|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
20.4.2009 8:55:34   
pikovit
Mismis naj bo visoka BHCGuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
20.4.2009 9:02:22   
diana79
na žalost je prišla moja user posted image  tako da sem zaključila s tem postopkom!v jeseni grem znova!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
20.4.2009 9:05:08   
barvar
Diana79 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj tudi za vaju kmalu posije sonce.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
20.4.2009 9:06:08   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

na žalost je prišla moja user posted image  tako da sem zaključila s tem postopkom!v jeseni grem znova!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OOoooh Diana, žal mi je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
20.4.2009 9:08:03   
pikovit
Oh Diana sranje no,ampak ni konec sveta.Kar pogumno naprejuser posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
20.4.2009 9:09:59   
T1979

ooooo user posted image   Diana moja letnica, pa sem mislila, da bo. Žal mi je. user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
20.4.2009 9:23:55   
lana08
user posted image  žal mi je Diana, želim ti veliko moči za naprej.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
20.4.2009 9:28:03   
BarbiG
user posted image Diana,  ja pa ne no. Saj ne morem verjet. Želim pa ti, da bo jesen uspešna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
20.4.2009 9:37:41   
Kruce Fiks
Nocoj, pa oh nocoj....

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/damjana-murka-zaposlili-na-pop-tv.html

Diana, tudi jaz sem bil 100%! Pred časom sem spoznal gospo ki jie bila v 16 postopku.
Torej glavo gor pa naprej v jesen!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 20.4.2009 9:40:50 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
20.4.2009 10:08:29   
Rakica_80

Diana79user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zjoči se in za tem v nove boje!!!!

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
20.4.2009 10:10:03   
Anonimen
diana, žal mi je.. user posted image   user posted image  user posted image user posted image  Drži se, poletje bo kmalu mimo, septembra pa pozitivno v nove boje.

(odgovor članu MBT1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
20.4.2009 10:10:50   
Rakica_80
Sem bila pri zdravniku in sem dala vodo, sedaj moram počakat do 11, takrat grem po izvideuser posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
20.4.2009 10:41:48   
MBT1979
BEBIII, kar mirno. Ura bo en, dva, tri 11 pa boš videla na čem si. Upam, da ni nič hujšega. Drugače je bilo tudi meni v 2. postopku blazno slabo. V 1. in 3. pa nič. Kot da se ne bi nič dogajalo.

Pogrešam gigi1, kje si pupa?

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 10:42:02 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
20.4.2009 10:47:30   
suska
Živjo punce, kako ste? Upam da vam ni vreme pokvarilo razpoloženja....

Kimsy, Miklarom navijam za vaju - čimbolje opravita!user posted image

Mismis drzim pestke da bo BHCG cim višji! Javi nam..user posted image

Špelka upam da bo vse OK. Ja, nič fajn ni tole user posted image . Kako si pa zvedela za to - kakšne znake si imela (sorry nisem čist na tekočem)?user posted image

Kiwi naj bo ta prava in naj se drži do konca!!!!

Sapi super za rezultat!

BEBIII upam da bo vse OK...

METULJ1 čestitke! Še ena srečka nosečka - jupiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Diana škoda, pa tako sem držala pesti zate! Gremo pa jeseni skupaj v nove boje, ne (jaz sicer k Rešu, ampak vseeno). Drži se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MBT1979, kako je uspela žurka user posted image ? Jaz sem bila včeraj v Celju, sem pripravljala plac za sejem.... Tako da ta teden bom cele dneve na sejmu in se bom bolj malo javljala na RR user posted image . Ampak poškilila bom pa vsak večer gor user posted image ! A ti si pa prav imidž spremenila za žur?

Punce uživajte......

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
20.4.2009 10:57:16   
T1979
Suska, kakšen sejem pa je v Celju? Če je kaj gradbenega bi midva z mojim sigurno prišla, ker sva glih v taki fazi, da gradimo oz. opremljamo.

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
20.4.2009 11:13:56   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: suska

MBT1979, kako je uspela žurka user posted image ? Jaz sem bila včeraj v Celju, sem pripravljala plac za sejem.... Tako da ta teden bom cele dneve na sejmu in se bom bolj malo javljala na RR user posted image . Ampak poškilila bom pa vsak večer gor user posted image ! A ti si pa prav imidž spremenila za žur?

Ufff, jst sem pa mislila, da si pridna in pišeš diplomsko... ja, sej vem vsak izgovor je doberuser posted image user posted image user posted image . Malo heca...
Drugače pa je žurka uspela. Bili smo v eni gostilni blizu Tuša in smo se imeli res full fino. Hrana je bilo dovolj in še fulllll okusna je bila. Potem smo bili še malo pri nas in evo je bila ura 19h ko so se odpravili domov. Moja 2 brata sta pa produžila do 22.30user posted image user posted image .
Jah, žurka je bila res dober izgovor da obiščem frizerja. Sem bila nazadnje tam decembra, tako da je bilo treba iti malo osvežit barvo itd..

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
20.4.2009 11:18:45   
T1979

user posted image  user posted image  user posted image  Še nekaj na temo D. Murko. Oblubim, ne bom več.

Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali. Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na svetu."
Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na svetu."
Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na svetu."
Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se prijavili. Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!"
Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na svetu."
Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je rekel: "Kdo za vraga je Damjan Murko?!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
20.4.2009 11:20:52   
MBT1979
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahahah, dobra fora T1979

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
20.4.2009 11:25:07   
MBT1979
še ena službena, a resničnauser posted image

Recimo, da ste pri svojem delu naredili zares neumno napako.

Če mislite, da je reakcija vasih nadrejenih odvisna od vrste in teže  vaše
napake, se zelo motite. Reakcija vasih nadrejenih je odvisna od višine vaše
plače. Ta fenomen so raziskovali na Institutu za gospodarske vede. Prišli so
do naslednjih spoznanj:

PLAČA                      REAKCIJA
EUR

1)  400        Neumni nesposobnež bo takoj odpuščen.

2)  500        Grozno vas bodo nadrli, zaznamek v osebno mapo.

3)  600        Grozno vas bodo nadrli.

4)  700        Nadrli vas bodo.

5) 1000        Poziv, da naslednjič zadevo opravite nekoliko  boljše.

6) 2000        Prošnja za opis novih metod dela

7) 3000        Nobene reakcije. Za vaše napake bodo odgovarjali sodelavci
pod točko 1-4.

8) 4000        Priznanje zaradi nekonvencionalnih metod dela in odkrivanja
novih perspektiv.

9) 5000        Vas način dela bo proglašen za novo smernico dela v podjetju,
povabili vas bodo v upravni svet podjetja. Seveda se bo vasa placa povisala
za najmanj 30%.

10) nad 6000         Vašo napako označijo za strateško odločitev

še kar bereš? JA KOLK PA MAŠ PLAČE?????

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 11:26:46 >

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
20.4.2009 11:25:50   
kimsy
oj! Evo mene! Spet je tista tamlada zdravnica dežurna. Sej nimam nč proti, sam jst bi raje enga starga štručkota! user posted image
Moji folikli so bolj tako tako od 13-16, jih je okol 7-8. E 15, kar se mi zdi ogromno, pa je rekla, da je to super. Naslednji uz imam v čet. 23.04.2009, kar se mi spet zdi pozno. No, ona že ve! user posted image
Diana - mi je pa res hudo za tebe, pa tako dobro je kazalo! user posted image
fargi - upam, da vama je ratalo na najlepši in najboljši način! user posted image
mismis - upam, da nosečniški hormon lepo raste!
BEBIII - upam, da bo vse ok!
METULJ1 - čestitke!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
20.4.2009 11:40:06   
diana79
me zanima če je možno da gre en zarodek naprej pa krvavim?zjutraj se mi sveže kri malo poznalo na vložki!zdaj pa se mi zdi da čedalje manj krvavim samo kakšen flek na vložki!tudi tiste krči kaj sem imela ponoči so minile!v prsih mi še vedno tišči in špika!me zanima ali je še vedno možno da je ena pikica ostala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
20.4.2009 11:40:57   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

oj! Evo mene! Spet je tista tamlada zdravnica dežurna. Sej nimam nč proti, sam jst bi raje enga starga štručkota! user posted image
Moji folikli so bolj tako tako od 13-16, jih je okol 7-8. E 15, kar se mi zdi ogromno, pa je rekla, da je to super. Naslednji uz imam v čet. 23.04.2009, kar se mi spet zdi pozno. No, ona že ve! user posted image

E je res krasen. Foliklčki bodo pa še zrastli do četrtka bodi brez skrbi. Mislim, da lepo napreduješ!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
20.4.2009 11:42:37   
MBT1979

me zanima če je možno da gre en zarodek naprej pa krvavim?zjutraj se mi sveže kri malo poznalo na vložki!zdaj pa se mi zdi da čedalje manj krvavim samo kakšen flek na vložki!tudi tiste krči kaj sem imela ponoči so minile!v prsih mi še vedno tišči in špika!me zanima ali je še vedno možno da je ena pikica ostala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mislim da je zelo zelo možno. Jutri zjutraj naredi CB pa bomo 100%. Mislim, da je Mlinčka, vsaj kot mi je govorila sama ornk krvavela pa ima 2 korenjaka v trebuščku. Tako da očitno še vedno ni vse izgubljeno. 
Nočem ti pa zdej nekega lažnega upanja zbujat. Najbolj zagotovo bo, če narediš test. 

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 11:47:50 >

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
20.4.2009 11:49:49   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis naj bo visoka BHCGuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mismiska, tudi jaz čakam lepo cifro! Uživajte!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitek, kako si srčica, še malo in Krk, jupiii...pa hvala za prijaznost!user posted image

Lep dan vsemuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
20.4.2009 11:58:39   
Rakica_80
Evo sem že nazaj, izvidi so super, hvala Boguuser posted image user posted image user posted image user posted image Rekla mi je, da me lahko boli križ, to pa nevem kako boli, zato sem mislila da so ledvice, voda je obarvana bila v tako barvo,tudi možno zaradi zdravil, slabosti pa imam verjetno zaradi alergije in zaradi zdravil.ma nevem, možno da delam tudi brezveze panikouser posted image
No vsaj vem na čem semuser posted image ostalo pa bomo zdržali še malo!
Diana79, kaj nebi ti šla h G na UZ, da vidiš na čem si? Lahko da imaš ugnezditveno, kdaj bi morala test delat???
Kimsy, tvoji folikli so po mojem vredu, mislim, da nimaš kej skrbet, vse gre kot morauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem, ki ste mislili nameuser posted image user posted image user posted image user posted image RADA VAS IMAMuser posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Diplomska naloga-Izbor trgovine
sigap

Če ocenjujete videz, ceno, kakovost in seveda prijaznost osebja, v kateri trgovini bi kupili oblačila za svojega otroka?

OshKosh in Kanz (9%)

Baby Center (18%)

H&M (41%)

C&A (12%)

S`Oliver (9%)

Okaidi (12%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!