Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 20:37:46
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia bbpikica, ja, to tud mene jezi...je zdej rekel dr.V da naj njega poiščem za UZje...ker mi je dal še en IUI...(čeprav sem mela že 5x)...puregon 100 me čaka v hladilniku... Hvala bogu vsaj nekaj pozitivnega, čeprav jaz vseeno navijam da je tokrat klasika zmagala. V vsakem slučaju držim pestke in navijam za vaju.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 20:40:20
|
|
|
|
Fargesia
|
hvala enako!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 20:48:19
|
|
|
|
ledenka
|
Fargi, držim pesti morda so samo tvoji hormoni malo zmešani, ali pa... kiwi, naj bo tale celica zmagovalna! diana, razni izcedki so čisto možni. še par dni, pa pade test! WP, ti si mi tako sumljiva kot mišmiš držim pesti! sapi, zdaj pa počivat in misli pozitivno! gloria, tvoj Nikec je taaaak podganca, ta teden pa že NS mišmiš, za super beto jutri! špelči mislim na tebe!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 20:48:21
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Fargi dej malo obnovi, kaj se je dogajalo, da so ti prekinili postopek. 25.3. sem mela prvi UZ ...folikli veliki 8 mm...standard za moja jajca...bokalova reče da nima smisla prej hodit kot v ponedeljek ker itak ne bomo nič zamudili...v nedeljo 29. sem mela krvav izcedek... v ponedeljek UZ...dr. požlep pravi da ni nič in prekine postopek...je rekla, da je samo veliko drobnih foliklov. v četrtek sem pa pri mojem dr. V ki je bil zelo jezen na dr.P, ker mije prekinila postopek...ampak kaj čmo...takrat je blo že prepozno... Se bom šla mal špekulacij... Boh ve kak so tale zdravila vplivala in kako je šel naravni ciklus naprej. Če so bili folikli še manjši in so se potem normalno razvijali naprej... je lahko prišlo do kasnejše ovulacije... ali pa pravočasne ovulacije in vama je mogoče v vsakem primeru ratal naravni IUI. Upam. No, upam da tale polovična doza zdravil ni kej sfuzlala...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 20:50:58
|
|
|
|
n74
|
Čer, pri meni je po ponovni abraziji vse ok, zgleda da me je dr.D fajn uštimal. Bom šla jutri kar v službo, me je vsa papirnata p.... počakala. Metulj1 - bravo za tako lepo novičko, bosta prihranila vse neprijetnosti s postopkom WP- super za belino, naj tako ostane diana79 - ti si še kar ustavljaj u....., jutri pa le naredi test, da boš vedela pri čem si. Če si imela dve pikici, se je mogoče le ena poslovila. špelka12 - drži se, tukaj vse mislimo nate in ti želimo najbolje kiwi - ne smeš tako obupavat, je kar treba pozitivno razmišljat in mislit na pikico. Upam, da te preseneti in ti zajoka čez 9 mesecev. sapi - bravo za pikici in zamrznejnčka
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 21:15:07
|
|
|
|
ledenka
|
n74, upam, da so te porihtali in da bo naslednjič plusek in nosečnost, kot je treba metulj1 čestitke! dva testa zagotovo ne lažeta. CB se dobi pa tudi v DM
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 19.4.2009 21:28:10
|
|
|
|
Rakica_80
|
Večer, jaz imam eno vprašanje, mene že dva dni bolijo ledvice, ampak samo na trenutke, voda je obarvana floriscentno rumeno tudi danes mi je bilo zelo zelo slabo, skozi mi je hodilo na bruhanje, mislim-GROZNO. A je imela katera že take, pri jemanju zdravil???? Res mi je čudno, drugače nimam problemov z vodo in nič me ne bolijo kanali, ker bi me drugače peklo Sem zaskrbljena, če povem po resnici..... No itak jutri grem do Zdravnika, da vidim na čem sem
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 6:12:25
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro punce, da vam spet skuham kavico, potem grem pa še malo nazaj poležat
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 6:13:42
|
|
|
|
Reby
|
Bebiii - žal ti ne znam povedat, pa tudi istih zdravil nisem imela kot ti. Le pojdi k zdravniku. Upam, da bo vse vredu.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 7:49:44
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Hvala za kavico, Reby - naša jutranja ptica. BEBIII za takele zadeve bi se bilo dobro čimprej posvetovat s kakšnim zdravnikom. Jaz ti pa žal ne znam pomagat, ker kaj takega še nisem imela. Upam, da je vse v redu. Javi, ko kaj izveš. Fargesia upam, da vama je ratalo med , tako da ti ne bo potrebno iti na IUI.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 7:50:44
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis zdele verjetno že daješ kri. Naj bo bhcg čim višji.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 7:54:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. miska, če bi takrat ko sem pisala, navalila na mojega, bi blo hudo čudno, ker je imel obisk.. Tako, da sem mogla še nekaj časa čakat.. mismis in MBT, vajin recept zaenkrat še ni pomagal.. Mogoče sem narobe nardila, ker sem namesto dva deci rdečega spila dva bandidosa. bebiii, kar hitro do zdravnika. Upam, da ni kaj hujšega. reby, hvala za kavico.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 8:03:57
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mismis in MBT, vajin recept zaenkrat še ni pomagal.. Mogoče sem narobe nardila, ker sem namesto dva deci rdečega spila dva bandidosa. sigurno bo to. Mogla bi spit dva deci rdečga vinčka . Probaj danes Dobro jutro vsem skupaj!!! mismis, javi se takoj ko bo to možno!!!
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 8:04:41 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 8:26:33
|
|
|
|
T1979
|
Jutro, mismis želim ti en ogromen beta. Držim pesti, tko, da komaj pišem. Metulj čestitke. Lepo nosečnost ti želim. Sapi čestitke za in še pingvinčki. Lepo, lepo. Mismis hvala za žurko, bilo je lepo. Suska, BarbiG, Kajsica, Lana70 lepo vas je bilo spoznati. Lepo jutro vsem, čeprav je dežek.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 8:36:26
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Mi2 sva v bolnici - na Golniku. Zgleda, da se moji otroc ne naveličajo bolnišnične hrane. Imam pa pljučno embolijo in strdek v vratni žili. Upam, da sem prav razumela. Sem že od torka tu in obljubljajo, da me v torek spustijo. Samo niso sigurni, a v Lj. a domov. Je pa tale stvar kar resna in bojda možna, pri IVF-jevkah. Čudno no, takih stvari preden greš na umetno noben g. ne omeni. Pol naj pa še en reče, da to ni nič takega za telo. Dajem si 2 injekciji na dan v nogo - sama in jemat jih moram do konca nosečnosti . Torej še ne 370 do konca. Jao. Pol pa pri unih za umetno jamramo. Tisti s sladkorno se mi res smilijo. Tak da držte pesti, da je s pikico vse ok. Tukaj nimajo uz-ja in sploh ne vemo, če je bebi še živ in kako se odziva na zdravljenje. Lepo nedeljo vsem Špelka držimo pesti za oba. Mislimo na vaju.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 8:44:01
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Pozdrav punce! Sem doma iz ET, malo žalostna, od 5 celic so se tri sicer oplodile, ampak samo ena bila danes primerna za transfer. Tako, da pingvinčkov spet nula. Test imam pa 04.05.. WP glede Utrogestana pa sem res naredila tako kot si mi ti napisala. Se mi je zdelo še najbolj pametno. Hvala vsem za navijanje in čimlepšo nedeljo si naredite! Zdaj pa na kavč, ja pa lignje smo tudi jedli! Kiwi, ne bit žalostna, ker ta ena bo zmagovalna. Boš prva majska nosečka.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 8:47:19
|
|
|
|
MBT1979
|
Dobro jutro T1979, kako smo na ta deževni dan? Suska, kam si se zgubila. Predvidevam, da si pridna in pišeš diplomsko nalogo. Zdaj imaš res priliko, ko je tako vreme, da lahko veeeellllliiiiiikkkkkoooo narediš
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 8:48:38 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 8:51:29
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Dobro jutro T1979, kako smo na ta deževni dan? Jutro pikica, ja kaj čmo treba je delat. Danes imam več časa, sem vas lahko v miru prebrala. Kako si ti?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 8:51:42
|
|
|
|
METULJ1
|
Gloria - Dobro jutro, zaenkrat še vedno ne dojamem, da sem včeri zagledala . Mojmu sem v postlo nesla kuverto in sem rekla, da mam neki zanj. On seveda še vs zaspan kuveto odpre. V kuverti zagledala na kartici malo punčko, ki se smeji. To mu je blo že neki čudn. V kartico sem napisala, da sem zjutri zvedla, da bo postal očka. Seveda je bil v trenutku buden in me začel sprašvat, če je to res. Seveda so pol sledili objemi, poljučbki in ostalo. To je to
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 8:53:11
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1 Gloria - Dobro jutro, zaenkrat še vedno ne dojamem, da sem včeri zagledala . Mojmu sem v postlo nesla kuverto in sem rekla, da mam neki zanj. On seveda še vs zaspan kuveto odpre. V kuverti zagledala na kartici malo punčko, ki se smeji. To mu je blo že neki čudn. V kartico sem napisala, da sem zjutri zvedla, da bo postal očka. Seveda je bil v trenutku buden in me začel sprašvat, če je to res. Seveda so pol sledili objemi, poljučbki in ostalo. To je to Metuljček super. Lepo presenečenje si mu pripravila. Uživaj v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 8:53:45
|
|
|
|
METULJ1
|
Punce, še enkrat hvala za vse lepe želje. Upam, da boste imele vse veliko sreče v postopku ali brez njega. Skratka vsem pošiljam za srečo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 8:54:26
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Dobro jutro T1979, kako smo na ta deževni dan? Jutro pikica, ja kaj čmo treba je delat. Danes imam več časa, sem vas lahko v miru prebrala. Kako si ti? jah, je treba delat in ne okol ga srat.... Vikend je tako kratek in hitro mine. Čeprav vsake toliko vplačam loto, da sem lahko potem malo v pričakovanju, da mi ne bo treba iti v službo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kopanje v bazenih med nosečnostjo?Katka123 RRse ali ste se med nosečnostjo kopale v stoječih vodah?DA (
11%)
NE (
83%)
Ne vem (
6%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!