Maja T.
|
HI! Evo nas od P., Danes bi morala dobiti 3 pikico in ko jo P pogleda , totoalno rdečo grlo . Sva dali bris, če bi slučajno bil kak streptokok, HB je bil bris negativen, tako da ni potrebno dati antibiotik , je virusne narave. Zaradi tega ji hrana ne gre in ne gre. Predvsem sadje, tu se full upira, jo zgleda peče, ker zelenjavo še kar rada je. Gajak, kaj če ima Rok tudi kaj takega, ker neka čudna viroza razhaja, ko ni niti vročine, otrok je normalno živahen, niti ne veš, da bi bil kaj bolan? Aja še to, sem na našo žabico tako ponosna, se je v natanko 1 tednu zredila 200 g, kar se je prej v 1 mesecu. Tako da vaga 7200 g . Glede rumenjaka, mi imamo zeleno luč v 9 mesecu. Sva se s P pogovorili glede prehrane in bom Zari počasi začela vse dajat oz. to kaj bomo mi jedli bo ona, seveda brez prepovedanih živil (KM, svinskega, oreščkov, medu, jagod...) Tudi soliti bom začela po malo. Sem ji zadnjič dala za pokušino pečen krompirček iz pečice in je tako slastno pojedla in je še kar usta odpirala . P mi je rekla, da lahko tudi že pomarančni sok gor po sadju malo polijem. Neža za dolg sprehod Nyna84 wow, mala stoji, bravooooo . Vilika nam tudi ne grejo suhe marelice Matejchi, mi smo včeraj prvič probali skutico, par žličk je probala, ni preveč navdušena, pa še rahlo driskico ima danes, eh Tamy mi še nimamo pri 8. mesecih zob in če bo po meni bo tako do 1 leta . Jaz sem jih namreč dobila pri 13 mesecih , imam pa verjetno zaradi teka zelo zdrave zobe . Je pa res, da ima dlesni vse napete, pod dlesnimi se že vidijo zobki . Bella Carol11 in Neža, kaj mi na ZS pošljete vajini pravi imeni, vaju poiščem na FB