veliki ŠKRAT
|
MIšmiška... Diana... Bom tut pestke močno stiskala!! Bit, čestitke!! superca je tole po tolk nelepih novicah! Pija še vedno tko rada po kuhnji plešeš? Svaka čast!! Larči, pa a ti mislš, d nama kej rata te videt prej ku boš šla iskat smerokaze za Rim?? WP, upam da bo belina do konc leta!! Kumi čakam na tvoj plusek! Gigi, d nis ti meni kej zamerila, k me ne šljiviš več spljoh!!! Gretka, pupika, kako je s tabo? Sm mislna, d se bova kej vidle prejšnji vikend....pa na tvoj mail še vedno čakam!! O, madonca, Reby, a tko daleč si že?? Ja superca!! Sej pravm, če nama hmal ne rata, bom prej nona kukr še kdaj mami!! Tko cajt hitro beži... Aja, mišmiš, no, pupyje smo oddali že med zimskimi počitncami. Kr čene bi mi psico spili do konca. So bli pa taki cartki, d je ena šla celo v avstrijo domov!! Sapi, še počivaš? Prow maš, kr pusti se razvajat!! Upam sam, d si ok s trebuščkom! No, zvečer meni tudi net nagaja, tko d če sm kero pozabla oment, nej se hitr javi! Drgač pa en lep tedn vam želim, pa nej sonce sije v srčkih, tut če zuni dežuje!! Mwa!!