|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
21.4.2009 17:43:49   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Pozdrav punce!

Sem doma iz ET, malo user posted image  žalostna, od 5 celic so se tri sicer oplodile, ampak user posted image samo ena bila danes primerna za transfer. Tako, da pingvinčkov spet nula. Test imam pa 04.05..

WP glede Utrogestana pa sem res naredila tako kot si mi ti napisala. Se mi je zdelo še najbolj pametno.

Hvala vsem za navijanje in čimlepšo nedeljo si naredite!

Zdaj pa na kavč, ja pa lignje smo tudi jedli!user posted image user posted image user posted image user posted image

super! Za eno user posted image se pa ne sekiraj. Tko kot so ti punce rekle.. ta ena je lahko zmagovalna... Sm slišala za eno, da je tudi imela "le" eno in je potem imela dvojčke user posted image .. torej... nč puške v koruzo....

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
21.4.2009 17:43:56   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

WP, vidim, da si prišla do PC-ja user posted image user posted image

ja, takrat, ko "bombardiram" z posti se vidi, da sem končnooooooooooo prišla do računalnika....
ampak vas pa vedno sporti spremljam preko mobilnika; tudi v službi.... in baterijo komaj folgam polnit user posted image user posted image

Kak pa kaj tvoje špikanje napreduje? Že boljše? al še kr pečeeeeeeeeeeeee?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
21.4.2009 17:44:02   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Midva grejeva dve lepi blastocisti in prvič imava dva zamrznenčka.Sapi se počuti uredu.
Vse lepo pozdravljava.
MSAPI

Super Sapi... user posted image user posted image user posted image Vidiš... pa tko te je skrbel za celice.... brez potrebe... držim pesti, da sta user posted image user posted image zmagovalna!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
21.4.2009 17:44:07   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Punce,
šnicle sem skor zažgala, ker je tolk za prebrat. HB je neki v ponvi počlo, da sem zlaufala v kuhinjo user posted image .

Reby men si pa ti tko luštna!!!!!!!!!!! Napedencana in s trebuščkom!!!!!

Sonček hello, ne heci user posted image

Diana nadaljuj z utrop..... in ne obupaj, dokler ne lije je upanje.

Metulj čestitke, zaupaj nam še kako je bil mož presenečen!!!

Gloria hello, si spet med nami, lepo!

Veliki škrat a veš da sem premišljevala kje se skrivaš!

WP dobr čuvaj mucke!

Lana70 dolk vode kokr rečejo, dve je dve! Vem pa kako nagravžno zna to pečt!

Kiwi želim ti da je ta dobitna!

Sapi čestitke! Močno držim pesti.

Drugač pa: čist sem iz forme, tokle žura je too much zame. Domov sem pršla ob 4h pa še zdele nisem pri sebi! Ju3 mogoče bolovanje pade user posted image

sm jih načuvala user posted image ; sej črn (Cofi) je pridn... Mufi je ta poredn... to, ko jih spustiva ven, ga zvečer sploh ne dobiš notr... je reku moj, da ga bo celo noč vn pustu, pa bo vidu, ko ga bo strah... bo vedno prihitel, ko bo čas za noter iti.... hahahahahhaah

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
21.4.2009 17:44:14   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Metulj, kaj jaz berem!!!!!!!!! ČESTITKE!!!!!!!!!!! user posted image   user posted image user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   Sedaj pa uživaj nosečnost!! In kako je reagiral bodoči očka?

wp in diana, itak da bo ostala belina!!

špelka, user posted image   user posted image   joj, žal mi je.. Ampak glavno, da bo vse ok, kajne?

Kiwi, nikar ne skrbi, glavno, da je ta pikica zmagovalna!!!!

sapi, super za 2 blastocisti in 2 zamrznjenčka!! Sedaj pa lepo počivaj!

diana, držim pesti, da bo ostalo samo pri izcedku!!! user posted image user posted image user posted image  Saj veš, da je možno, da je vse ok in da so se obe pikici vgnezdili in da je ta izcedek samo posledica vseh posegov v telo.

mismis, tole bo pa super darilo za mamico. user posted image   user posted image

Moje M še vedno ni. Danes je 3 dan ko sem nehala jemat Dabroston, vendar očitno se je spet odločila, da me bo malo zafrkavala. user posted image

Upam, da ostane in belina in da bo user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
21.4.2009 17:44:20   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

špelka12 - lepo da si se javila. še vedno močno držim pesti zate in za malo pikico da se bo vse dobro izteklo, vsak dan sem v mislih z vamauser posted image

KIWI in SAPI -  lepo za vajine pikice zdaj pa le počivajta in ju čuvajta nadaljnih osem mesecevuser posted image user posted image user posted image

Diana in WP - še vedno navijam za vajino belinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim pa še lep večer naprejuser posted image user posted image user posted image

Hvala Miklarom... Jst pa za tvoje folikle... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
21.4.2009 17:44:25   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Fargi, držim pesti user posted image user posted image user posted image  morda so samo tvoji hormoni malo zmešani, ali pa... user posted image

kiwi, naj bo tale celica zmagovalna!

diana, razni izcedki so čisto možni. še par dni, pa pade test!

WP, ti si mi tako sumljiva kot mišmiš user posted image  držim pesti!

sapi, zdaj pa počivat in misli pozitivno!

gloria, tvoj Nikec je taaaak user posted image

podganca, ta teden pa že NS user posted image

mišmiš, user posted image user posted image user posted image  za super beto jutri!

špelči user posted image user posted image user posted image  mislim na tebe!

upam le, da si upravičeno sumljiva... belina je še.... vendar me je strah, da je to zaradi tega, da mi menstra pač zaostaja, ker so mi za en teden podaljšali suprafact.... se mi zdi, da mi je to zdaj prestavilo tudi user posted image . Ali se motim? sej nč več ne vem....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
21.4.2009 17:44:31   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Čer, pri meni je po ponovni abraziji vse ok, zgleda da me je dr.D fajn uštimal. Bom šla jutri kar v službo, me je vsa papirnata p.... počakala.

Metulj1 - bravo za tako lepo novičko, bosta prihranila vse neprijetnosti s postopkomuser posted image user posted image user posted image

WP- super za belino, naj tako ostane

diana79 - ti si še kar ustavljaj u....., jutri pa le naredi test, da boš vedela pri čem si. Če si imela dve pikici, se je mogoče le ena poslovila.
špelka12 - drži se, tukaj vse mislimo nate in ti želimo najbolje

kiwi - ne smeš tako obupavat, je kar treba pozitivno razmišljat in mislit na pikico. Upam, da te preseneti in ti zajoka čez 9 mesecev.

sapi - bravo za pikici in zamrznejnčka

Hvala ti n74. Kak se mi pa ti kaj držiš? Upam, da se boljše počutiš... V službi vse ok? si zrihtala papirovje?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
21.4.2009 17:44:37   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

na žalost je prišla moja user posted image  tako da sem zaključila s tem postopkom!v jeseni grem znova!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko kot sm ti že napisala v sms... zelo mi je žal in držim pesti za naslednjič... če pa te krvavitev ni kot user posted image , bi pa na tvojem mestu nadaljevala z Utrogestanom in le pejd na krvnega... Mogoče boš pa presenečena... ne želim ti dajati lažnega upanja, hočem ti le povedati, da mogoče še ni treba čist obupat...

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
21.4.2009 17:44:44   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

oj! Evo mene! Spet je tista tamlada zdravnica dežurna. Sej nimam nč proti, sam jst bi raje enga starga štručkota! user posted image
Moji folikli so bolj tako tako od 13-16, jih je okol 7-8. E 15, kar se mi zdi ogromno, pa je rekla, da je to super. Naslednji uz imam v čet. 23.04.2009, kar se mi spet zdi pozno. No, ona že ve! user posted image
Diana - mi je pa res hudo za tebe, pa tako dobro je kazalo! user posted image
fargi - upam, da vama je ratalo na najlepši in najboljši način! user posted image
mismis - upam, da nosečniški hormon lepo raste!
BEBIII - upam, da bo vse ok!
METULJ1 - čestitke!

halo??? pa sej imaš lepooooooooooooo. Pa endometrij 15... to se bosta čist usidrala in namestila....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
21.4.2009 17:44:50   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Evo sem že nazaj, izvidi so super, hvala Boguuser posted image user posted image user posted image user posted image Rekla mi je, da me lahko boli križ, to pa nevem kako boli, zato sem mislila da so ledvice, voda je obarvana bila v tako barvo,tudi možno zaradi zdravil, slabosti pa imam verjetno zaradi alergije in zaradi zdravil.ma nevem, možno da delam tudi brezveze panikouser posted image
No vsaj vem na čem semuser posted image ostalo pa bomo zdržali še malo!
Diana79, kaj nebi ti šla h G na UZ, da vidiš na čem si? Lahko da imaš ugnezditveno, kdaj bi morala test delat???
Kimsy, tvoji folikli so po mojem vredu, mislim, da nimaš kej skrbet, vse gre kot morauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem, ki ste mislili nameuser posted image user posted image user posted image user posted image RADA VAS IMAMuser posted image

sej je dobr, da si se šla prepričat... jst imam pogosto težave z mehurjem in te stvari niso prijetne....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
21.4.2009 17:44:57   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis naj bo visoka BHCGuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja jz tud jz tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grethy.. pošiljam ti lep sončen pozdravček.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
21.4.2009 17:45:03   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Evo jaz se na hitro javljam, več napišem, ko pridem domov.

Beta je sicer pozitivna, ampak je dokaj nizka - 62,6, v sredo moram na ponovni odvzem krvi.

Ne delam še panike, ker sumim na kasnejšo vgnezditev.

držim pesti za jutri!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
21.4.2009 17:45:08   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: suska

Punce danes sem čist fertik: v soboto se je moj bivši sosed (nekaj hiš naprej od naše) obesil user posted image ! Grozno! Sploh ne vem kaj ga je prijelo - star je bil 40 let, imel  dva otroka, novo hiško, fejst ženo....tudi on je bil super... Sploh ne morem verjet!
Za piko na i pa še zvem kdo je bil tisti fant ki se je zadnjič z motorjem ubil pri Ortneku. Tudi z našega konca, star 32 let, tudi imel novo hiško, dva otroka - eden je star šele eno leto,v redu ženo...). Pa to je grozljivo!!!!!

Upam da vas nisem preveč zamorila z žalostnimi novicami v našem koncu....

BEBIII super da je vse OK!!!!!!!!!

mismis držimo pesti še naprej!!!!!!!!!!!!!!user posted image

T1979 ta sejem vama ne pride nič u poštev. Gre za sejem livarstva, orodjarstva - skratka je čist specializiran sejem... Upam da sta šla na sejem dom v Ljubljani - ta je bil pravi za vaju!user posted image

MBT1979 Ej tist tvoj vic je super - jaz sem pa kar brala in brala (morala bi se že kar nekaj prej ustavit) user posted image !
A misliš gostilno nasproti Tuša - jaz grem (z mojim seveda) velikokrat tja jest (na kosilo) in ja, je dobr!!!

ja, to je res žalostno.... sm slišala ja za njega.. žalostno...

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
21.4.2009 17:45:14   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Preobleku sem se user posted image  user posted image  user posted image .

Lepa oblekica, ni kaj... jst sm pa na svojo kr malce preveč navezana.... tole mi je našla PIKOVIT... no, edin, če bi še ktera tko dobro našla....

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
21.4.2009 17:45:21   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mišmiš jst sicer še naprej držim pestke. Samo lubika ne preveč upat, ker je vsaj toliko velik Beta bil že prejšnji teden, ko si lulala pluske.

Suška user posted image user posted image Take novice pa človeka čist iz tira vržejo. Zadeva, ki jih niti pod razno ne moreš razumeti. Grozljivka. Drži se in probaj ne preveč misliti na slabe stvari.

Diana če se ne razvije naprej v normalno menstruacijo, potem obvezno pojdi na krvni test.

WP upam, da je še belina pro vas doma. Držim pesti.

T1979 si luštna v novi oblekci, pa mal navihana... taka naša.

zaenkrat je še belina... test bom delala v četrtek, ko imam 12. dan po ET. daj mi povej, ali je kakšna možnost, da v primeru, če je prišlo do kasnejše vgnezditve, da 12. dan tudi CB ne bi pokazal realnega rezultata?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
21.4.2009 17:45:28   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mismis - user posted image user posted image

reby - joj ti si že v 22. tednu

Jp, še 2 dni, pa bo že 23., sej ne morem verjet. Se mi zdi, da vse preveč hitro teče. Šele zdej sem začela uživat v nosečnosti, pa bo kmalu konec user posted image

sej bo potem tudi fajn, ko boš imela svojo pikico pri sebi....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
21.4.2009 17:45:34   
womanpolice

jaz super, Lovrenc tudi user posted image

pošiljam pozdravčke....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.4.2009 17:45:40   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: pa3cija

Ojla, punce! No tudi jaz se pripravljam za icsi. Če mi ne zamerite, bi mogoče rada vprašala nekaj mogoče vam že butastih vprašanj. user posted image
Sem naročena v LJ za icsi, pa me zanima, kako poteka ta postopek od takrat ko dobiš domov od konzilija pošto pa do oploditve. Jaz sem namreč že dobila pošto in sem se naročila, tko kot je pač tam pisalo, pa sem dobila eno številko (164) k ne vem točno kaj naj bi pomenila. Aja pa rekli so mi, da naj pokličem, ko dobim naslednjo M, da me naročijo. A to že kr pomeni, da bo to to al bo treba še kakšno zdravljenje?
Joj, upam, da mi bo kakšna odgovorila, ki je pred kratkim to dala skoz. Hvala lepa že v naprej. LP 

DOBRODOŠLA!!!

(odgovor članu pa3cija)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.4.2009 17:45:46   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

oliko sem pozabla doma....user posted image

lubčka user posted image vsaki pupe moje!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pozdravčke tudi tebi....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.4.2009 17:45:53   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Sem vedla, da je tu nekaj zameuser posted image
Mismis, sem vesela, draga! Uf bo še zrastu do sredeuser posted image  
Pija, lepotička, kako si ti? Navijanje rabiš, draga moja, tu je 6 šapk in 6 tačk samo zateuser posted image  
Jaz? Točno, jedva stojim, sitno brojim! Še malo bi rada ostala 3 v1, upam, da rata, čeprav so neki krči danes...mah saj stalno nekaj otrdeva, krči, špika že od januarja, tko da jaz kot moja prva nosečnost nimam pojma kaj dogaja in če smo že na poti v Rim...upam, da vsaj tablo kažipota zagledam, ko pridemuser posted image , da bom vedla, jaz blond!user posted image  Izkušene mamice vedno rečejo, ko bo šlo zares boš vedla, ne skrbi! Torej, sem na izi.

Lubčke Niku in Lovrotu, pa Abrini princeski in Shukinemu junaku!user posted image

Zarčika zala, objemček

Pa naš ŠKRAT? Kiss!
Reby, a tako daleč si že??? superuser posted image  Ne ampak res, ta čas me bo pohodil...sploh ne dojemam, da sem sama na koncu..lepo, sem vesela zate.user posted image

Ajsika, se mi zdi kak mesec nazaj, ko sem skakala kot zmešana za tvoj plus, ko nismo mogle verjet, da ti je uspelo v začetku postopka....ko sem mojemu razlagala, da pa ledenka ma plus, una ajsi in me je gledal kot z luneuser posted image

Žal mi je za vse, ki ste žalostne. Le pogumno punce, ven z bolečino, tako manj boli in prej mine...potem pa čimprej z novimi plani dalje! Niste same, niste edine. Vem, slaba tolažba. Žal je trpljenje ena 'stvar', ki jo življenje zagotovo izpolni, zato pa ko nas doleti sreča, moramo vedeti, da so jo deležni le redki.

Danes sem blazno sentimentalna, strahotno razumljiva, spravna in pomirjena...vam pravim, da nosečnost neverjetno spremeni žensko....grem kavčat s kakavom in piškotiuser posted image  (glede pregrane sem pa vedno ista)
Lepe sanje!user posted image

lepo si tole napisala...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.4.2009 17:46:00   
womanpolice

Bit čestitke.

WP - super za belino...naj tako tudi ostane. fajn spi.

hvala... upam tud jst da ostane.... in da bi res veljal pregovor "v tretje gre rado"... tkole mojga gledam.. mi je včeraj rekel, da je full dobil občutek; prvič; da sem nosečka... oh, ko bi le imel prav.... on je full optimističen, men pa je malce ta optimizem padel... sej vem, da sem za pretepst....user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.4.2009 17:46:07   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

WP, naj bo belina še dolgo dolgo, najmanj 9 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja zadnje dneve res nekaj internet blokirauser posted image

Hvala ti Bebiiii še enkrat.... pa ti? kak se zdaj počutiš?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.4.2009 17:46:14   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Bit user posted image to mi deli. Čestitke pupa. Hočemo slikco testa. Pa opis reakcije tvojega dragega. Pa navijamo za krvni test, ki ima past v petek.

Lubenicožder pa kaj zdej... boš ti šla že v kak postopek.
Pa čakam jst, da še mal zate enkrat pošteno navijam.
Mi3 smo ti super.

slikca testa je v albumu.... na forum mi je pa ne rata user posted image

mi lahko pomagate?

user posted image

evo bit tvojga pluska..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.4.2009 17:46:20   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

jutrčka evo eno user posted image  za vse vas drage moje pupe

Gloria - vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

goldy - hvala za spodbudo in res upam na najboljšeuser posted image

mismis - tebi tudi . in držim pestke za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mamica naša

Bit - bravo user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo ter mirnouser posted image

Kimsy - ne jest hodim pa v MB

WP - navijam za plusekuser posted image user posted image user posted image

Diana - tudi zate še vedno navijamuser posted image user posted image user posted image

BEBIII , miška73, pikovit, Lana70,Ledenka, Reby,Pija76, zarja, Lara light, 2xMBT1979, sonček33....... in vse ostale ki jih nisem še naštela en velik in topel objemček za dobro jutrouser posted image

hvala ti... upam, da ga bom tokrat deležna...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?