![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 21:31:49
|
|
|
|
kaja02
|
super posnetek, polna luna, našo pa tokrat ni nič matral, upam, da nima zakasnelega paljenje in bo ta noč katastrofa nyna- sva že dve, tudi moj noče nikamor, kjer nikogar ne pozna, tako da če bo srečanje pridem sama z froci Lana super, sem kar debelo pogledala , pa enkratno frizuro ma naj se še mi pohvalmo, od danes dalje mamo krta - se je začela plazit, ima nek poseben slog, glava na tleh, rita v luft, pa jo šiba po stanovanju, brado ma pa čist rdečo, skor violično od drsenja po tleh tako da za seznam - palzenje 11.3.2009
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 21:39:18
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Maja T. tudi naš Jan je zelo živ in se tudi zaradi tega ne redi toliko. Ne more skoraj nikoli dat mira z nogacami kar naprej brca, pa kotali se... Pa držim pesti, da ni celiakija tejkaz naš je tudi suhec, pa je fant. Tvoj ima vsaj več kg pa še večji je. Bomo vidli koliko kg ima jutri, ko imamo P. nyna84 kak je luštna Lana s temi laski! Taki cukr je, pa kak lepo se že sama vstane v kinderpetu. Pa tudi od vseh slikice so zelo lepe - kot vedno! anita upam, da si že kaj boljše volje. bambi tvoja zamisel o družinskem srečanju me je pa res spravla v smeh! Ryssa na Šmohorju sem pa že jaz bila s srednjo šolo. Je fajn tam gor.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 21:50:52
|
|
|
|
Vilika
|
Čer! Sam na hitro 2 komentarja, mi je glih v oko skočilo Carol - medve sva bile v sosednjih blokih včasih doma , sem te sedaj po slikicah (zelo luštne) spoznala. Ne vem če se ti mene spomniš... ampak jaz imam nekako v spominu, da ti je veliki brat velikokrat nagajal Maja T. - vaša punčka je pa meni izredno lepa - jo vedno rada pogledam Nočko!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 21:55:36
|
|
|
|
bambi14
|
Večer, mala je že v svetu sanj, naša kr nekaj jamra včasih,...se ji zgleda dosti dogala ponoči. Gluten- sem začela dajat po 6. mesecu, dam ji včasih doma pečen kruh(skorjo) in ji je ful všeč, samo potem je kuhna in vse okoli nje od drobtin. rumenjak- sem ji tudi že dala in sedaj na teden dam 3x meso, 2x rumenjak in 2x samo zelenjavo. Vendar navadno pri vsakem obroku dodam malo repičnega olja(baje je zdravo kot olivno hladnostiskano). Ju3 bo mogoče dobila polnozrnate špagete in boloneze( s puranjim mesom in malo dodatkov). MajaT- upam, da nima celiakije,...je pa na tržišču že veliko pripravkov za te probleme(špar ima celo paleto izdelkov). Pa društvo obstaja kjer si izmenjujejo mnenja, težave, recepte,.. http://www.drustvo-celiakija.si/ ...saj ne boš rabla. Carol11 sprašuješ Katero AM kupiti?, jaz bi kupila Milumil2(ker je bolj dober pookusu in ga imajo raje),...drugače pa so vsa mleka so kvalitetna. Najbrž pa ne bom kupovala mleka in bom začela dajat domače kozje mleko. pitje- grrrrrr, s steklenico se samo igra, račju kljun grize, da kr škripa in se zraven reži. Spije mogoče pol deci,..ostalo gre po njej,..joška je zakon. Erin in Bella02, upam, da je vse skupaj prehodne narave in se bo poštimalo. Nyna84- ja bravo punca,.....malo še pa bo ven zlezla iz postlce. Mi smo še daleč od tega,....bo že. srečanje Mb- si bomo mogle rezervirat plac na mehkih stolih.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 21:57:43
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 Naša je pa včeraj imela 7 mesecev in je danes ven pokukal 7. zobek. Vau 7. zobek že??
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 21:58:48
|
|
|
|
kaja02
|
pa nadaljujmo... tamy- mi tud še nimamo zobkov aradej- lepe slikce, pa prav vidi se da uživate v vodi bella- maja t.- upam , da ni alergija, za gramčke gluten- naša dobi občasno kak keks, pa kašo z žiti, ni nobene reakcije jogurti, skute- obožuje jih, sploh skute podložene s sadjem rumenjak- sem ji ga dala do sedaj sam 1x, pri nas velja od 7m dalje spanje- koker kdaj, čez dan spi ponavadi 2x, enkrat po pol ure, drugič pa skor 2uri, ma pa en ritem spanja, skor ob uri, sam če zjutraj spi dlje, potem popoldne manj in obratno, zvečer pa mi zaspi ob 8.uri
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:11:57
|
|
|
|
Erin
|
sayuri - ZARA & LOVRO Neža7 - NEŽA Čestitke za osmico! Zoja Miša - KAJA LINA Carol11 - HANA Pablo - OTMAR Čestitke za sedmico!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:13:03
|
|
|
|
kaja02
|
erin- ste doma? je vse ok'?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:15:17
|
|
|
|
bambi14
|
Sem vam pozabila povedat, da se mi ne previjamo več na previjalni,...sem jo preselila pred 3 dnevi na tla: ker sem brala, kako se obračajo ti naši in me je malo strah postalo, ker dostikrat vmes kam letim. In danes se je mala obrnila čez rob in malo bum bum tresnila z glavo po ploščicah in zagnala vik in krik,....čez min pa se je že smejala. Drage RR- ovke torej bolje jih je previjat kje niže.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:18:27
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Drage RR- ovke torej bolje jih je previjat kje niže. prav maš, jaz jo previjam na postelji , je cc.30cm od tal, pa si prej vse pripravim, kaj rabim, če ne pa jo s sabo vzamem, sam bogi tvoj križ
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:27:43
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Drage RR- ovke torej bolje jih je previjat kje niže. prav maš, jaz jo previjam na postelji , je cc.30cm od tal, pa si prej vse pripravim, kaj rabim, če ne pa jo s sabo vzamem, sam bogi tvoj križ bogi moj križ ja,....se kr na tla vsedem.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:34:38
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Kaja02 za plazenje! Si me tak nasmjela, ko si napisala kak način plazenja ima Leja! bella02 Držim pesti, da bo vse ok jutri. Za rumenjak in piškote ter jogurte in skutke vam pa jaz žal ne morem svetovat, ker Jan tega na žalost ne sme. Piškote sem ene kupila v Biotopiku 150g 2,92 evra. Drago kot ! Ojej bambi sam, da je s tvojo punčko vse ok! Ja, jaz Janovga padca nikoli ne bom pozabla!
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 11.3.2009 22:35:26 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:41:36
|
|
|
|
Erin
|
Ja doma smo.. zaenkrat..danes so mu naredili samo neke teste in imeli smo posvet z gastrologom...jutri ima Tilen gastroskopijo in 24 urno PH-metrijo želodčne kisline, tako da jutri na petek ostaneva notri v tej grozzzni kliniki... Jutri bodo dokončno potrdili oziroma ovrgli to diagnozo,.. MATEMATIČARKE POZOR! Meni ne rejo računi... Koliko proti koliko je možnosti da otrok dobi to bolezen in sicer glede na podatke... na 100 otrok ima 20 refluks 1% od teh 20 ki imajo refluks ima ta sindrom..to je 1:??? Mislim da sem našla prave podatke..to diagnozo postavijo samo enemu na leto...ah... Tamalči je bogi..trebušček a boli, ful pije ker mu očitno to ublaži bolečino, spije tudi po 5dc čaja na dan.. Danes ponoči ga moram ob 6h nafutrat oz par minut prej ker pred posegom ne sme 6 ur nič jesti, niti piti, ob 10 imamo sprejem in ob 12 se začne akcija... me je kar groza ko pomislim na vse to... Brala spet nisem nič, saj razumete...ane? Sem pa vesela ker pri belli ni epilepsija ..sva se srečali in malo pojamrali.. nič kaj prijetno ni tako ko ne veš kaj se dogaja s tvojim otrokom.. Lep pozdrav in pišem v petek... Papa
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:42:03
|
|
|
|
matejchi
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:45:12
|
|
|
|
karmar
|
joj, a veste kaj mi je zdej padlo na pamet...dobro da nisem več noseča in se mi ne prdi več...tako. Sm bla zuni in je taka tišina, da bi me sigurno sosedje slišali...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:55:51
|
|
|
|
matejchi
|
Erin takole odstranimo vse težave.... aja pa še tole... a tkole pol bambi?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.3.2009 22:58:37
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar joj, a veste kaj mi je zdej padlo na pamet...dobro da nisem več noseča in se mi ne prdi več...tako. Sm bla zuni in je taka tišina, da bi me sigurno sosedje slišali... pri nas več ne vem iz katere riti pride ... tamala dva znata bit zelo glasna.. ja bontona še ne znata brat.. samo da gre ven
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 4:48:55
|
|
|
|
Maja T.
|
Dobro jutro! Ne pomnim, kdaj sem nazadnje kuhala kavo, evo in imam to čast da vam jo danes jaz postrežem Tako, izvolite ena Starbucks-ova kavica
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 5:17:53
|
|
|
|
Maja T.
|
Vse pišete o tem glutenu in upam, da res ni najhujše, ker smo mi z glutenom začeli po 7 mesecu. Je pa zanimivo, da po ovsenih kosmičih ni bilo nič, samo po pšenici je zeleno kakala in imela tekoče blato Pa kaka je verjetnost, da bi bilo kaj, ker pri nas v familiji tega ni Mogoče res malo utrujam s to Zarino težo, samo vsakič poslušam o tem in grem vedno tako slabe volje od P, no včeraj je bilo pozitivno, sva se lepo pogovorili, samo kaj ko mi pa mala res ni čez cel dan dala v usta več kot 20 žlic , samo na flašo je čakala. No zrasla bo tako ali drugače. Se zna tašča prav hecno pošalit, da bo se s preveč kg tako kasneje ukvarjala, zakaj bi že zdaj bila bunkica . Nell za tretjo pikico Kaja02 sem se tako nasmejala Lejini tehniki plazenja Maja T. - vaša punčka je pa meni izredno lepa - jo vedno rada pogledam , Vilika hvala Bambi, HB, da se ni kaj hujšega zgodilo, si pa zelo praktična IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: karmar joj, a veste kaj mi je zdej padlo na pamet...dobro da nisem več noseča in se mi ne prdi več...tako. Sm bla zuni in je taka tišina, da bi me sigurno sosedje slišali... pri nas več ne vem iz katere riti pride ... tamala dva znata bit zelo glasna.. ja bontona še ne znata brat.. samo da gre ven Matejchi, se ti moram vedno nasmejat Erin , danes bom mislila na vaju s Tilnom. Pa zakaj morajo to tako mali že skozi dajat. Bella , samo da ni epilepsija in dobro opravita danes še ta pregled.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 5:20:31
|
|
|
|
Maja T.
|
Za Erin in Bello in njuna dva čmrlja
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 5:23:31
|
|
|
|
Maja T.
|
Nič grem še malo , ker drugače bom ki na
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 7:35:31
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro Zunaj se riše prekrasen dan. MajaT, hvala za kavico. Erin danes bom močno mislila na vas. Vem kako je, ko mora bit otroček 6 ur tešč. Je blo pri Lovru prav tako pri operciji pruha. Revček je na konsu tko milo stokal . NAJ Tilen junaško prestane vse skupaj, pa zraven tudi ti. Povejte mi, če so vašim otrokom razne ropotuljice še zanimive? L&Z jih ignorirata na veliko
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 7:41:43
|
|
|
|
Neža7
|
Dobro jutro Noč je bil normalni 18:30 - 06:00 Vesela je kot vedno. Pravkar mi je nazaj zaspala in jaz ji sadno kašico kuham Maja:T......Si me našla na FB Se slišimo. HVALA ZA KAVICO Erin..... Bog Tilen Samo, da najdejo in da so 100% kaj je narobe, da ne bi čez ta muko šel za brez veze. Gajka...... Te starši so res všakih Odlično ti gre in Roku, da brez skrbi Moram potrkat na les, da nimam nobene težave s staršem ali tašč...... Jaz komaj čakam za najini sprehod danes na Konovo. Tako je fajn feeling, ko prideš do vrh in se lepo na Koroško vidi (Uršla Gora) Tudi na to komaj čakam, da gremo z Nežo. Razgled je čudovit in gužve kot na V.planino. Nič jaz grem se urejat, kuhat itd...... Seveda bom imela kontrolo na Ringaraja dokler ne grema zunaj
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 7:45:23
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Povejte mi, če so vašim otrokom razne ropotuljice še zanimive? L&Z jih ignorirata na veliko Do sedaj imam rada vse kaj ji dam.... Knjige, medvede, kocke itd.... Pač bosta v band, ko bosta velika Sori malo heca. Ali prav nič ne marata razen ropotuljico
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 7:59:28
|
|
|
|
sayuri
|
neža do sedaj so bile razne ropotuljice in grizala igrače številka ena. SEdaj jih kakšen teden sploh ne marata več. Seveda imata še druge igračke. Zari je trenutno najboljši Lonček presenečenja. Meče like ven iz lončka. Lovro pa ima najraje razne mehke knjigice, katere grize, prelaga iz roke v roko...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Numerologija imenamel79Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.Da (
17%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ne (
83%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!