Anonimen
|
vem, da črpanje ni merilo, samo povem kolk mal ga je bilo. Fora je pa v tem, da sem pupala pol ure pa je tolk blo. In to na vsake 3 ure, pa na joško sem jo dala prej pol pa je pojedla še iz flaške tisto kar sem napumpala, pa je kjub temu pojedla 120 ml dodatka. Ali je potem mojega mleka res dovolj kiara ne se jezit lej, valjda zdej po treh mesecih dodatka ne more bit zadost mleka, ga pač je, tolk kot se ga rabi, pa ker tudi pupa se je že verjetno nasvadila na flašo in ji je ljubša kot dojka, pa miljon stvari je. na žalost, sej si se trudla pa vse, pa vseen si preveč dvomla vase, pa smo ti govorile ( no vsaj jst sem ti ) da ni tako, da se ne sekiraj, sej vem da je težko, ko si v dvomih, pa otrok se ti dere, pa mogoč ti še kdo govori da nimaš mleka, pa daš flašo in otrok spije in to ti je pol potrditev, da pa res ni mleka. in zdej še enkrat - resno - skuliraj se. nehaj se sekirat, boš pač dodajala, al pa bo pač samo na flaši, sej ne bo konc sveta. trudla si se, sej vse vemo da si se, pa nobena te ne bo obsojala, tud jaz, čeprov sem ful za dojenje ti sam doji kolker boš, pol dej pa flašo, kolkr bo pač spla, pa to z mlekom porihtaj, da ne bo matralo revce, pa se boš takoj tud ti boljš počutla. k najhuj je res gledat otroka, k ga matra drgač pa če je še kej, ti kr vpraši, ni problema zato smo tle, bomo že kej poštudirale, pa magari bedarijo za smejat jancci jst nič ne mažem, dokler ni vneta. takrat pa z riboderminom. aja, pa zvečer mal namažem, ker je pač tak dolgo v eni plenici. ronja jst pa mislim da se otrok tud ne more kr tko zadušit tud če pogoltne kak košček česa, ga pač požre, sej nevarno je tist, če otrok laufa okoli s čim v ustih, pa mu v sapnik pride, od tega se pol duši...drgač pa če normalno pogoltne dol, pa nima kej bit, dokler gre čez prebavila to je en tak strah, da se bo otrok kr zadušil, če bo kaj večjega pogoltnil seveda to ne gre tko... az grem. Na 12 km. Bo glih prav za med dvema dojenjema. faca. Čez čas se mi zazdi, da se juha fejst peni... Jap tableta je šla v lonec namesto v stroj. take bedarije ponavad jst počnem...pri stari mami sem v kamilčni čaj zakuhala rezance, pa pol servirala kot juho je pač blo vse v glih piskrih pa s kremo za roke sem si zobe umila itd., da ne govorim mi je povedala, da če ne dojiš vsak dan mleko ni več dobro za otroka in ga lahko napenja? eh, ma kje bedarija, pa lohk stokrat pediater reče, pa jst pravim da je še zmeri bedarija. pa ne mislim da vem več kt dohter sam tole je pa vseen bedarija. to bi tud njemu povedla. ja kaj pa misli, da mleko soji v joški in se skisa al kaj joj no...če par dni ne dojiš, ti je tko tečno, k te višek tišči, pol pa organizem vid da se ne rabi, pa neha proitzvajat, že nastalo mleko se razgradi v organizem, tko da se nima kej pokvarit ko pa spet začneš dojit, pa mal traja, ko pa organizem spet naštudira, pa spet začne proizvajat. če je to redna praksa, da so presledki vmes, so te prilagoditve vedno lažje in hitrejše. mam sesalca na joški grem ga probat skenslat dol, pa pod tuš...
|