|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
19.4.2009 9:45:58   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dan še od mene user posted image

Mismis hvala za gostoljubje, Mismisku za pico, zdaj mam slabo vest k sem tako pozno prišla, mi je Pikovit moralo nabila user posted image .

Reby vse pohvale za odličen izgled! Tolk si luštna!!!!

Suska, BarbiG in Lana lepo vas je bilo spoznat, sam kratko user posted image . Bo menda naslednjič več časa.
1979 letnici lepo vaju je bilo videti spet.

Kajši in Daisy penzjonerki sta šli rajš domov predno sem prišla. Kaj ni blo pivske družbe al sta res doma obljubili da prideta kmalu??

N74 to pa je ena smola pri tebi, upam, da bo zdaj vse samo še dobro!

Dajamaja en lep pozdravček. Upam, da si fajn!

noh sej ne vem kaj naj napišem, grem kr flancat user posted image user posted image user posted image

Zvečer pa žurat s5user posted image user posted image user posted image

Pija76 ga pa sam žura... ja, k`k ti je fajn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.4.2009 9:46:02   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

pri meni je še belina in imam nek občutek, da bo tko tudi ostalo; ne vem zakaj; mogoče zato, ker je vse drugače kot pri prvih dveh postopkih... no, edin danes, osmi dan, me nekaj špika tko po malem ampak nič pretresljivega....

ODLIČNO!!!! To je super brat!!!! Čestitke za belino tudi tebi in naj RES tako ostane!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.4.2009 9:46:03   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

...moj sonček na obisku pri sosediuser posted image user posted image user posted image ...mal stimulacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pa dej no... sej ne more bit tko srčkano bitje.... ja, pa je...user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.4.2009 9:46:08   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo mene iz UZ. vse je super lepo rastejo naslednji UZ imam 20.4. in pa stopko.user posted image

super za stopko.... želim ti lepe celice in ob transferju lepe blastociste!!! user posted image user posted image user posted image držim pesti...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.4.2009 9:48:48   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

pri meni je še belina in imam nek občutek, da bo tko tudi ostalo; ne vem zakaj; mogoče zato, ker je vse drugače kot pri prvih dveh postopkih... no, edin danes, osmi dan, me nekaj špika tko po malem ampak nič pretresljivega....

ODLIČNO!!!! To je super brat!!!! Čestitke za belino tudi tebi in naj RES tako ostane!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala... jst upam, da tko ostane, saj se mi je v prvem postopku ulila user posted image 12. dan, v drugem pa mislim, da že nekje 7. ali 8.dan.... TOKRAT JE NE PRIČAKUJEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image   user posted image user posted image ; No, sicer pa bo čez nekaj dni vse jasno; v četrtek (12. dan po ET) pade CB, pa bomo videli....

Sem rekla mojmu al ga naj delam preden gre v službo (gre ob pol šestih) al ga naj delam ko bo že šel... me je skrbel, da v primeru user posted image , da bo tko vesel, da še vozit ne bo mogu... pa je rekel, da bi rad, da ga preden gre v službo... jaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.4.2009 9:50:44   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Hojla punce!

Vidim da ste se včeraj fajn imele  pri mismisu, lepo. Jaz pa sem bila od četrtka popoldan brez neta pa telefona, To je pa kabelska, za po.piz.dit, pa kaj morem.

Mismis še enkrat vse čestitke, + pa se res lepo vidi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom, user posted image user posted image user posted image user posted image  za UZ danes, vidim da boš hitro za menoj na vrsti. Jaz imam jutri ET, pa me još.ke bolijo kot user posted image , predvsem ponoči.

N74, da si le porihtala kot je treba.

Gloria pravega cukrčka imaš!

Zdaj pa še eno user posted image vprašanje. Vstavljam si ta presneti UTROGESTAN, pa me zanima, če si ga naj tudi jutri zjutraj vstavim, ko imam ob 8h ET? Prav user posted image  bljak je, pa ne vem kaj naj?! V prejšnjem postopku sem namreč jedla Dabroston, je bilo bolj simpl. Mi lahko svetujete?

Pa vsem ki jih nisem naštela en lep pozdravček in user posted image  !

Utrogestana si ne vstaviš zjutraj na dan ET, temveč šele ko se vrneš domov s transferja... tko, da tisti dan samo po ET in zvečer. Zagotovo.. Mi je tko sestra Janja na GK povedala, ko sm jst bla pred kratkim, tko da je čist sveža novička....

Uf, vidm, da sem malce prepozna.. sorry KIWI... upam,da si lepo uredila....

Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.4.2009 9:55:09   
womanpolice
Pozdravčke tudi: Fargesiji, Pikovit, Kajšici, Miški73, Piki.po, Bbpikici, Grethy, Hedviki, Mlinčkovim, Lari Light, Lučki25, Bambi, N74, Juliji, Špeli12, Skuštrani Suzi, Bebiii, Punshi, Matej Goljev, Dajimaji, Šopki, Bozzi, Daisy23, Listek, Vitaebella, Veliki Škrat, Citrončici, Lani08, Obayifo, Hope, Tini, T1979... in upam, da nisem ktero pozabila; če sem.. tudi vam pozdravčke...

Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.4.2009 9:55:14   
METULJ1
hvala za vse čestitke. Sem šla v Supernovo, seveda je lekarna danes zaprta. Kupila sem Viola test v Mullerju. Tud ta je pokazal user posted image , vendar je druga bolj bleda kot na first signu. Zdej me pa obdajajo mešani občutki. Sej verjetno se testa nista zmotila a ne? Res še kr ne morem verjet. Bom šla jutri v lekarno še po CB.
Drugč sem za moža kupila čestitko, na kateri je dojenček, ki se prav prisrčno smeje. Gor mu bom napisala, da bo postal očka. Mislim, da bo to za njegovo dobro jutro res lepo presenečenje.

Še enkrat hvala vsem za lepe želje. 

Zdej upam, da me lahko daste med navijačice

Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.4.2009 10:09:38   
spelka12
mišmiš še tukaj ajn velike iskrene čestitke. user posted image user posted image
METULJ1 upam, da tudi tebi lahko izrečem čestitke, sej so bolj take, ta tihe. user posted image user posted image
stella brez besed sem, sej več miška, jest sem s tabo do konca

Mi2 sva v bolnici - na Golniku. Zgleda, da se moji otroc ne naveličajo bolnišnične hrane. Imam pa pljučno embolijo in strdek v vratni žili. Upam, da sem prav razumela. Sem že od torka tu in obljubljajo, da me v torek spustijo. Samo niso sigurni, a v Lj. a domov. Je pa tale stvar kar resna in bojda možna, pri IVF-jevkah. Čudno no, takih stvari preden greš na umetno noben g. ne omeni. Pol naj pa še en reče, da to ni nič takega za telo.
Dajem si 2 injekciji na dan v nogo - sama in jemat jih moram do konca nosečnosti user posted image user posted image . Torej še ne 370 do konca. Jao. Pol pa pri unih za umetno jamramo. Tisti s sladkorno se mi res smilijo. Tak da držte pesti, da je s pikico vse ok. Tukaj nimajo uz-ja in sploh ne vemo, če je bebi še živ in kako se odziva na zdravljenje.
Lepo nedeljo vsem

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.4.2009 10:26:06   
mismis
O Špelka, user posted image user posted image user posted image  lepo, da si se javila. Odkar sem zvedela za tele novičke, sem veliko mislila nate in na tvojo pikico. Močno upam, da se za vaju izteče vse na najboljši možni način. Držim pesti zate in za malega borca/borko.

A ja, hvala za čestitke, jaz še vedno ne dojemam, po moje bo tako vse do prvega UZ-ja.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.4.2009 10:27:14   
Goldy
metulji - čestitke za 2x user posted image !

WP in diana - tudi jaz vam želim, da belina ostane še naprej in da testa pokažeta user posted image  ali user posted image !

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.4.2009 10:29:51   
pikovit
Špelka samo,da se situacija izboljšuje.Če pa boš pristala v Lj.,pa javi,te pridem kaj pogledat.Malček palček,pa itak,da je OK.Saj je borecuser posted image

WP hvala za pozdravčke,kontra user posted image .Držim pesti,za belinouser posted image

Mismis en lep pozdrav.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.4.2009 10:30:43   
pikovit
Aha nova nosečka,Metulj čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.4.2009 10:31:49   
Goldy
mismis - pol pa še na uz ne boš nič videla tak kot jaz - še dobro, da sem dobila slikco! Ker je Pintarjeva kar nekaj mrmrala in mi obrnila ekran, češ to je to. Jaz pa videla nič! Ko me je moj zunaj vprašal, če je vse ok, sem mu rekla, da ne vem.user posted image  Še dobro, da je potem na oddelku sestra Andreja vse razložila, da je 9mm velik zarodek in da mu že dela srček. Ja, madonca, kak pa naj bi jaz frišna user posted image  vedela, da PSU +, pomeni plodovi srčni utripi.
Imam kar kurjo kožo, ko se spomnim - tak se pol do vsakega uz čaka, pol pa brcike. Ah. Luštno je in vsem vam želim občutit te občutke čimprej!!!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.4.2009 10:37:17   
MBT1979
Špelka, lepo da si se javila. Smo bile vse v skrbeh za vaju2. Držim pesti da se vse lepo izteče na najboljši način user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.4.2009 10:43:22   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Navijam za danes!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET
user posted image user posted image user posted image

Jooooj, se pridružujem navijanju!! In vaju toplo objemčkam!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.4.2009 10:45:24   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Navijam za danes!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET

Jooooj, se pridružujem navijanju!! In vaju toplo objemčkam!

Evo pa še jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.4.2009 10:48:31   
veliki ŠKRAT
WP in Diana, naj ostane belo belo belo do konca leta!!!!user posted image

Špelka12, to je štorija za napisat knjigo, ti rečem!! Prav kurjo polt sem dobila, ko sem prebrala.user posted image Jah, nimamo kej. Take težke stvari pošilja vesolje le tistim, ki so  močni in znajo zadeve pošlihtati!

Metulj1, super novička!! Take rabmo, d pol vidmo, d se čudeži le dogajajo!!!user posted image user posted image

Pozdravček vsem vikendašicam, pa tistim tut, k morte tut danes kruhka služit. Dejte kej lepega počet na to kislo nedeljo! MWA!!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.4.2009 10:58:06   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

BEBIII, jaz imam Suprefact in Menopur, če se ne motim, sva v torek obe dvignili špežo....user posted image user posted image , sem si pa danes prvo dala v stegno, ker imam tudi jaz vampek poln hematomov, sem prepozno zvedela, da treba 10 min po špiki masirat, da se lepše porazdeli vse skupaj, pa da ne postane hematom...

nič, bo treba počasi v posteljo, nočko punce.

Vem vem, da sva skupaj dvignile špežouser posted image user posted image user posted image ,toliko pa me res niso špike obrnile, da se nebi spomnilauser posted image , me zanima, ker nevem, če lahko jemlješ Menopur brez Superfacta?

Bom ukradla navijačiceuser posted image
Nedelja, 19.04.
Sapi - ET
Kiwi - ET
METULJ1,juhuuuu, bravooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.4.2009 11:07:24   
Fargesia
Punce, eno vprašanjce...danes je moj 33.dan...moj M pa še ni...glede na to da so mi postopek prekinili, bi že morala prit, a ne?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.4.2009 11:18:07   
sonček33
Veliki Škrat - a maš ti mene še kej rad?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.4.2009 11:45:52   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Veliki Škrat - a maš ti mene še kej rad?

Sonček zlati 33, js mam tebe zmeri rad. In močno mislim nate in na škratka!!
Upam, da sta vse porihtala in d je vse ok! lavju!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.4.2009 13:59:07   
KIWI
Pozdrav punce!

Sem doma iz ET, malo user posted image  žalostna, od 5 celic so se tri sicer oplodile, ampak user posted image samo ena bila danes primerna za transfer. Tako, da pingvinčkov spet nula. Test imam pa 04.05..

WP glede Utrogestana pa sem res naredila tako kot si mi ti napisala. Se mi je zdelo še najbolj pametno.

Hvala vsem za navijanje in čimlepšo nedeljo si naredite!

Zdaj pa na kavč, ja pa lignje smo tudi jedli!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.4.2009 14:08:28   
lana70
KIWI, naj bo ena , pa tista zmagovalna!!!user posted image user posted image

Špelka 12, ti pa res nimaš sreče, se stvari kar nabirajo, enkrat se tudi take zadeve prekinejo in potem človek počasi pozabi, ostanejo pa ta lepi spomini,zato drži se punca!user posted image

Metulj, to pa bo presenečenje, očitno si svojo psiho prepričala, da ne pričakuješ več user posted image , temveč da greste v postopek...in to je to, pravijo, da ko spustiš elastiko, se zadeve same spravijo v red.

mismis, WP in diana, naj belina ostane do konca in naj bo mirna nosečnost user posted image user posted image

nič punce, lepo nedeljo, no , to kar jo  je še ostalo, pri nas dežuje, zato bomo naredili premik proti obali,

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.4.2009 14:09:29   
lana70
WP, vidim, da si prišla do PC-ja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Starostna razlika
ninola

Koliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokoma

Eno leto (10%)

Dve leti (41%)

Tri leta (38%)

Več (12%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!