|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 20:02:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer punce.pri nas spet pestro..mala spet zavraća hrano..papala je danes piščančje medaljone ker ni hotela nič drugega..niti linote...3vrste sem ji ponudila pa nič noče..pol je jedla medaljone..jedla bi samo testenine-juhce noče naenkrat ,pa piščanca,jogurte ni šans(prej jih je jedla),pudinge hoče,pa banano,čokoladno mleko je danes 200ml spila pa tako naprej..za večerjo je pojedla pol palačinke,ker sploh drugo ni hotela,sem toliko danes psu dala hrane da škoda...in podnevi jo je leo vzel iz posteljke in dal na veliko posteljo sem posodo prala in skoraj bi me kap ko sem prišla v sobo in sem ju vidla na postelji...to pa ni vse..sem telefonirala prej,in pridem v sobo vidim tiju s ljubljanskom salamom v roki in žemljom..ji je dal malo svojega sendviča ..pojedla je pravi 2kolutka te salame in pol žemlje...je res zgledala sita..no in sem jo okopala in je spila še 180ml mleka in 30čaja ...sedaj spi ko top...a mislite da ji bo kaj od salame??upam da ne... Draga mamica.Velikokrat se sprašujem a ti sploh naj odgovorim na tvoj post.Po pravici povedano mi pri tebi ni vse jasno al nas enostavno za*ebavaš al ti to resno misliš. Če se osredotočim na post.Enostavno si priznaj ,da si z vsem pretiravala.Sem ti že enkrat napisala bodi vesela ,da ti otrok vse je.Samo včasih je dobro ,če že drugih ne poslušaš ,da sama presodiš kaj bi naj bilo dobro za tvojga otroka.Če meni daš na izbiro sladko al nekaj drugega valjda ,da bom sladko.Otroci se najlažje navadijo sladkega saj ,če si kdaj poskusla svoje mleko je sladko.Glej ogromno mamic se trudi ,da bi otrok sploh sprejel kakršnokoli hrano .Pomisli kdaj na njih. Glede na to kaj je že tvoj otrok vse jedel sem se vedno čudila zakaj je tako suha.Če je take konstrukcije hvala bogu.Bo še veliko pregrehov jedla v svojem življenju samo lepo te prosim ne zabaši jo že sedaj ko se še komaj razvija. leo**tia ne vem kako ti naj povem deluješ mi ena mlada zmedena mamica ,ki ne posluša nikogar.Po eni strani vprašaš za nasvet drugi post ,pa pišeš že kako si se odločila.Ja super saj si mami svojmu otroku samo verjemi ,da te veliko ljudi tu gor ignorira ,ker te enostavno ne razume. Sprašujem se ali sodeluješ ,da dviguješ temperaturo na forumu al si pač ena izmed nas ,ki si delimo dobro in slabo?Kot vidiš nas je izmed mnogih ostalo le nekaj ,ki smo skoz na rr ,pa ne zato ,ker ne bi imele kaj delat ampak je to za nas edina sprostitev.Kot vidiš in spremljaš se med sabo tudi dobivamo ,da delimo mnenja in nasvete.Sprašujem se zakaj ti nisi nikoli na kakšnem srečanju?Res bi te rada spoznala. Glede tvojga sineka ,pa mislim ,da si pri vzgoji marsikaj zamudila in da je pač to v kar si ga vzgojila.Imam dvojčka ,pa me verjetno še svašta čaka samo neke osnove ,pa upam ,da jima vtepem v glavo.Ali ,pa mu enostvno posvečaš premalo pozornosti sedaj ko ima sestrco in se ti veselo maščuje.Ne poznam te zato ti ne morem solit pameti edino kar je ,da ti zaželim sreče in da pikica sprejme hrano in začne jesti vse po vrsti. Pa napiši kdaj kaki veseli post.Srečno in brez zamere.
|
|
|