Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:02:32
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Mismis naj bo visoka BHCG ja jz tud jz tud
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:04:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1 Gloria - Dobro jutro, zaenkrat še vedno ne dojamem, da sem včeri zagledala . Mojmu sem v postlo nesla kuverto in sem rekla, da mam neki zanj. On seveda še vs zaspan kuveto odpre. V kuverti zagledala na kartici malo punčko, ki se smeji. To mu je blo že neki čudn. V kartico sem napisala, da sem zjutri zvedla, da bo postal očka. Seveda je bil v trenutku buden in me začel sprašvat, če je to res. Seveda so pol sledili objemi, poljučbki in ostalo. To je to kok lepo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:04:59
|
|
|
|
diana79
|
mislim da bom kakšen dan počakala da vidim kaj bo iz tega!če bom nehala krvavet bom pa šla v ZDdati kri ker je najbolj ziher!test bi lakho delala že jutri,mogoče bom pa res šla enega kupit!seveda samo če mi bo zdelo da ne krvavim preveč!hvala za nasvete pa tudi za objemčke!zlati ste vsi!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:05:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 na žalost je prišla moja tako da sem zaključila s tem postopkom!v jeseni grem znova!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:05:35
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Evo sem že nazaj, izvidi so super, hvala Bogu Rekla mi je, da me lahko boli križ, to pa nevem kako boli, zato sem mislila da so ledvice, voda je obarvana bila v tako barvo,tudi možno zaradi zdravil, slabosti pa imam verjetno zaradi alergije in zaradi zdravil.ma nevem, možno da delam tudi brezveze paniko No vsaj vem na čem sem ostalo pa bomo zdržali še malo! ODLIČNO!!!
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 12:06:57 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:07:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Evo sem že nazaj, izvidi so super, hvala Bogu Rekla mi je, da me lahko boli križ, to pa nevem kako boli, zato sem mislila da so ledvice, voda je obarvana bila v tako barvo,tudi možno zaradi zdravil, slabosti pa imam verjetno zaradi alergije in zaradi zdravil.ma nevem, možno da delam tudi brezveze paniko No vsaj vem na čem sem ostalo pa bomo zdržali še malo! Diana79, kaj nebi ti šla h G na UZ, da vidiš na čem si? Lahko da imaš ugnezditveno, kdaj bi morala test delat??? Kimsy, tvoji folikli so po mojem vredu, mislim, da nimaš kej skrbet, vse gre kot mora Hvala vsem, ki ste mislili name RADA VAS IMAM
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:09:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 mislim da bom kakšen dan počakala da vidim kaj bo iz tega!če bom nehala krvavet bom pa šla v ZDdati kri ker je najbolj ziher!test bi lakho delala že jutri,mogoče bom pa res šla enega kupit!seveda samo če mi bo zdelo da ne krvavim preveč!hvala za nasvete pa tudi za objemčke!zlati ste vsi! se strinjam nič še ni izgubljeno
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:28:16
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 mislim da bom kakšen dan počakala da vidim kaj bo iz tega!če bom nehala krvavet bom pa šla v ZDdati kri ker je najbolj ziher!test bi lakho delala že jutri,mogoče bom pa res šla enega kupit!seveda samo če mi bo zdelo da ne krvavim preveč!hvala za nasvete pa tudi za objemčke!zlati ste vsi! Diana, kar počakaj, mogoče pa še ni vse izgubljeno.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:39:44
|
|
|
|
mismis
|
Evo jaz se na hitro javljam, več napišem, ko pridem domov. Beta je sicer pozitivna, ampak je dokaj nizka - 62,6, v sredo moram na ponovni odvzem krvi. Ne delam še panike, ker sumim na kasnejšo vgnezditev.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:44:19
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo jaz se na hitro javljam, več napišem, ko pridem domov. Beta je sicer pozitivna, ampak je dokaj nizka - 62,6, v sredo moram na ponovni odvzem krvi. Ne delam še panike, ker sumim na kasnejšo vgnezditev. Mismis super, držimo pesti, da do srede zraste. Odlično. Kar tako naprej.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:45:09
|
|
|
|
BarbiG
|
BEBIII super, da je vse v redu. Diana možno je čisto vse. Ta krvavitev je lohk tud posledica izločanja kakšnih hormonov, ker je bilo telo tako prežeto z njimi. Mismis super, da ne delaš panike, ker je lahko šlo za poznejšo vgnezditev. Me je pa tale vrednost malo presenetila, ker + na CB se je pa kar ornk poznal. Držim pesti za v sredo, da se bo hormon podvojil.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 12:54:22
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo jaz se na hitro javljam, več napišem, ko pridem domov. Beta je sicer pozitivna, ampak je dokaj nizka - 62,6, v sredo moram na ponovni odvzem krvi. Ne delam še panike, ker sumim na kasnejšo vgnezditev. Držim pesti na rokah in na nogah!!!! Danes obvezno malo pocingljal z angelčkom
< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 13:00:58 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 13:00:01
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu moj držim pestke do srede in naprej kolikor bo treba . Upam, da še dobrih 8 mesecev Diana tudi jaz upam, da gre za vgnezditveno. Ti kar počakaj. Držim pesti Metulj bravo puppa. Čestitke iz vsega srca Kiwi saj veš, da je en dovolj Sapi super Bebiii HB, da so izvidi OK. Kimsy super vmesni rezultat Špelka moja držita se Tokle sem uspela pogledat kaj se dogaja. Puppe lepo se imejte. Lupčke vsem
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 13:05:17
|
|
|
|
suska
|
Punce danes sem čist fertik: v soboto se je moj bivši sosed (nekaj hiš naprej od naše) obesil ! Grozno! Sploh ne vem kaj ga je prijelo - star je bil 40 let, imel dva otroka, novo hiško, fejst ženo....tudi on je bil super... Sploh ne morem verjet! Za piko na i pa še zvem kdo je bil tisti fant ki se je zadnjič z motorjem ubil pri Ortneku. Tudi z našega konca, star 32 let, tudi imel novo hiško, dva otroka - eden je star šele eno leto,v redu ženo...). Pa to je grozljivo!!!!! Upam da vas nisem preveč zamorila z žalostnimi novicami v našem koncu.... BEBIII super da je vse OK!!!!!!!!! mismis držimo pesti še naprej!!!!!!!!!!!!!! T1979 ta sejem vama ne pride nič u poštev. Gre za sejem livarstva, orodjarstva - skratka je čist specializiran sejem... Upam da sta šla na sejem dom v Ljubljani - ta je bil pravi za vaju! MBT1979 Ej tist tvoj vic je super - jaz sem pa kar brala in brala (morala bi se že kar nekaj prej ustavit) ! A misliš gostilno nasproti Tuša - jaz grem (z mojim seveda) velikokrat tja jest (na kosilo) in ja, je dobr!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 13:07:49
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska T1979 ta sejem vama ne pride nič u poštev. Gre za sejem livarstva, orodjarstva - skratka je čist specializiran sejem... Upam da sta šla na sejem dom v Ljubljani - ta je bil pravi za vaju! Škoda. Sem pa mojmu omenila kaj delata in je rekel, da bova sigurno kaj vzela za na teraso. Tko da mi napiši, če imata kakšno spletno stran, da si malo pogledava, kaj kaj imata.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 13:08:59
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska Punce danes sem čist fertik: v soboto se je moj bivši sosed (nekaj hiš naprej od naše) obesil ! Grozno! Sploh ne vem kaj ga je prijelo - star je bil 40 let, imel dva otroka, novo hiško, fejst ženo....tudi on je bil super... Sploh ne morem verjet! Za piko na i pa še zvem kdo je bil tisti fant ki se je zadnjič z motorjem ubil pri Ortneku. Tudi z našega konca, star 32 let, tudi imel novo hiško, dva otroka - eden je star šele eno leto,v redu ženo...). Pa to je grozljivo!!!!! Upam da vas nisem preveč zamorila z žalostnimi novicami v našem koncu.... Suska groza, ampak mislim, da ima kriza prste vmes. Zdaj bo vse več takšnih groznih zgodb. Katastrofa.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 13:12:22
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska MBT1979 Ej tist tvoj vic je super - jaz sem pa kar brala in brala (morala bi se že kar nekaj prej ustavit) ! A misliš gostilno nasproti Tuša - jaz grem (z mojim seveda) velikokrat tja jest (na kosilo) in ja, je dobr!!! Ja to je res grozno, če se takole zgodi in ljudje, ki ti ni vseeno zanje, ne vidijo drugega izhoda.... Ali pa te nesreče. Groza!!! Pa tako mali otroci!!! Ja, nasproti Tuša in je res odlična gostilna!!! Tudi midva bova zdaj večkrat tja zavila .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 13:18:49
|
|
|
|
METULJ1
|
mismis - držim pesti, da bo vse ok. Sej boš vidla, da bo. Le pozitivno naprej. Pa pa
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 13:30:48
|
|
|
|
T1979
|
Preobleku sem se .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 13:41:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
T1979, lepa oblekca Mismis, seveda da bo do srede zrastel hormon, v to bodi sigurna
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 14:29:11
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Preobleku sem se . UUUuaaaauuu, kaka luštna oblekca. Sem takoj opazila. Sem si rekla, ja katera je pa to ena nova. Potem pa ugotovim da si to ti!!! Lepo lepo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 14:37:43
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Preobleku sem se . UUUuaaaauuu, kaka luštna oblekca. Sem takoj opazila. Sem si rekla, ja katera je pa to ena nova. Potem pa ugotovim da si to ti!!! Lepo lepo K ja, k sem jest, sem lep a ne. Mogoče mi nova oblekca več sreče prinese.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 15:00:32
|
|
|
|
GITA14
|
Mismis, seveda da bo do srede zrastel hormon, v to bodi sigurna Jaz tudi navijam in držim pestke do srede jih sploh ne spustim
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 15:22:13
|
|
|
|
miska73
|
Mišmiš jst sicer še naprej držim pestke. Samo lubika ne preveč upat, ker je vsaj toliko velik Beta bil že prejšnji teden, ko si lulala pluske. Suška Take novice pa človeka čist iz tira vržejo. Zadeva, ki jih niti pod razno ne moreš razumeti. Grozljivka. Drži se in probaj ne preveč misliti na slabe stvari. Diana če se ne razvije naprej v normalno menstruacijo, potem obvezno pojdi na krvni test. WP upam, da je še belina pro vas doma. Držim pesti. T1979 si luštna v novi oblekci, pa mal navihana... taka naša.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 20.4.2009 15:28:30
|
|
|
|
MBT1979
|
ooo gigi1 si se le javila. Sem brala tam na 40+, da si malo bolna. Upam, da ni kaj hujšega in da se hitro pozdraviš. Vse dobro ti želim A mismis je že prejšnji teden merila beto?!? Meni ni nič jasno?!?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
ivf123ninaV katerem poskusu vam je uspelo?v prvo (
64%)
v drugo (
12%)
v tretje (
8%)
v četrto (
3%)
v peto (
4%)
v šesto (
9%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!