|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
21.4.2009 8:36:46   
sonček33
Ulla spet jaz z racmankami težim - a ti tvojega sončka tudi ponoči previješ v racmanko? zeleno? a kaj premoči? a imaš volenene prekrivne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
21.4.2009 8:42:06   
Soncnica
Hoj punce, kako ste?

Mi smo danes dobesedno prespali celo noč. Tamalčka je zaspančkala ob 22h in se zbudila ob 5h, se ornk najedla in spet zaspala nazaj user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem si privoščila kavico in internet user posted image

Khurde men se sling tut ful obnese, jaz jo imam zdej že naprej obrnjeno. Tut jaz stalno delam na tem, da je pupika čimveč pri meni, ker je tako obema še najbolj všeč. Na med over net, forum dojenje je en fajn člank o tem zakaj je otroka treba čimveč nosit, zato našo tamalčko bolj redko dajemo v igralni center, ampak je kar v naročju.

Res občudujem vse, ki vztrajate brez pleničk, to se mi zdi fajn varianta. Samo mi pri tem nekak nismo uspešni; Jaša je star 4 leta in ima ponoči še vedno pleničko. Kakšna ideja kako naj ga odvadimo?

Punce a vaši tamalčki kaj sesajo prstek? Naša pupika ga ima zelo rada, kadar je vznemirjena, dudo pa tako ven pljune, da odleti kar v loku? Prosim povejte kako naj jo odvadim sesanja prstka?

Glede tašč, tet in ostalih, ki imajo "pametne" ideje o vzgoji otrok in močnem mlekuuser posted image sem rajš tiho in upam, da ne bom jaz čez 30 let težila svojim otrokom kako naj vzgajajo vnuke...user posted image Jaz imam srečo, da niti moja mami niti tašča nista vsiljivi. Obe sicer povesta svoje mnenje, nikoli pa ga ne vsiljujeta.  Smo pa imeli zadnjič problem, ker je tašča popazila tamalčko za 3 ure in je imela hude probleme, ker tamalčka ni hotla pit po flaški. Očitno je joška zakon user posted image

lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
21.4.2009 8:46:40   
Soncnica
Ulla kakšno fejst kapo ima Ula user posted image

Zvezdica jaz  tvojih linkov ne morem odpretuser posted image

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
21.4.2009 8:54:46   
Anonimen
sam morš za primerjavo vzet uno iz velike planine, k ima 12% maščobe v mleku (nekje prebrala). mislim... kakšne to majo.

user posted image ja, da pol ziher v depro padešuser posted image naše, k smo jih mel, so mele 5.2, pa je bil to ekstra razred, res kvalitetnouser posted image

kar se kopanja tiče, midva morva neota kopat dopolda, al pa zgodi popoldan...sej drgač uživa in vse, sam očitno ga znervira al kajuser posted image u glavnem če ga zvečer, se dere ko sraka pol do 11ih najmanjuser posted image

Ulla spet jaz z racmankami težim - a ti tvojega sončka tudi ponoči previješ v racmanko? zeleno? a kaj premoči? a imaš volenene prekrivne?

ja, ne vem zdej točno v kterouser posted image racmane mam rumene, pol mam pa štorklje, te pa pojma nimam kake so...men se zdijo primerljive z racmankam...volnenih nimam, dam kr te iz mikropora, pretoni tko tko, včasih ja, sam načeloma pa ne, čeprov je zjutri tok poscan, da se skor vlije ven, ko ga previjamuser posted image sam men to ni glih nek faktor...kaj pa vem, če bi ponoči opazla, da je moker bi ga pač previla, zjutri ga pa tko al tko, pa če celo noč lula v plenico, valjda da se ful nabere in se lohk zgodi da čez vdari, to men tud pri onih za enkratno ni merilo, ker pač pri tolk lulanja...pa bolj k je vpojna kao plenica, več je kemijeuser posted image pa itak pol otroc nehajo lulat ponoč, oz. minimalno. že pri neotu se pozna, da je boljš, kt je blo od začetka, kaka pa sploh ne več ponoč, nikoli. ula ma velikrat zjutraj suho plenico, oz. se vidi da je bla čist frišno polulana mal nazajuser posted image pa pri uli sem zaj.ebala, k sem ji čez noč dala uno za enkratno in je zdej tko navajena, ji gre na živce, če ma to bombažno, ker je pač bolj moker občutek v tej in se pol še dodatno zarad tega zbuja, tko da ula je ponoči v tej za enkratno. zato pa pri neotu probam zdej drgačuser posted image in po moje bo tud ful hitro suh ponoči, ravno zarad tega zoprnega občutka mokrote.

soncnica pojma nimam za prstek....neo je čist nor ratu na rokice na splošnouser posted image v budnem stanju si jih nonstop tlači v usta, pa obluzuje, pa kr cmoka zravn pa slina kr špricauser posted image sam da bi pa prov prstek sesal, to pa ne, v tem primeru bi verjetno vztrajala z dudo...
kar se plenic tiče....kaj pa si probaš nabavit par teh bombažnih in mu jih daješ ponoči? da ga bo začelo motit, da je moker, ker v teh za enkratno ga pač neuser posted image racmanke so do 15 kg, pa večje se tud dobijo mensezdi...

ej babe, men se tok ne da nčuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
21.4.2009 8:58:47   
Ploha
evo naša pupka se je zdele zbudila, je spala od včeraj od 22-ih,...še dobr da je mal dlj spala, da sm vse prebrala, kar ste načvekale,...

srečanje: v petek 24.4 ob??? KJe??? Jst sm za.

"pametni nasveti" na začetku sem se full sekirala, pa živcirala pa skoraj v depresijo padla (joke) ko mi je čisto vsak dau nek pameten nasvet kot recimo,...da ne smem otroka v vozičku vozit na okol, ker to trese in se bo navadil na tresenje user posted image , kot na primer ta, da mal se more dret, če ne se navad pa te izsiljuje user posted image in po takih nasvetih mojemu bodočemu možu tud povem (ni jih sicer rekel on, sam njemu povem, ker za druge me briga) da dokler sama skrbim za otroka, sem jst šef kako se bo otroka vzgajal, kako bo oblečen,....
aja pa tale, če se mu kolca ga zihr zebe, ja pa dobr no zdej se mu še kolcat ne sme, pa ta s čajam in vodo isto, pa kdaj je premal napravlena to znajo vsi, sej preveč ni nikol user posted image pa znanki sem povedala da se včas dojiva tud 1 uro in reče NEEE TO SE SAM CRKLA, NE SMEŠ TOLK DOUH DOJIT SE BO NAVADU IN POL BO user posted image Ja pa dobr a se lahko svojga otroka dotaknem, no enmu sem nazaj rekla, da nimam otrok zato, da ga nam smela tud v roke vzet, pa da ga bom od daleč gledala ker pol raj nimam otrok user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.4.2009 9:14:08   
Ploha
bistvo sm pa pozabila,...

zvezdica pa je res ataa user posted image , pri nas mamo pa abesedo, A in B smo že obdelal user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.4.2009 9:14:48   
Ploha
uršap: vidim te, pa vse najbolše (če se ne motim si imela včeraj rojstni dan)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.4.2009 9:14:57   
ronja
ploha, otroc so za v vitrino, aše ne veš?user posted image lepo oblečt pa bohnedej, da se umažejouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
21.4.2009 9:15:21   
PAJO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čist prov maš    

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
21.4.2009 9:15:53   
Ploha
ronja, ja zdej vem k so mi povedal user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
21.4.2009 9:16:10   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čist prov maš    

kdo??

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
21.4.2009 9:23:18   
Zvezdica
evo naša pupka se je zdele zbudila, je spala od včeraj od 22-ih,...še dobr da je mal dlj spala, da sm vse prebrala, kar ste načvekale,...

srečanje: v petek 24.4 ob??? KJe??? Jst sm za.

pridna metauser posted image

A nsmo rekle v BTCju, sam mimi pa na oznani uro ker se bo deleč pripeljalauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
21.4.2009 9:29:51   
Ploha
a v city parku

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.4.2009 9:32:46   
OLjica
ojla punce,

pajo, jst tudi uporabljam novalac, vem pa da je v avstriji cenejši kot v slo, vendar jst žal nebenga ne poznam, da bi mi prinesu. jst mam qunnya speedija. jst bom enkrat maja, dala v športni del. košara je ratala premajhna. Žana je pa prava zaspanka, naš zaspi ob 8.30 -900, pa se zbudi okrog 3.30, včasih tudi prej, pa potem obvezno 6.30.

sem bila pri zdravniku, dobila zdravila, eno polno vrečko, maja morem spet k argelogu, ni izključena astmauser posted image  

sonček, jst sem tudi za Šobec. Če ne bi mela majhen avto, bi lahko skupaj šle na srečanje v Lj. moj vozek zasede tok placa v avtu

za kosilo bodo danes skutini zavitki in juha. danes mam zagovor seminarske, držite pesti zame

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.4.2009 9:41:15   
Ploha
tud jst sm za šobec, matr jst sm za use user posted image user posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.4.2009 9:45:32   
mimi30
jutrouser posted image

naša noč se je konec koncev dobro izteklauser posted image ...Nejc je izpolnil svojo kvoto do takrat, ko sem šla spatuser posted image in je ob 5h prilezel k nama user posted image (tega ponavadi ne dela oz. pride se kdaj zjutraj pocartat in potem vstane)...Špelo sem prestavila v njeno posteljo in se je ful nekaj premetavala in pretegovala, a je vseeno zaspala in spala naprej do 4:30huser posted image ...naslednje hranjenje pa ob 8:30user posted image ...malo prej sva vstali, se previli, 5min v igralnem centru, malo pocrkljat na zizi in zdaj spiuser posted image user posted image , mami pa si je privoščila kavico in RR.

Ulla, a nisi ti imela namena it spat že pred 23-ouser posted image user posted image . Ula je pa ful dobra...same učke in duda so jeuser posted image .
Naš pa si ni hotel včeraj zjutraj oblečt brezrokavnika, ker smo mu zadnjič, ko smo ga kupili rekli, da je frajeruser posted image
Jancci user posted image za bazen.

ja to je še ok, od moje sestre tamala se je zbujala ob treh in hotla juho jest pa človek ne jezi se špilatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, naš je že tud imel idejo, da ni več utrujen in ne bo več počival ob 4huser posted image ...samo se nismo dali in je zaspal nazaj in idej tud nima več
Link pa men ne delauser posted image

ja naš če milo joka, se sliši tud tako ampak moj zdaj kar pokam od ponosauser posted image user posted image user posted image

naš ati je tud kr poku od ponosa, ko ga je začel Nejc ogovarjatuser posted image ...pa čeprav je bilo to z jagiuser posted image ...jst sem se pa skor polulala od smeha, ko sem pogruntala da je to on

khurde, hvala...bom poskusla za začetek malo prej in da vidim, če bo kak efekt...tisto kopanje skor popoldan ne vem, če mi bo glih zneslouser posted image ...Nejc pride komaj ob 15:30 iz vrtca in potem gremo navadno ven, nazaj smo pa najhitreje on 18h...in zdi se mi, da če je kateri dan ne skopam, da potem slabše spi....zdaj pa ne vem, če bo kopanje tolko prej tudi še imelo efekt na spanjeuser posted image .
Pri tavelikem je ful razlika kdaj ga gremo rihtat....če je prepozno je tolk siten, da ga komaj skup napraviš. Vidiš pri tamali pa sploh nisem na to poštudiralauser posted image ...verjetno zato, ker gremo navadno okoli 19h al pa še mal prej in mi to ni neka pozna urauser posted image .

Soncnica, sej je fino, da je dete čim več pri tebi...samo neko ravnovesje med nošenjem in tlemi pa je tudi treba najti, ker ravna podlaga (igralni centri, tla,...) so tudi zelo pomembni za gibalni razvoj.
Jaz bi tudi verjetno probala z bombažnimi pleničkami in pred spanjem obvezno na stranišče ter vsak dan pogovor, da naj pokliče, če ga bo na WC in mogoče kakšen sistem nagrajevanja z nalepkami na plakatuuser posted image , al pa mogoč parkrat brez plenic in kakšno podlogo v posteljo, če se bo polulal ga bo ziher ful motlo (kaka verjetno ne več ponoči),...

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
21.4.2009 9:47:57   
PAJO
ploha  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je zate  user posted image

ti si vedno za

jz tud komej čakam da jo bom dala v športni del,ker mi gre ta
košara rahlo na živce.pa tud mi cel avto zasede voziček+košara.
za šobec sm jz tud za

mi smo večkrat tam ob nedeljah.iz kje si ti že oljica
a ti samo uporabljaš navadni novalac,
a jo še kej dojiš a sam dodajaš

ja jz ko bom šla v avstrijo ti ga lahko prnesem,to bo čez kakšen mesec,ker zdej ga imam dovolj

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
21.4.2009 9:50:31   
mimi30
zdajle mi je pa skor ušlouser posted image ...sem pozabla post skopirat...pol je pa kr neki mlel in sem mislila, da nič ne bo

A nsmo rekle v BTCju, sam mimi pa na oznani uro ker se bo deleč pripeljalauser posted image

a v city parku

jst zavijem dol s ceste za BTC...pol mi pa poveta kje naj parkiram in tam bom stala dokler me ne pride katera iskat, da se ne zgubimuser posted image ....okoli 11h bo o.k.?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
21.4.2009 9:52:44   
mimi30
naša pupa bo šla v športni voziček (z ravnim dnom), ko gremo na morje, da ne bo treba košare zraven vlačit, ker pol ni prostora več za nič 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
21.4.2009 10:09:08   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Evo jest sem že z bazena!

Pujsa! Jaz pa nisem mogla ituser posted image . Sem ti faušuser posted image . No, pa drugič;) Kam pa hodiš?

V Kranj. Smo skoraj sosedje!  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
21.4.2009 10:11:01   
Ploha
mimi: pa ti si faca, no jst ti težko kej dost pomagam, sem zlo podobna k ti, no city park bom že najdla in to, sam da bi te pa usmerjala al pa pote pršla ni šans, bo kšna lublančanka povedala

pol pa 24.4 ob 11 pred city parkam al notr, niti ne vem kje???

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
21.4.2009 10:12:22   
Ploha
mimi: zakaj tvoj ticker vedno kaže kot pri nas, pa je Špela starejša, joj ane sm zoprna,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
21.4.2009 10:13:14   
OLjica
pajo, jst sm z jesenic. uporabljam navadni novalac, z dojenjem bom morala nehati zaradi alergije in zdraviluser posted image  lahko se zmeniva, pa jst pridem do kranja, ali...no bi se že zmenile

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
21.4.2009 10:16:04   
Zvezdica
za kosilo bodo danes skutini zavitki in juha. danes mam zagovor seminarske, držite pesti zame

stiskamo pesti zate Oljica :)

i belive i can fly....

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
21.4.2009 10:24:42   
Zvezdica
jst zavijem dol s ceste za BTC...pol mi pa poveta kje naj parkiram in tam bom stala dokler me ne pride katera iskat, da se ne zgubim ....okoli 11h bo o.k.?

ti prideš po avtocesti a ne? Se bova slišali pa te počakam nekje...kjerkoli pačuser posted image

Ok ob 11ih, oz tam nek k boš prišla.

pol pa 24.4 ob 11 pred city parkam al notr, niti ne vem kje???
a čmo kar pred citjem, lahko pa tudi notri, se bomo že slišale.
mimi, imaš mojo tel? daj mi svojo še enkrat na zs, plohca ti pa tud, ker sem včeraj tel nekaj pedenala pa je šlo vse k user posted image , sej nekaj imam shranjeno na tel, sam ne vem kaj točno.

Torej na srečanje v petek V ljubljani ped citijem pridemo:

ploha
mimi
zvezdi
ca

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.