|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
27.10.2009 22:35:45   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22
sicer pa kaj je to, proti vsemu temu kar ti delaš in obvladaš ... rihtaš računalnike, ustvarjaš, zidatš ... res si asicauser posted image  tud kuhaš verjetno dobro, pa čeprav bolj redko, saj to je zato, da se ne razvadiuser posted image

user posted image sej to maš pa prav, kadar kaj skuham, dobro skuham. Ampak mam kar nek rešpekt pred kuho in kuhinjo user posted image

no vidiš tako kot jaz pred vožnjo v LJuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
27.10.2009 22:38:53   
felix7

sicer pa kaj je to, proti vsemu temu kar ti delaš in obvladaš ... rihtaš računalnike, ustvarjaš, zidatš ... res si asicauser posted image  tud kuhaš verjetno dobro, pa čeprav bolj redko, saj to je zato, da se ne razvadiuser posted image

user posted image sej to maš pa prav, kadar kaj skuham, dobro skuham. Ampak mam kar nek rešpekt pred kuho in kuhinjo user posted image

no, me pridemo k tebi na obisk, ti nam pa skuhaš user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
27.10.2009 22:38:58   
Najaa
Jaz tud nisem mojster kuhanja. Očitno je tako, da če rad voziš, ne kuhaš rad. user posted image
Kaj pa vem, men je to bolj obveznost kot veselje.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 27.10.2009 22:39:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 3328
27.10.2009 22:39:07   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Glej, ti napišem, na kratko...
poznam kolegico ki pač svojemu 9 mesečniku (čez en teden bo 10 mesečnik) kuha tisto kar jejo samo....a vedi da tu ni nobenih magijev, pa knor kock al pa vegete,,,otroci ne rabijo teh stvari, oz.je to ena velika svinjarija....odkar poznam njo,oz.se bolj druživa sem tudi sama opustila "svinjarijo"kajti res ni ptrebe da hrano uničujemo s tem,,,sploh pa, zakaj bi v govejo juho, dajal še govejo kocko???....ne vem, pa mi res uspe 1A juha,,,resnično...
ok,naslednje,,,od nje mali ni hotel jesti neslano,pač mu malo soli, kot za njih, ostale člane, namreč ima še dve krasni punci , ki jesta čisto vse, tudi najbolj neobičajne stvari, kot kaki zeliščni namazi (čemaž z olivnim oljem na kruhu...), pa vso zelenjavo, solate,,,res neverjetno...pač malo soli, to pa je to...
ne vem, zakaj se nekaterim mamicam tako hudičevo mudi, da otročkom dajejo kar koščke ,,,ne rečem nasekljano, oz.pretlčeno,,,potem pa vsakič pišeš- joj, danes se ji je pa skorjica zaletela, joj,danes se ji je mesek...pa poslušaj, predstavljaj si , kako ji je ,ko še ni imela zobka,,,sej ne vem, mislim da si napisala, da ga enega že ima,ok, ni važno..sej jaz tudi Timonu kdaj dam, pa pač je rižek, al pa kak mali košček česa,,...
glede testenin- obstajajo tudi nejajčne,če ne veš...so čisto enake...moj testenin  še ni jedel, ker mu vsak dan v mešano zelenjavo (2 vrsti ali več ) dam ali:
proseno kašo (lahko kupiš v mercatorju)
polento
riž
krompir
kosmiči (več žit ali le riževe, brez okusa)
pšenični zdrob (no tega še nisem dala jaz, kaj vem, ima rad proseno kašo...)
lahko tudi ajdovo kašo in še vrsta drugih je...

no v zelenjavo daš še nekaj od zgoraj naštetega, žlička olivnega olja ali kisla/sladka smetana, kak kiri sirček ali pa naribaš kak sir ala Jošt...ma je veliko variant...jaz ti pišem pač kar se zdaj spomnim...
aja, no glede skut in tega, če le lahko ji daj kako skuto -navadno, pa zmiksaj noter ali pretlači kako sadje,,,fruhtzverge daj občasno, ne pa da otrok živi od tega....preberi si enkrat, da so tudi tu noter kake take zadeve, ki niso najboljše...

kot pa so že ostale rekle, izigibaj se hrenovk, čokoladnim stvarem ker so alergene in tudi jajčnim, ravno tako...alergije se lahko pokažejo kasneje...

no moj nasvet.....je uredu?.....
če pa je mala pač navajena na vašo hrano, pa pač manj soliš in delaj kake pičančje zrezke, al pa kak puranček, pa goveje zrezke...ma tko naravno no....ne znam drugače svetovat....
pa sej, malo si iztirila se mi zdi...
pa še nekaj, ta tvoja P je pa malo čez les, če tako svetuje, da te čisto zmede...kako lahko reče,m pa naj je, kar jeste vi, če ne ve kaj jeste vi?....h,m...

ne vem..je rekla ko je vidla da se je naenkrat zredila 880gramov,me vprašala kaj je..pa sem rekla da tisto kar mi..in je rekla da vredu naj kar damuser posted image ..proseno kašo imao doma,olivno olje bom kupila..fruhtzverge poje 1na teden,ker ne obožuje skute..raje ima kšice sadne,al pa sadje...ne solim hrane veš,samo malo..saj nisem neumna kot zdaj to vse skup zgleda..user posted image ampak res včasik tu drugače ne gre kot da ji ponudim kar je kuhano...kaj pa pretepen fižol??saj veste kaj mislim??nisem še dala zato vprašam...bomo poskušali držat se zdravih stvari a ne poslušat patronažno....user posted image brez zamre vprašala sem ker več ne vem kaj naj ji kuham..hvala yaniauser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
27.10.2009 22:39:42   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

yania, kratko in jedrnato. user posted image user posted image
ma se čisto strinjam s tabo, kakor s Persido prej. Sam men se več ne da pisat o tem...

vem, samo glej, punca rabi očitno pomoč,,,mogoče jo streznim no,,,pa bom vesela, ker sem eno dobro delo naredila...čeprav,,,ne vem, no ,,,zdej pravi , da je pojedla eno hrenovko, pa en medaljonček...kaj pa ne vem fižolova juha,pa smokiji,,,pa toti fruhtzv.me kar zmrazi,aja, pa pudingi...pa ne rečem, če ima rada, kako žličko, da pač proba pri tebi..drugače pa ja, otrok se navadi tega okusa in je totalna štala...in potem, za take primere delajo AM z okusom vanilije??..me je kar kap ko sem to vidla na polici v Milerju...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
27.10.2009 22:42:08   
yania

čakaj, zdaj pa vem, zakaj pica no go....hm,,,,ma sej bo...verjetno so ti druge stvari prioritetne, pa če ti tvoj kuha, ga nikar ne razvadi,,,ma če bi moj likal, ma se ne dotaknem likalnika...no to se ga že tk ne..user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
27.10.2009 22:42:31   
trinity22

hmmm, kaj bi pa ve jedle? Jaz sem mislila sam kavo postrečtuser posted image  Hecam se, komot, sam jedle boste kot v turški restavraciji, ker nimam jedilne mizeuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
27.10.2009 22:44:06   
yania

Jaz tud nisem mojster kuhanja. Očitno je tako, da če rad voziš, ne kuhaš rad. user posted image

np...jaz rada kuham , pa vozim tudi...res...

ej, lahko enkrat kosilo pade..a...ste za..

bomo se zmenile...poveste meni, kak naj bo,,,pa spacamo..a prav...
pa še otroškega, seveda...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
27.10.2009 22:45:47   
leo**tia
samo mi povej-a zelenjavo skuhaš na sopari??ker sem ji ponudila ajdovo kašo s brokolijem in cvetačo not dala pa ni hotela...kislo smetano nisem še dala,pa ne olivno olje..

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
27.10.2009 22:46:39   
felix7

user posted image user posted image user posted image bom to mojemu povedala, mogoče me bo pol razumel user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
27.10.2009 22:47:22   
trinity22

eh jaz tudi nisem rekla da sem mojster, sam pa kuham in mislim da kar OK, no neki hvalila se ne bom, saj si tudi s kuharicami pomagam in to, predvsem sem pa vesela če mi kdo da idejo kaj skuhat, pol mi sploh ni panike nardituser posted image ne rada pa pacam s kakim testom ... to pa rajši kupim že pripravljeno, čeprav pa take stvari ful rada jem, aja pa palačink tudi ne boste pri men jedle domačih, ker sem enkrat skor kuhinnjo zažgala in od takrat jih ne pečem večuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
27.10.2009 22:50:07   
trinity22
nič vse ste pobegnile ...
grem še jaz
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3337
27.10.2009 22:50:51   
felix7

čakaj, zdaj pa vem, zakaj pica no go....hm,,,,ma sej bo...verjetno so ti druge stvari prioritetne, pa če ti tvoj kuha, ga nikar ne razvadi,,,ma če bi moj likal, ma se ne dotaknem likalnika...no to se ga že tk ne..user posted image

ne me spravljat v smeh user posted image če enkrat na mesec speče pico, še ne pomeni, da kuha user posted image ampak pico pa res dobro dela user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
27.10.2009 22:50:53   
felix7

hmmm, kaj bi pa ve jedle? Jaz sem mislila sam kavo postrečtuser posted image  Hecam se, komot, sam jedle boste kot v turški restavraciji, ker nimam jedilne mizeuser posted image

ni problema, bomo mele "joga style" kosilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3339
27.10.2009 22:50:55   
felix7

sej mi ni treba povedat, da sem jaz ZA, a ne? user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
27.10.2009 22:51:14   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

Glej, ti napišem, na kratko...
poznam kolegico ki pač svojemu 9 mesečniku (čez en teden bo 10 mesečnik) kuha tisto kar jejo samo....a vedi da tu ni nobenih magijev, pa knor kock al pa vegete,,,otroci ne rabijo teh stvari, oz.je to ena velika svinjarija....odkar poznam njo,oz.se bolj druživa sem tudi sama opustila "svinjarijo"kajti res ni ptrebe da hrano uničujemo s tem,,,sploh pa, zakaj bi v govejo juho, dajal še govejo kocko???....ne vem, pa mi res uspe 1A juha,,,resnično...
ok,naslednje,,,od nje mali ni hotel jesti neslano,pač mu malo soli, kot za njih, ostale člane, namreč ima še dve krasni punci , ki jesta čisto vse, tudi najbolj neobičajne stvari, kot kaki zeliščni namazi (čemaž z olivnim oljem na kruhu...), pa vso zelenjavo, solate,,,res neverjetno...pač malo soli, to pa je to...
ne vem, zakaj se nekaterim mamicam tako hudičevo mudi, da otročkom dajejo kar koščke ,,,ne rečem nasekljano, oz.pretlčeno,,,potem pa vsakič pišeš- joj, danes se ji je pa skorjica zaletela, joj,danes se ji je mesek...pa poslušaj, predstavljaj si , kako ji je ,ko še ni imela zobka,,,sej ne vem, mislim da si napisala, da ga enega že ima,ok, ni važno..sej jaz tudi Timonu kdaj dam, pa pač je rižek, al pa kak mali košček česa,,...
glede testenin- obstajajo tudi nejajčne,če ne veš...so čisto enake...moj testenin  še ni jedel, ker mu vsak dan v mešano zelenjavo (2 vrsti ali več ) dam ali:
proseno kašo (lahko kupiš v mercatorju)
polento
riž
krompir
kosmiči (več žit ali le riževe, brez okusa)
pšenični zdrob (no tega še nisem dala jaz, kaj vem, ima rad proseno kašo...)
lahko tudi ajdovo kašo in še vrsta drugih je...

no v zelenjavo daš še nekaj od zgoraj naštetega, žlička olivnega olja ali kisla/sladka smetana, kak kiri sirček ali pa naribaš kak sir ala Jošt...ma je veliko variant...jaz ti pišem pač kar se zdaj spomnim...
aja, no glede skut in tega, če le lahko ji daj kako skuto -navadno, pa zmiksaj noter ali pretlači kako sadje,,,fruhtzverge daj občasno, ne pa da otrok živi od tega....preberi si enkrat, da so tudi tu noter kake take zadeve, ki niso najboljše...

kot pa so že ostale rekle, izigibaj se hrenovk, čokoladnim stvarem ker so alergene in tudi jajčnim, ravno tako...alergije se lahko pokažejo kasneje...

no moj nasvet.....je uredu?.....
če pa je mala pač navajena na vašo hrano, pa pač manj soliš in delaj kake pičančje zrezke, al pa kak puranček, pa goveje zrezke...ma tko naravno no....ne znam drugače svetovat....
pa sej, malo si iztirila se mi zdi...
pa še nekaj, ta tvoja P je pa malo čez les, če tako svetuje, da te čisto zmede...kako lahko reče,m pa naj je, kar jeste vi, če ne ve kaj jeste vi?....h,m...

ne vem..je rekla ko je vidla da se je naenkrat zredila 880gramov,me vprašala kaj je..pa sem rekla da tisto kar mi..in je rekla da vredu naj kar damuser posted image ..proseno kašo imao doma,olivno olje bom kupila..fruhtzverge poje 1na teden,ker ne obožuje skute..raje ima kšice sadne,al pa sadje...ne solim hrane veš,samo malo..saj nisem neumna kot zdaj to vse skup zgleda..user posted image ampak res včasik tu drugače ne gre kot da ji ponudim kar je kuhano...kaj pa pretepen fižol??saj veste kaj mislim??nisem še dala zato vprašam...bomo poskušali držat se zdravih stvari a ne poslušat patronažno....user posted image brez zamre vprašala sem ker več ne vem kaj naj ji kuham..hvala yaniauser posted image

ma ni pene,,,jutr bojo podočnjaki mal večji, moj bo mogu ponoč otroka futrat k ne bom sposobna vstat, ampak vse za tebe,,,sej veš da smo tule gor sami dobri ljudje,,pa res, ne hecam se..
glej, mislim da smo vse štekale, ko si napisala, da živi od skutk FRU....in pudingov,,,pa medaljončkov...pa glej sej vsaka pač po svoje dela,,,eni so že zdavnaj Kmleko uvedle, ene so šeče pri korenju,a štekaš...samo malo po filingu pa le pejd, pr vsem tem pa se vprašam, kako je tvoj tavelik gor zrastel, da si tolk pozabla...
glej sej men tud marsikdo reče, pa daj govejo juho (ne, ker je npr.noter kocka, goveja, pri tašči ali mojem očiju, pa fuuuullll slana,,,) al pa danes je naredila tašča ful dober borovničev štrudelj,,,ja krasno samo timon ne bo, ker je noter jajce, in v testu in masi,,kaj naj,,in je bila užaljena, samo a veš, če se gremo nekaj se pač gremo..no potem je pač pojedel ene 2 borovnički, pa mu sploh ni bilo dobro, tako da je odnehala...a veš...
pa tudi , sej sem mu danes npr.dala čisto malo, 1 cm špageta pri kosilu, pa je tudi jajce noter, samo ko poslušaš kake mamice, ki so res totalno sranje imele zaradi jajca-beljaka, ki je zelo alergien, že če je le v sledovih....al pa da ne govorim o arašidih....
pa dejmo narest zdrave otroke no, mater, če jih me ne bomo zdravo futrale, kdo pa jih bo...a ni res.

aja, no kratko, jedrnato...

ni zakaj,,malenkost...user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
27.10.2009 22:51:47   
felix7

eh jaz tudi nisem rekla da sem mojster, sam pa kuham in mislim da kar OK, no neki hvalila se ne bom, saj si tudi s kuharicami pomagam in to, predvsem sem pa vesela če mi kdo da idejo kaj skuhat, pol mi sploh ni panike nardituser posted image ne rada pa pacam s kakim testom ... to pa rajši kupim že pripravljeno, čeprav pa take stvari ful rada jem, aja pa palačink tudi ne boste pri men jedle domačih, ker sem enkrat skor kuhinnjo zažgala in od takrat jih ne pečem večuser posted image

ne boš verjela, jaz pa rada palačinke pečem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3342
27.10.2009 22:54:36   
Najaa
yania ni problema, sam povej kdaj. user posted image sestavine prinesemo me, ti pa kuhaš. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
27.10.2009 22:55:09   
trinity22

no vidiš pol pa si mojstrica v kuhinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image  ker jaz sem res enkrat skor vse skupi zažgala in od takrat jih še nisem pekla ... kupim Pečjakove pečene, dam v mikorovalovko in so kot sveže pečene ... njami

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
27.10.2009 22:55:39   
yania

samo mi povej-a zelenjavo skuhaš na sopari??ker sem ji ponudila ajdovo kašo s brokolijem in cvetačo not dala pa ni hotela...kislo smetano nisem še dala,pa ne olivno olje..

glej, zdej sem že kot en kulinarik user posted image ..,ampak če mene vprašaš, ajdove kaše jaz še nisem dala, baje je rahlo grenka, zelo specifičnega okusa..tako da probaj z rižkom al pa uporabi koruzno moko (polento-lahko kupiš odFarine, ki je kuhana v 1 minuti)...jaz kar narežem in potem takoj dam noter eno zgoščevalo user posted image  (beri proso ali kaj drugega) in kuham ene 15-20 minut....to je to...potem pa zmiksam, še vedno, pa mi prav lepo papa,,,namesto smetane lahko daš tudi merico AM, če ga še uporabljaš....da je bolj močno, ker rabijo maščobe

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
27.10.2009 22:56:45   
yania

ne rabim komentirat a ne...ko ste me že na Krku napadale če živimo od njih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
27.10.2009 22:58:43   
Najaa

itak

< Sporočilo je popravil Najaa -- 27.10.2009 22:59:46 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
27.10.2009 22:59:16   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkratuser posted image ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljouser posted image user posted image sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendvičauser posted image ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čajauser posted image ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne...

Draga mamica.Velikokrat se sprašujem a ti sploh naj odgovorim na tvoj post.Po pravici povedano mi pri tebi ni vse jasno al nas enostavno za*ebavaš  al ti to resno misliš.
Če se osredotočim na post.Enostavno si priznaj ,da  si z vsem pretiravala.Sem ti že enkrat napisala bodi vesela ,da ti otrok vse je.Samo včasih je dobro ,če že drugih ne poslušaš ,da sama presodiš kaj bi naj bilo dobro za tvojga otroka.Če meni daš na izbiro sladko al nekaj drugega valjda ,da bom sladko.Otroci se najlažje navadijo sladkega saj ,če si kdaj poskusla svoje mleko je sladko.Glej ogromno mamic se trudi ,da bi otrok sploh sprejel kakršnokoli hrano .Pomisli kdaj na njih.
Glede na to kaj je že tvoj otrok vse jedel sem se vedno čudila zakaj je tako  suha.Če je take konstrukcije hvala bogu.Bo še veliko pregrehov jedla v svojem življenju samo lepo te prosim ne zabaši jo že sedaj ko se še komaj razvija.
leo**tia ne vem kako ti naj povem deluješ mi ena mlada zmedena mamica ,ki ne posluša nikogar.Po eni strani vprašaš za nasvet drugi post ,pa pišeš že kako si se odločila.Ja super saj si mami svojmu otroku samo verjemi ,da te veliko ljudi tu gor ignorira ,ker te enostavno ne razume.
Sprašujem se ali sodeluješ ,da dviguješ temperaturo na forumu al si pač ena izmed nas ,ki si delimo dobro in slabo?Kot vidiš nas je izmed mnogih ostalo le nekaj ,ki smo skoz na rr ,pa ne zato ,ker ne bi imele kaj delat ampak je to za nas edina sprostitev.Kot vidiš in spremljaš se med sabo tudi dobivamo ,da delimo mnenja in nasvete.Sprašujem se zakaj ti nisi nikoli na kakšnem srečanju?Res bi te rada spoznala.
Glede tvojga sineka ,pa mislim ,da si pri vzgoji marsikaj zamudila in da je pač to v kar si ga vzgojila.Imam dvojčka ,pa me verjetno še svašta čaka samo neke osnove ,pa upam ,da jima vtepem v glavo.Ali ,pa mu enostvno posvečaš premalo pozornosti sedaj ko ima sestrco in se ti veselo maščuje.Ne poznam te zato ti ne morem solit pameti edino kar je ,da ti zaželim sreče in da pikica sprejme hrano in začne jesti vse po vrsti.
Pa napiši kdaj kaki veseli post.Srečno in brez zamere.

user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, točno to bi rada jaz izustila( le da nimam dvojčkovuser posted image )....pa kaj ko mi vedno vre ko berem tvoje poste....res zanimivo, vedno rabiš nasvete, vse sorte sprašuješ....ne vem no...
premisli, zamisli se nad tem, kar ti je naša super mama povedala in svetovala...
in spet si se Persida naša izkazala, da si res SUPERMUMMYuser posted image user posted image user posted image user posted image

persidauser posted image ...priznam pretiraval se s hrano...suhica pač je,mi je P povedala daje takšne konstrukcije..mali vem itak,ne uboga ker ne vem kaj naj napišem...sva že 3leta sama..moj pride 1krat na msec..ni lahko s 2bit sam v veliki bajti..marsikaj je treba postorit..cel dan sem na nogah,tako utrujena da ne vem kaj naj povemuser posted image in se mi včasik tud ne da s malo ubadat---boš to jedla??a neboš??ok vržem stran,,pa spet nekaj drugega naredim,pa noče.pol vržem stran in ji pač dam kruh al pa nekaj takega kaj poje...za udeležbe na srečanju pa enostavno ni čassa,pa tud predaleč ste..user posted image res sem zmedena,še posebej ker se trudim naredit tiji zdrav obrok pa ni šans da bi jedlauser posted image in bi rada da se vsaj malo zredi..no se je..ni več tak suhec..ima 7kg...pokuri vse ker že redno puzauser posted image ...sam razumite,ni lahko bit z dvema otrokoma sam...pa zunaj kaj postoriti,pa tako naprej..pa brez zamere..

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
27.10.2009 22:59:59   
Najaa

no sej, moja najboljša prijateljica je pa Kulinarika.net. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3349
27.10.2009 23:00:29   
yania
Ma ni panike, za kosilo...
Moji gosti imajo najrajš:
1, pičančji ali puranovi zrezki -narezani na koščke ali celi v smetanovo-gobovi omaki in poleg sirovi štruklji
2. lazanja (mesna, lahko tudi gor bučke, ali blitva )
3. musaka
4. skutine palačinke ...mmmm...
5. kaka rižotka
6. musaka s kislega zelja in faširanega meska, brez krompirja...to je tudi njami...

samo ob Timonu mi dostikrat zmanjka časa za packanje....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?