|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
28.10.2009 13:22:51   
tasa_m
tyty vidim da nas bereš. A se nam nebi raje pridružla in kakšno z nami rekla?? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
28.10.2009 13:28:41   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tyty vidim da nas bereš. A se nam nebi raje pridružla in kakšno z nami rekla?? 

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, daj reči kako! Koliko je star tvoj bebi? Kdaj si rodila? Daj, na dan z besedo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
28.10.2009 13:28:56   
trezika
Dober dan! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
28.10.2009 13:29:52   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
baje, da že ima eno rezervirano; ampak čuj, lahko te dodam na seznam, ni panike user posted image pa bom če ne kak preiskus teh ˝nevest˝ opravla; mož pa bo najverjetneje tašče testiral user posted image

omakco: ma v bistvu od golaža oz. sem dva dni nazaj delala musako in je blo treba pač mleto meso zrihtat in pol sem preden sem dodala mal več začimb, vzela ven dve zajemalki golaža, v bistvu sam tiste ˝vode˝ in spravla; to je to;
prosim me dodaj ja..saj to še je kar nekaj časa, ampak boljše da sem na seznamu.. ziher je le ziher! user posted image

Aha, a to omakco ji nardiš. Jaz sem zadnjič tud golaž delala ampak sem pozabla in dala vse začimbe not, preden sem sploh meso ven vzela za Lijo user posted image trola jaz, tak da je na koncu imela zelenjavno juhico.

A mi lahko poveš, če je možno, da ji dam že kaj kislega zelja? Bi ji naredila s krompirčkom in polento pa mogoče za okus kislo zelje? A misliš da je lahko kaj narobe, razen da mal več prdi?

Maruša je zadnjič jedla sladko zelje s krompirjem...je zmazala celi krožnik...pa posledično fajn rafale spuščala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
28.10.2009 13:31:06   
tasa_m
oooo Kokica.. Valentin spi? Lija je takoj omagala, pojedla malo kašice in je že spala user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
28.10.2009 13:31:10   
mama_milchy
tasa; ne vem glede zelja; jaz sem mislila Lei jutri nardit zrezek telečje jetrce pa ne vem, če bi; samo je zdrava pa tudi zlo dobra

a je že katera dala rumenjak otročku? tko recimo v juhico?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
28.10.2009 13:32:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša je zadnjič jedla sladko zelje s krompirjem...je zmazala celi krožnik...pa posledično fajn rafale spuščala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dan,dan.
Sladkega zelja pa jaz nimam rada,tak da ga tud kuhala nebom. Če ga bo ga bo dobila pri tašči user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
28.10.2009 13:32:44   
tasa_m

tasa; ne vem glede zelja; jaz sem mislila Lei jutri nardit zrezek telečje jetrce pa ne vem, če bi; samo je zdrava pa tudi zlo dobra

jaz ji ne upam še dat rumenjaka. Pa nea vem zakaj ne user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
28.10.2009 13:35:02   
trezika

dan,dan.
Sladkega zelja pa jaz nimam rada,tak da ga tud kuhala nebom. Če ga bo ga bo dobila pri tašči user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boga Lia za kaj jo boš prikrajšala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
28.10.2009 13:35:24   
trezika

jaz ji ne upam še dat rumenjaka. Pa nea vem zakaj ne user posted image

sva že dve user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
28.10.2009 13:37:03   
Grahec
Končno prebrala vse od kar sem vas včeraj zapustila.

Leo*tia,  če hočeš mi pošlji ZS pa ti skeniram in pošljem uradne smernice kako se uvaja otročkom GH, mi je dala patronažn.

Yania ma veš da jaz zelo podobno kuham, kot ti in se mi zdi da tudi glede uvajanja imaš eno tak zdrav pogled, ma no saj druge tudi recimo mama_milchy

OK za Lucijo jaz še malo kompliciram zaradi alergij, danes sem sploh ultra slabe volje ker smo dobili izvide iz alergološke in so celokupni IG ali kaj so že okoli 100 to je kakih 400% nad normalo user posted image  Sem res žalostna pa si kar nekaj očitam, da je od mene podedovala...

tasa glede telečjih jetrc, če so  preverjene pridelave -domača... je baje OK in so celo dobre za kri, sicer pa lahko vsebujejo preveč škodljivih snovi, ker so jetra pač filtrirni organ

< Sporočilo je popravil Grahec -- 28.10.2009 13:40:28 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
28.10.2009 13:37:38   
tasa_m

dan,dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boga Lia za kaj jo boš prikrajšala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko dobi kislo zelje in polno sladkorja, da bo sladko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kislega obožujem, sladko pa mi roge kaže.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
28.10.2009 13:40:56   
tasa_m
Danes praznuje 8. mesecev VALENTIN od Kokice user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
28.10.2009 13:42:22   
tasa_m
Grahec za jetrca je spraševala mama_m user posted image , jaz sem spraševala za kislo zelje.

A Lucuji so ugotovili že kakšno alergijo ali pač preventivno pazita z GH?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
28.10.2009 13:42:56   
KOKICA32

oooo Kokica.. Valentin spi? Lija je takoj omagala, pojedla malo kašice in je že spala user posted image

spal je po poti in še sedaj malo a sedaj se že dereeeee....pridem zvečer...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
28.10.2009 13:43:17   
mama_milchy

Danes praznuje 8. mesecev VALENTIN od Kokice user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
28.10.2009 13:44:19   
trezika

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
28.10.2009 13:44:19   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Končno prebrala vse od kar sem vas včeraj zapustila.

Leo*tia,  če hočeš mi pošlji ZS pa ti skeniram in pošljem uradne smernice kako se uvaja otročkom GH, mi je dala patronažn.

Yania ma veš da jaz zelo podobno kuham, kot ti in se mi zdi da tudi glede uvajanja imaš eno tak zdrav pogled, ma no saj druge tudi recimo mama_milchy

OK za Lucijo jaz še malo kompliciram zaradi alergij, danes sem sploh ultra slabe volje ker smo dobili izvide iz alergološke in so celokupni IG ali kaj so že okoli 100 to je kakih 400% nad normalo user posted image  Sem res žalostna pa si kar nekaj očitam, da je od mene podedovala...

tasa glede telečjih jetrc, če so  preverjene pridelave -domača... je baje OK in so celo dobre za kri, sicer pa lahko vsebujejo preveč škodljivih snovi, ker so jetra pač filtrirni organ

grahec; hvala user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
28.10.2009 13:48:27   
Grahec

Grahec za jetrca je spraševala mama_m user posted image , jaz sem spraševala za kislo zelje.

Sori, je bilo toliko postov, da sem malo zamešala.

A Lucuji so ugotovili že kakšno alergijo ali pač preventivno pazita z GH?

Niso ugotovili točno  na kaj je alergična vejo samo da je kar hud alergik ker ima skupno preveč teh telesc, ki kažejo na alergije. Ampak določenih specifičnih testov ne delajo pri tako majhnih. Kožni so pokazali alergijo na KM, krvni so pa za KM zaenkrat malo čez mejo, za gluten pa glih na meji.

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
28.10.2009 13:50:12   
KOKICA32
Valentin se vsem zahvaljuje za čestitke:

v m,,l-. , lčmlč ml m n bcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc        hvhv

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
28.10.2009 13:52:15   
Grahec
Ja zdaj pa še Lucijine čestitke Valentinuuser posted image user posted image
ščllkkkkkgggggggggggggggggggg

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
28.10.2009 13:55:01   
tasa_m
Niso ugotovili točno  na kaj je alergična vejo samo da je kar hud alergik ker ima skupno preveč teh telesc, ki kažejo na alergije. Ampak določenih specifičnih testov ne delajo pri tako majhnih. Kožni so pokazali alergijo na KM, krvni so pa za KM zaenkrat malo čez mejo, za gluten pa glih na meji.
ojoj, to pa je res dr*k user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
28.10.2009 13:55:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Valentin se vsem zahvaljuje za čestitke:

v m,,l-. , lčmlč ml m n bcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc        hvhv

user posted image user posted image a to pomeni hov,hov, samo v skrajšani obliki?? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
28.10.2009 13:57:33   
mama_milchy

ojoj, to pa je res dr*k user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
28.10.2009 13:57:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Persida zelo lepo si odpisala na post leo*tie. user posted image

Pa tvoja bavca sta user posted image user posted image user posted image

se kr podpišem in mamaM je tud lepo napisala. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?