Anonimen
|
Jutro ! Hvala za kavo, čeprav kave danes ne rabim, ker smo super spali ! Tako, kot že dve noči prej. Končno! Samo eno hranjenje proti jutru smo imeli in spanje naprej . Mali, kar tako dalje! Hvala vsem za včerajšnje čestitke ob sedmici in hkrati čestitke vsem, ki so včeraj tudi praznovali !. slike iz CE srečanja - slike sem in bom še dala na ogled oz. v uporabo oz....( se ne znam izrazit, tako da bi bilo prav) po tistem postopku, ki ga je pripravila gajka. Prenos gre bolj počasi, slik pa je kar veliko, zato jih nisem uspela vseh prenesti. Jih bom še danes nekaj oz. ko uspem. nell - slik ti nisem poslala na mail, ker je vsega preveč. Poskusi jih tukaj dol vzeti, drugače pa mi še enkrat javi, OK?! Ta možnost (ftp ali kako že) je med drugim ravno temu tudi namenjena, da ni treba pošiljat naokrog in da je vse od večih uporabnikov zbrano na enem mestu in se lahko več uporabnikov poljubno poslužuje vsega zbranega gradiva, a ne?! gajka, a se motim? Verjetno, premalo vem o tem..... ..... nyna84 - braaavooo Lana! In waaaav, 7 zobkov že ima? Saj je res, da smo v pripravljenosti in pričakujemo, da se bodo naši mladički slej ko prej prvič postavili na noge, naredili prvi korak, dobili prvi zobek, ...... vendar ko se to res zgodi, skorajda ne moremo verjeti, a ne?! Čas nas prehiteva in s sabo nosi presenečenja! nyna84 je bilo precejšnje presenečenje ob pogledu na malo, a ne?! In bravo vsem za obrate, sedenje, zobke, korake, žličke, požirke, slikce,.... Z vsemi sočustvujem, se veselim, jokam, držim pesti, močno upam, praznujem,........pisati vsega pa ne uspem. .....! IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan ..mah te levinje, jao kaj šelke bo čez 12 let, jao jaooo Veš kako so v eni astrološki knjigi definirani otroci "levčki" - .....so sveženj radosti in hkrati živa groza....... ..... Res ne morem kaj več napisat, me čas preganja. Bom pa še kasneje sem prilepila nekaj lepih in zanimivih fotk iz srečanja, najprej pa poskusim s simpatičnim mini filmčkom če bo šlo. (meni ne predvaja, morda bo vam predvajalo?!) Ali se da filmček pogledat? Je katera poskusila?
< Sporočilo je popravil PABLO -- 12.3.2009 10:00:23 >
|