|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
27.10.2009 12:52:44   
Najaa
feliša, sem slišala, da je tista pot do tebe, ki gre skozi Kočevje ful boljša.
pa še neki, sva se z yanio menile, kaj če pride tavečji podmladek zraven? user posted image user posted image Jaz jo sicer lahko z mojim pustim, ampak če bo yania pripeljala Najo, bi lahko tudi jaz Tijo. A je pri vas hladno za vzunaj bit?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
27.10.2009 13:31:53   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pa še neki, sva se z yanio menile, kaj če pride tavečji podmladek zraven? user posted image user posted image Jaz jo sicer lahko z mojim pustim, ampak če bo yania pripeljala Najo, bi lahko tudi jaz Tijo. A je pri vas hladno za vzunaj bit?

kdo te je pa to nategnu? user posted image je sicer bolj enostavno za najdt, ampak maš vmes Škofljico, pa en kup semaforjev in če na "kočevki" nabašeš na kamion, ga nimaš kje prehitevat. No, kakor vam je ljubše, mi nikdar ne hodimo tam, razen če si zaželimo kakšnega medveda srečat user posted image
ja, itak, naj pride kompleten podmladek, lahko smo tudi zunaj, če bo lepo vreme je prav fino it na kak sprehod - po možnosti s kengurujčki. Sva bla z Juretom zdajle zunaj, ma je tok toplo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
27.10.2009 13:31:57   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Naša frača je pa danes spet stara Nika in tak sem vesela, res. Šele zdaj vidim, kok je včeraj vročina zdelala. user posted image Za malico mi je prej pojedla suhe slive in marelico pa malo hruške, zraven je pa skorjico kruha glodala. Pa cel čas je bila tako pridna v vozičku. Ne smem prehitro hvalit, da ne bo že popoldan čisto obrnjena situacija. user posted image

Kaj boste kuhale???
Rabim nasvet za eno hitro kosilo... mogoče špageti carbonara, njami.user posted image

mam ful lepo govedino iz juhe, pa jo bom malo popekla in nardila v omakci, pa tenstan krompir zraven. Aja, pa še porovo juho, moram por iz vrta pobrat, ker se mi je voluhar nanj spravil user posted image
a lahko pridem na porovo juho?? Jaz jo OBOŽUUUUJEEEEEMMMM user posted image Lija pa tudi.

pora dovolj, tako da kar user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
27.10.2009 13:31:59   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

jest, jest, jest user posted image

No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?....
pa lahko en dan jaz  peljem, en dan pa ti...p
gre še kdo z Nama?......a?.....Feliks imaš ti koga v mislih?

a ti mene mal zafrkavaš? user posted image zmeniva se pa kar v petek user posted image in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je user posted image
user posted image user posted image
feliša a ti lahko jaz koga predlagam?? user posted image

ne hvala user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
27.10.2009 13:36:35   
Najaa

kdo te je pa to nategnu? user posted image je sicer bolj enostavno za najdt, ampak maš vmes Škofljico, pa en kup semaforjev in če na "kočevki" nabašeš na kamion, ga nimaš kje prehitevat. No, kakor vam je ljubše, mi nikdar ne hodimo tam, razen če si zaželimo kakšnega medveda srečat user posted image
ja, itak, naj pride kompleten podmladek, lahko smo tudi zunaj, če bo lepo vreme je prav fino it na kak sprehod - po možnosti s kengurujčki. Sva bla z Juretom zdajle zunaj, ma je tok toplo user posted image

nategnu? user posted image user posted image
kaj vem, en tip ki živi v Grosuplju na Polici je tako rekel. user posted image
ampak bom šla po "tvoji" poti tak da navodila na zs, prosim. user posted image

a boš dala tud Juretu porovo juhco?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
27.10.2009 13:38:52   
tasa_m

Naša frača je pa danes spet stara Nika in tak sem vesela, res. Šele zdaj vidim, kok je včeraj vročina zdelala. user posted image Za malico mi je prej pojedla suhe slive in marelico pa malo hruške, zraven je pa skorjico kruha glodala. Pa cel čas je bila tako pridna v vozičku. Ne smem prehitro hvalit, da ne bo že popoldan čisto obrnjena situacija. user posted image

Kaj boste kuhale???
Rabim nasvet za eno hitro kosilo... mogoče špageti carbonara, njami.user posted image

mam ful lepo govedino iz juhe, pa jo bom malo popekla in nardila v omakci, pa tenstan krompir zraven. Aja, pa še porovo juho, moram por iz vrta pobrat, ker se mi je voluhar nanj spravil user posted image
a lahko pridem na porovo juho?? Jaz jo OBOŽUUUUJEEEEEMMMM user posted image Lija pa tudi.

pora dovolj, tako da kar user posted image
že prihajavaaaa

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
27.10.2009 13:39:23   
tasa_m
ne hvala user posted image user posted image
ah škoda user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
27.10.2009 13:47:47   
MalaČebelica
dober dan.

midve sma iz sprehoda - kak je faaaaaajnnnn na sončku user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa, a midve lahko jutri pridema, čeprav nama malo nosek spušča? ne vem kaj naj naredim z njo - malo ji ven teče, ko se spravim sesat nima nič notri (mi samo fiziološko ven nazaj posesa) pa zabasano tudi nima (da ne bi zaradi tega ven posesalo). če obljubima da boma v enem kotu ždele pa se ne boma nobenega dotikale? jaz vas že fuuuuul pogrešam in bi vas rada videla.....

felix, meni se ne da do velenja... kdaj se to dobite? v petek? čakaj da preverim, kak daleč je velenje. si mogoče še premislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
27.10.2009 13:48:29   
KOKICA32

dobro jutro. user posted image

Vse po starem, Nika brez vročine. user posted image Počasi gremo malo ven, ker je treba nadoknadit še za včeraj. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
27.10.2009 13:48:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

tasa: midva bi jutri tudi prišla. samo daj mi prosim sporoči svoj naslov po sms, pa v katerm štuku si! hvala!!!

V tistem štoku je ko eni samomor delajo.Danes sem že naredila plan ,da jutri čez njeno okno skočimuser posted image .Sem hujša kot ,pa takrat ko sem bla vsako uro goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zvečer dobi šnops v mleko user posted image .

user posted image user posted image user posted image to sem jaz tudi razmišljala..saj moj spi, samo boli pa grunda zraven, da jaz ne morem spati...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
27.10.2009 13:48:39   
MalaČebelica
kaj ktera ve kak je z Leo od MameM? ob desetih sta mele zdravnika - to vem, ampak zdaj dalje, kaj se dogaja....

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
27.10.2009 13:48:43   
KOKICA32

Kaj boste kuhale???

Kak naredite porovo juho za bebije?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
27.10.2009 13:51:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

kaj ktera ve kak je z Leo od MameM? ob desetih sta mele zdravnika - to vem, ampak zdaj dalje, kaj se dogaja....

ne bi vedela, mogoče bo Najaa kaj javila...al pa MM zvečer!user posted image Upam, da je vse okej!

Neposredna povezava do sporočila: 3088
27.10.2009 13:51:32   
tasa_m

nebi vedela.
Najaa na raport user posted image (mogoče ve ona)

Neposredna povezava do sporočila: 3089
27.10.2009 13:52:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
jaz jo naredim čist enako kot zase (tomaž je nima preveč rad,tak da jo jem sama) mogoče samo malo manj solim (popram pa nič)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
27.10.2009 13:53:39   
tasa_m
ma seveda da lahko prideta. user posted image Kakno pa je to vprašanje.

Kokica..sem nabavila Cockto user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
27.10.2009 13:53:56   
MalaČebelica

tasa: midva bi jutri tudi prišla. samo daj mi prosim sporoči svoj naslov po sms, pa v katerm štuku si! hvala!!!

V tistem štoku je ko eni samomor delajo.Danes sem že naredila plan ,da jutri čez njeno okno skočimuser posted image .Sem hujša kot ,pa takrat ko sem bla vsako uro goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zvečer dobi šnops v mleko user posted image .

user posted image user posted image user posted image to sem jaz tudi razmišljala..saj moj spi, samo boli pa grunda zraven, da jaz ne morem spati...user posted image user posted image user posted image

ena kolegica je rekla, da je malo bil 10m star in je gundral v spanju in so ga dali v svojo sobo in so vsi spali dalje celo noč. saj njemu ni nič manjkalo in je kar v spanji gundral, starše pa je s tem budil...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
27.10.2009 13:55:23   
KOKICA32

Pa daaaaj nehaj! Res??? user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa me prinesemo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
27.10.2009 13:55:52   
tasa_m
Nič, šefica je po eni uri končno zaspala, jaz sem se najedla, zdaj pa grem malo pucat. Ker MČ je mela zadnjič tak zglancano da joj user posted image , jaz zagotovo nebom imela tak, ker mi je sesalec crkno (kuj naenkrat več praha ne vleče vase user posted image ) in ne vem če je T. njegove poklical, da mi ga naj pripeljejo. Sem sicer nekaj pometala ampak to ni isto. user posted image Pa tak sem si želela pucat user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
27.10.2009 13:56:50   
KOKICA32

ena kolegica je rekla, da je malo bil 10m star in je gundral v spanju in so ga dali v svojo sobo in so vsi spali dalje celo noč. saj njemu ni nič manjkalo in je kar v spanji gundral, starše pa je s tem budil...

Valentin pa še nima svoje sobice user posted image user posted image user posted image , ker jo bo nasledil od atija, samo še ne zdaj...se mora najprej on z vso svojo kramo (beri instrumenti) ven spraviti...

Neposredna povezava do sporočila: 3095
27.10.2009 13:57:30   
tasa_m

Pa daaaaj nehaj! Res??? user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa me prinesemo?

ma ja res..user posted image Sem šla v špara po zelje in fižol, ker bom jutri verjetno joto naredila, pa sem Cockto vidla pa sem se nate spomnila, da CC ni kul da Cockta rula user posted image user posted image .
Nič ne nosite..imam kapučin, kafe, kakao, mleko, vodo, sok,..več pa tak nikoli ne pijete.. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
27.10.2009 13:58:15   
KOKICA32

Nič, šefica je po eni uri končno zaspala, jaz sem se najedla, zdaj pa grem malo pucat. Ker MČ je mela zadnjič tak zglancano da joj user posted image , jaz zagotovo nebom imela tak, ker mi je sesalec crkno (kuj naenkrat več praha ne vleče vase user posted image ) in ne vem če je T. njegove poklical, da mi ga naj pripeljejo. Sem sicer nekaj pometala ampak to ni isto. user posted image Pa tak sem si želela pucat user posted image  user posted image

A ga imaš na vrečke? Potem jo menjaj...če pa ni na vrečke pa posodo sprazni. user posted image user posted image user posted image Mi nimamo nobene alregije, tak da za nas ne rabi biti čisto...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
27.10.2009 13:59:07   
KOKICA32

ma ja res..user posted image Sem šla v špara po zelje in fižol, ker bom jutri verjetno joto naredila, pa sem Cockto vidla pa sem se nate spomnila, da CC ni kul da Cockta rula user posted image user posted image .
Nič ne nosite..imam kapučin, kafe, kakao, mleko, vodo, sok,..več pa tak nikoli ne pijete.. user posted image

Kot v gostilni, pa še komot bo! Bravo Tasa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
27.10.2009 13:59:52   
KOKICA32

jaz jo naredim čist enako kot zase (tomaž je nima preveč rad,tak da jo jem sama) mogoče samo malo manj solim (popram pa nič)

a jo delaš s krompirjem?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
27.10.2009 14:00:47   
tasa_m

A ga imaš na vrečke? Potem jo menjaj...če pa ni na vrečke pa posodo sprazni. user posted image user posted image user posted image Mi nimamo nobene alregije, tak da za nas ne rabi biti čisto...user posted image

ma posoda je prazna. Finta je v tem, da sem enkrat tomažu rekla da se mi zdi, da nekam čudno sesa in se je gospodič zraven spravo, da bo pogledaluser posted image . Od tistega časa pa sploh ne dela več tak kot bi mogo, danes pa je čist blokiral. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?