Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:46:27
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Dobro jutro! Upam, da ne zaspim, ker je tako zaspanio vreme! gloria - vse najboljše! wp - naj bo belo še kar belo ene 8,5 mesecev! hvala ti... tud jst si to zeloooooooooooooooo želim.....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:46:32
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG WP naj se belina nadaljuje. Diana kako kaj kaže? Ali si lulala na palčko? tudi tebi hvala za lepe želje....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:46:38
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Dobro jutro pupe moje!!! Miklarom, hvala za kavico. Je fulllll nucala!!! WP, odlično za belino!!! Naj tako ostane!!! Gloria, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!! NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE ŽELJE!!!! mismis, držim pestke BarbiG, kako špike? Laufajo? Diana, kako si? Je testek padel? Držim pesti za + !!!! Hvala ti za lepe želje... upam, da bo ostal Persil oz. trenutn uporabljam Avo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:46:44
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Mismis, tebi želim, da te jutri dočaka ogromen beta, naj se početveri in ne samo podvoji. Pikepoke k tebi hitijo in ti srečo želijo. se še enkrat kr pod tole podpišem, saj ti res iskreno privoščim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:46:49
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 bit, ni problema...če potrebuješ, tukaj punve hitro kakšen tečajček ponudijo..... gloria,....vse in še več, najbolj pa tisto, kar bi te osrečilo mismis...upam, da se dvignejo tiste vrednosti, ki se morajo in da je vse ok diana, jaz ne verjamem, dokler ne boš naredila krvnega! barbiG, božica.....jaz sem pa od včeraj zvečer tako bolana, sem mislila, da od menopurja, no danes že oba bruhava in driskava... WP , a je še belina, kar tako naprej..... sapi, samo da je vse za tabo in da si v redu, in s tvojima pikicama tudi. 2x1979 verjetno sem katero pozabila, vsem en lep pozdravček, pa čeprav je zunaj tako kislo vreme... zaenkrat je še.... vendar me nekaj špika po desni ledvici.... ne vem več kaj je to....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:46:54
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria EVO TORTICO ZA VAS ....HVALA VAM ZA TAKO LEPE ŽELJE.....RADA VAS IMAM hvala za tortice................. uffffffffffffffffffffff, sej bom počle od sitosti...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:46:56
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT MIšmiška... Diana... Bom tut pestke močno stiskala!! Bit, čestitke!! superca je tole po tolk nelepih novicah! Pija še vedno tko rada po kuhnji plešeš? Svaka čast!! Larči, pa a ti mislš, d nama kej rata te videt prej ku boš šla iskat smerokaze za Rim?? WP, upam da bo belina do konc leta!! Kumi čakam na tvoj plusek! Gigi, d nis ti meni kej zamerila, k me ne šljiviš več spljoh!!! Gretka, pupika, kako je s tabo? Sm mislna, d se bova kej vidle prejšnji vikend....pa na tvoj mail še vedno čakam!! O, madonca, Reby, a tko daleč si že?? Ja superca!! Sej pravm, če nama hmal ne rata, bom prej nona kukr še kdaj mami!! Tko cajt hitro beži... Aja, mišmiš, no, pupyje smo oddali že med zimskimi počitncami. Kr čene bi mi psico spili do konca. So bli pa taki cartki, d je ena šla celo v avstrijo domov!! Sapi, še počivaš? Prow maš, kr pusti se razvajat!! Upam sam, d si ok s trebuščkom! No, zvečer meni tudi net nagaja, tko d če sm kero pozabla oment, nej se hitr javi! Drgač pa en lep tedn vam želim, pa nej sonce sije v srčkih, tut če zuni dežuje!! Mwa!! Ko bi vedela, kak jst komaj čakam na plusek... Izpolnila bi se mi največja želja....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:47:00
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14 wp - naj bo belo še kar belo ene 8,5 mesecev! bit- čestitke pa eno za naprej. mislim, da se še ne poznava... ali pač? sm pozabila? oprosti... Hvala ti za lepe želje.... A ti si trenutn v postopku?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:48:20
|
|
|
|
womanpolice
|
uffffffffffffffffffff... tole pa je trajalo preden sm prišla čez.... Pozdravčke pošiljam tudi ostalim, ki jih nism naštela; bbpikica, pika.po, kajšica, in še in še in še............. joj, če vas oz. nas je pa toliko....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:52:07
|
|
|
|
womanpolice
|
V glavnem... belina je še... vendar me je danes (10. dan po ET) začelo mal špikat po jajčnikih in po desni ledvici... vem, da so znaki podobni znakom, ki pripeljejo do , zato še ne delam čist panike... Eno vprašanje še..... Ali je možnost, da CB 12. dan po ET še ne bi pokazal realnega rezultata? Aja, pa še eno vprašanje.... ali obstaja možnost, da mi zaradi podaljšanje doze Suprafacta zamuja in je še zato belina... vem, da sem malce tečna s tem kančkom pesimizma... vendar si ne morm pomagat...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:57:03
|
|
|
|
lana70
|
WP, jaz nimam pojma, saj sama veš...krvni je verjetno tisti, ki je najbolj verodostojen.....in WP, ne govori, da naj gre v tretje, ker to pomeni, da gre isto, kot je dvakrat prej...torej tudi v tretje.... 2x1979...tudi jaz upam, da je to samo nekaj prehodnega......a čajček je bil metin??
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 17:59:19
|
|
|
|
MBT1979
|
WP, pa sej ne morem verjet... Ti sama si nam nabila 2 strani . No zdej pa resno. Sigurno je, da ti terapija zmeša ciklus ampak, jaz sem imela 2x podaljšano in povečano dozo Suprefacta z 0,6 na 0,9 pa je M prišla prvič 14 dan ET-ja, drugič pa že 8 dan ET-ja. Res pa je da že v štartu nimam redne M
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:01:57
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 WP, jaz nimam pojma, saj sama veš...krvni je verjetno tisti, ki je najbolj verodostojen.....in WP, ne govori, da naj gre v tretje, ker to pomeni, da gre isto, kot je dvakrat prej...torej tudi v tretje.... 2x1979...tudi jaz upam, da je to samo nekaj prehodnega......a čajček je bil metin?? ne.. mislila sem "v tretje gre rado"... češ, da v tretje bo pa pozitivni, ker sta prejšnja dva bila negativna.... da smo se že dvakrat trudili za pa ni bilo, in da upamo, da v tretje pa bo ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:05:39
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 WP, pa sej ne morem verjet... Ti sama si nam nabila 2 strani . No zdej pa resno. Sigurno je, da ti terapija zmeša ciklus ampak, jaz sem imela 2x podaljšano in povečano dozo Suprefacta z 0,6 na 0,9 pa je M prišla prvič 14 dan ET-ja, drugič pa že 8 dan ET-ja. Res pa je da že v štartu nimam redne M ja, to je pa to, če človek ne pride do računalnika prej... potem pa punce mislite, da sem pozabila na vas.... nism nism... ampak moj ima v začetku maja dva izpita in se skoz uči; ko je doma, seveda; dopoldan je v službi... tko, da do računalnika pridem zeloooooooooo redkoooooooooooooooooo Ja, ravno zaradi te podaljšane doze Suprafacta se bojim, da bo M prišla kasneje. Danes sm namreč delala test First Sign (me je Bit opogumila, ki ga je tud delala prej), vendar ni pokazal niti rahle črtice... zato se bojim, da je belina le še zaradi Suprafacta, in res se bojim, da nama spet ni uspelo.... Moj sicer ve, da sem delala test danes in da je bil negativen, vendar sem mu povedala, da pa je verjetn tudi prezgodaj za urinski test... da 12. dan po ET (v četrtek) bo bolj jasno na čem smo... verjetn je takrat na CB že realen rezultat ali se motim?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:15:59
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Ja, ravno zaradi te podaljšane doze Suprafacta se bojim, da bo M prišla kasneje. Danes sm namreč delala test First Sign (me je Bit opogumila, ki ga je tud delala prej), vendar ni pokazal niti rahle črtice... zato se bojim, da je belina le še zaradi Suprafacta, in res se bojim, da nama spet ni uspelo.... Moj sicer ve, da sem delala test danes in da je bil negativen, vendar sem mu povedala, da pa je verjetn tudi prezgodaj za urinski test... da 12. dan po ET (v četrtek) bo bolj jasno na čem smo... verjetn je takrat na CB že realen rezultat ali se motim? Nič prehitro obupat!!! Dokler je belina je še vse OK!!! Ššššššššcccc slabe misli. Tukaj nimajo kaj počet. Držim pesti za +
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 21.4.2009 18:17:12 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:17:00
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Ja, ravno zaradi te podaljšane doze Suprafacta se bojim, da bo M prišla kasneje. Danes sm namreč delala test First Sign (me je Bit opogumila, ki ga je tud delala prej), vendar ni pokazal niti rahle črtice... zato se bojim, da je belina le še zaradi Suprafacta, in res se bojim, da nama spet ni uspelo.... Moj sicer ve, da sem delala test danes in da je bil negativen, vendar sem mu povedala, da pa je verjetn tudi prezgodaj za urinski test... da 12. dan po ET (v četrtek) bo bolj jasno na čem smo... verjetn je takrat na CB že realen rezultat ali se motim? Nič prehitro obupat!!! Dokler je belina je še vse OK!!! Držim pesti za + kaj praviš pa na cb 12. dan?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:21:03
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice kaj praviš pa na cb 12. dan? Ah.. Kaj pa vem.. Če ti po pravici povem, ga jaz nisem delala nobenkrat. Drugič je itak prišla že 8 dan, prvič sem jo pa dobila tisto noč ko bi mogla iti na krvnega. Sej sem vesela, da če se je že moglo, da se je tako končalo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:22:11
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice kaj praviš pa na cb 12. dan? Ah.. Kaj pa vem.. Če ti po pravici povem, ga jaz nisem delala nobenkrat. Drugič je itak prišla že 8 dan, prvič sem jo pa dobila tisto noč ko bi mogla iti na krvnega. Sej sem vesela, da če se je že moglo, da se je tako končalo. vseeno hvala ti...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:29:13
|
|
|
|
MBT1979
|
Pa mislim, če se ne motim, da ti M lahko zavira Utrogestan oz. Prometrium in ne Suprefact. Kakorkoli že, jaz bi še malo počakala s CB... Do takrat pa samo pozitivne misli ok? Evo za srečo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:30:41
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Pa mislim, če se ne motim, da ti M lahko zavira Utrogestan oz. Prometrium in ne Suprefact. Kakorkoli že, jaz bi še malo počakala s CB... Do takrat pa samo pozitivne misli ok? Evo za srečo ja, kdaj pa bi po tvojem delala cb? kateri dan po et?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:33:49
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Pa mislim, če se ne motim, da ti M lahko zavira Utrogestan oz. Prometrium in ne Suprefact. Kakorkoli že, jaz bi še malo počakala s CB... Do takrat pa samo pozitivne misli ok? Evo za srečo ja, kdaj pa bi po tvojem delala cb? kateri dan po et? Jaz sem imela ET vedno 5 dan. In če ga bom imela tudi v tem postopku bom delala test 13 oz. 14 dan če ne pride prej M. Upam, da sem ti kaj pomagala
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:35:28
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Larči, pa a ti mislš, d nama kej rata te videt prej ku boš šla iskat smerokaze za Rim?? upam, škratek, upam...jaz sem več al manj doma, pridi....ali pa javi kakšno urco prej, da se kitovka uredi in se lahko dobiva kjer zadnjič. Mi maš veliko za povedat, te čakam...čakamo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:36:13
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Pa mislim, če se ne motim, da ti M lahko zavira Utrogestan oz. Prometrium in ne Suprefact. Kakorkoli že, jaz bi še malo počakala s CB... Do takrat pa samo pozitivne misli ok? Evo za srečo ja, kdaj pa bi po tvojem delala cb? kateri dan po et? Jaz sem imela ET vedno 5 dan. In če ga bom imela tudi v tem postopku bom delala test 13 oz. 14 dan če ne pride prej M. Upam, da sem ti kaj pomagala ma, sej bom vidla... če bo še belina, bom najprej delala 12. dan...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:36:24
|
|
|
|
Reby
|
WP - vidim, da si spet okupirala RR Glede CB - jaz sem imela ET 3. dan in sem 12. dan po po ET delala test, rezultat pa itak veš
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 21.4.2009 18:38:53
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby WP - vidim, da si spet okupirala RR Glede CB - jaz sem imela ET 3. dan in sem 12. dan po po ET delala test, rezultat pa itak veš jaz sem imela ET 5. dan, in sem danes 10. dan pa na First Signu ni bilo nič.... niti rahle črtice ne.... vendar se še mal tolažim, da je mogoče pa še le prezgodaj, če je kasneje prišlo do vgnezditve....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?