womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Sem vedla, da je tu nekaj zame Mismis, sem vesela, draga! Uf bo še zrastu do srede Pija, lepotička, kako si ti? Navijanje rabiš, draga moja, tu je 6 šapk in 6 tačk samo zate Jaz? Točno, jedva stojim, sitno brojim! Še malo bi rada ostala 3 v1, upam, da rata, čeprav so neki krči danes...mah saj stalno nekaj otrdeva, krči, špika že od januarja, tko da jaz kot moja prva nosečnost nimam pojma kaj dogaja in če smo že na poti v Rim...upam, da vsaj tablo kažipota zagledam, ko pridem , da bom vedla, jaz blond! Izkušene mamice vedno rečejo, ko bo šlo zares boš vedla, ne skrbi! Torej, sem na izi. Lubčke Niku in Lovrotu, pa Abrini princeski in Shukinemu junaku! Zarčika zala, objemček Pa naš ŠKRAT? Kiss! Reby, a tako daleč si že??? super Ne ampak res, ta čas me bo pohodil...sploh ne dojemam, da sem sama na koncu..lepo, sem vesela zate. Ajsika, se mi zdi kak mesec nazaj, ko sem skakala kot zmešana za tvoj plus, ko nismo mogle verjet, da ti je uspelo v začetku postopka....ko sem mojemu razlagala, da pa ledenka ma plus, una ajsi in me je gledal kot z lune Žal mi je za vse, ki ste žalostne. Le pogumno punce, ven z bolečino, tako manj boli in prej mine...potem pa čimprej z novimi plani dalje! Niste same, niste edine. Vem, slaba tolažba. Žal je trpljenje ena 'stvar', ki jo življenje zagotovo izpolni, zato pa ko nas doleti sreča, moramo vedeti, da so jo deležni le redki. Danes sem blazno sentimentalna, strahotno razumljiva, spravna in pomirjena...vam pravim, da nosečnost neverjetno spremeni žensko....grem kavčat s kakavom in piškoti (glede pregrane sem pa vedno ista) Lepe sanje! lepo si tole napisala...
|