Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 12:52:44
|
|
|
|
Najaa
|
feliša, sem slišala, da je tista pot do tebe, ki gre skozi Kočevje ful boljša. pa še neki, sva se z yanio menile, kaj če pride tavečji podmladek zraven? Jaz jo sicer lahko z mojim pustim, ampak če bo yania pripeljala Najo, bi lahko tudi jaz Tijo. A je pri vas hladno za vzunaj bit?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:31:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa feliša, sem slišala, da je tista pot do tebe, ki gre skozi Kočevje ful boljša. pa še neki, sva se z yanio menile, kaj če pride tavečji podmladek zraven? Jaz jo sicer lahko z mojim pustim, ampak če bo yania pripeljala Najo, bi lahko tudi jaz Tijo. A je pri vas hladno za vzunaj bit? kdo te je pa to nategnu? je sicer bolj enostavno za najdt, ampak maš vmes Škofljico, pa en kup semaforjev in če na "kočevki" nabašeš na kamion, ga nimaš kje prehitevat. No, kakor vam je ljubše, mi nikdar ne hodimo tam, razen če si zaželimo kakšnega medveda srečat ja, itak, naj pride kompleten podmladek, lahko smo tudi zunaj, če bo lepo vreme je prav fino it na kak sprehod - po možnosti s kengurujčki. Sva bla z Juretom zdajle zunaj, ma je tok toplo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:31:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Naša frača je pa danes spet stara Nika in tak sem vesela, res. Šele zdaj vidim, kok je včeraj vročina zdelala. Za malico mi je prej pojedla suhe slive in marelico pa malo hruške, zraven je pa skorjico kruha glodala. Pa cel čas je bila tako pridna v vozičku. Ne smem prehitro hvalit, da ne bo že popoldan čisto obrnjena situacija. Kaj boste kuhale??? Rabim nasvet za eno hitro kosilo... mogoče špageti carbonara, njami. mam ful lepo govedino iz juhe, pa jo bom malo popekla in nardila v omakci, pa tenstan krompir zraven. Aja, pa še porovo juho, moram por iz vrta pobrat, ker se mi je voluhar nanj spravil a lahko pridem na porovo juho?? Jaz jo OBOŽUUUUJEEEEEMMMM Lija pa tudi. pora dovolj, tako da kar
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:31:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jest, jest, jest No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?.... pa lahko en dan jaz peljem, en dan pa ti...p gre še kdo z Nama?......a?.....Feliks imaš ti koga v mislih? a ti mene mal zafrkavaš? zmeniva se pa kar v petek in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je feliša a ti lahko jaz koga predlagam?? ne hvala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:36:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa feliša, sem slišala, da je tista pot do tebe, ki gre skozi Kočevje ful boljša. pa še neki, sva se z yanio menile, kaj če pride tavečji podmladek zraven? Jaz jo sicer lahko z mojim pustim, ampak če bo yania pripeljala Najo, bi lahko tudi jaz Tijo. A je pri vas hladno za vzunaj bit? kdo te je pa to nategnu? je sicer bolj enostavno za najdt, ampak maš vmes Škofljico, pa en kup semaforjev in če na "kočevki" nabašeš na kamion, ga nimaš kje prehitevat. No, kakor vam je ljubše, mi nikdar ne hodimo tam, razen če si zaželimo kakšnega medveda srečat ja, itak, naj pride kompleten podmladek, lahko smo tudi zunaj, če bo lepo vreme je prav fino it na kak sprehod - po možnosti s kengurujčki. Sva bla z Juretom zdajle zunaj, ma je tok toplo nategnu? kaj vem, en tip ki živi v Grosuplju na Polici je tako rekel. ampak bom šla po "tvoji" poti tak da navodila na zs, prosim. a boš dala tud Juretu porovo juhco?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:38:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Naša frača je pa danes spet stara Nika in tak sem vesela, res. Šele zdaj vidim, kok je včeraj vročina zdelala. Za malico mi je prej pojedla suhe slive in marelico pa malo hruške, zraven je pa skorjico kruha glodala. Pa cel čas je bila tako pridna v vozičku. Ne smem prehitro hvalit, da ne bo že popoldan čisto obrnjena situacija. Kaj boste kuhale??? Rabim nasvet za eno hitro kosilo... mogoče špageti carbonara, njami. mam ful lepo govedino iz juhe, pa jo bom malo popekla in nardila v omakci, pa tenstan krompir zraven. Aja, pa še porovo juho, moram por iz vrta pobrat, ker se mi je voluhar nanj spravil a lahko pridem na porovo juho?? Jaz jo OBOŽUUUUJEEEEEMMMM Lija pa tudi. pora dovolj, tako da kar že prihajavaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:39:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ne hvala ah škoda
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:47:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober dan. midve sma iz sprehoda - kak je faaaaaajnnnn na sončku tasa, a midve lahko jutri pridema, čeprav nama malo nosek spušča? ne vem kaj naj naredim z njo - malo ji ven teče, ko se spravim sesat nima nič notri (mi samo fiziološko ven nazaj posesa) pa zabasano tudi nima (da ne bi zaradi tega ven posesalo). če obljubima da boma v enem kotu ždele pa se ne boma nobenega dotikale? jaz vas že fuuuuul pogrešam in bi vas rada videla..... felix, meni se ne da do velenja... kdaj se to dobite? v petek? čakaj da preverim, kak daleč je velenje. si mogoče še premislim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:48:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dobro jutro. Vse po starem, Nika brez vročine. Počasi gremo malo ven, ker je treba nadoknadit še za včeraj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:48:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa: midva bi jutri tudi prišla. samo daj mi prosim sporoči svoj naslov po sms, pa v katerm štuku si! hvala!!! V tistem štoku je ko eni samomor delajo.Danes sem že naredila plan ,da jutri čez njeno okno skočim .Sem hujša kot ,pa takrat ko sem bla vsako uro gor .Zvečer dobi šnops v mleko . to sem jaz tudi razmišljala..saj moj spi, samo boli pa grunda zraven, da jaz ne morem spati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:48:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kaj ktera ve kak je z Leo od MameM? ob desetih sta mele zdravnika - to vem, ampak zdaj dalje, kaj se dogaja....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:48:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Naša frača je pa danes spet stara Nika in tak sem vesela, res. Šele zdaj vidim, kok je včeraj vročina zdelala. Za malico mi je prej pojedla suhe slive in marelico pa malo hruške, zraven je pa skorjico kruha glodala. Pa cel čas je bila tako pridna v vozičku. Ne smem prehitro hvalit, da ne bo že popoldan čisto obrnjena situacija. Kaj boste kuhale??? Rabim nasvet za eno hitro kosilo... mogoče špageti carbonara, njami. mam ful lepo govedino iz juhe, pa jo bom malo popekla in nardila v omakci, pa tenstan krompir zraven. Aja, pa še porovo juho, moram por iz vrta pobrat, ker se mi je voluhar nanj spravil a lahko pridem na porovo juho?? Jaz jo OBOŽUUUUJEEEEEMMMM Lija pa tudi. Kak naredite porovo juho za bebije?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:51:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj ktera ve kak je z Leo od MameM? ob desetih sta mele zdravnika - to vem, ampak zdaj dalje, kaj se dogaja.... ne bi vedela, mogoče bo Najaa kaj javila...al pa MM zvečer! Upam, da je vse okej!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:51:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj ktera ve kak je z Leo od MameM? ob desetih sta mele zdravnika - to vem, ampak zdaj dalje, kaj se dogaja.... nebi vedela. Najaa na raport (mogoče ve ona)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:52:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak naredite porovo juho za bebije? jaz jo naredim čist enako kot zase (tomaž je nima preveč rad,tak da jo jem sama) mogoče samo malo manj solim (popram pa nič)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:53:39
|
|
|
|
tasa_m
|
MČ ma seveda da lahko prideta. Kakno pa je to vprašanje. Kokica..sem nabavila Cockto
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:53:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa: midva bi jutri tudi prišla. samo daj mi prosim sporoči svoj naslov po sms, pa v katerm štuku si! hvala!!! V tistem štoku je ko eni samomor delajo.Danes sem že naredila plan ,da jutri čez njeno okno skočim .Sem hujša kot ,pa takrat ko sem bla vsako uro gor .Zvečer dobi šnops v mleko . to sem jaz tudi razmišljala..saj moj spi, samo boli pa grunda zraven, da jaz ne morem spati... ena kolegica je rekla, da je malo bil 10m star in je gundral v spanju in so ga dali v svojo sobo in so vsi spali dalje celo noč. saj njemu ni nič manjkalo in je kar v spanji gundral, starše pa je s tem budil...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:55:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MČ ma seveda da lahko prideta. Kakno pa je to vprašanje. Kokica..sem nabavila Cockto Pa daaaaj nehaj! Res??? Kaj pa me prinesemo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:55:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, šefica je po eni uri končno zaspala, jaz sem se najedla, zdaj pa grem malo pucat. Ker MČ je mela zadnjič tak zglancano da joj , jaz zagotovo nebom imela tak, ker mi je sesalec crkno (kuj naenkrat več praha ne vleče vase ) in ne vem če je T. njegove poklical, da mi ga naj pripeljejo. Sem sicer nekaj pometala ampak to ni isto. Pa tak sem si želela pucat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:56:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa: midva bi jutri tudi prišla. samo daj mi prosim sporoči svoj naslov po sms, pa v katerm štuku si! hvala!!! V tistem štoku je ko eni samomor delajo.Danes sem že naredila plan ,da jutri čez njeno okno skočim .Sem hujša kot ,pa takrat ko sem bla vsako uro gor .Zvečer dobi šnops v mleko . to sem jaz tudi razmišljala..saj moj spi, samo boli pa grunda zraven, da jaz ne morem spati... ena kolegica je rekla, da je malo bil 10m star in je gundral v spanju in so ga dali v svojo sobo in so vsi spali dalje celo noč. saj njemu ni nič manjkalo in je kar v spanji gundral, starše pa je s tem budil... Valentin pa še nima svoje sobice , ker jo bo nasledil od atija, samo še ne zdaj...se mora najprej on z vso svojo kramo (beri instrumenti) ven spraviti...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:57:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MČ ma seveda da lahko prideta. Kakno pa je to vprašanje. Kokica..sem nabavila Cockto Pa daaaaj nehaj! Res??? Kaj pa me prinesemo? ma ja res.. Sem šla v špara po zelje in fižol, ker bom jutri verjetno joto naredila, pa sem Cockto vidla pa sem se nate spomnila, da CC ni kul da Cockta rula . Nič ne nosite..imam kapučin, kafe, kakao, mleko, vodo, sok,..več pa tak nikoli ne pijete..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:58:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, šefica je po eni uri končno zaspala, jaz sem se najedla, zdaj pa grem malo pucat. Ker MČ je mela zadnjič tak zglancano da joj , jaz zagotovo nebom imela tak, ker mi je sesalec crkno (kuj naenkrat več praha ne vleče vase ) in ne vem če je T. njegove poklical, da mi ga naj pripeljejo. Sem sicer nekaj pometala ampak to ni isto. Pa tak sem si želela pucat A ga imaš na vrečke? Potem jo menjaj...če pa ni na vrečke pa posodo sprazni. Mi nimamo nobene alregije, tak da za nas ne rabi biti čisto...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:59:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MČ ma seveda da lahko prideta. Kakno pa je to vprašanje. Kokica..sem nabavila Cockto Pa daaaaj nehaj! Res??? Kaj pa me prinesemo? ma ja res.. Sem šla v špara po zelje in fižol, ker bom jutri verjetno joto naredila, pa sem Cockto vidla pa sem se nate spomnila, da CC ni kul da Cockta rula . Nič ne nosite..imam kapučin, kafe, kakao, mleko, vodo, sok,..več pa tak nikoli ne pijete.. Kot v gostilni, pa še komot bo! Bravo Tasa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 13:59:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak naredite porovo juho za bebije? jaz jo naredim čist enako kot zase (tomaž je nima preveč rad,tak da jo jem sama) mogoče samo malo manj solim (popram pa nič) a jo delaš s krompirjem?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 14:00:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, šefica je po eni uri končno zaspala, jaz sem se najedla, zdaj pa grem malo pucat. Ker MČ je mela zadnjič tak zglancano da joj , jaz zagotovo nebom imela tak, ker mi je sesalec crkno (kuj naenkrat več praha ne vleče vase ) in ne vem če je T. njegove poklical, da mi ga naj pripeljejo. Sem sicer nekaj pometala ampak to ni isto. Pa tak sem si želela pucat A ga imaš na vrečke? Potem jo menjaj...če pa ni na vrečke pa posodo sprazni. Mi nimamo nobene alregije, tak da za nas ne rabi biti čisto... ma posoda je prazna. Finta je v tem, da sem enkrat tomažu rekla da se mi zdi, da nekam čudno sesa in se je gospodič zraven spravo, da bo pogledal . Od tistega časa pa sploh ne dela več tak kot bi mogo, danes pa je čist blokiral.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?