem,,,sploh pa, zakaj bi v govejo juho, dajal še govejo kocko???....ne vem, pa mi res uspe 1A juha,,,resnično...
ok,naslednje,,,od nje mali ni hotel jesti neslano,pač mu malo soli, kot za njih, ostale člane, namreč ima še dve krasni punci , ki jesta čisto vse, tudi najbolj neobičajne stvari, kot kaki zeliščni namazi (čemaž z olivnim oljem na kruhu...), pa vso zelenjavo, solate,,,res neverjetno...pač malo soli, to pa je to...
ne vem, zakaj se nekaterim mamicam tako hudičevo mudi, da otročkom dajejo kar koščke ,,,ne rečem nasekljano, oz.pretlčeno,,,potem pa vsakič pišeš- joj, danes se ji je pa skorjica zaletela, joj,danes se ji je mesek...pa poslušaj, predstavljaj si , kako ji je ,ko še ni imela zobka,,,sej ne vem, mislim da si napisala, da ga enega že ima,ok, ni važno..sej jaz tudi Timonu kdaj dam, pa pač je rižek, al pa kak mali košček česa,,...
glede testenin- obstajajo tudi nejajčne,če ne veš...so čisto enake...moj testenin  še ni jedel, ker mu vsak dan v mešano zelenjavo (2 vrsti ali več ) dam ali:
proseno kašo (lahko kupiš v mercatorju)
polento
riž
krompir
kosmiči (več žit ali le riževe, brez okusa)
pšenični zdrob (no tega še nisem dala jaz, kaj vem, ima rad proseno kašo...)
lahko tudi ajdovo kašo in še vrsta drugih je...

no v zelenjavo daš še nekaj od zgoraj naštetega, žlička olivnega olja ali kisla/sladka smetana, kak kiri sirček ali pa naribaš kak sir ala Jošt...ma je veliko variant...jaz ti pišem pač kar se zdaj spomnim...
aja, no glede skut in tega, če le lahko ji daj kako skuto -navadno, pa zmiksaj noter ali pretlači kako sadje,,,fruhtzverge daj občasno, ne pa da otrok živi od tega....preberi si enkrat, da so tudi tu noter kake take zadeve, ki niso najboljše...

kot pa so že ostale rekle, izigibaj se hrenovk, čokoladnim stvarem ker so alergene in tudi jajčnim, ravno tako...alergije se lahko pokažejo kasneje...

no moj nasvet.....je uredu?.....
če pa je mala pač navajena na vašo hrano, pa pač manj soliš in delaj kake pičančje zrezke, al pa kak puranček, pa goveje zrezke...ma tko naravno no....ne znam drugače svetovat....
pa sej, malo si iztirila se mi zdi...
pa še nekaj, ta tvoja P je pa malo čez les, če tako svetuje, da te čisto zmede...kako lahko reče,m pa naj je, kar jeste vi, če ne ve kaj jeste vi?....h,m...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
27.10.2009 22:30:15   
yania

kje se pa potepa?

prid na fb pa ti povem. user posted image

ok...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
27.10.2009 22:32:13   
yania
Feliša....ti kar napadaj s posti...,,,sej druge so že dol popadale, tako da kaj veliko itak nimaš v rokavu user posted image user posted image user posted image

sem se bala da mi bo toti dolgi post prej spet vn vrglo...pa mi ni...
pa zakaj meni ne da možnosti CTRL C..al pa da počrnim in hočem z desno tipko kliknit, pa je samo paste????

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
27.10.2009 22:32:20   
Najaa
yania, kratko in jedrnato. user posted image user posted image
ma se čisto strinjam s tabo, kakor s Persido prej. Sam men se več ne da pisat o tem...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
27.10.2009 22:32:37   
felix7

sicer pa kaj je to, proti vsemu temu kar ti delaš in obvladaš ... rihtaš računalnike, ustvarjaš, zidatš ... res si asicauser posted image  tud kuhaš verjetno dobro, pa čeprav bolj redko, saj to je zato, da se ne razvadiuser posted image

user posted image sej to maš pa prav, kadar kaj skuham, dobro skuham. Ampak mam kar nek rešpekt pred kuho in kuhinjo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?