|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
20.4.2009 19:23:02   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Pozdravljene,

nisem zdržala do torka s testom, takoj ko sem prišla iz službe sem naredila test in pokazal se je +.
Sej ne morem verjet.
Upam, da bo tako pokazal tudi krvni test, ki ga imam 24.4,

Hvala vam za spodbudne besede in naj vse na RR dočakajo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...čestitke in lepo in mirno nosečnostuser posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
20.4.2009 19:23:16   
Pija76
Lana70 jaz sem imela pa kaj če ne kavbojke? Šnicli pa za reklamacijo - zmanjkal jih je že včeraj user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
20.4.2009 19:23:26   
pikovit

Pozdravljene,

nisem zdržala do torka s testom, takoj ko sem prišla iz službe sem naredila test in pokazal se je +.
Sej ne morem verjet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
20.4.2009 19:27:59   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Lana70 jaz sem imela pa kaj če ne kavbojke? Šnicli pa za reklamacijo - zmanjkal jih je že včeraj user posted image

se te nisem upala pogledat  v noge user posted image user posted image user posted image , zgoraj si bila user posted image .....sem si pa našo reby ogledala od pet do nosu in res takšno cartasto luštkano bitje nisem srečala že dolgo, ...

pia, drugič bolj debele šnicle, da rabijo mal dlje cajta...user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
20.4.2009 19:28:58   
lana70
bit, čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
20.4.2009 19:29:51   
miska73
Bit user posted image to mi deli. Čestitke pupa. Hočemo slikco testa. Pa opis reakcije tvojega dragega. Pa navijamo za krvni test, ki ima past v petek.

Lubenicožder pa kaj zdej... boš ti šla že v kak postopek.
Pa čakam jst, da še mal zate enkrat pošteno navijam.
Mi3 smo ti super.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
20.4.2009 19:33:07   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Reby, tanarta cute nosečka, kako si??? Maslo itd....?

Danes mi je tašča spekla fajni kruh pa prnesla novo maslo, ker tastarga ni več, tako da spet veselo mlatim user posted image  

mismis - tut mene net skoz neki heca user posted image  
Bit - bravo naša nova nosečkica user posted image  user posted image  user posted image
Pija - enkrat ta teden grem najbrž v une trzinske konce. Ti greš kaj?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
20.4.2009 19:34:12   
kimsy
miklarom - jst sm na GKLJ. A si bla ti mogoče ene 3-ja na vrsti? Pred mano je eni dr. govorila o tem, kako počasi so folikli? user posted image
mismis - a to je pol dober endometrij? Sam kaj ko pa folikli štrajkajo. Sej s št. sm zadovoljna, ampak velikost...
bit - čestitke!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
20.4.2009 19:34:41   
bbpikica
bit čestitke za + zdaj pa mirno nosečnostuser posted image

diana meni zdravnik vedno reče naj lulam na palčko takrat ko mi je naročil, tud če krvavim, tako da ti kar lepo polulaj palčko, men so v enem postopku punce rekle ko nisem hotla lulat da ne grize. Nič ne moreš izgubiti razen 7 evrov če lulaš, mogoče boš pa prijetno presenečenauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
20.4.2009 19:35:20   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Reby, tanarta cute nosečka, kako si??? Maslo itd....?

Danes mi je tašča spekla fajni kruh pa prnesla novo maslo, ker tastarga ni več, tako da spet veselo mlatim user posted image  

dobro to,....upam, da se ne bo naveličala ti pečt kruh in nosit maslo do konca nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
20.4.2009 19:41:55   
pa3cija
Ojla, punce! No tudi jaz se pripravljam za icsi. Če mi ne zamerite, bi mogoče rada vprašala nekaj mogoče vam že butastih vprašanj. user posted image
Sem naročena v LJ za icsi, pa me zanima, kako poteka ta postopek od takrat ko dobiš domov od konzilija pošto pa do oploditve. Jaz sem namreč že dobila pošto in sem se naročila, tko kot je pač tam pisalo, pa sem dobila eno številko (164) k ne vem točno kaj naj bi pomenila. Aja pa rekli so mi, da naj pokličem, ko dobim naslednjo M, da me naročijo. A to že kr pomeni, da bo to to al bo treba še kakšno zdravljenje?
Joj, upam, da mi bo kakšna odgovorila, ki je pred kratkim to dala skoz. Hvala lepa že v naprej. LP 

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
20.4.2009 19:47:45   
bbpikica
pa3cija dobrodošla med nami. jaz nisem na GK Ljubljana tako da ti ne znam nič pametnega povedat ampak ti bodo tiste ki so sigurno vse razložile. Drugače pa nobeno vprašanje ni butasto, zato jih kar postavljaj. Zato se pa družimo, da ena drugi svetujemo in se podpiramo.

(odgovor članu pa3cija)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
20.4.2009 20:03:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo, da poročam. nisem še dobila stopke, ker glede na to da jih imam veliko so še malo premajhniuser posted image , tak da v sredo imam spet UZ in za takrat mi obljubljajo stopkouser posted image
Miklarom nič bat,, meni so dvakrat prestavljali stopko, pa je blo na koncu 20 polnih celic!!!!!!! Super bodo še zrastle. Držim pesti!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
20.4.2009 20:08:50   
zarja1
oliko sem pozabla doma....user posted image

lubčka user posted image vsaki pupe moje!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
20.4.2009 20:10:04   
miska73
Patricija, ko dobiš M, pokličeš na tisto številko in dobiš nadaljna navadila.
Je pa tako, da si skoraj sigurno tisti mesec že v postopku in se boš verjetno morala zglasit 22 dan ciklusa na GK pri sestri Milici, kjer boš podpisala papirje, dobila kratek opis postopka in seveda zdravila. Pa vprašala še kar te zanima.
Glede na to, da si na ICSI, si skoraj sigurno v dolgem postopku, kar pomeni, da z 22 dnem tudi pričneš s špikami Suprafacta.

Tako, da lahko kar računaš s tem, da si od 22. dne naslednjega ciklusa čisto zares v postopku.

Pod navodili si lahko prebereš podrobneje o poteku punkcije, transferja...
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3271651

(odgovor članu pa3cija)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
20.4.2009 20:16:03   
n74

Pozdravljene,

Sej ne morem verjet.

user posted image user posted image user posted image  super novička, le tako naprej polnite seznamček

mišmiš - ti se boš pa sigurno že v sredo napisala gor, med nosečke, držim pesti, da bo tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
20.4.2009 20:27:39   
Pija76
Lana70 hvala! Drgač pa - naš na tanko reže! Dokler tko ne piska še gre user posted image

REby ne grem v tiste konce, grem pa vsak dan 2x mimo. Če ne bo glih v službenem času me pokliči pa greva na kofi :)

Lara madonca nate skoz neki pozabljam! Grozna sem!!!! Kako si? Ste? Upam, da super, že sitno brojiš kaj?

Miška73 neki mi je volja padla in kar odlašam, bom pa vesela zelo za vaše navijanje!! Se priporočam user posted image !

Ajsika slišim, da si full luštna! Pa da bo fantič! Mater morm dve pupe narihtat, eno sem že uženila user posted image !

Mlinčka ksiht babji kako ste ve babnice?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
20.4.2009 20:57:46   
lara light
Sem vedla, da je tu nekaj zameuser posted image
Mismis, sem vesela, draga! Uf bo še zrastu do sredeuser posted image  
Pija, lepotička, kako si ti? Navijanje rabiš, draga moja, tu je 6 šapk in 6 tačk samo zateuser posted image  
Jaz? Točno, jedva stojim, sitno brojim! Še malo bi rada ostala 3 v1, upam, da rata, čeprav so neki krči danes...mah saj stalno nekaj otrdeva, krči, špika že od januarja, tko da jaz kot moja prva nosečnost nimam pojma kaj dogaja in če smo že na poti v Rim...upam, da vsaj tablo kažipota zagledam, ko pridemuser posted image , da bom vedla, jaz blond!user posted image  Izkušene mamice vedno rečejo, ko bo šlo zares boš vedla, ne skrbi! Torej, sem na izi.

Lubčke Niku in Lovrotu, pa Abrini princeski in Shukinemu junaku!user posted image

Zarčika zala, objemček

Pa naš ŠKRAT? Kiss!
Reby, a tako daleč si že??? superuser posted image  Ne ampak res, ta čas me bo pohodil...sploh ne dojemam, da sem sama na koncu..lepo, sem vesela zate.user posted image

Ajsika, se mi zdi kak mesec nazaj, ko sem skakala kot zmešana za tvoj plus, ko nismo mogle verjet, da ti je uspelo v začetku postopka....ko sem mojemu razlagala, da pa ledenka ma plus, una ajsi in me je gledal kot z luneuser posted image

Žal mi je za vse, ki ste žalostne. Le pogumno punce, ven z bolečino, tako manj boli in prej mine...potem pa čimprej z novimi plani dalje! Niste same, niste edine. Vem, slaba tolažba. Žal je trpljenje ena 'stvar', ki jo življenje zagotovo izpolni, zato pa ko nas doleti sreča, moramo vedeti, da so jo deležni le redki.

Danes sem blazno sentimentalna, strahotno razumljiva, spravna in pomirjena...vam pravim, da nosečnost neverjetno spremeni žensko....grem kavčat s kakavom in piškotiuser posted image  (glede pregrane sem pa vedno ista)
Lepe sanje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
20.4.2009 20:58:08   
MBT1979

Pozdravljene,

Sej ne morem verjet.

ISKRENE ČESTITKE TUDI OD MENE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
20.4.2009 20:59:13   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

oliko sem pozabla doma....user posted image

lubčka user posted image vsaki pupe moje!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Oj, letnica moja!!! Lepo da si se oglasila!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
20.4.2009 21:11:32   
dajamaja
Čerček!

Špelka, zlata naša! Pa kaj se je to en sranje na tebe spravil. Držim pesti, ma kaj roke se mi bodo posušile, samo, da bo s tabo in otročkom vse v redu. Javi se nam, da ne bomo preveč v skrbeh. SREČNO!!!!

Mismis, v sredo se naj duplira tvoja cifra in malecki naj preseneti vse po vrsti. Navijam draga moja!!!!

Držite se dekleta draga!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
20.4.2009 21:22:01   
womanpolice
PUNCE... Danes sem hotela komentirat vse vaše poste, ki sem jih včeraj pridno spremljala preko mobilnika; do računalnika nism mogla, ker se moj uči user posted image  user posted image  user posted image Tako sem danes prišla na vrsto, ko je spal, vendar ravno takrat pa je RR nekaj štrajkal... Sploh ni delal.... Kajšica mi je tud rekla, da je RR dans nekaj štrajkal.... No, potem pa se je moj zbudil, in zdaj se spet uči, vendar sem ga prosila, da se mi vsaj toliko umakne, da vam napišem "vmesni rezultat"...

Danes je 9. dan in je še belina... Resnično upam, da bo tko ostalo naslednjih 8,5 mesecev... Ravno danes sem rekla prijateljici, da sem že malce utrujena od teh postopkov... Tiste, ki ste bile že večkrat, verjetno veste o čem govorim... Niti si pa ne predstavljam, da bi naju doletelo to, da v šestih poskusih ne bi ratalo....

No, v glavnem... dans sm bla prvi dan v službi in sm kr malce utrujena, zato grem zdajle ajat...
pa tud mojmu morm nazaj računalnik dat user posted image

BIT Čestitke!!!!

Nočko vsem!

Vaše poste bom komentirala takoj ko bom prišla do računalnika.. upam, da kmalu.. saj sem že sedaj v zaostanku 10 strani...

nočkouser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
20.4.2009 21:26:03   
Rakica_80

BEBIII, samo da si dobro, meni je slabo že cel dan in samo čakam, da bom letela proti WC-ju, prvič, da se tako slabo počutim, odkar sem v postopku, drgač mi pa špikanje gre ok, odkar je ena od punc napisala da si jih moram dajati zeeelooooo počasi, ampak res zelloooo počasi.....

Mi smo bili včeraj na pikniku in mi je delalo tako slabo, da nisem mogla nič jestuser posted image mislim grozno eeej, ampak raje mi je slabo, kot pa uno čudno počutje od Superfacta.Še malo pa smo na konjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bit, čestitke za pluskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
20.4.2009 21:27:01   
sonček33
Bit čestitke.

WP - super za belino...naj tako tudi ostane. fajn spi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
20.4.2009 21:28:16   
bit
hvala punce.... vsem ..ne bom šla poimensko ker vas je res dosti..... zlate ste

slikca pride....
sam

bit je blond ...in rabi mal časa...user posted image

hvala hvala hvala

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako ste rodile?
endrina

po naravni poti, brez šivov (32%)

po naravni poti, s šivi (49%)

s carskim rezom (15%)

po naravni poti,vakumsko (5%)

Število vseh glasov: 462

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!