khurde
|
dobro jutro!!! IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Močno mleko?? A to obstaja? In če že... s čim naj primerjam!!!? s kravo verjetno sam morš za primerjavo vzet uno iz velike planine, k ima 12% maščobe v mleku (nekje prebrala). mislim... kakšne to majo. jancci, jaz vlačim tega otroka s sabo k mačka mlade... pa se mi zdi, da ji je čist prav tko, sploh pa vid in se nauči veliko več, kot če bi ždela na kavču spodaj, tulila in čakala, da pridem. men je dobr, da malo pokomentiram vzgojo z vami tuki gor, ker vem, da se vedno najde kdo, ki se strinja. ker sej problem ni v tem, da nisem samozavestna al pa kaj podobnega, samo ko ti ljudje govorijo na način, da je to, kar delaš, slabo za otroka. to pa itak nobena noče, da bi bilo kaj slabega zato, ker "dela po svoje". tko da hvala vsem za mnenja, je takoj lažje, ko imaš nekoga za back-up, pa čeprav na netu. mimi, a si ti pisala, da otrok joka, ko jo oblačiš po kopanju? ne da se mi iskat za nazaj. daj probaj jo skopat uro, dve prej kot običajno. ker isa se je tudi drla, ko sem jo oblačila, v banjici je bila pa prav zadovoljna. in sem probala vse, zamotit jo z igračko, se veliko pogovarjat, hitr oblečt, pa nič ni palilo... dokler nisem začela prej kopat, zdaj jo pa lah oblačim tudi 15 minut, pol ure, pa vmes še malo "potelovadiva" in ni panike. očitno je bilo zanjo prepozno takrat, ko sem si jaz zamislila. sem se ji pol kar opravičla, ker je trajal skor dva meseca, da sem to ukapčila. zdaj jo kopam okoli štirih popoldne, prej sem jo ob pol šestih, včeraj ob pol petih, pa je malo kazala, da je prepozno, ker si je mela očke, ko sem jo oblačila. tko da pri nas je nehala jokati, ko sem zamenjala uro kopanja. lep dan vam želim!
|