Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:28:56
|
|
|
|
trezika
|
Dober dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:29:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy baje, da že ima eno rezervirano; ampak čuj, lahko te dodam na seznam, ni panike pa bom če ne kak preiskus teh ˝nevest˝ opravla; mož pa bo najverjetneje tašče testiral omakco: ma v bistvu od golaža oz. sem dva dni nazaj delala musako in je blo treba pač mleto meso zrihtat in pol sem preden sem dodala mal več začimb, vzela ven dve zajemalki golaža, v bistvu sam tiste ˝vode˝ in spravla; to je to; prosim me dodaj ja..saj to še je kar nekaj časa, ampak boljše da sem na seznamu.. ziher je le ziher! Aha, a to omakco ji nardiš. Jaz sem zadnjič tud golaž delala ampak sem pozabla in dala vse začimbe not, preden sem sploh meso ven vzela za Lijo trola jaz, tak da je na koncu imela zelenjavno juhico. A mi lahko poveš, če je možno, da ji dam že kaj kislega zelja? Bi ji naredila s krompirčkom in polento pa mogoče za okus kislo zelje? A misliš da je lahko kaj narobe, razen da mal več prdi? Maruša je zadnjič jedla sladko zelje s krompirjem...je zmazala celi krožnik...pa posledično fajn rafale spuščala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:31:06
|
|
|
|
tasa_m
|
oooo Kokica.. Valentin spi? Lija je takoj omagala, pojedla malo kašice in je že spala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:31:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
tasa; ne vem glede zelja; jaz sem mislila Lei jutri nardit zrezek telečje jetrce pa ne vem, če bi; samo je zdrava pa tudi zlo dobra a je že katera dala rumenjak otročku? tko recimo v juhico?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:32:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Maruša je zadnjič jedla sladko zelje s krompirjem...je zmazala celi krožnik...pa posledično fajn rafale spuščala dan,dan. Sladkega zelja pa jaz nimam rada,tak da ga tud kuhala nebom. Če ga bo ga bo dobila pri tašči
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:32:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa; ne vem glede zelja; jaz sem mislila Lei jutri nardit zrezek telečje jetrce pa ne vem, če bi; samo je zdrava pa tudi zlo dobra a je že katera dala rumenjak otročku? tko recimo v juhico? jaz ji ne upam še dat rumenjaka. Pa nea vem zakaj ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:35:02
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Maruša je zadnjič jedla sladko zelje s krompirjem...je zmazala celi krožnik...pa posledično fajn rafale spuščala dan,dan. Sladkega zelja pa jaz nimam rada,tak da ga tud kuhala nebom. Če ga bo ga bo dobila pri tašči boga Lia za kaj jo boš prikrajšala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:35:24
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa; ne vem glede zelja; jaz sem mislila Lei jutri nardit zrezek telečje jetrce pa ne vem, če bi; samo je zdrava pa tudi zlo dobra a je že katera dala rumenjak otročku? tko recimo v juhico? jaz ji ne upam še dat rumenjaka. Pa nea vem zakaj ne sva že dve
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:37:03
|
|
|
|
Grahec
|
Končno prebrala vse od kar sem vas včeraj zapustila. Leo*tia, če hočeš mi pošlji ZS pa ti skeniram in pošljem uradne smernice kako se uvaja otročkom GH, mi je dala patronažn. Yania ma veš da jaz zelo podobno kuham, kot ti in se mi zdi da tudi glede uvajanja imaš eno tak zdrav pogled, ma no saj druge tudi recimo mama_milchy OK za Lucijo jaz še malo kompliciram zaradi alergij, danes sem sploh ultra slabe volje ker smo dobili izvide iz alergološke in so celokupni IG ali kaj so že okoli 100 to je kakih 400% nad normalo Sem res žalostna pa si kar nekaj očitam, da je od mene podedovala... tasa glede telečjih jetrc, če so preverjene pridelave -domača... je baje OK in so celo dobre za kri, sicer pa lahko vsebujejo preveč škodljivih snovi, ker so jetra pač filtrirni organ
< Sporočilo je popravil Grahec -- 28.10.2009 13:40:28 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:37:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Maruša je zadnjič jedla sladko zelje s krompirjem...je zmazala celi krožnik...pa posledično fajn rafale spuščala dan,dan. Sladkega zelja pa jaz nimam rada,tak da ga tud kuhala nebom. Če ga bo ga bo dobila pri tašči boga Lia za kaj jo boš prikrajšala lahko dobi kislo zelje in polno sladkorja, da bo sladko kislega obožujem, sladko pa mi roge kaže..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:40:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Danes praznuje 8. mesecev VALENTIN od Kokice
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:42:22
|
|
|
|
tasa_m
|
Grahec za jetrca je spraševala mama_m , jaz sem spraševala za kislo zelje. A Lucuji so ugotovili že kakšno alergijo ali pač preventivno pazita z GH?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:42:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo Kokica.. Valentin spi? Lija je takoj omagala, pojedla malo kašice in je že spala spal je po poti in še sedaj malo a sedaj se že dereeeee....pridem zvečer...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:43:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes praznuje 8. mesecev VALENTIN od Kokice
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:44:19
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Danes praznuje 8. mesecev VALENTIN od Kokice
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:44:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Končno prebrala vse od kar sem vas včeraj zapustila. Leo*tia, če hočeš mi pošlji ZS pa ti skeniram in pošljem uradne smernice kako se uvaja otročkom GH, mi je dala patronažn. Yania ma veš da jaz zelo podobno kuham, kot ti in se mi zdi da tudi glede uvajanja imaš eno tak zdrav pogled, ma no saj druge tudi recimo mama_milchy OK za Lucijo jaz še malo kompliciram zaradi alergij, danes sem sploh ultra slabe volje ker smo dobili izvide iz alergološke in so celokupni IG ali kaj so že okoli 100 to je kakih 400% nad normalo Sem res žalostna pa si kar nekaj očitam, da je od mene podedovala... tasa glede telečjih jetrc, če so preverjene pridelave -domača... je baje OK in so celo dobre za kri, sicer pa lahko vsebujejo preveč škodljivih snovi, ker so jetra pač filtrirni organ grahec; hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:48:27
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grahec za jetrca je spraševala mama_m , jaz sem spraševala za kislo zelje. Sori, je bilo toliko postov, da sem malo zamešala. A Lucuji so ugotovili že kakšno alergijo ali pač preventivno pazita z GH? Niso ugotovili točno na kaj je alergična vejo samo da je kar hud alergik ker ima skupno preveč teh telesc, ki kažejo na alergije. Ampak določenih specifičnih testov ne delajo pri tako majhnih. Kožni so pokazali alergijo na KM, krvni so pa za KM zaenkrat malo čez mejo, za gluten pa glih na meji.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:50:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Valentin se vsem zahvaljuje za čestitke: v m,,l-. , lčmlč ml m n bcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc hvhv
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:52:15
|
|
|
|
Grahec
|
Ja zdaj pa še Lucijine čestitke Valentinu ščllkkkkkgggggggggggggggggggg
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:55:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Niso ugotovili točno na kaj je alergična vejo samo da je kar hud alergik ker ima skupno preveč teh telesc, ki kažejo na alergije. Ampak določenih specifičnih testov ne delajo pri tako majhnih. Kožni so pokazali alergijo na KM, krvni so pa za KM zaenkrat malo čez mejo, za gluten pa glih na meji. ojoj, to pa je res dr*k
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:55:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Valentin se vsem zahvaljuje za čestitke: v m,,l-. , lčmlč ml m n bcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc hvhv a to pomeni hov,hov, samo v skrajšani obliki??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:57:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Niso ugotovili točno na kaj je alergična vejo samo da je kar hud alergik ker ima skupno preveč teh telesc, ki kažejo na alergije. Ampak določenih specifičnih testov ne delajo pri tako majhnih. Kožni so pokazali alergijo na KM, krvni so pa za KM zaenkrat malo čez mejo, za gluten pa glih na meji. ojoj, to pa je res dr*k
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 13:57:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Persida zelo lepo si odpisala na post leo*tie. Pa tvoja bavca sta se kr podpišem in mamaM je tud lepo napisala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?