Anonimen
|
sam morš za primerjavo vzet uno iz velike planine, k ima 12% maščobe v mleku (nekje prebrala). mislim... kakšne to majo. ja, da pol ziher v depro padeš naše, k smo jih mel, so mele 5.2, pa je bil to ekstra razred, res kvalitetno kar se kopanja tiče, midva morva neota kopat dopolda, al pa zgodi popoldan...sej drgač uživa in vse, sam očitno ga znervira al kaj u glavnem če ga zvečer, se dere ko sraka pol do 11ih najmanj Ulla spet jaz z racmankami težim - a ti tvojega sončka tudi ponoči previješ v racmanko? zeleno? a kaj premoči? a imaš volenene prekrivne? ja, ne vem zdej točno v ktero racmane mam rumene, pol mam pa štorklje, te pa pojma nimam kake so...men se zdijo primerljive z racmankam...volnenih nimam, dam kr te iz mikropora, pretoni tko tko, včasih ja, sam načeloma pa ne, čeprov je zjutri tok poscan, da se skor vlije ven, ko ga previjam sam men to ni glih nek faktor...kaj pa vem, če bi ponoči opazla, da je moker bi ga pač previla, zjutri ga pa tko al tko, pa če celo noč lula v plenico, valjda da se ful nabere in se lohk zgodi da čez vdari, to men tud pri onih za enkratno ni merilo, ker pač pri tolk lulanja...pa bolj k je vpojna kao plenica, več je kemije pa itak pol otroc nehajo lulat ponoč, oz. minimalno. že pri neotu se pozna, da je boljš, kt je blo od začetka, kaka pa sploh ne več ponoč, nikoli. ula ma velikrat zjutraj suho plenico, oz. se vidi da je bla čist frišno polulana mal nazaj pa pri uli sem zaj.ebala, k sem ji čez noč dala uno za enkratno in je zdej tko navajena, ji gre na živce, če ma to bombažno, ker je pač bolj moker občutek v tej in se pol še dodatno zarad tega zbuja, tko da ula je ponoči v tej za enkratno. zato pa pri neotu probam zdej drgač in po moje bo tud ful hitro suh ponoči, ravno zarad tega zoprnega občutka mokrote. soncnica pojma nimam za prstek....neo je čist nor ratu na rokice na splošno v budnem stanju si jih nonstop tlači v usta, pa obluzuje, pa kr cmoka zravn pa slina kr šprica sam da bi pa prov prstek sesal, to pa ne, v tem primeru bi verjetno vztrajala z dudo... kar se plenic tiče....kaj pa si probaš nabavit par teh bombažnih in mu jih daješ ponoči? da ga bo začelo motit, da je moker, ker v teh za enkratno ga pač ne racmanke so do 15 kg, pa večje se tud dobijo mensezdi... ej babe, men se tok ne da nč
|