|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
21.4.2009 16:20:59   
krtekxx
  Ali ima katera elektronsko varuško oz. babyphone?

Jaz mam eno od KNOWHOW iz Domžal, najbolj preprosto, domet 100m. Čisto OK. Kupla pa na Bolhi za 20 EUR kot novo. Imajo pa svašta: več kanalov, video,....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
21.4.2009 16:25:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jaz mam eno od KNOWHOW iz Domžal, najbolj preprosto, domet 100m. Čisto OK. Kupla pa na Bolhi za 20 EUR kot novo. Imajo pa svašta: več kanalov, video,....

midva sma taprvo tole kuplauser posted image pa sma popi.zdila skor zravenuser posted image ker je nonstop neki hreščalo, vsakič ko se je otrok oglasil ali premaknil ali kaj, kkkkhhhrrrrrršššššuser posted image in pol sred noči, ma valjda te kap rukneuser posted image tko da sma poslala nazaj, pa sma kupla od philipsa, sicer je res mal dražja ( 100€), sam ej!!! nobenga šuma, ma nč, samo otrka slišiš, pa nč drugega. tko da je zakonuser posted image pač odvisno za kaj rabiš...čez dan bi se mogoč še navadu človk na uno hreščanje, ponoč pa bl težkouser posted image

nea joj oknauser posted image user posted image jst bi jih tud mogla...hm....user posted image

snikolina madona je pa res velik tvoj pobuser posted image ula je mela menda pr 10m 7 kil...no, sej jih ma zdej 11user posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2652
21.4.2009 16:33:33   
Anonimen
aja, sm pozabla povedat, lubi pa ula sta peljala les za ograjo...mislim da bo spet za celo tišlersko delavnico žaganja privlekla domovuser posted image

neo spi, jst pa ankete delam, pa kle gor bluzimuser posted image paše mal miruuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
21.4.2009 17:00:53   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

a je to samo faza, da pač nikjer noče bit brez mene, edino v avtu z mojim dragijem? a jo je treba res kaj navajat? mislim, z jokom  pri meni ne pride v upoštev... a to kar samo mine? ker po govorjenju babnic okoli mene, bi jo bilo treba navadit, ker je "razvajena" (to niso moje besede in se ne strinjam, da ne bo pomote), meni se pa zdi, da ta še ne trimesečni čmrl pač hoče mami in ne ostalih babic, tet itd. bojo že prišle na vrsto.

pa prosim, če mi lah kakšna pove iz izkušenj glede tega "navajanja" na  tolažbo pri drugih itd.

Jst mislim, da mine. user posted image  So ti tud ostale že vse odgovorile in se z njimi čist strinjam.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Bi vam pa predlagala, da se naslednjič dobimo na Šobcu, če ste za , seveda. Je luštno, kavico lahko spijemo, Ronja, Ula, Meta ...in ostali "taveliki" otroci so lahko na igralih, lahko gremo do save kamnčke metat v vodo, pa račakm damo jest...

user posted image user posted image user posted image Itak, en petek.user posted image

sonček33 - naš je tud en slinar

Khurde - čist prav delaš, po svojem občutku. Ti si njena mama in edino ti veš kaj paše in je dobro za tvojega otroka. Pripombe ostalih pa skoz en uho not, skoz druzga pa ven.user posted image  Prababica ma tud čist prav. Moja stara mama je tud taka. Sama ni mogla svojih otrok velik crkljat k je mogal skoz na kmetiji fajn delat in zmeri prav, da je to otrokom zmeri manjkal.

Pol se v petek dobimo v LJ user posted image  v CP lokal Pod vodo. Midva prideva, mogoče bo z nama tud Meta, seveda če bo hotla.

Morem nehat, je Meta prletela, mami tvoj Tine se je zbudu, pridi pridi zdej user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
21.4.2009 17:19:08   
VRTNICA84
ojla!

Kak smo kaj? Kaj počnete lepega v teh dneh? Danes je spet tak grdo vreme.
Mene zanima če še vedno široko povijate svoje user posted image ?

Jancci mi za mazanje ritke uporabljamo kremo od babi vala mazilo za nego otroka. Če pa je pa se naredi kakšen mozoljček pa uporabljamo canesten. Kaj pa ve?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
21.4.2009 17:38:37   
snikolina
Mene zanima če še vedno široko povijate svoje  ?

Jst sem nehala v petek po UZju kolkov-3 mesece-kolka še vedno 1auser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
21.4.2009 18:07:02   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

midva sma taprvo tole kuplauser posted image pa sma popi.zdila skor zravenuser posted image ker je nonstop neki hreščalo, vsakič ko se je otrok oglasil ali premaknil ali kaj, kkkkhhhrrrrrršššššuser posted image in pol sred noči, ma valjda te kap rukneuser posted image tko da sma poslala nazaj, pa sma kupla od philipsa, sicer je res mal dražja ( 100€), sam ej!!! nobenga šuma, ma nč, samo otrka slišiš, pa nč drugega. tko da je zakonuser posted image pač odvisno za kaj rabiš...čez dan bi se mogoč še navadu človk na uno hreščanje, ponoč pa bl težkouser posted image

Zdej sm mojmu (računalničarju) babyphone omenila je popi..il ... Je reku, da ima dovolj teh priključkov!! He, he! Zgleda bomo še naprej skype uporabljal in bo dete spalo zraven računalnika!? Če je to bolj pametno, nej me pa kokla brcne!? user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
21.4.2009 18:16:08   
Anonimen
Zgleda bomo še naprej skype uporabljal in bo dete spalo zraven računalnika!

jst bi vseen raj baybisiterja kuplauser posted image tale ideja mi ni glihuser posted image dadci majo včasih lude ideje, jauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2658
21.4.2009 18:59:07   
VRTNICA84
sprašujem zato, ker je nam pediatrinja rekla že pri prvi posvetovalnici rekla da ne rabimo več široko povijat.
upam, da bo v petek vredo. saj imamo uz kolkov. mislite, da bo vredo? malo me skrbi.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
21.4.2009 19:01:26   
L009
uuu ste napisaleuser posted image user posted image sm sam napou mal prebralauser posted image .

mogoče tut jst pridem v city park v petek če mi bo znesl, ker imam do pol 12ih telovadbo, tko da če pridem bom malo zamudila.

ponoči ne spimo več zelo dobr, tko da greva popoudne za kšne dve urci skupej spat.

ful so lušni vaši dojenčki in otroci.user posted image

Lana ma tut skos rokice v ustih, sam je P rekla da zdej ima oralno fazo in raziskuje, ji pa v rokice velikokrat dam igračko da jo malo zamotimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
21.4.2009 19:32:26   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
A nsmo rekle v BTCju, sam mimi pa na oznani uro ker se bo deleč pripeljalauser posted image

a v city parku

jst zavijem dol s ceste za BTC...pol mi pa poveta kje naj parkiram in tam bom stala dokler me ne pride katera iskat, da se ne zgubimuser posted image ....okoli 11h bo o.k.?

Ja, mimi parkiri v garažni bajti pr City parku pol se pa dobimo v 1.nadst. Pod vodo ob 11h, aja lohk tud pred glavnim vhodom. Drgač ti loh dam pa cifro, če se boš zgubila user posted image

Kiara - 120 korit ... ti si čist divjauser posted image

LP, barba

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
21.4.2009 19:57:37   
Jancci
L009 na kero telovadbo zdej hodiš??

A je kera svojga čmrla že tuširala? Moj zdej Meto pod tuš sabo nosi  user posted image   Zgleda, da tamala čist uživa!! mal bolj primižkuje, ker ji voda mal šprica po obrazu, drugih čudnih znakov pa ni videt. Danes je reku da jo je kar po obrazu tud, da je učke zaprla in to je blo to. Joka pa ni blo slišat. Imava zaprt tuš v katerem lahko sediš. A je lahko kej narobe??

Ula babayphone ne upam kar tako kupit, ker se mi ne da spet poslušat, da same bedarije kupujem...  user posted image   čeprav vem, da ga rabiva, ker mam starše v spodnjem štuku! Bomo pa skyp uporabljal! Itak se mu ne bo dalo montirat prav dolgo, pa T2 itak skos ven meče.... bo mati mislla da je najbolj pridna v bistvu bo pa jokcala tam zgoraj! user posted image  user posted image

Zadnjič je tašča prjavla, da bi mi ob ponedeljkih in četrtkih tja hodil (cca 8 km stran od naju) kao na kosilo. U bistvu hoče Meto vidt.  Me je skor kap! Sem kar brez besed ostala.. najbolj, da mi še pove kdaj naj srat hodim!!! Da ne govorim kakšne smo imeli danes zaradi krsta... sem ji kar lepo povedala, da je v nedeljo krst ubistvu samo zaradi "tastarih" in da je to zadnja stvar kamor bom jaz Meto peljala kar je v zvezi s cerkvijo!! Dol mi maha.. pa ko je Meta jokat začela v njenem naročju sem ji jo lepo vzela in ne kot prej trpeče gledala. In to danes 2x!!! Pa čist nič slabe vesti nisem imela!! Punce ste mi dale energijo!!  user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
21.4.2009 20:21:49   
Anonimen
sprašujem zato, ker je nam pediatrinja rekla že pri prvi posvetovalnici rekla da ne rabimo več široko povijat.
upam, da bo v petek vredo. saj imamo uz kolkov. mislite, da bo vredo? malo me skrbi.

sej če rečejo da ni treba povijat, pol ni treba. sej če je kolk vredu, je tko vredu, ne more it iz vredu na slabo. lahko gre pa iz slabo na slabše. če je enkrat kolk razvit in je pogačica v skledci, pol je to to, povijanje za vsak slučaj ničemer ne koristi. je pa res, da tud škodi neuser posted image

jancci babyphone je kr fajn zadevauser posted image men ni žal unga denarja...tud pol k otrok zraste, pa za opoldanske spance, če si zunaj in tko....da pa otrok skoz spi zravn računalnika, pa res ni glih najbl fajn...

moj lubi še kr ograjo delauser posted image je prej ulo prpeljal, sem jo kr v bano vrgla in sčohala, zaspala je u momentu. neo pa tud spi. jst si grem pa sladoled prvoščituser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
21.4.2009 20:25:54   
Zvezdica
a, mimi parkiri v garažni bajti pr City parku pol se pa dobimo v 1.nadst. Pod vodo ob 11h, aja lohk tud pred glavnim vhodom. Drgač ti loh dam pa cifro, če se boš zgubila

barba bemti, kje je ta vodauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ljubljančanka ampak pojma nimam kje to je...se vidi, da visim sam v treh štacunah in leta v enem lokalu. Zdaj mojga sprašujem če ve, itak da ne ve, ker mu je City park njhujša mora, pa pravi liam da on ziher ve.

mimi bom kar jast počakala, sa se že zmenili. A boste imele svoje starejše škratke s seboj? Naš bo kar v vrtcu, ker res hočem kako rečt z vamiuser posted image

A je kera svojga čmrla že tuširala? Moj zdej Meto pod tuš sabo nosi Zgleda, da tamala čist uživa!! mal bolj primižkuje, ker ji voda mal šprica po obrazu, drugih čudnih znakov pa ni videt. Danes je reku da jo je kar po obrazu tud, da je učke zaprla in to je blo to. Joka pa ni blo slišat. Imava zaprt tuš v katerem lahko sediš. A je lahko kej narobe??

midva ga dava v brisačko ali pleničko in se skup tuišrava in itak skoz vriska od veselja. Nč ne more bit narobe sem liama tud, pa je daj normalen pri 4,5 letihuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
21.4.2009 20:37:17   
Ploha
jst tud ne vem kje je ta voda, pred vhodam nasproti garaže bom počakala,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
21.4.2009 20:56:14   
L009
jst hodm v center metulj na telovadbo.je ful fajn, je bolj za mamice da telovadmo, dojenčki so nam pa za utežuser posted image .pa dobr je tut to, da tista ki vodi telovadbo ima tut dojenčka in z njim pride in nič čudno ne gleda ko mormo mi podojit svoje, k ga mora tut onauser posted image .

http://www.citypark.si/ponudba_lokacija/nadstropje.php tuki mate za tiste ki ne veste kje je ta slaščičarna, na 82 številki je. če vam pomaga kej to

jst se pa kopam z Lano skupi, pol pa ona itak tok brca da je cela pošpricana po obrazu, pa sam mižika mal k ma vodo v učkih.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
21.4.2009 21:13:27   
krtekxx
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Bi vam pa predlagala, da se naslednjič dobimo na Šobcu, če ste za , seveda. Je luštno, kavico lahko spijemo, Ronja, Ula, Meta ...in ostali "taveliki" otroci so lahko na igralih, lahko gremo do save kamnčke metat v vodo, pa račakm damo jest...

Bi tudi jaz mogoče prišla...kdaj...sam če jaz moja 2 ta velka pripeljem gotovo ne bosta ostala pri metanju kamenčkov v Savo, temveč bosta šla kar v Savo. Že od ta prvega lepega dne v februarju sta vsak dan v potočku ob hiši - kljub zelo strogi prepovedi, ki pravi, da bosta vsakič, ko gresta noge noter namočit do večera zaklenjena v sobi - sam lulat bosta lahko hodila. Pa tud pri futranju račk ne, gotovo jih bosta začela podit in lovit.
Realnost je pa taka: 1) da imamo trenutno le en avto, ki vozi vsak dan na relaciji Kr-Lj-Kr, 2) se mi zdi, da mam toliko dela v bajti in okoli bajte, da tud za sprehod nimam časa.
Mene prav groza obhaja, ko pomislim, kako bo, ko bo treba v službo...v Ljubljano...

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
21.4.2009 21:16:16   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a, mimi parkiri v garažni bajti pr City parku pol se pa dobimo v 1.nadst. Pod vodo ob 11h, aja lohk tud pred glavnim vhodom. Drgač ti loh dam pa cifro, če se boš zgubila

barba bemti, kje je ta vodauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ljubljančanka ampak pojma nimam kje to je...se vidi, da visim sam v treh štacunah in leta v enem lokalu. Zdaj mojga sprašujem če ve, itak da ne ve, ker mu je City park njhujša mora, pa pravi liam da on ziher ve.

user posted image user posted image user posted image  Zvezdica - pol pa pred vhodom počakte, pa vsa poberem.user posted image
Jst bom imela sam Tineta sabo. Je rekla Meta, da bo šla ona rajš drugič v LJ.

LP, barba

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
21.4.2009 21:37:01   
Jancci
Vidim, da je ta voda v zgornjem nadstropju city parka.. ko se pripelješ po stopnicah naravnost, zraven mehiške restavracije. To pa ziher veste kje je!! user posted image
Mogoče prideva tut mi2 z Meto!? user posted image  Itak moram nek eno jopco kupit, pa bi ble dve muhi na en mah! Tam je dost trgovin! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
21.4.2009 21:42:08   
Zvezdica
Mogoče prideva tut mi2 z Meto!?  Itak moram nek eno jopco kupit, pa bi ble dve muhi na en mah! Tam je dost trgovin!

trgovin kot češ :)
Upam da se vidimouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
21.4.2009 21:45:21   
Zvezdica
SREČANJE petek ob 11ih pred citijem ali v slaščičarni pod vodo (zdaj mi je kapnilo da imajo tam dobre torticeuser posted image user posted image user posted image )

Ploha
Niia
Mimi30
barba
L009
Jancci
Zvezdica

Pride še katera?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
   [Brisano sporočilo]
21.4.2009 21:50:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
21.4.2009 21:53:34   
Zvezdica
Dol mi maha.. pa ko je Meta jokat začela v njenem naročju sem ji jo lepo vzela in ne kot prej trpeče gledala. In to danes 2x!!! Pa čist nič slabe vesti nisem imela!! Punce ste mi dale energijo!! 

edino prav , da jo vzameš.

moja tašča ga skoz nekaj masira,pa vidim, da tamalmu najeda, pa sem najprej uvidevna, pol ga pa kar vzamem in enostavno ga ne dam. pa nisem egoist ampak a ne razume da otroku pač tisti hip roka ne paše in naj neha?
In ker je moja tašča verbalno močnejša od sedmih svetovnih voditeljev in se mi ne da jeb.... ga lepo vzamem in rečem, da otrok rabi mir in konec. In se nč več ne prtožuje.
Jancci t i si mamica in od vseh najblj veš kaj otrok rabi tko da... zamere gor ali dol.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
21.4.2009 21:57:17   
Jancci
Zvezdica HVALA!  user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
21.4.2009 22:30:17   
mimi30
ma, prvo vse preberem, potem pa hočem začet odgovarjat in se itak nič ne spomnimuser posted image ...tak, da pol še enkrat sproti vse preletim

mi smo imeli najprej eno pocensko...na začetku je malo hreščala...potem vedno bolj...na koncu je še samo hreščala
zdaj sem si sposodila eno od Tomy-ja in smo jo preiskusli, ko smo dali Nejca v svojo sobo...tud hrešči...ponoči me je parkrat skor kap...prižgana je bila samo eno noč. Kaj jaz vem oni so bili zadovoljni z njouser posted image ...mogoče zato, ker so izven mesta in ni lovila tolko drugih signalovuser posted image ...pri nas je vglavnem obupno.

Ploha, zanimiva tale slikca...da si lahk vsakega tako približaš...sem jo pred dvemi dnevi dobila po mailu in se je men tud zdela svetska

Ali se vaši sami odsavijo iz joške

kiara, moja se navadno ne...razen če glih trdno ne zaspi zravenuser posted image
snikolina, user posted image tole pa so mere korenjaka in user posted image za zobek.
V kolkem času po cepljenju se lahko pojavi vročina in koliko časa drži?

našemu se je ponavadi pojavila zvečer....dali smo mu svečko in naslednji dan je bil vredu

Nea, user posted image za Laro, da se ji čim prej poceli.

Zadnjič je tašča prjavla, da bi mi ob ponedeljkih in četrtkih tja hodil (cca 8 km stran od naju) kao na kosilo

Jancci, ja, valdauser posted image ....al pa vsako soboto in nedeljo...prav, da se upreš....ne veš kolk cajta sem se jaz borila, da ne rabim več vsak vikend tam viset...tud glede krsta smo dali podobno sranje skoz

zvezdica, upam, da me boš znala do vode pripeljatuser posted image
Tavelik bo kar lepo v vrtcu...je drgač prevelika akcijauser posted image ...je pa dragi vprašal, če lahk gre zravenuser posted image .... kr naenkrat bi on v šopinguser posted image user posted image
lepo, da nas je že toliko

obiskala sem frizerja user posted image ....mater sem jo priganjalauser posted image ...malecka je bila ful pridna...z atijem in bratcem so šli na sprehod in na igrišče žogo brcat...med igro je zaspala atiju na rokahuser posted image

jutri zjutraj pa k zobozdravnikuuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.