Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:12:24
|
|
|
|
Grahec
|
Mi je RR zaštekala, PERSIDA možek pravi da boš morala kar svoja mlada dva tak vzgojit, da bosta znala likat... ja kaj je s temi vozeki? A to zdaj za marele menjujete ali kako. No, saj naš malce že škripa ker delamo maratone z njim, samo je sicer prav super in glede na ceno vozekov ga še pri naslednjem otročku ne mislimo menjat. avtosedež - mi smo kupili enga 0-18 kg, pa mislimo ji zdaj za čez vikend ko bomo obredli pol SLO jo dat kar v tega novega, samo zaenkrat obrnjenega še nazaj kot lupinico, ker ta ji je res že kot oklep.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:13:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aja, midve sma dobile danes novi voziček. je ati kupil In v čem je fora ,da še te grem jaz po novega ko že skor vse menjujete ? ja tota firma ma ful lepe za dvojčke samo se meni zdi da vašemu nič ne manjka....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:13:46
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A ste izkoristli danes sonček? Mi smo dvakrat šibali na sprehod.Vsaj takrat nimata kaj za povedat ko je narava tak zanimiva Jaaaaaa, sva bila na terenu od 8-11.15h, pa od 15-16, pa od 17-18 (no tu več ni bilo sončka ) midve sva bile tudi dvakrat zunaj enkrat si je celo privoščila sadno malico zunaj Midva to že kar kaka 2 meseca prakticirava, da poje dopoldansko malico zunaj..sadna kašica ali kak jogurt, skuta,.. ne midve sva pa to do sedaj doma pasirale in mučkale in to ( domače), no danes sva pa imele eno v vozičku od Hippa in mi je bilo tak fajn sedet na sončku, da sem ji kar tist dala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:14:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aja, midve sma dobile danes novi voziček. je ati kupil jeee bravo ati. In kakšen je to? čisto enakega ko mata Tiana in trinity aha..Pikolo ali ima tega Najaa pa ima Trinity onega iz spleta, ko se ga da kupit sam preko spleta? Pikolo ma Najaa. jaz mam onega drugega ja. ampak mamo tako srečo da je ta firma ravno v Mb, tak da mi ni blo treba kupiti preko spleta. majo še 10% popust če greš v njihovo podjetje kupit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:15:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aja, midve sma dobile danes novi voziček. je ati kupil jeee bravo ati. In kakšen je to? čisto enakega ko mata Tiana in trinity aha..Pikolo ali ima tega Najaa pa ima Trinity onega iz spleta, ko se ga da kupit sam preko spleta? Pikolo ma Najaa. jaz mam onega drugega ja. ampak mamo tako srečo da je ta firma ravno v Mb, tak da mi ni blo treba kupiti preko spleta. majo še 10% popust če greš v njihovo podjetje kupit in temu se reče?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:16:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Mi je RR zaštekala, PERSIDA možek pravi da boš morala kar svoja mlada dva tak vzgojit, da bosta znala likat... ja kaj je s temi vozeki? A to zdaj za marele menjujete ali kako. No, saj naš malce že škripa ker delamo maratone z njim, samo je sicer prav super in glede na ceno vozekov ga še pri naslednjem otročku ne mislimo menjat. avtosedež - mi smo kupili enga 0-18 kg, pa mislimo ji zdaj za čez vikend ko bomo obredli pol SLO jo dat kar v tega novega, samo zaenkrat obrnjenega še nazaj kot lupinico, ker ta ji je res že kot oklep. ja, tega kar smo zdaj kupili se ful na manjše zloži. je skoraj že kot marela. ne pa še čisto no, mi smo za začetek kupili takega zelo poceni tak da si zdaj še lahko kakega privoščimo, ker oni itak razpada....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:17:02
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aja, midve sma dobile danes novi voziček. je ati kupil jeee bravo ati. In kakšen je to? čisto enakega ko mata Tiana in trinity aha..Pikolo ali ima tega Najaa pa ima Trinity onega iz spleta, ko se ga da kupit sam preko spleta? Pikolo ima Najaa, midve pa imava onega drugega pa se ga dobi preko spleta ali pa v trgovini v MB
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:19:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Felix ti se mi kr smej, ampak proti Velenju ali pa recimo Rvanam je to ogromno mesto in pol same neke obvoznice in štiripasovnice in kr neki jaz to sploh ne maram in zato si dam raj lukno v koleno vrtat, kot da se moram sama kam v LJ pelat trinity sva že dve! eh mala malca. sej pa ni Lj San Francisko. pa nisem nič važna zdaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:19:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida, ČESTITAM, za gornji post. Jaz sem kar mravljince dobila.!!! se podpišem pod to, bravo PERSIDA svaka čast!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:20:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje pa je MČ danes? Pa Najaa? Ostale pa tak bolj pozno pridejo! nebi vedela.. Najaa kmetijo verjetno gleda ja danes sem jo pa res. in sem se prav fajn nasmejala zraven. pardon vsem,ki vam gre ob tem na
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:20:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ne midve sva pa to do sedaj doma pasirale in mučkale in to ( domače), no danes sva pa imele eno v vozičku od Hippa in mi je bilo tak fajn sedet na sončku, da sem ji kar tist dala kaj s sabo pa nikoli ne vzameš doma narejene? jaz ponavadi vedno. danes sem zmiksala kar suhe slive in marelico ter malo hruške in vzela s sabo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:20:45
|
|
|
|
Najaa
|
ufa, tak zdaj pa grem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:22:00
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Felix ti se mi kr smej, ampak proti Velenju ali pa recimo Rvanam je to ogromno mesto in pol same neke obvoznice in štiripasovnice in kr neki jaz to sploh ne maram in zato si dam raj lukno v koleno vrtat, kot da se moram sama kam v LJ pelat trinity sva že dve! eh mala malca. sej pa ni Lj San Francisko. pa nisem nič važna zdaj! ja za tebe ko si svetski človek, sicer pa v San Francisku ni bilo tak hudo, no čeprav nisem jaz vozla, se mi ni zdelo neki vauuuu in biuuuum na cesti, so pa tisti hribi ful hecni, ko se tak na pol pripelješ, pa se mal zravna pol pa spet ful breg
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:22:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Felix ti se mi kr smej, ampak proti Velenju ali pa recimo Rvanam je to ogromno mesto in pol same neke obvoznice in štiripasovnice in kr neki jaz to sploh ne maram in zato si dam raj lukno v koleno vrtat, kot da se moram sama kam v LJ pelat trinity sva že dve! eh mala malca. sej pa ni Lj San Francisko. pa nisem nič važna zdaj! ja za tebe ko si svetski človek, sicer pa v San Francisku ni bilo tak hudo, no čeprav nisem jaz vozla, se mi ni zdelo neki vauuuu in biuuuum na cesti, so pa tisti hribi ful hecni, ko se tak na pol pripelješ, pa se mal zravna pol pa spet ful breg dej se zdej hvalit, kako si po SF perfektno vozila, v Lj si pa ne upaš??!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:23:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ufa, tak zdaj pa grem. a že, če pa si komaj prišla sem mislila, da boš mene menjala, da lahko jaz grem. Sem svoje minute izkoristla že
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:24:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ufa, tak zdaj pa grem. Kam?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:24:19
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ne midve sva pa to do sedaj doma pasirale in mučkale in to ( domače), no danes sva pa imele eno v vozičku od Hippa in mi je bilo tak fajn sedet na sončku, da sem ji kar tist dala kaj s sabo pa nikoli ne vzameš doma narejene? jaz ponavadi vedno. danes sem zmiksala kar suhe slive in marelico ter malo hruške in vzela s sabo. ne ponavadi za sabo vzamem kar kupljeno, drugače pa to doma jeva ....ma jaz nisem tolk velik na terenu, če pa že grem sva pa vedno nekje blizu doma, da ko je lakota hitro skočiva jest če ne je pa še vedno ziza na razpolago in moj otrok nič ne protestira
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:24:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ufa, tak zdaj pa grem. a že, če pa si komaj prišla sem mislila, da boš mene menjala, da lahko jaz grem. Sem svoje minute izkoristla že sem pozabla napisat, da grem še po en kos kruha z marmelado.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:24:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida, ti si boš lahko za poletne dni kaj takega privoščla: No, lahko pa ju v zimsko vrečo oblečeš pa ju pozimi tud v tem voziš Popizdiš kje si ga našla ful je dober kaj ,pa mi nisi lani tega pokazala ,pa še z mano si okol hodla .Samo lesena doba je že mimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:25:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ne midve sva pa to do sedaj doma pasirale in mučkale in to ( domače), no danes sva pa imele eno v vozičku od Hippa in mi je bilo tak fajn sedet na sončku, da sem ji kar tist dala kaj s sabo pa nikoli ne vzameš doma narejene? jaz ponavadi vedno. danes sem zmiksala kar suhe slive in marelico ter malo hruške in vzela s sabo. ne ponavadi za sabo vzamem kar kupljeno, drugače pa to doma jeva ....ma jaz nisem tolk velik na terenu, če pa že grem sva pa vedno nekje blizu doma, da ko je lakota hitro skočiva jest če ne je pa še vedno ziza na razpolago in moj otrok nič ne protestira te pa tak vredi. sam da sta obe zadovoljni,.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:25:22
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ne midve sva pa to do sedaj doma pasirale in mučkale in to ( domače), no danes sva pa imele eno v vozičku od Hippa in mi je bilo tak fajn sedet na sončku, da sem ji kar tist dala kaj s sabo pa nikoli ne vzameš doma narejene? jaz ponavadi vedno. danes sem zmiksala kar suhe slive in marelico ter malo hruške in vzela s sabo. Najaa, a taka kašica je Ok, jaz ji kake take kombinacije še nisem dala, ker se bojim da bi jo preveč pognalo - se mi zdi da je vse troje bolj odvajalno kot ne. Jaz ponavadi kombiniram hruško pa banano recimo ali slive in korenček. A to preveč kompliciram???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:25:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dej se zdej hvalit, kako si po SF perfektno vozila, v Lj si pa ne upaš??!! Trinity boš jih mogla presenetit in se v Lj. zapelat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 27.10.2009 21:25:50
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Felix ti se mi kr smej, ampak proti Velenju ali pa recimo Rvanam je to ogromno mesto in pol same neke obvoznice in štiripasovnice in kr neki jaz to sploh ne maram in zato si dam raj lukno v koleno vrtat, kot da se moram sama kam v LJ pelat trinity sva že dve! eh mala malca. sej pa ni Lj San Francisko. pa nisem nič važna zdaj! ja za tebe ko si svetski človek, sicer pa v San Francisku ni bilo tak hudo, no čeprav nisem jaz vozla, se mi ni zdelo neki vauuuu in biuuuum na cesti, so pa tisti hribi ful hecni, ko se tak na pol pripelješ, pa se mal zravna pol pa spet ful breg dej se zdej hvalit, kako si po SF perfektno vozila, v Lj si pa ne upaš??!! se nisem ... pa res si ne upam no mogoče si bom kdaj, ko bom prisiljena, do zdaj mi pač ni bilo treba
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?