|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
20.4.2009 12:02:32   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis naj bo visoka BHCGuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja jz tud jz tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
20.4.2009 12:04:23   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Gloria - Dobro jutro, zaenkrat še vedno ne dojamem, da sem včeri zagledala user posted image . Mojmu sem v postlo nesla kuverto in sem rekla, da mam neki zanj. On seveda še vs zaspan kuveto odpre. V kuverti zagledala na kartici malo punčko, ki se smeji. To mu je blo že neki čudn. V kartico sem napisala, da sem zjutri zvedla, da bo postal očka. Seveda je bil v trenutku buden in me začel sprašvat, če je to res. Seveda so pol sledili objemi, poljučbki in ostalo.

To je to

kok lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
20.4.2009 12:04:59   
diana79
mislim da bom kakšen dan počakala da vidim kaj bo iz tega!če bom nehala krvavet bom pa šla v ZDdati kri ker je najbolj ziher!test bi lakho delala že jutri,mogoče bom pa res šla enega kupit!seveda samo če mi bo zdelo da ne krvavim preveč!hvala za nasvete pa tudi za objemčke!zlati ste vsi!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
20.4.2009 12:05:28   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

na žalost je prišla moja user posted image  tako da sem zaključila s tem postopkom!v jeseni grem znova!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
20.4.2009 12:05:35   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Evo sem že nazaj, izvidi so super, hvala Boguuser posted image user posted image user posted image user posted image Rekla mi je, da me lahko boli križ, to pa nevem kako boli, zato sem mislila da so ledvice, voda je obarvana bila v tako barvo,tudi možno zaradi zdravil, slabosti pa imam verjetno zaradi alergije in zaradi zdravil.ma nevem, možno da delam tudi brezveze panikouser posted image
No vsaj vem na čem semuser posted image ostalo pa bomo zdržali še malo!

ODLIČNO!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 12:06:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 1955
20.4.2009 12:07:53   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Evo sem že nazaj, izvidi so super, hvala Boguuser posted image user posted image user posted image user posted image Rekla mi je, da me lahko boli križ, to pa nevem kako boli, zato sem mislila da so ledvice, voda je obarvana bila v tako barvo,tudi možno zaradi zdravil, slabosti pa imam verjetno zaradi alergije in zaradi zdravil.ma nevem, možno da delam tudi brezveze panikouser posted image
No vsaj vem na čem semuser posted image ostalo pa bomo zdržali še malo!
Diana79, kaj nebi ti šla h G na UZ, da vidiš na čem si? Lahko da imaš ugnezditveno, kdaj bi morala test delat???
Kimsy, tvoji folikli so po mojem vredu, mislim, da nimaš kej skrbet, vse gre kot morauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem, ki ste mislili nameuser posted image user posted image user posted image user posted image RADA VAS IMAMuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1956
20.4.2009 12:09:15   
gloria

mislim da bom kakšen dan počakala da vidim kaj bo iz tega!če bom nehala krvavet bom pa šla v ZDdati kri ker je najbolj ziher!test bi lakho delala že jutri,mogoče bom pa res šla enega kupit!seveda samo če mi bo zdelo da ne krvavim preveč!hvala za nasvete pa tudi za objemčke!zlati ste vsi!

se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image nič še ni izgubljeno

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
20.4.2009 12:28:16   
T1979

Diana, kar počakaj, mogoče pa še ni vse izgubljeno.

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
20.4.2009 12:39:44   
mismis
Evo jaz se na hitro javljam, več napišem, ko pridem domov.

Beta je sicer pozitivna, ampak je dokaj nizka - 62,6, v sredo moram na ponovni odvzem krvi.

Ne delam še panike, ker sumim na kasnejšo vgnezditev.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
20.4.2009 12:44:19   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Beta je sicer pozitivna, ampak je dokaj nizka - 62,6, v sredo moram na ponovni odvzem krvi.

Mismis super, držimo pesti, da do srede zraste. Odlično. Kar tako naprej. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
20.4.2009 12:45:09   
BarbiG
BEBIII super, da je vse v redu. user posted image

Diana možno je čisto vse. Ta krvavitev je lohk tud posledica izločanja kakšnih hormonov, ker je bilo telo tako prežeto z njimi.

Mismis super, da ne delaš panike, ker je lahko šlo za poznejšo vgnezditev. Me je pa tale vrednost malo presenetila, ker + na CB se je pa kar ornk poznal. Držim pesti za v sredo, da se bo hormon podvojil. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
20.4.2009 12:54:22   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Držim pesti na rokah in na nogah!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes obvezno malo pocingljal z angelčkomuser posted image

< Sporočilo je popravil MBT1979 -- 20.4.2009 13:00:58 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
20.4.2009 13:00:01   
gigi1
Mišmišu moj držim pestke do srede in naprej kolikor bo treba user posted image user posted image user posted image . Upam, da še dobrih 8 mesecev user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Diana tudi jaz upam, da gre za vgnezditveno. Ti kar počakaj. Držim pesti user posted image user posted image user posted image

Metulj bravo puppa. Čestitke iz vsega srca user posted image  user posted image  user posted image

Kiwi saj veš, da je en dovolj user posted image

Sapi super user posted image  user posted image  user posted image

Bebiii HB, da so izvidi OK.

Kimsy super vmesni rezultat user posted image  user posted image  user posted image

Špelka moja držita se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tokle sem uspela pogledat kaj se dogaja.

Puppe lepo se imejte. Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
20.4.2009 13:05:17   
suska
Punce danes sem čist fertik: v soboto se je moj bivši sosed (nekaj hiš naprej od naše) obesil user posted image ! Grozno! Sploh ne vem kaj ga je prijelo - star je bil 40 let, imel  dva otroka, novo hiško, fejst ženo....tudi on je bil super... Sploh ne morem verjet!
Za piko na i pa še zvem kdo je bil tisti fant ki se je zadnjič z motorjem ubil pri Ortneku. Tudi z našega konca, star 32 let, tudi imel novo hiško, dva otroka - eden je star šele eno leto,v redu ženo...). Pa to je grozljivo!!!!!

Upam da vas nisem preveč zamorila z žalostnimi novicami v našem koncu....

BEBIII super da je vse OK!!!!!!!!!

mismis držimo pesti še naprej!!!!!!!!!!!!!!user posted image

T1979 ta sejem vama ne pride nič u poštev. Gre za sejem livarstva, orodjarstva - skratka je čist specializiran sejem... Upam da sta šla na sejem dom v Ljubljani - ta je bil pravi za vaju!user posted image

MBT1979 Ej tist tvoj vic je super - jaz sem pa kar brala in brala (morala bi se že kar nekaj prej ustavit) user posted image !
A misliš gostilno nasproti Tuša - jaz grem (z mojim seveda) velikokrat tja jest (na kosilo) in ja, je dobr!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
20.4.2009 13:07:49   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: suska

T1979 ta sejem vama ne pride nič u poštev. Gre za sejem livarstva, orodjarstva - skratka je čist specializiran sejem... Upam da sta šla na sejem dom v Ljubljani - ta je bil pravi za vaju!user posted image

Škoda. Sem pa mojmu omenila kaj delata in je rekel, da bova sigurno kaj vzela za na teraso. Tko da mi napiši, če imata kakšno spletno stran, da si malo pogledava, kaj kaj imata.

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
20.4.2009 13:08:59   
T1979

Punce danes sem čist fertik: v soboto se je moj bivši sosed (nekaj hiš naprej od naše) obesil user posted image ! Grozno! Sploh ne vem kaj ga je prijelo - star je bil 40 let, imel  dva otroka, novo hiško, fejst ženo....tudi on je bil super... Sploh ne morem verjet!
Za piko na i pa še zvem kdo je bil tisti fant ki se je zadnjič z motorjem ubil pri Ortneku. Tudi z našega konca, star 32 let, tudi imel novo hiško, dva otroka - eden je star šele eno leto,v redu ženo...). Pa to je grozljivo!!!!!

Upam da vas nisem preveč zamorila z žalostnimi novicami v našem koncu....

Suska groza, ampak mislim, da ima kriza prste vmes. user posted image  Zdaj bo vse več takšnih groznih zgodb. Katastrofa.

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
20.4.2009 13:12:22   
MBT1979

MBT1979 Ej tist tvoj vic je super - jaz sem pa kar brala in brala (morala bi se že kar nekaj prej ustavit) user posted image !
A misliš gostilno nasproti Tuša - jaz grem (z mojim seveda) velikokrat tja jest (na kosilo) in ja, je dobr!!!

Ja to je res grozno, če se takole zgodi in ljudje, ki ti ni vseeno zanje, ne vidijo drugega izhoda.... Ali pa te nesreče. Groza!!! Pa tako mali otroci!!!

Ja, nasproti Tuša in je res odlična gostilna!!! Tudi midva bova zdaj večkrat tja zavilauser posted image .

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
20.4.2009 13:18:49   
METULJ1
mismis - držim pesti, da bo vse ok. Sej boš vidla, da bo. Le pozitivno naprej.

Pa pa

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
20.4.2009 13:30:48   
T1979
Preobleku sem se user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
20.4.2009 13:41:44   
Rakica_80
T1979, lepa oblekcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mismis, seveda da bo do srede zrastel hormon, v to bodi sigurnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
20.4.2009 14:29:11   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

UUUuaaaauuu, kaka luštna oblekca. Sem takoj opazila. Sem si rekla, ja katera je pa to ena nova. Potem pa ugotovim da si to ti!!! Lepo lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
20.4.2009 14:37:43   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

UUUuaaaauuu, kaka luštna oblekca. Sem takoj opazila. Sem si rekla, ja katera je pa to ena nova. Potem pa ugotovim da si to ti!!! Lepo lepouser posted image user posted image user posted image

K ja, k sem jest, sem lep a ne. Mogoče mi nova oblekca več sreče prinese. user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
20.4.2009 15:00:32   
GITA14
Mismis, seveda da bo do srede zrastel hormon, v to bodi sigurnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi navijam in držim pestke do srede jih sploh ne spustim

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.4.2009 15:22:13   
miska73
Mišmiš jst sicer še naprej držim pestke. Samo lubika ne preveč upat, ker je vsaj toliko velik Beta bil že prejšnji teden, ko si lulala pluske.

Suška user posted image user posted image Take novice pa človeka čist iz tira vržejo. Zadeva, ki jih niti pod razno ne moreš razumeti. Grozljivka. Drži se in probaj ne preveč misliti na slabe stvari.

Diana če se ne razvije naprej v normalno menstruacijo, potem obvezno pojdi na krvni test.

WP upam, da je še belina pro vas doma. Držim pesti.

T1979 si luštna v novi oblekci, pa mal navihana... taka naša.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.4.2009 15:28:30   
MBT1979
ooo gigi1 si se le javila. Sem brala tam na 40+, da si malo bolna. Upam, da ni kaj hujšega in da se hitro pozdraviš. Vse dobro ti želimuser posted image user posted image

A mismis je že prejšnji teden merila beto?!? Meni ni nič jasno?!?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

ivf
123nina

V katerem poskusu vam je uspelo?

v prvo (64%)

v drugo (12%)

v tretje (8%)

v četrto (3%)

v peto (4%)

v šesto (9%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!