|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
22.4.2009 8:02:18   
Nea
Jutro!

A sem danes prva? Čudno... ura je že skoraj 8, pa ni nobene. user posted image

Lara je OK. Na srečo jo je dobro odnesla... na nosu in obrazu ima nekaj prask. Zobki so vsi celi HB!!!
Sreča da mi pusti držati led, drugače bi bila cela natečena. Popoldan je kljub padcu bila dobre volje. EMa jo je enkrat slučajno z roko udarila v obraz iin se je spet user posted image , ampak se je hitro pomirila.

Erik zadnje dni pod igralnim centrom noče ležati sam. Gospodič se bi raje z mamico pogovarjal. Takoj ko ga odložim v posteljo al pa na tla, je user posted image  Ko pa pridem nazaj in mu kaj govorim je user posted image  Lump!

povijanje - obe pupi sem široko povijala samo do pregleda kolkov, Erika pa sploh ne. V Nemčiji namreč pravijo, da se s širokim povijanjem začne samo če je s kolki kaj narobe, kar pomeni OD prvega UZ.

Vidim da organizirate srečanje - če bi bila bližje bi jaz tudi prišla user posted image

Lep dan!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
22.4.2009 8:48:27   
Anonimen
jutrouser posted image

mi že tulimo, pa se mečemo po tleh in takšnouser posted image jutanja telovadba, nimaš kajuser posted image

neo še kr spiuser posted image

jo mahnemo ven pol, dons pa bo zgleda za silo vreme.

mimi super za frizerjauser posted image

nea HB za zobkeuser posted image ostalo se bo pa že pocelilo...

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2677
22.4.2009 9:05:49   
PAJO
dobro jutro

no naša pupika spi,jz sm pa že vse po tleh pomila,posesala,cune pobrala,nova obesla
skratka pridna sm 100 na uro user posted image user posted image da se mal pohvalim.

danes je tko lep vreme,sonček že fullll prbija tko da je res toplo zunej
ČUDOVIT DAN  user posted image user posted image user posted image

komej čakam da greva vn na sprehod,jupi,jupi,že 3 dni ni bla zunej
mal je bla prehlajena pa jo nism hotla po dežju vn vlačt,

kako ste ostale kej,aja pa še user posted image in izkoristite današnji dan kar se da lepo.

papapa,se slišimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.4.2009 9:12:21   
VRTNICA84
Dobro jutro tudi iz moje strani!

Naša mala pa se je sedaj najdela iin zaspala zgleda, da ji manjka spanca.
Malo ste me pomirle glede kolkov. Če pa okrog mene vse mamice, ki imajo male otroke panične glede kolkov in mi skozi nekaj težijo z kolkami. Pol pa še tašča začne, ko nekaj sliši. Nastopi cela štala.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.4.2009 9:36:51   
kiara24
Dobro jutro,

joj kolk se vidi da je slabo vreme k ste spet tolk naklofale.

Nea- ja je kar pestro tolk rožic imet. Samo je pa tolk lepo, k je cela hiša v cvetjuuser posted image .Zalivala sva jih vsak dan zvečer, gnojila pa zelo malo, mislim da na 3 tedne.
No lepo da so zobki celi.

Jancci- tudi jaz nimam varuške, za enkrat je še ne rabim.

Danes bomo pa izkoristili vreme kar se da glede na to da je tako lepo zunaj.

Ja za srečanje, težka bo sem skoz brez avta, če pa pridem vam bom pa sporočila.

A je možno, da ima Klara poskok v rasti?user posted image ker mi ne spi več tako kot prej in je sedaj ponoči med 3 in 4 uro na joški. To se je začelo dogajati ta teden.

Lep sončen dan.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.4.2009 9:48:23   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
mi že tulimo, pa se mečemo po tleh in takšnouser posted image jutanja telovadba, nimaš kajuser posted image

Tudi mi pogosto imamo take... največ zaradi oblačil... nočem te superge, hočem druge... zakaj ima Lara leva na majčki, jaz pa ne... nočem istih hlač kot včeraj... kje mi je ono belo?user posted image

kiara24 - meni so rožice okoli hiše in na hiši ful user posted image  Jaz vsako leto na rože zmečem ful denarja, samo kaj ko smo vedno čez poletje šli 2-3 tedne na dopust. Pol pa ostanejo nezalite in ko pridemo nazaj najdem katastrofouser posted image
Upam, da bo to poletje drugače ker dopust planiramo šele koncem avgusta

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
   [Brisano sporočilo]
22.4.2009 10:18:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.4.2009 10:24:10   
ronja
V Nemčiji namreč pravijo, da se s širokim povijanjem začne samo če je s kolki kaj narobe, kar pomeni OD prvega UZ.

To tudi pri nas, samo tu delajo prvi Uz kolkov že  v p. Jaz nobene od mojih nisem široko povijala, ker sta obe imeli ok kolke. Če je bilo prej 1A, namreč ne more it na slabše - gledajo namreč, če se je glavica že formirala in če je v sklepu. Glavica ne more izginit in tudi iz sklepa ven se ne premakne, če je bila že not in če ni kakih hudih obremenitev, seveda.

jaz sem bila pa danes pri zobozdravnici, Ronja je ok prenesla mojo odsotnost, Lejla se je pa malo bunila vmes, ampak ko sem se vrnila, sta bili obe tiho, tak da kakega hudega dretja očitno ni bilo:) Sem prišla točno ob 8h, hkrati z eno, ki je zamudila in bila naročena ob 7:30 (ki je prišla s svojo babico). Pa sem ju kar lepo pred dejstvo postavila, da če sta pa zamudili, bosta pa onidve počakali, ker mene 3m dojenček doma čaka. Ko sem bila fertig, je babica nekaj grdo gledala, pa sem ji lepo povedala, da naj se ne jezi name, da sem jaz bila točnauser posted image . Kaj bo moj otrok doma čakal zato, ker se njima ni dalo prej vstat, klnic, ne pa pika!

jancci, bravo, super, da si vse zrihtala! Na koncu se to tudi tašči bolj splača, ker če jo bi zasovražila, bi Meto gotovo manj videla... Ampak traja, predno človek to dojame...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.4.2009 11:26:06   
Anonimen
ula, kaj je spet mami žabica?

ne, dons je mami zmajuser posted image

smo šli na sprehod, si neota v sling zmontiram, je zaspal v šusu, ula pa peš....pa ok, je vse šlo lepo, najprej si je dala rečt,da more dat roko, ko smo šli pa nazaj, je pa hudič. ker od hiše pa do pločnika mora dat roko, je itak hud ovinek, pa še vozijo kot norci...in jaz ji skoz to okol ceste tumbam, kako more...počakat avto in za stran in tko. in vse zelo dosledno izvaja, samo ko je pa zdivjana in takšna, pa dvomim da bi spomnila, ko itak kar trešči na cesto. pa ko gremo od vrtca gor proti gozdu, lohk divja kolk če sama, ko ni avtov, pša ko gremo pred dvorano na parkirišče, tam je tud kul. pa tud po pločniku gre lohk sama, čist lepo hodi. ampak tam ko pa ni plčnika, bo pa dala roko in pika. sploh ker ne morem jaz z tamalim v slingu  tak poskočno in ekspresno skakat za njo. in je tulila ko zverina celo pot, mislim uno pot brez pločnikauser posted image pa sem si mislila pa tuli, sam roko boš pa dala in sem jo držala tok trdo, da se še po tleh ni mogla metat. in se ji je valda čist utrgaluser posted image pol pa pridemo pred hišo, pa že tašča dol iz balkon ja booooga srotka, kaj pa delajo s tabouser posted image in pol še pride tast in garaže z istim- boga revica, pridi boma šla eno rožico utrgat...jaz pa sem jo sam vlekla naprej in rekla da nej jo kr pusti, ne rab nobene potuhe zdej ko je tak trmasta in nagrade za svoje obnašanje, da jo bo zdej un nosu okol, da grema gor pa spat. in so že bli nosovi do tal, bo že zamera spetuser posted image user posted image

takle je pol, kr prpravte seuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.4.2009 11:36:00   
Anonimen
Pa sem ju kar lepo pred dejstvo postavila, da če sta pa zamudili, bosta pa onidve počakali

ja to pa itak, se jo te ja pa normalno - če maš uro in zamudiš, počakaš vse, ki so prišli točno, dokler pač ni spet kake luknje ( ker še kdo zamudi recimouser posted image ) al pa do konca. ne vem kak folku ni jasno touser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.4.2009 12:00:31   
barba
Mah, te tašče user posted image user posted image user posted image
Men je včeri rekla, da bomo mogl še enga otroka imet, da bo lohk moževa nečakinja botrca za krst.user posted image user posted image user posted image  Ja itak mam otroke zarad tega.user posted image user posted image user posted image

Naš Tine je dons pogruntu, da ma copatke. So mu ful zanimive k majo ušesa, take kravce frizijkeuser posted image . Sm ga tle zravn računalnika u lupinco dala zdej se pa s kravam pogovarja pa na eno frjolčno želvo se krega.user posted image user posted image user posted image  V en rok dudo drži in vsake tolk cajta spusti kakšen dddd, gggggg, aaaaaa user posted image

Ta mali mi zdej tud u vozu več ne spi. Zgleda, da ma čez dan dost 2x po pol ure. Sej pol gre zvečer spat ob 20.30 in spi do 3-4h, pa še do 7-8h.

Greva nazaj ven ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.4.2009 13:32:02   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Mah, te tašče user posted image user posted image user posted image
Men je včeri rekla, da bomo mogl še enga otroka imet, da bo lohk moževa nečakinja botrca za krst.user posted image user posted image user posted image  Ja itak mam otroke zarad tega.user posted image user posted image user posted image

matr, barba, ti pa tut ne razumeš...ja, itak,mejte še enga, da ne bo kakšne zamere med sorodniki.user posted image user posted image user posted image

ronja,ti morm kar čestitat za zobarja user posted image  da sta tamali bili tok pridni...jaz še zmer upam na frizerja...nisem upoštevala tistega,da je bolj, da greš, preden rodiš... user posted image  

space mi neki šteka in težko pišem...

meni je pa le neki uspelo... posadit rože v dva glinena lonca za na balkon in par začimb prenest iz vrta v eno korito za na kuhinjsko okno. sem hotela malo namontirat v lupinico, drugače je nimam nikol not, včer sem jo dala prvič, pa mi je uspelo tako lase umit, da me je gledala, pa sem upala, da bo moje rovarjenje tudi zanimivo... no, pa ni bilo... in jo je tast pol ure nosil naokoli in ji pokazal vsa drevesa in vsako rožo, ki rase okoli hiše, pa je bila ful zadovoljna. user posted image  zdej se je pa najedla in spi.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.4.2009 15:01:55   
ronja
hehe, khurde, sej pri frizerju pa jaz že 1o let nisem bilauser posted image . Ampak zobozdravnico pa pridno obiskujem, na pol leta redni pregledi, pa zdaj je bilo treba plombe zamenjat.
ja, jaz sem tudi ronjo v kopalnico nosila v gugalniku in me je gledala. lejlo pa ronja zamoti - jo pa tudi nesem tja, da ju mam na oku.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.4.2009 15:42:55   
ronja
hihi, ulla, teb pa spet ni dolgcajtuser posted image .Se pa strinjam s tabo glede ceste, itak!

A lahko zdaj še jaz mal jamram? če že težit ne smem, pa vsaj vam mal pojamramuser posted image . No, moja tašča je pa sveto prepričana, da pa Ronja lahko vse... In je včasih to maluser posted image . Saj nič hudega noče, niti ji ne težim, nima smisla, ona meni uslugo dela, da jo pazi, pa itak ne živimo skup... Samo je pa mal smotano, ko ji vse pusti - pa vzame Ronja Lejline cotke iz predala, čiste, zlikane, pa jih po tleh meče, oblači svojim svinjskim igračam (ne me zdaj napadat, kako to, da so igrače svinjske - če bi jih vsak dan prala, bi še vedno bileuser posted image , no sej boste videle, ko bojo vaši tok stari - tiste, ki jih že mate, pa itak že veste in me verjetno ne boste napadale, ker vam je jasno, kako ratajo igrače lepo svinjskeuser posted image ), nese potem taiste igrače, oblečene v lejline cotke v teglc s paradižniki, ki jih ma lubi posajene - ja, v zemlji, seveda, kje pa naj bojo... Mislim halo?! To je bilo enkrat bolj na začetku - sem samo rekla, da so to Lejline čiste cotke (kakor da ni vedla, če jih je pa iz predala tamala vzelauser posted image , ona je bila pa zraven, pa itak jo skoz gleda...), pa je rekla, da je to Ronja prinesla, pa sta se igraliuser posted image . Saj nočem težit, ampak to so LEJLINE cotke - za Ronjine ne bi tašča nikoli pustila, da bi se takole mazale, ko je bila mala (še zdaj ne bi pustila, po moje)... Za Lejlo je pa vse ok, al kaj??? grrr!!!user posted image jaz je pa pol nimam v kaj oblečt, ko mala cel predal ven zvleče! (nimamo tako veliko cotk, sploh ne tako malih, ker te hitro preraste, pa za EC jih tudi rabiš mal več) Pa takrat je bila lejla še manjša in res ni bilo čisto vseeno, a dobi umazane cote nase (no, še zdaj ni, ampak ni več tako haklih kot prve tedne). potem sem pa sam prala pa likala naslednja dva dni...
Danes sta pa dali ležalnik na tla, da je dala Lejlo not (da se je lahko ukvarjala z Ronjo, sevedauser posted image ), no, pa si je Ronja zaželela it v ležalnik in je dala tašča Lejlo in dekico ven - mi je še povedala, kako pridno je dala dekico dol (verjetno zato, ker sem zadnjič "težila", da Lejline cote ne smejo bit usraneuser posted image ), da ne bo umazana - meni najprej ni bilo jasno, zakaj je bilo to potrebno, potem ko je pa Ronja demonstrirala, pa se not ulegla, sem pa seveda rekla, da to pa ne, pa Ronjo nagnala dol - saj je takoj ubogala, itak je vedela, da  po vsej verjetnosti ne sme bi tam not... Ležalnik je za dojenčke - tam nekje do 8-9 kg max., Ronja oblečena jih ima pa vsaj 11... In ni ravno neko mirno nežno bitje, ki ne bi uspelo nič poferderbatuser posted image . Saj njej se ne more nič naredit, če je zadeva na tleh, ampak jaz mam pa sitnosti, če mi ležalnik uniči, pa nimam kam lejle v kuhinji odložit - in je tudi že kar mal pokal po šivih, ko se je to moje dete veliko vanj zvalilouser posted image . Je tašča spet mal križem gledala, ampak veš kaj - saj sem čisto lepo rekla, pa ne morejo pričakovat, da bo pa vse samo, da bo Ronji lepo, za druge pa ko jih j*! jaz ne bom delala razlik med svojimi otroki, babice bom pa tudi krotila, kolikor se da, če jih bojo...

Saj mi ne gre za tiste ušive cote pa ležalnik, bi že novega kupila, če bi šel, ampak zato, da bo babi vedno  poskrbela, da bo moji prvi pupi fajn, pa ne glede na to, če bo druga zato nasrkala - to me jezi! upam, da se motim, ampak vedno je nekaj, pa me je resno skrbet začelo... Ker pri ronji ne bi nikoli dovolila, da bi kdo kaj takega naredil... Za ronjo je moralo bit vse sterilno čisto, pa vse tipi topi. Za Lejlo je pa vse ok, sam da ne bo treba princeski Ronji rečt, da česa ne smeuser posted image . Pa ko Ronja sploh ni težila! Čisto lepo je takoj zlezla ven, niti probavala nazaj not zlest, pa me pogledala s tistim - "ups, saj se mi je zdelo, da se to pa ne sme". Ni bilo treba nič kričat, razsajat ali karkoli. lepo sem ji rekla: "Ne, ronja, to je pa za Lejlo," pa je bil mir. Sploh ni, da bi zato pa izgubila kake pike pri Ronji. Saj to moje dete razume, da se kaj pa tudi ne sme. ne rečem, da ji je vedno všeč, ampak ne dela pa ne vem kakega cirkusa okoli tega.
Prvič, ko ju je pazila, ni upala Lejle previt, čeprav je slišala, da se je pokakala, da ne bi bila Ronja užaljena,... (sem mislila, da je to pač prvič, ker ju še nikoli ni imela obeh, ampak se mi zdi, da ni zdaj nič drugače...) ma, en kup takih malih bedarij... pa ti na koncu da mislit...
ne vem, kaj pa ve mislite? Pretiravam? je to samo začetno navdušenje? Bo začela met Lejlo tudi rada, vsaj približno toliko kot Ronjo - jasno, da je zdaj še ne more imet enako, ampak me zanima, kako je s tem - tiste, ki že imate več otrok, dajte mi mal razjastnit zadeve, prosim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.4.2009 16:11:50   
Anonimen
ronja kaj pa vem, boš mogla povedat, da to pa ne gre tko...ma jst razumem, da ti je en otrok ljubši al kaj, vse tisto, kako maš vse otroke enako rad, mi je tko maluser posted image pa otroci so različni in tud rad jih maš različno, pa to ne pomeni bolj rad, pa manj rad, samo drugač rad. eni so prisrčni, drugi pa niso tolkuser posted image pa eni so taki nežni, da jih kar želiš zaščitit, drugi so pa đejmsi, samostojni in taki, da kr rasteš od ponosa, kok so kuluser posted image eni so spet mal tko, čudni, majo svoje fore, pa te spet skrbi, kako bo tak čudaški otrok jo fural čez lajf...in noben mi ne bo reku, da lohk maš vse te različne otroke enako rad. sa, fajn pa če se tega zavedaš in nisi driskiminatoren, sam babicam je mal težko to dopovedat, ker ti vse ogorčene zatrjujejo da one majo pa vse vnuke isto rade in kak si sploh drzneš pomislit da ni tkouser posted image v naslednjem momentu pa prnesejo darilo sam za engauser posted image ker drugi je še kao premejhnuser posted image pa na morje bi vzele sam enga, pol pa poveš da zdej sta pa dva, je pa to prevelika obveza in skrbuser posted image tko je to. jst pač do ene mere bom to tolerirala, ker pač kot pravim mi je jasno da je lohk edn pač ljubljenec, pa tud nasplošno v življenju je tko, da pač nisi vedno enakovreden, pa zmeri je kdo, k ga majo učitelji in šefi rajšiuser posted image pa tud babice...dokler ne bo to tolk očitno, da bi pa tudi otrok zelo trpel zarad tega, takrat bom pa zmaj spet ratalauser posted image

ulo sem dala dol k tastu, harata okol bajte, jst grem pa končno une rože posadit, če sem jih že kupla, da mi ne crknejo prejuser posted image čeprov po drugi strani bi blo pa bolj smiselno da mi zdej, kokr čez neki cajta, bi mela vsaj delo pršparanouser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.4.2009 16:13:43   
Jancci
Ojojjjjj Ula, Ronja.. sej ne vem, a nej se jokam al smejem!?
Kaj nas še vse čaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
22.4.2009 16:14:15   
African queen
Pozdravček!

Sem hotla mal za nazaj prebrat pa mi ne rata,ker je internet danes ekstremnoooo počasen!!!!

No,danes je bil naš D-day....Noaha so obrezali...vse skupaj je trajalo 15 minut v lokalni anesteziji,tukaj dojenčke obrežejo s pomočjo takega plastičnega obročka,ki mora odpasti v 5-8 dnevih po posegu..ni mi pa treba čist nič mazat,čistim in kopam ga lahko tako kot do sedaj..
Zdej je precej jokav,dajati mu moram paracetamol..no,to je to.Zdej je zaspančkal.

Aja,dva dni nazaj sem mu začela dajat sokec po žlički,začela sva z mangom,včeraj sem mu dala jabolko,danes je na vrsti papaja...zgleda,da mu je všeč,ker lepo odpira ustka..

Zdej pa grem kuhat kosilo...LP 

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
22.4.2009 16:20:30   
Anonimen
AQ user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej poceli in mine brez komplikacij....si pa na čveku zamudila zanimivo debato na to temouser posted image user posted image user posted image

kako pa to, da že uvajaš? jst bom počakala do 6m, se mi nč ne mudi...je še najbl simpl takoleuser posted image

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.4.2009 16:25:19   
ronja
vse tisto, kako maš vse otroke enako rad, mi je tko maluser posted image pa otroci so različni in tud rad jih maš različno, pa to ne pomeni bolj rad, pa manj rad,

ja, sej enako rad ne pomeni na isti način, ampak enako fejst. In kje sem jaz? A je že čez, moram zmaj ratat?user posted image Ne, saj ji rečem za tako stvar, ki se mi ne zdi ok, pač s temi normalnimi argumenti - je lejlino, pa so še čiste cotke, ne grem v detajle, pa ne sprašujem, zakaj pa se ji to zdaj zdi ok, da so po tleh, pri Ronji je bila pa štala, če so bile na kavču, ki ni bil pogrnjen s čisto plenicouser posted image ... (pa Ronja ni čisto prva, je bil vseeno še bratranec prej)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.4.2009 16:28:36   
Anonimen
mah ne vem, čudni so, nimaš kajuser posted image sej pol po moje se mal to izenači, zdej je le dojenček v igri, k se bolj malo odziva pa nimaš glih kaj z njim počet, pa še mama zmaj skoz preži kaj in kakouser posted image tavelika princeska je pa že bolj oprijemljivauser posted image pa čeblja, pa se veseli, pa ma radauser posted image bomo vidl, kak bouser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.4.2009 16:58:51   
Anonimen
aja, sm še to hotla prej povedat, pa mi je ušlouser posted image ula je res za crknt smešna, jst se ji tok režim včasih...je prej muha pršla not in je lazila po zavesi....pa začne tulit tamala vsa divja - biba! biba! biba mufa! mami biba mufa je! plus še en kup men nerazumljivih zadev, k je blo slišat kt da se pač totalno razburja zdej zarad te muheuser posted image user posted image user posted image pa fora je, k zdej še sploh ni blo muh, ful cajta nazaj, ko se je mal segrelo je ena čist taka pijana brenčala po dnevni in sem ji rekla da je muha, pa si je očitno zapomnlauser posted image

pol pa prej jemo sladoled, se je nataknla k lubijo in ji je mogu dajat, skoz še, še šeuser posted image pa prav lubi ma pejt še k mamici mal težit...pa ula pogleda v njegovo šalco in tko še z rokami pokaže pa prav  pa sej ma ati! user posted image user posted image user posted image

tok so res posrečeni, pa kr vsak dan je kej na novo, da preseneti, tole s to mufo je že blo svetovno dansuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
22.4.2009 18:44:19   
Ploha
OMBuser posted image user posted image Kaj se mi je zgodilo, saj ne morm verjet, sm prvlekla od doma 2 veliki vreči cunj ki sem jih nosila pred nosečnostjo in sem kar pri 3 cunji zaklučla s probavanjem, mislim da bom tele kg dol spravla se bom še namučla, matr sm razočarana, bom začela kšne trebušnake delat in to, sam ko sem pa v zgornji del grozna, mislm čez ramena me je k da sm bikoborc user posted image a jebi*ga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
22.4.2009 18:52:43   
Anonimen
plohca ti kr probuj, mogoč se bo kej našlouser posted image hecam te....jp, tko je touser posted image jst mam tud polno omaro cunj, k že od 2006 čakajo, da jih bom na rit navlekla....počas bojo že spet moderneuser posted image
ampak punca - šele 3mesce  je od poroda, maš še čist pravicop met viška kguser posted image če bo pa čez en let še kr tko, no, pol boš pa upravičeno zgroženauser posted image
mah, jst sem kr zadovoljna, glede na to da sm se poredila ko pujsuser posted image , sam klinc, teh 10 al kolk že kg se pa tud more nekje poznat, ne morem ozkih oprijetih kavbojk št. 36 na rit navlečtuser posted image trenerko že, sam kavbojk pa res ni šans....pa ajd, joške so mi kuluser posted image sam kaj k mi je na trebuhu ful ostalo, madona, to še more it nazaj samo od sebe, sej tud pršlo jeuser posted image user posted image no, ko bo še -10kg, bo pa menda trebuh tud v normali...čeprov na un ploh, k je bil prej, pa res ne računam večuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.4.2009 20:50:51   
kiara24
čer,

no mi smo bili cel dan zunaj, bilo je superuser posted image user posted image user posted image sonček....

Ko je prišel moj domov smo šli ven, pa sva sestavila špotren del čisto leže kar se da in je ful uživala niti glasu ni bilo ven, ker je bilo vse tako zanimivo za videti, no čez pol ure je že spala v vozičku, tako da smo se nahodili. pOtem sv ašla še z mojim na pijačko, ko sva pa dokov prišla sva pa rožice sadila po gredicah- trajnice in pa rdeče lubje sva okrog naflikala.
Ker je bilo tako otplo danes sem kar zunaj dojilauser posted image . No pol smo pa notri prišli jaz hitro pumpat ven iz joške pol sem pa mojmu flaško dala, pa je vems Klara že kar mrkalauser posted image user posted image user posted image user posted image tolk joje očitno zrakec zdelal... no pa smo pol vsaj 100ml pojedli sedaj pa že panča.
AQ- res je kako to da že uvajašuser posted image

Jaz bom začela pri 4 mesecih (predvsem zaradi nejen prebave), zato ker sedaj ful gleda kako midva jeva vsak grižjaj spremlaj in zraven včasih kar usta odpira, user posted image user posted image user posted image kot da bi hotla daj še meni.

Želim vam čimbolj mirno noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.4.2009 20:51:36   
Zvezdica
ojla

danes sem izkoristila dan. sonce je pa tko močno, da imam dekolte čist rjavo rdečuser posted image

Sem pa spoznala Niio danes i je super punca, oskar pa taaaaaaaak VELIKANuser posted image , pa tak sonček.

drgač smo ok, moj mali ej zaspal, šele zdaj, ker on hodi ob pol sedmih spat. Ne vem kaj ga je dajalo. No, zdaj je mi.

Ulla, prideš v LJ v petek?user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.