|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
27.10.2009 21:12:24   
Grahec
Mi je RR zaštekala,
PERSIDA možek pravi da boš morala kar svoja mlada dva tak vzgojit, da bosta znala likat...

ja kaj je s temi vozeki? A to zdaj za marele menjujete ali kako. No, saj naš malce že škripa ker  delamo maratone z njim, samo je sicer prav super in glede na ceno vozekov ga še pri naslednjem otročku ne mislimo menjat.

avtosedež - mi smo kupili enga 0-18 kg, pa mislimo ji zdaj za čez vikend ko bomo obredli pol SLO jo dat kar v tega novega, samo zaenkrat obrnjenega še nazaj kot lupinico, ker ta ji je res že kot oklep.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
27.10.2009 21:13:25   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

aja, midve sma dobile danes novi voziček. je ati kupil user posted image user posted image user posted image

In v čem je fora ,da še te grem jaz po novega ko že skor vse menjujeteuser posted image ?

ja tota firma ma ful lepe za dvojčke user posted image user posted image user posted image samo se meni zdi da vašemu nič ne manjka....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
27.10.2009 21:13:46   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

A ste izkoristli danes sonček?
Mi smo dvakrat šibali na sprehod.Vsaj takrat nimata kaj za povedat ko je narava tak zanimivauser posted image

Jaaaaaa, sva bila na terenu od 8-11.15h, pa od 15-16, pa od 17-18 (no tu več ni bilo sončka user posted image )

midve sva bile tudi dvakrat zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image  enkrat si je celo privoščila sadno malico zunajuser posted image

user posted image user posted image user posted image Midva to že kar kaka 2 meseca prakticirava, da poje dopoldansko malico zunaj..sadna kašica ali kak jogurt, skuta,..user posted image

ne midve sva pa to do sedaj doma pasirale in mučkale in to ( domače), no danes sva pa imele eno v vozičku od Hippa in mi je bilo tak fajn sedet na sončku, da sem ji kar tist dalauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
27.10.2009 21:14:55   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aja, midve sma dobile danes novi voziček. je ati kupil user posted image user posted image user posted image
jeee user posted image user posted image user posted image bravo ati.
In kakšen je to?

čisto enakega ko mata Tiana in trinity

aha..Pikolo ali ima tega Najaa pa ima Trinity onega iz spleta, ko se ga da kupit sam preko spleta?

Pikolo ma Najaa. jaz mam onega drugega ja. ampak mamo tako srečo da je ta firma ravno v Mb, tak da mi ni blo treba kupiti preko spleta. majo še 10% popust če greš v njihovo podjetje kupit user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
27.10.2009 21:15:45   
KOKICA32

In kakšen je to?

aha..Pikolo ali ima tega Najaa pa ima Trinity onega iz spleta, ko se ga da kupit sam preko spleta?

Pikolo ma Najaa. jaz mam onega drugega ja. ampak mamo tako srečo da je ta firma ravno v Mb, tak da mi ni blo treba kupiti preko spleta. majo še 10% popust če greš v njihovo podjetje kupit user posted image user posted image

in temu se reče? user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
27.10.2009 21:16:48   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Mi je RR zaštekala,
PERSIDA možek pravi da boš morala kar svoja mlada dva tak vzgojit, da bosta znala likat...

ja kaj je s temi vozeki? A to zdaj za marele menjujete ali kako. No, saj naš malce že škripa ker  delamo maratone z njim, samo je sicer prav super in glede na ceno vozekov ga še pri naslednjem otročku ne mislimo menjat.

avtosedež - mi smo kupili enga 0-18 kg, pa mislimo ji zdaj za čez vikend ko bomo obredli pol SLO jo dat kar v tega novega, samo zaenkrat obrnjenega še nazaj kot lupinico, ker ta ji je res že kot oklep.

ja, tega kar smo zdaj kupili se ful na manjše zloži. je skoraj že kot marela. ne pa še čisto user posted image user posted image user posted image no, mi smo za začetek kupili takega zelo poceni tak da si zdaj še lahko kakega privoščimo, ker oni itak razpada....

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
27.10.2009 21:17:02   
trinity22

In kakšen je to?

Pikolo ima Najaa, midve pa imava onega drugegauser posted image  pa se ga dobi preko spleta ali pa v trgovini v MBuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
27.10.2009 21:19:03   
tasa_m
tega imate a ne? http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicek-omnia-3-bordo-i195.shtml

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
27.10.2009 21:19:15   
Najaa

Felix ti se mi kr smej, ampak proti Velenju ali pa recimo Rvanam je to ogromno mesto in pol same neke obvoznice in štiripasovnice in kr neki jaz to sploh ne maram in zato si dam raj lukno v koleno vrtat, kot da se moram sama kam v LJ pelatuser posted image
trinity sva že dve! user posted image

eh mala malca. sej pa ni Lj San Francisko. user posted image
pa nisem nič važna zdaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
27.10.2009 21:19:48   
trinity22

tega imate a ne? http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicek-omnia-3-bordo-i195.shtml

jaaaa točno takegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
27.10.2009 21:19:56   
Najaa

Persida, ČESTITAM, za gornji post. Jaz sem kar mravljince dobila.!!! user posted image user posted image user posted image  

se podpišem pod to, bravo PERSIDAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svaka čast!

Neposredna povezava do sporočila: 3261
27.10.2009 21:20:10   
Najaa

Kje pa je MČ danes? Pa Najaa? user posted image user posted image user posted image

Ostale pa tak bolj pozno pridejo! user posted image
nebi vedela.. Najaa kmetijo verjetno gleda user posted image

ja danes sem jo pa res. in sem se prav fajn nasmejala zraven. pardon vsem,ki vam gre ob tem na user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
27.10.2009 21:20:23   
Najaa

ne midve sva pa to do sedaj doma pasirale in mučkale in to ( domače), no danes sva pa imele eno v vozičku od Hippa in mi je bilo tak fajn sedet na sončku, da sem ji kar tist dalauser posted image

kaj s sabo pa nikoli ne vzameš doma narejene? jaz ponavadi vedno. danes sem zmiksala kar suhe slive in marelico ter malo hruške in vzela s sabo.

Neposredna povezava do sporočila: 3263
27.10.2009 21:20:45   
Najaa
ufa, tak zdaj pa grem.

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
27.10.2009 21:22:00   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Felix ti se mi kr smej, ampak proti Velenju ali pa recimo Rvanam je to ogromno mesto in pol same neke obvoznice in štiripasovnice in kr neki jaz to sploh ne maram in zato si dam raj lukno v koleno vrtat, kot da se moram sama kam v LJ pelatuser posted image

ja za tebe ko si svetski človek, sicer pa v San Francisku ni bilo tak hudo, no čeprav nisem jaz vozla, se mi ni zdelo neki vauuuu in biuuuum na cesti, so pa tisti hribi ful hecni, ko se tak na pol pripelješ, pa se  mal zravna pol pa spet ful breguser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
27.10.2009 21:22:45   
Najaa

ja za tebe ko si svetski človek, sicer pa v San Francisku ni bilo tak hudo, no čeprav nisem jaz vozla, se mi ni zdelo neki vauuuu in biuuuum na cesti, so pa tisti hribi ful hecni, ko se tak na pol pripelješ, pa se  mal zravna pol pa spet ful breguser posted image

dej se zdej hvalit, kako si po SF perfektno vozila, v Lj si pa ne upaš??!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3266
27.10.2009 21:23:06   
tasa_m

ufa, tak zdaj pa grem.

user posted image

a že, če pa si komaj prišla user posted image
sem mislila, da boš mene menjala, da lahko jaz grem. Sem svoje minute izkoristla že user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
27.10.2009 21:24:05   
KOKICA32

ufa, tak zdaj pa grem.

user posted image

Kam? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
27.10.2009 21:24:19   
trinity22

kaj s sabo pa nikoli ne vzameš doma narejene? jaz ponavadi vedno. danes sem zmiksala kar suhe slive in marelico ter malo hruške in vzela s sabo.

ne ponavadi za sabo vzamem kar kupljeno, drugače pa to doma jeva ....ma jaz nisem tolk velik na terenu, če pa že grem sva pa vedno nekje blizu doma, da ko je lakota hitro skočiva jestuser posted image če ne je pa še vedno ziza na razpolago in moj otrok nič ne protestirauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
27.10.2009 21:24:23   
Najaa

ufa, tak zdaj pa grem.

user posted image

a že, če pa si komaj prišla user posted image
sem mislila, da boš mene menjala, da lahko jaz grem. Sem svoje minute izkoristla že user posted image

sem pozabla napisat, da grem še po en kos kruha z marmelado. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
27.10.2009 21:24:34   
PERSIDA

Persida, ti si boš lahko za poletne dni kaj takega privoščla:

user posted image

No, lahko pa ju v zimsko vrečo oblečeš pa ju pozimi tud v tem voziš

user posted image user posted image user posted image

Popizdiš kje si ga našla ful je dober kaj ,pa mi nisi lani tega pokazala ,pa še z mano si okol hodlauser posted image user posted image user posted image user posted image .Samo lesena doba je že mimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
27.10.2009 21:25:01   
Najaa

ne ponavadi za sabo vzamem kar kupljeno, drugače pa to doma jeva ....ma jaz nisem tolk velik na terenu, če pa že grem sva pa vedno nekje blizu doma, da ko je lakota hitro skočiva jestuser posted image če ne je pa še vedno ziza na razpolago in moj otrok nič ne protestirauser posted image

te pa tak vredi. sam da sta obe zadovoljni,.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3272
27.10.2009 21:25:22   
Grahec

Najaa, a taka kašica je Ok, jaz ji kake take kombinacije še nisem dala, ker se bojim da bi jo preveč pognalo - se mi zdi da je vse troje bolj odvajalno kot ne.
Jaz ponavadi kombiniram hruško pa banano recimo ali slive in korenček.  A to preveč kompliciram???

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
27.10.2009 21:25:45   
tasa_m

dej se zdej hvalit, kako si po SF perfektno vozila, v Lj si pa ne upaš??!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Trinity boš jih mogla presenetit in se v Lj. zapelat

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
27.10.2009 21:25:50   
trinity22

se nisem ... pa res si ne upam user posted image  no mogoče si bom kdaj, ko bom prisiljena, do zdaj mi pač ni bilo trebauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?