|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
19.4.2009 20:37:46   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

bbpikica, ja, to tud mene jezi...je zdej rekel dr.V da naj njega poiščem za UZje...ker mi je dal še en IUI...(čeprav sem mela že 5x)...puregon 100 me čaka v hladilniku...

Hvala bogu vsaj nekaj pozitivnega, čeprav jaz vseeno navijam da je tokrat klasika zmagala. V vsakem slučaju držim pestke in navijam za vaju.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
19.4.2009 20:40:20   
Fargesia
hvala enako!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
19.4.2009 20:42:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No pa še malo navijanja za jutri...
Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ
Miklarom - UZ

Punci, veliko lepih foliklov in da čimprej pade stopka user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

naviiiijaaaaam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
19.4.2009 20:48:19   
ledenka
Fargi, držim pesti user posted image user posted image user posted image  morda so samo tvoji hormoni malo zmešani, ali pa... user posted image

kiwi, naj bo tale celica zmagovalna!

diana, razni izcedki so čisto možni. še par dni, pa pade test!

WP, ti si mi tako sumljiva kot mišmiš user posted image  držim pesti!

sapi, zdaj pa počivat in misli pozitivno!

gloria, tvoj Nikec je taaaak user posted image

podganca, ta teden pa že NS user posted image

mišmiš, user posted image user posted image user posted image  za super beto jutri!

špelči user posted image user posted image user posted image  mislim na tebe!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
19.4.2009 20:48:21   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Fargi dej malo obnovi, kaj se je dogajalo, da so ti prekinili postopek.

25.3. sem mela prvi UZ ...folikli veliki 8 mm...standard za moja jajca...bokalova reče da nima smisla prej hodit kot v ponedeljek ker itak ne bomo nič zamudili...v nedeljo 29. sem mela krvav izcedek... v ponedeljek UZ...dr. požlep pravi da ni nič in prekine postopek...je rekla, da je samo veliko drobnih foliklov.

v četrtek sem pa pri mojem dr. V ki je bil zelo jezen na dr.P, ker mije prekinila postopek...ampak kaj čmo...takrat je blo že prepozno...

Se bom šla mal špekulacij...
Boh ve kak so tale zdravila vplivala in kako je šel naravni ciklus naprej.
Če so bili folikli še manjši in so se potem normalno razvijali naprej... je lahko prišlo do kasnejše ovulacije... ali pa pravočasne ovulacije in vama je mogoče v vsakem primeru ratal naravni IUI. Upam.
No, upam da tale polovična doza zdravil ni kej sfuzlala...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
19.4.2009 20:50:58   
n74
Čer, pri meni je po ponovni abraziji vse ok, zgleda da me je dr.D fajn uštimal. Bom šla jutri kar v službo, me je vsa papirnata p.... počakala.

Metulj1 - bravo za tako lepo novičko, bosta prihranila vse neprijetnosti s postopkomuser posted image user posted image user posted image

WP- super za belino, naj tako ostane

diana79 - ti si še kar ustavljaj u....., jutri pa le naredi test, da boš vedela pri čem si. Če si imela dve pikici, se je mogoče le ena poslovila.
špelka12 - drži se, tukaj vse mislimo nate in ti želimo najbolje

kiwi - ne smeš tako obupavat, je kar treba pozitivno razmišljat in mislit na pikico. Upam, da te preseneti in ti zajoka čez 9 mesecev.

sapi - bravo za pikici in zamrznejnčka

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
19.4.2009 21:15:07   
ledenka
n74, upam, da so te porihtali user posted image user posted image user posted image  in da bo naslednjič plusek in nosečnost, kot je treba

metulj1 user posted image user posted image user posted image  čestitke! dva testa zagotovo ne lažeta. CB se dobi pa tudi v DM user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
19.4.2009 21:28:10   
Rakica_80
Večer, jaz imam eno vprašanje, mene že dva dni bolijo ledvice, ampak samo na trenutke, voda je obarvana floriscentno rumenouser posted image user posted image user posted image user posted image  tudi danes mi je bilo zelo zelo slabo, skozi mi je hodilo na bruhanje, mislim-GROZNO. A je imela katera že take, pri jemanju zdravil????
Res mi je čudno, drugače nimam problemov z vodo in nič me ne bolijo kanali, ker bi me drugače peklouser posted image Sem zaskrbljena, če povem po resnici.....
No itak jutri grem do Zdravnika, da vidim na čem semuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
19.4.2009 21:29:45   
Rakica_80
Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ
Miklarom - UZ

PA ŠE NAVIJAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LEPO OPRAVITE IN MIKLAROM-JUTRI STOPKA user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
20.4.2009 6:12:25   
Reby
Dobro jutro punce, da vam spet skuham kavico, potem grem pa še malo nazaj poležat user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1910
20.4.2009 6:13:42   
Reby
Bebiii - žal ti ne znam povedat, pa tudi istih zdravil nisem imela kot ti. Le pojdi k zdravniku. Upam, da bo vse vredu.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
20.4.2009 7:49:44   
BarbiG
Dobro jutro. Hvala za kavico, Reby - naša jutranja ptica.

BEBIII za takele zadeve bi se bilo dobro čimprej posvetovat s kakšnim zdravnikom. Jaz ti pa žal ne znam pomagat, ker kaj takega še nisem imela. Upam, da je vse v redu. Javi, ko kaj izveš.

Fargesia upam, da vama je ratalo med user posted image , tako da ti ne bo potrebno iti na IUI.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
20.4.2009 7:50:44   
BarbiG
Mismis zdele verjetno že daješ kri. Naj bo bhcg čim višji. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
20.4.2009 7:54:46   
Anonimen
Jutro. user posted image

miska, če bi takrat ko sem pisala, navalila na mojega, bi blo hudo čudno, ker je imel obisk..user posted image   Tako, da sem mogla še nekaj časa čakat..

mismis in MBT, vajin recept zaenkrat še ni pomagal.. user posted image  Mogoče sem narobe nardila, ker sem namesto dva deci rdečega spila dva bandidosa. user posted image

bebiii, kar hitro do zdravnika. user posted image  Upam, da ni kaj hujšega.

reby, hvala za kavico.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
20.4.2009 8:03:57   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis in MBT, vajin recept zaenkrat še ni pomagal.. user posted image  Mogoče sem narobe nardila, ker sem namesto dva deci rdečega spila dva bandidosa. user posted image

user posted image user posted image user posted image  sigurno bo to. Mogla bi spit dva deci rdečga vinčka user posted image user posted image user posted image . Probaj danes

Dobro jutro vsem skupaj!!!

mismis, javi se takoj ko bo to možno!!!

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 8:04:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
20.4.2009 8:05:27   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ponedljek, 20.04.
Kimsy - UZ
Miklarom - UZ

PA ŠE NAVIJAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LEPO OPRAVITE IN MIKLAROM-JUTRI STOPKA user posted image

SE KAR PODPIŠEM POD TOLE!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1916
20.4.2009 8:26:33   
T1979
Jutro,

mismis želim ti en ogromen beta. user posted image  user posted image  Držim pesti, tko, da komaj pišem.

Metulj čestitke. Lepo nosečnost ti želim.user posted image  user posted image

Sapi čestitke za user posted image  user posted image  in še pingvinčki. Lepo, lepo.

Mismis hvala za žurko, bilo je lepo. Suska, BarbiG, Kajsica, Lana70 lepo vas je bilo spoznati.

Lepo jutro vsem, čeprav je dežek.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
20.4.2009 8:36:26   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Mi2 sva v bolnici - na Golniku. Zgleda, da se moji otroc ne naveličajo bolnišnične hrane. Imam pa pljučno embolijo in strdek v vratni žili. Upam, da sem prav razumela. Sem že od torka tu in obljubljajo, da me v torek spustijo. Samo niso sigurni, a v Lj. a domov. Je pa tale stvar kar resna in bojda možna, pri IVF-jevkah. Čudno no, takih stvari preden greš na umetno noben g. ne omeni. Pol naj pa še en reče, da to ni nič takega za telo.
Dajem si 2 injekciji na dan v nogo - sama in jemat jih moram do konca nosečnosti user posted image user posted image . Torej še ne 370 do konca. Jao. Pol pa pri unih za umetno jamramo. Tisti s sladkorno se mi res smilijo. Tak da držte pesti, da je s pikico vse ok. Tukaj nimajo uz-ja in sploh ne vemo, če je bebi še živ in kako se odziva na zdravljenje.
Lepo nedeljo vsem

Špelka držimo pesti za oba. Mislimo na vaju. 

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
20.4.2009 8:44:01   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

Pozdrav punce!

Sem doma iz ET, malo user posted image  žalostna, od 5 celic so se tri sicer oplodile, ampak user posted image samo ena bila danes primerna za transfer. Tako, da pingvinčkov spet nula. Test imam pa 04.05..

WP glede Utrogestana pa sem res naredila tako kot si mi ti napisala. Se mi je zdelo še najbolj pametno.

Hvala vsem za navijanje in čimlepšo nedeljo si naredite!

Zdaj pa na kavč, ja pa lignje smo tudi jedli!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kiwi, ne bit žalostna, ker ta ena bo zmagovalna. user posted image  Boš prva majska nosečka.

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
20.4.2009 8:47:19   
MBT1979
Dobro jutro T1979, kako smo na ta deževni dan?

Suska, kam si se zgubila. Predvidevam, da si pridna in pišeš diplomsko nalogo. Zdaj imaš res priliko, ko je tako vreme, da lahko veeeellllliiiiiikkkkkoooo naredišuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 8:48:38 >

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
20.4.2009 8:51:29   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Jutro pikica, ja kaj čmo treba je delat. Danes imam več časa, sem vas lahko v miru prebrala.

Kako si ti?

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
20.4.2009 8:51:42   
METULJ1
Gloria - Dobro jutro, zaenkrat še vedno ne dojamem, da sem včeri zagledala user posted image . Mojmu sem v postlo nesla kuverto in sem rekla, da mam neki zanj. On seveda še vs zaspan kuveto odpre. V kuverti zagledala na kartici malo punčko, ki se smeji. To mu je blo že neki čudn. V kartico sem napisala, da sem zjutri zvedla, da bo postal očka. Seveda je bil v trenutku buden in me začel sprašvat, če je to res. Seveda so pol sledili objemi, poljučbki in ostalo.

To je to

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
20.4.2009 8:53:11   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Gloria - Dobro jutro, zaenkrat še vedno ne dojamem, da sem včeri zagledala user posted image . Mojmu sem v postlo nesla kuverto in sem rekla, da mam neki zanj. On seveda še vs zaspan kuveto odpre. V kuverti zagledala na kartici malo punčko, ki se smeji. To mu je blo že neki čudn. V kartico sem napisala, da sem zjutri zvedla, da bo postal očka. Seveda je bil v trenutku buden in me začel sprašvat, če je to res. Seveda so pol sledili objemi, poljučbki in ostalo.

To je to

Metuljček super. Lepo presenečenje si mu pripravila. Uživaj v nosečnosti.user posted image  user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
20.4.2009 8:53:45   
METULJ1
Punce, še enkrat hvala za vse lepe želje. Upam, da boste imele vse veliko sreče v postopku ali brez njega. Skratka vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
20.4.2009 8:54:26   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Jutro pikica, ja kaj čmo treba je delat. Danes imam več časa, sem vas lahko v miru prebrala.

Kako si ti?

jah, je treba delat in ne okol ga srat....user posted image user posted image  Vikend je tako kratek in hitro mine. Čeprav vsake toliko vplačam loto, da sem lahko potem malo v pričakovanju, da mi ne bo treba iti v službouser posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje v bazenih med nosečnostjo?
Katka123 RR

se ali ste se med nosečnostjo kopale v stoječih vodah?

DA (11%)

NE (83%)

Ne vem (6%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!