barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde a je to samo faza, da pač nikjer noče bit brez mene, edino v avtu z mojim dragijem? a jo je treba res kaj navajat? mislim, z jokom pri meni ne pride v upoštev... a to kar samo mine? ker po govorjenju babnic okoli mene, bi jo bilo treba navadit, ker je "razvajena" (to niso moje besede in se ne strinjam, da ne bo pomote), meni se pa zdi, da ta še ne trimesečni čmrl pač hoče mami in ne ostalih babic, tet itd. bojo že prišle na vrsto. pa prosim, če mi lah kakšna pove iz izkušenj glede tega "navajanja" na tolažbo pri drugih itd. Jst mislim, da mine. So ti tud ostale že vse odgovorile in se z njimi čist strinjam. IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bi vam pa predlagala, da se naslednjič dobimo na Šobcu, če ste za , seveda. Je luštno, kavico lahko spijemo, Ronja, Ula, Meta ...in ostali "taveliki" otroci so lahko na igralih, lahko gremo do save kamnčke metat v vodo, pa račakm damo jest... Itak, en petek. sonček33 - naš je tud en slinar Khurde - čist prav delaš, po svojem občutku. Ti si njena mama in edino ti veš kaj paše in je dobro za tvojega otroka. Pripombe ostalih pa skoz en uho not, skoz druzga pa ven. Prababica ma tud čist prav. Moja stara mama je tud taka. Sama ni mogla svojih otrok velik crkljat k je mogal skoz na kmetiji fajn delat in zmeri prav, da je to otrokom zmeri manjkal. Pol se v petek dobimo v LJ v CP lokal Pod vodo. Midva prideva, mogoče bo z nama tud Meta, seveda če bo hotla. Morem nehat, je Meta prletela, mami tvoj Tine se je zbudu, pridi pridi zdej