|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
21.4.2009 10:39:42   
mimi30
mimi: zakaj tvoj ticker vedno kaže kot pri nas, pa je Špela starejša, joj ane sm zoprna,...

Ploha, kaj jaz vem. Rojstni datum sem prav vstavlauser posted image ...po moje dni ne kaže in sva trenutno ravno na istemuser posted image ...bom jutri spet pogledla

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
21.4.2009 10:42:00   
Soncnica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Soncnica, sej je fino, da je dete čim več pri tebi...samo neko ravnovesje med nošenjem in tlemi pa je tudi treba najti, ker ravna podlaga (igralni centri, tla,...) so tudi zelo pomembni za gibalni razvoj.
Jaz bi tudi verjetno probala z bombažnimi pleničkami in pred spanjem obvezno na stranišče ter vsak dan pogovor, da naj pokliče, če ga bo na WC in mogoče kakšen sistem nagrajevanja z nalepkami na plakatuuser posted image , al pa mogoč parkrat brez plenic in kakšno podlogo v posteljo, če se bo polulal ga bo ziher ful motlo (kaka verjetno ne več ponoči),...

Res mora biti mal tut na trdi podlagi, zato jo občasno dajemo v igralni center

Glede bombažnih plenic za Jaša imam težavo, ker so do 15 kg, Jaša jih ima že 26. Je zares velik fantek, daleč največji v skupini user posted image . Najbrž mu ne bom dala nič več gor, samo pižamo, spodaj pa podlogo in to je to. Moram ga odvadit, ker je star 4 leta

lp 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
21.4.2009 10:47:58   
kiara24
dobo jutro,

ulla- 3 mesece dodatka? Sej ji nisem skoz dodajala, prej je bilo kul, pol je imela pa poskok v rasti mi ga je malo zmanjkalo pa sem ji dodajala, ampak to je bilo 3 dni pa čisto malo. Pol sem pa spet dojila polno, sedaj 14 dni me pa vse skupaj malo nervira, prišla je stresna situacija k me je čisto stirla... pol je bilo pa vedno slabi, pol pa sekirancija zakaj ne kaka, pa ta histeričen jok... zato sem sedaj bolj na suhem z mlekom. Trenutno ji sedaj dodajam 2krat, upam, da se počasi sestavim skupaj.
Hvala.

Mislim,da nas sedaj naši malčki zelooo potrebujejo, našo bližino, ljubezen, toplino... tudi jaz se vedno takoj odzovem na njen jok! Jaz je ne puščam v varstvu, nikjer vedno sem zraven. Včasih jo ima samo moj dragi pa še to sem jaz v bližini.

Mazanje- jaz jo vsakič ko jo previjem namažem s hladilnim mazilo od lekarne, pa ni imela še nikoli vnete ritke.

Mimi- me je včeraj moj dragi lepo zmasiral, pa je danes veliko bolje.

Ali ima katera od vas že bebico v svoji sobni- otroški?
Namreč jaz eno poznam k jo je dal k je bila stara 3 mesece... a ni to malo kruto, da jo tako zgodaj kako se naj izrazim odrinejo starn od sebe. Pa ko pridem k nej se nič ne ukvarja z njo samo pusti jo da sama malo cvili in pase kravice, ko zajoka jo kar pusti...meni se to zdi kruto!

Ulla- rožice daš lahko ven samo morajo biti v zavetrju... ne sme jih še veter spihat. Mene tudi to še čaka samomoram najprej v nabavo. Lansko leto sva imela 120 kortov rož, je bila ful lepa hiša pol....user posted image to je tolk lepo meni!

Saj ste čisto nore kolk ste nakolfale sej ne da sem sedaj eno uro brala to vse.

A mleko je pa v Avstriji tolk ceneje, no jaz ga tolk pogosto ne rabim, ko ga bom pa rabla več ga bom šla pa jaz tudi tja iskat. Sedaj se mi ne splača.
Joj upam, da bo kaj sončka včeraj smo bili 2krat zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
21.4.2009 10:55:44   
Anonimen
ulla- 3 mesece dodatka? Sej ji nisem skoz dodajala, prej je bilo kul, pol je imela pa poskok v rasti mi ga je malo zmanjkalo pa sem ji dodajala, ampak to je bilo 3 dni pa čisto malo.

joj kiara sori user posted image sej vem da je tko, mal sm se čudno izrazla, pač pupa je tri mesce sar, pa tko...sej veš kaj sem hotla povedatuser posted image ne prežat na vsako napačno besedo, sej ti nč slabga nočmuser posted image res upam da se vama porihta, če že ne tolk zarad samga dojenja kot takega, tud zato k pač tamala očitno slabo prenaša adaptirano, pa vem da je zobrno če morš skoz štrikat s tem mlekom, pa probavat in tko.
user posted image

o madona 120 korituser posted image user posted image jst jih mam 4 rabim glih 9 sadikuser posted image

kok sm vam fauš za srečanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 10:56:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
21.4.2009 10:57:05   
Anonimen
Jaša jih ima že 26

uf, a tolk ma.user posted image pol pa res ne vem ...so une racmanke za malčke, sam so do 22 kil mensezdiuser posted image

(odgovor članu Soncnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
21.4.2009 11:15:14   
Ploha
a to ste vidle?

http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
21.4.2009 11:38:14   
kiara24
Ulla- sej te razumem, včeraj zvečer sem bil ful vesela, ker sem pumpala ven mleko k me je tolk tiščalo in ga je bilo 100 ml, pa pol nisem več k se mi ni dalouser posted image to je bilo ob pol polnoči.

Ali se vaši sami odsavijo iz joške, ker naša če jo pustiš vleč tudi po eno uro, tak scrklanček jeuser posted image .

Danes se gremo pa slikat za pasuš. Upam, da nam rata.

Pa v Mullerja morem k rabim pleničke, sem jih v zadnje vzela v DM pa mi niso všeč, Mullerjeve 3 so pa prevelike.

No naši še mal manjka pa ne bo mogla bit več v košari.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
21.4.2009 11:53:15   
petra88
helou, madonca ste se pa res razpisale!
jaz sem pa tako vesela - kot da se nebi cepili včeraj user posted image vročine nima, siten ni, nič. fajn res. spali smo tud fajn. pri nas je po tastari uri šel spat takrat kot mi2 - okoli 23h do 24h, ker imamo pač vse v enem prostoru in ni mogel spat če je bil šunder. in potem je spal do 5h, pa potem do pol8 in potem do pol11. tako nekako. zdaj si je pa malo spremenil ritem, pa zaspi že kmalu po 21uri, pa se zbudi okoli pol4, pa enkrat okoli sedme ure zjutraj zaslišim mlaskanje ali pa cuzanje prsta iz zibke user posted image
no po drugi strani sem pa jezna user posted image so me en cajt nazaj iz referata klical, če bom hodila na ene vaje, ki naj bi trajale 2x po dve urci, in sem rekla da pa bom ker zako mi ni problema najdit varstvo. in danes gledam in vidim, da so res dali enkrat popoldne za urco in pol, drufič so dali pa navsezgodaj zjutraj od 7:15 do 11h. mater jimuser posted image user posted image user posted image no pa sem prosila mamo če bi lahko ga malo pogledala pa vmes ga bom prišla podojit pa bo. itak si mislim da bo spal takrat. no bomo videli. to bo prvič tako, da bo 2uri brez mene.
prej sem ga dala v igralni center z golo ritjo in 2 bombažne plenice spodaj.. vse je bilo mokro user posted image user posted image tud pri nas je začel strašno uživat tam notri. najrajši ima pa enga plišastega kužija, to se toliko presmeji in prebrca ob njem user posted image
za prstke je men rekla pediatrinja da je to normalno, da si daje rokice in prste v usta, da čez dva meseca bojo pa nogice. tako da nevem tudi jaz ne, ker jih res ful tlači not po ustih.
še eno frišno slikico:
user posted image

< Sporočilo je popravil petra88 -- 21.4.2009 11:59:31 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
21.4.2009 12:41:15   
Zvezdica
petra kak cukerček je user posted image

za prstke je men rekla pediatrinja da je to normalno, da si daje rokice in prste v usta, da čez dva meseca bojo pa nogice. tako da nevem tudi jaz ne, ker jih res ful tlači not po ustih.

se strinjam, normalen proces. Mene moti samo, če začne sesati palec, takrat ukrepam.

Jast sem se pa lih včeraj ukvarjala z zibelko, ker naš patrik je dolg in mi manjaka manj kot 10 cm da bo od roba do roba... Pol gre pa kar v svojo sobo... kako bom jast to preživela :)
6.5. imamo pediatra pa me res zanima kolk je zrastu, ker je tak mali buhteljček.

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
21.4.2009 12:42:07   
Zvezdica
niia, danes ne bo nič od kave spet...ta dežuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
21.4.2009 13:01:17   
ronja
Punce dejmo mal zamenjat otroke.user posted image

niia, jaz ne menjam, čeprav dojim ponočiuser posted image .

Pri nama lejla spi še vedno v najini posteljiuser posted image , kje je še svoja sobe, še v zibko je ne dajevauser posted image . Počasi se daleč pride, pravijouser posted image

kiara, otroci so različni, eni sesajo, majo dost in se odstavijo, taka je Lejla, eni sesajo, pa ne bojo nikoli bradavice ven pljunli, jo moraš vedno ti vzet, taka je bila Ronja. Majo pa tudi faze, Lejla zdaj večrat dlje gor visi, prej je vedno samo pojedla in nehala. Pač včasih rabijo več za jest, ker imajo rastni skok ali če dodajaš, pa nastaja manj mleka in potem mora dlje sesat, da isto ven pride, včasih rabijo več varnosti, ker so recimo zamenjali okolje ali bogvekaj jih je iztirilo,... Pač rabijo, nimaš kaj (no, lahko jim flašo poturiš, ampak dokler ma mama dovolj svojega mleka, to nima smisla). Meni so vsi razen moje mami in lubija modrovali, da to pa ni normalno, da Ronjo tok dojim. Ja, dobro, ni normalno, ni pa narobe, saj niso vsi dojenčki normalni, eni so pač mal usekani v eno smer, drugi pa v drugo. Še zdaj veliko je. J* ga, taka je in tako jo mam rada in jo bom tako sprejela, pa če se vsi na trepalnice pomečejo! No, saj zdaj je ot vsem všeč, kako veliko je, hehe, ker pač ni več samo moja takratuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
21.4.2009 13:03:51   
ronja
Me smo pa ravno iz Zooja prišle! klinc pa dež, če bomo čakale na lepo vreme, bomo preveč zamudile, hehe. Pa Ronja ima tako rada ta živalski vrt, da jo moram vsak teden peljat, mi srce ne da, da je ne bi;) In izkoristim, kadar pač imam avto. Sm vzela sling pa marelo, pa oblekla Ronjo v pelerino pa je blo. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
21.4.2009 13:09:30   
Ploha
mi smo bli pa na velikonočni ponedeljek v zoo, sam je bla taka nora gužva, pa tud nism vedla kako nej jo napravim da bo prou, vroče je bilo za znort, pihal je pa tud k 100 user posted image ,...no u glavnm take burne izlete smo prestavl zdej za nekaj mescov mogoče clo let, to je zame prou napor, pa meta je bla sitna, ne to ni za ns, no šopingira pa rad user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
21.4.2009 13:37:42   
kiara24
naša sedaj spančka prej je bila spet na joški pa je sploh ni spustilauser posted image user posted image user posted image

tuki gre dž mi je malček dolgčas, grem sedaj za kosilo naštimat da bom pol samo prižgala, vse skupaj

Če bo pa Klara pridno pančkala se bom pa še depilacijo naredilauser posted image k sem tak ko medo po nogahuser posted image .

Kaj boste kuhale?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
21.4.2009 13:43:15   
Anonimen
za crkntuser posted image

ula mi razmetuje tule, kr po luftu vse frči, ma neke izpade dons user posted image user posted image pa ji rečem da bo mami žalostna, ker pač meče po tleh...pa me pogleda tko izpod čela, un nagajiv pogled, pa pravi - mami bo žabica user posted image WTF....user posted image user posted image user posted image user posted image in zdej se reži k opica pa pravi skoz zaba zaba zabicauser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
21.4.2009 13:58:45   
snikolina
Zdravo, na hitro naj poročam s posvetovalnice:
7250 g, 64 cm-3 mesece in 2 dni.
Opravili cepljenje-se je drl ko user posted image , groza, men je blo še bolj hudo, kakšna igla je blauser posted image   Pa je nekako preživel, potem je še spil prvo cepivo proti rota virusu. Sem skuhala kamilico in čakam, da se ohladi, da mu dam obkladek na mesto pika. Pa calpol sirup smo dobili, sem mu že dala 2,5 ml, potem pa samo po potrebi (vročina in podobno). V kolkem času po cepljenju se lahko pojavi vročina in koliko časa drži?
Naj vam še povem, skor me je kap, RASTE MU PRVI ZOB, vrh je že zunaj. Sploh ne morem verjet!!! Mamo pa tudi hudo obliko temenc-za znoret, danes mu moram fajn dol zdrgnit pred kopanjem, so mi rekle sestre, da sem očitno prenežna pri odstranjevanju-pa sem resuser posted image    In še pohitet moram, da se mu koža ne vname.

Dojim še vedno-polno mleka, sploh ne razmišljam, da ga ne bi blo.
In drug teden grem na Dolenjsko za par dni, komaj čakam. Tako, da vas ne bom nič brala, saj mami nima rač. Spet bom brala več ur, kar boste naklofale, namesto, a bi se učila, hihihiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ko se vrnem.

Lep pozdrav, grem pospravit malo.user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 21.4.2009 14:00:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
21.4.2009 14:18:28   
Zvezdica
Naš mali ni imel nikoli reakcije po cepljenju..no ja jo je mel, tako da je ponavadi spal še ved popoldan. In potem k rožicauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
21.4.2009 14:59:03   
krtekxx
Snikolina..u matr je korenjak. Naša ni imela nobene reakcije na cepljenje.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
21.4.2009 15:06:11   
kiara24
snikolina- lepa kliaža in velikostuser posted image , a pa je bilo kaj znakov za zobkeuser posted image

Vidim, da jih kaj dajete cepiti za rota virus, ne vem če je ne bom jaz tudi dala.

A ste za vrtec že oddale? meni so kar nekaj komplicirali, ker sem rekla da jo bom šele februarja dala not... pol so pa bluzili, da imajo tist prednost k gredo seprebrauser posted image kr neki. Če ne bo šlo drugače, bom pa pol privat iskala.

Meni se že kuha kosilo, ko moj domov pride pa jest, pol pa v Kranj, pa do mojih staršev.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
21.4.2009 15:30:44   
Jancci
Ali ima katera elektronsko varuško oz. babyphone?
Nekaj moram nabavt, pa me zanimajo vaše izkušnje!? Kera je fajn pa ne predraga?  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
21.4.2009 15:38:28   
Nea
Vau kolko ste naklofale!  user posted image

Nimam časa vsega prebrat, sem vas samo hitro preletela.

Ema je šla na balet, Erik je ravnokar zaspal, Lara tudi spi. Uro nazaj se je Ema pri nas na vrtu gugala in je Lara nenadoma priletela in jo je gugalnica močno porinula na tla. Celo ustnico ima razrezano... in zelo natečeno. user posted image  Upam, da so ji zobki še celi. Mi ni pustila da ji odprem usta. Hitro sva dali led in mi je tako v naročju zaspala. Zdaj sem ji šla led zamenjat. user posted image gugalnica!!! In to vse pred mojimi očmi.

krema - jaz mu ritko namažem ko vidim, da je rdeča. Drugače pa ne. Po kopanju ga vedno zmasiram z bejbi oljem, da ima lepo in mehko kožo

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica
Nea kok imaše luškane tamalčke! Evo ti si reklama, da ni panike imet tri otročke in da so vsi happyuser posted image Upam, da bo moja familija čez kake dve do tri leta tud zgledala približno tako kot zdaj tvojauser posted image user posted image user posted image

Ko se je Ema rodila sem tukaj spoznala slovensko družino ki je ravno takrat dobila tretjo punčko. Starša sta bila ful ponosna da imata tri otroke, meni se niti sanjalo ni da bom čez pet let tudi jaz imela tri. Pa sem si mislila... kako le utegneta vse porihtat če je z enim samim user posted image tolko dela. In evo... danes tudi jaz imam tri in vam povem da se imamo super! Res je da je dela ogromno in da težko najdeš kaj prostega časa, ampak če se le malo zorganiziraš se vse da naredit.
Jaz vedno pravim: samo da smo zdravi, drugo se bo vse samo porihtalo.

kiara24 - 120 korit? Vau! Kako pa jih vzdržuješ da ti ratajo lepe? Kolko pogosto jih gnojiš in zalivaš=

snikolina - user posted image  za mere. Je pa res velik! In user posted image  za prvi zob!
Tudi Erik ima veliko temenc in mu jih vsak dan po malem čistim. Ne bi rada bila prekruta da ga kaj boli.

ula - je prav kjut. Ful lepe oči ima!

pajo - vau za spanje! Pri nas se to še ni zgodilo. Erik zaspi med 21 in 22 in spi največ do 4ih. POtem se naje in spi do 6 ali 7 odvisno od tega kolko se je ob 4ih najedel.

Moram se pohvalit da sem včeraj in danes pomila okna po vseh sobah (6) - ostala so mi še samo kuhinjska, pa še zavese sem oprala in pajčevino pobrala. Neverjetno kolko praha se od tega gretja po kotih nabere.

Fajn bodite!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
21.4.2009 16:10:36   
sonček33
Nea uapm, da je Lara ok. Očitat si pa nimaš kej, to se dogaja.

kako so vaši sončki danes kaj razpoloženi? Moj Lovro spi in je. Ponavadi sicer kar dosti spi, amapk toliko kot danes pa ne in me že skrbi, da ni kej bolan. matr, jaz takoj najdem razlog za sekirancijo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
21.4.2009 16:10:39   
snikolina
Ja, res je zelo velik, komaj ga še nosim. Specialen je, srček mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cele dneve bi ga lahko samo crkljala!!!user posted image

Kiara nobenih znakov za zobek-zadnja dva tedna sicer rine roko v usta in slini se že kak mesec-ampak ne veliko in ne non stop. Niti sanjalo se mi ni, da bi lahko bli zobki. Tudi, če je kdo to omenil, smo vsi takoj rekli, da je verjetno še premajhen. Zanimivo, a ne?

Aja, jst mu ritke nične mažem s kremo, sem jo pa ne dolgo nazaj, ker je mel malo rdečo ampak zdaj nič več, edino z mandljevim oljem jo namažem. pa je super rita zdej.

Ja, Nea to sem tam povedala tudi jaz, da ne želim bit prekruta pa da ga boli in podobno in sta mi sestri in P rekle, da moram kar zdrgnit dol, če ne se mu bo koža vnela pod temencami in da jih lahko ima veliko dlje kot bi jih lahko mel. Zato, danes pred kopanjem-AKCIJAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za okna, jst bi jih tut moralauser posted image

Sonček-naš je super volje, prejle je malo spal, zdaj pa razgraja v igralnem centru. Sem mu dala še obkladek na nogo in ga nič ne moti-veselo čeblja.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 21.4.2009 16:12:21 >

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
21.4.2009 16:13:16   
sonček33
Jancci jaz nimam varuške, tko da ti ne morem kej pomagat. Mi je sicer sestra eno dala, ampak ko jo vklopiš slišiš, kako se policaji pogovarjajo user posted image

Snikolina - ups večkot 7kg...junak pa tak

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.