ronja
|
Punce dejmo mal zamenjat otroke.user posted image niia, jaz ne menjam, čeprav dojim ponoči . Pri nama lejla spi še vedno v najini postelji , kje je še svoja sobe, še v zibko je ne dajeva . Počasi se daleč pride, pravijo kiara, otroci so različni, eni sesajo, majo dost in se odstavijo, taka je Lejla, eni sesajo, pa ne bojo nikoli bradavice ven pljunli, jo moraš vedno ti vzet, taka je bila Ronja. Majo pa tudi faze, Lejla zdaj večrat dlje gor visi, prej je vedno samo pojedla in nehala. Pač včasih rabijo več za jest, ker imajo rastni skok ali če dodajaš, pa nastaja manj mleka in potem mora dlje sesat, da isto ven pride, včasih rabijo več varnosti, ker so recimo zamenjali okolje ali bogvekaj jih je iztirilo,... Pač rabijo, nimaš kaj (no, lahko jim flašo poturiš, ampak dokler ma mama dovolj svojega mleka, to nima smisla). Meni so vsi razen moje mami in lubija modrovali, da to pa ni normalno, da Ronjo tok dojim. Ja, dobro, ni normalno, ni pa narobe, saj niso vsi dojenčki normalni, eni so pač mal usekani v eno smer, drugi pa v drugo. Še zdaj veliko je. J* ga, taka je in tako jo mam rada in jo bom tako sprejela, pa če se vsi na trepalnice pomečejo! No, saj zdaj je ot vsem všeč, kako veliko je, hehe, ker pač ni več samo moja takrat
|