|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
11.3.2009 9:39:29   
Maja T.
Tejkaz, P je rekla, Zara ima pri 8 m 7 kg. Mene je malo strah, da nima kakšne  alergije in zato ne pridobiva toliko na teži, ker poje še kar, samo niti slučajno ne toliko, kot eni avgustovčki.

Mi tudi še v življenju user posted image nismo pojedli polnega obroka, s tem da jaz Zari pred pregledom pri P nisem po GH dodala mleka (samo čaj je pila), ker sem mislila, da bo potem bolj lačna in bo naslednji obrok bolj jedla.
Seveda, se to ni zgodilo user posted image in mi je P rekla, da mora zdaj (če ne poje polnega obroka) obvezno popit še mleko.

Bomo videli, kaj bo zdaj, no mogoče se naša ne more rediti, ker je taki divjak, da ni sekunde primiru.

Kaj so vaši tudi tako divji?,
Grabimo, cotamo stvari, z rokicami in nogicami smo nenehno v akciji user posted image , da je še sestra komentirala, "uh Zara pa je živa" No edino ko listava knjigice, tam je pa čudežno mir user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
11.3.2009 9:50:50   
tejkaz
MajaT, jaz sem se kar nehala sekirat glede teže in koliko mi poje. Jaša tudi nima 7 kg pa je fant. Verejtno je najlažji fant tukaj. Celga obroka še nikoli ni pojedel, je pa živahten, divji, niti sekunde na miru. Tudi on ne pridobiva na teži. Že prve mesece je pridobival 300 na mesec. pa mi P nikoli ni rekla da bi morala biti kaj narobe ali da bi morala zaradi tega začeti dodajati AM. Enkrat sem brala en članek o tem da ima enoletnik za svoje potrebe dovolj dve žlički juhe, dve žlički krompirja in dva koščka mesa. Kar je več, jih samo starši silimo. Lažje je otroka silit k hrani, kot pa mu hrano "skrivat". Zaradi zelenega kakca po glutenu, pa le pojdi na testiranja.

Jaz bi se na tvojem mestu še vedno orientirala po polulanih in pokakanih pleničkah. Če kaka in lula, ima napeto kožo, mislim da dovolj poje. Dober znak je tudi, če ji pogledaš če ima lepo rdečo prekrvavljeno za učkami. Spodnjo veko ji malo dolj potegneš. A kri pa sta že dali testirat?

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 11.3.2009 9:52:47 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
11.3.2009 9:56:25   
tejkaz
Tiste, ki ste mi kenguruje naročile. Včeraj sem poslala, upam da ne prepozno, ker se je pošta že zapirala in bi morale danes dobiti. Ste pa samo iz nižjih razredov, kjer še do pred kratkim ni bilo tekmovanj. Tako da imate tiste ki ste naročile za prvi in drugi razred samo eno tekmovanje. Če želite pa več tekmovanj, pa pošljite mail na narocila@dmfa.si in naročite kenguru 2005 - 2008. Tega pa nisem dobila, ker nisem bila nič zraven ko so ga delali. Izšel je letos februarja. Jaz ga špa nisem kupila, ker ga ne potrebujem. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
11.3.2009 10:02:03   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Čestitaaaam!!!

res vse naj naj,....naj vedno sonček sije za naše bauce.user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
11.3.2009 11:05:04   
Krysia
Končno ... tale luna nas je čist potrkala user posted image rok ima že od včeraj neke svoje "žute minute", sem prov vesela, da je zaspal ... sam vprašanje, do kdaj bo trajala ta idila spanja ... bom probala do takrat vse napisat ...

Erin in Bella02, upam, da je vse skupaj res nenevarno in da bo izzvenelo ... pa čist prov je, da nakurta sestre - halo, kaj se delajo pametne? Mislim pa una varianta, da se to Tilen igra? Ja, seveda ... pa kaj je s tem folkom, no. Skratka, fajn opravte pa naj bodo neboleče preiskave! user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita, včeri sem te glih hotla vprašat, če že kej več spite. Pol sm pa pisala, da se mora buhtlčk naspat in se je Rok zbudil, sm pa sam objavla tist, kar sem mela napisano ... itak, da tud teb privoščim, da se končno naspiš ... pa da Zoja ugotovi, da je noč za spanje ...

matejchi, jst bi že dala Roka na sprednji zic, sam ne smem (zarad airbaga). Mogoče pa vseen prideva v Mb ... bomo vidl ... ni me treba pisat na seznam, ker je bolj ne kot ja ... ampak nikol ne veš ...

uf, danes je velik slavljenčkov: ZARA, LOVRO in NEŽA, čestitke za 2/3 leta! user posted image user posted image user posted image user posted image KAJA LINA, HANA in OTMAR, čestitke za 7ko! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo ... kr v redu. Mal nas luna meče. Včeri ni hotel pojest kosila user posted image Pol so mu bučke nekak šle, polento sm mogla jst pojest (fuj, nč slano ...), čez par minut je bil pa tko lačen, da sm hitr še en jabolk naribala ... prej je bil tko zaspan, da nč več ni mogu, ampak ne pa ne spat ... pa če zginem iz njegovega vidnega polja, je tud jok in stok. Pol se pa prikažem, se pa smeji ... tko da zdej ga dam na sred dnevne sobe (ne srečo nimamo nobene stene med kuhinjo in dnevno) pa je čist srečen in tud jst lahko kkšno stvar naredim ...

nč, grem še mal prebrat, če sm kej pozabla komentirat ... pa se pol oglasim.

Aja, umetno mleko ... aptamil tud smrdi - men se kr želodec obrača, ko delam riževo kaššico s tem mlekom ... - ga moram porabit, ker smo ga nabavli, ko je P rekla, da se Rok ne redi dost ...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
11.3.2009 11:08:14   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Aja, umetno mleko ... aptamil tud smrdi - men se kr želodec obrača, ko delam riževo kaššico s tem mlekom ... - ga moram porabit, ker smo ga nabavli, ko je P rekla, da se Rok ne redi dost ...

pri nas je bilo enako. mi pa 2 sploh ne smrdi, 1 je bila dosti hujša.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
11.3.2009 11:20:32   
lana777

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Čestitke praznovalčkom!!!!
Z Levčkom pošiljava :********

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
11.3.2009 11:22:17   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

matejchi, jst bi že dala Roka na sprednji zic, sam ne smem (zarad airbaga). Mogoče pa vseen prideva v Mb ... bomo vidl ... ni me treba pisat na seznam, ker je bolj ne kot ja ... ampak nikol ne veš ...

zamenjaj avto, če se ti pri novem ne da airbag izključit... c-c-c..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
11.3.2009 11:25:07   
nyna84
Emmm, sem vas zdej brala 2 uri, ker mi je Lana zraven ves čas sitnarla, zdej ko sem prišla do konca pa vem več, kaj sem hotela komentirat... user posted image No, vsaj Lana je v tem času zaspala. user posted image

Erin in bella vsi držimo pesti, da boste vse dobro opravili, da vas bodo sestre ubogale in da bo s tejo in tilnom vse ok in bo to izvenelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AM - mi imamo aptamil (zdej smo šli na 2) in sem se ga v vsem tem času že navadila, tako da mi ne smrdi več user posted image , pa Lana ga rada je.

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

user posted image Čestitke še od mene! user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa Lana se zahvaljuje za včerajšnje čestitke za obmesečnico. user posted image
Pa včerajšnje slikice s srečanja so res zakon! user posted image user posted image user posted image Res škoda, ker imam do teh srečanj vedno tako daleč user posted image Glede srečanja celih družin, se pa meni zdi super ideja user posted image , sam mojmu možu se ne da nikoli nikamor it, sploh če ne pozna nikogar. user posted image user posted image Jaz bi pa ful prišla, tako da upam da ga bom prepričala. user posted image

Nevem, kaj sem še hotela povedat... No, pa potem. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
11.3.2009 11:30:00   
anita goitan

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Četitke tudi od naju2!¨!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
11.3.2009 11:33:09   
matejchi
anita čakamo slikco...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
11.3.2009 11:33:22   
Neža7

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Hvala ža čestitke in čestitke vsem, ki danes tudi praznujejo user posted image
Jaz ne moram verjet, da je že 8 mesecev stara user posted image

Pravkar sva prišle nazaj iz sprehoda. Super je bilo in sonček sije na polno.
Še eno znako sem srečala, da sva obe lepo šel skukpaj. Ona ima 16 mes sina. Kako ga je Neža gledala user posted image

Danes je Neža imala 1. jogurt z banano in ga je imela fuuuuuuuuuuuuuul rada.

Grem jo sedaj spat dat user posted image

Remunjak: sem začela pri 6. mes. To sem brala na Ringaraja in še na svetovalnici so mi rekli, da je ok. Da Neža dobi vsak 3. dan 1/4 remujaka.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
11.3.2009 11:36:45   
matejchi
neža jaz sem tudi pripravila Maruši za danes jogurt (navadni) in banano, ko gospodična vstane, ker od 9 že spi..
rumenjak danes odpade mogoče za kosilo..
anita a imaš dovolj sprehoda za danes?

RD RR

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
11.3.2009 11:41:23   
nyna84
Nekaj novega:user posted image

Tri ...
user posted image

... štiri ...
user posted image

... zdaj!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ravno včeraj ji je user posted image znižal dno postelje... Še sreča!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

Neposredna povezava do sporočila: 2364
11.3.2009 11:43:10   
Vilika
Evo, izkoristim par minutk miru...

.... naš tamal vsak dan manj spi čez dan. Še pred slabim mesecem je bilo ponoči 11 + podnevi 4-5 ur spanja, sedaj pa ponoči 10 + podnevi 2-3. se kar pozna user posted image

Kuham juhico za malega miškolinčka- piščanček, kolerabca, korenček, cvetačka, krompirček, česenšek, petršilček user posted image . Jaz mu meso dajem samo 1x tedensko, za sedaj. Pa zadnjič sem mu dala marelice te suhe (prekuhane, zmiksane - samo za 2 žlički) vmešano v jabolka - in mu ni bilo dobro, po polenti tudi ne, gres mu tudi ne gre... Tko da po treh mesecuh GH smo mi še vedno bolj na osnovnih živilih... user posted image user posted image

Še za nazaj komentar - Gajka - brez skrbi za Roka. Kje pa piše da mora hoditi pred dopolnjenim prvim letom user posted image , ah tej dohtarji. Dobro, da greste malo pomigat k F - ni nobene škode. Glavno da je drugače zdrav fant in pridno raste, hoja in vse ostalo bo pa prej ali slej prišlo, ITAK user posted image .

Moje mnenje je, da hitrost razvoja dojenčka ne vpliva na kasnejši razvoj in to kakšen bo otrok - tako fizično, kot psihično.
Jaz vem za primer nečakinje od user posted image - ta punca je bila stara 3 leta, ko je komaj malo začela govorit - se je že vsem čudno zdelo.... v pol leta je bila pa kot raztrgan doktor. In las tudi ni imela skoraj nič - zeeeelo švoh do četrtega leta... danes je stara 13 let in ima čupo kot Jimi Hendrix user posted image user posted image user posted image user posted image (dobesedno - sploh je ne more krotiti).

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
vilika tvoj fantič je pa mislim da največji avgustovček Naš je pa na 2. mestu

- največji fantek, najmanjša mami . S tem, da je naš sigurno shujšal v zadnem tednu - vidim po plenički user posted image
To je res veselje, ko tako lepo rastejo mali miškeci in miškice .

Polna luna v vsem svojem sijaju. Sem pred tem, da se mi
Ponedeljek in torek sta bila ubitačna, skoraj nič spal čez dan in samo tečnaril in se drl Ga praktično ne poznam takega. Zjutraj je ob šestih auf, potem pa mogoče spi samo kakšno urco do treh popoldan, pa še to urco moram izprosit na tak način da greva na sprehod in potem v vozičku spi. Ne morem naredit popolnoma nič po stanovanju. Zdajle spi in sem izkoristila za pumpanje.

No, o tem sem zgoraj pisala. Našemi se je začelo dogajat dober teden nazaj. Čez dan strašno težavno uspavanje (voziček, avto) ponoči slabše spanje, prebujenje... ni da ni. Tudi jaz komaj kaj naredim, HB nam vsaj tašča kosilo kuha pa tudi cunje po večini ona zlika (to je pa ena pozitivna stvar, user posted image za taščo).

Pa še vprašanje: Ali že dajete gluten?
Ko napišete gres, ali je to pravi gres oz. pšenični zdrob?

Gres - mislim, da pravi gres, mu ni bil všeč. Zdaj smo kupili instant (je bolj droben ali kaj) in še nismo probali.

Pa še nekaj, dajte predlagat kakšno lokacijo za family srečanje, pa lahk potem glasujemo. Pa datum.
Absolutno sem za LJ, če pridem - kje, pa naj povedo tiste ki jo bolj poznajo user posted image Enkrat aprila (ko bomo dobili krila) user posted image

Bom kr objavla zdaj to, preden me vrže ven..

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
11.3.2009 11:47:44   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita čakamo slikco...user posted image

ne nism šla dns po špegle, jutri gremo vsi 3, pop pičve v Lj pa gremo familjarno v šoping.
Varuška je uredu, ...mah dns sem nekam user posted image ..al bo ta rdeča al je luna, al sm lačna, al bog si ga vedi kajuser posted image

Sprehod: zdej mi spi u lupinci, ko se zbudi bova jedle..kaj naj ji skuhamuser posted image .., potem pa vn, ob 17ih gremo na bazen, v petek pa tudi, da tole bejbo fejst zmatrava

Srečanje družin: Komna, al koča pri Trigl.jezerih, al Kriški podi, tud V.planina bi bla kul user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 11.3.2009 11:48:18 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
11.3.2009 11:52:21   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
kdaj se začne dajat rumenjak user posted image  nekje berem po 7. mesecu, nekje po 9... user posted image

Po dr. Vodušek - Prehrana dojenčka po dopolnjenem 7. mesecu.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
11.3.2009 11:54:31   
buhtlčk
Maja T. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da bi bilo vse ok z Zaro.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
11.3.2009 11:56:18   
Neža7

neža jaz sem tudi pripravila Maruši za danes jogurt (navadni) in banano, ko gospodična vstane, ker od 9 že spi..

WOW!!!! Malo gospodična pa res uživa njen spanc danes user posted image  Saj je prav. So bolj veseli, ko so naspani.
Tudi jaz sem kupila navadni jogurt MU in sem ji tudi sama dodala banano.

user posted image

Kakšna superica user posted image user posted image user posted image

Anita goitan....... Jaz sem za user posted image  Obožujemo hribe user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
11.3.2009 11:59:18   
matejchi
anita za Zojo al za obe user posted image (očala mislim). Kako je pa s tvojim vidom, mislim kaj si zrihtala pri okulistu.

Še dobro, da Maruša spi, sem lahko Žigcu naredila "ladjico" za Gregorjevo...  user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 11.3.2009 12:02:03 >

RD RR

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
11.3.2009 12:02:33   
anita goitan

anita za Zojo al za obe user posted image (očala mislim). Kako je pa s tvojim vidom, mislim kaj si zrihtala pri okulistu.

za obeuser posted image , pa za Zojo eno čelado-resno mislm, eno lahko k murš ful merkat da kake veje n dobi po buči (z nahrbtnikom, očka je velik..)
jah zdej mam recept da dobim vsaj -50€ za špegle, neki je neki..k so tako hudirjevo drage (ma mislm z dioptrijo da se razumemo), sončne..ah men nobene n sedejo, mam tak grd nos, pa čudne ličnice, mah..dej se grem 2x z glavo butnt u ziduser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
11.3.2009 12:03:51   
buhtlčk
Maja T. naš je divji, nonstop brca, grabi, maha... ma pa pri 6m3t sigurno 9 kg (cca 71cm), ne glede na naše alergije (se mi dozdeva, da je še na lesko, ki zdajle cveti).

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
11.3.2009 12:05:27   
bambi14
A si zamislite srečanje in npr. da bi tudi prespali tam,........pa jok enih 15 user posted image ponoči,...ma vse živali bi pobegnile daleeeeečččččč.

Pozitivna stvar: bi blo pa več joškov na razpolago, če keri zmanka mleka,...možeki bi umirjali otročke, me pa žurkale....mi grejo bedarije po glavi.
user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
11.3.2009 12:11:00   
Ryssa
nyna user posted image user posted image user posted image user posted image za Lano user posted image

Maja upam, da nima celiakije.

šccccc presnete alergije user posted image user posted image

srečanje: lahk pa pridete k nam na Šmohor user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
11.3.2009 12:37:32   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

za obeuser posted image , pa za Zojo eno čelado-resno mislm, eno lahko k murš ful merkat da kake veje n dobi po buči (z nahrbtnikom, očka je velik..)
jah zdej mam recept da dobim vsaj -50€ za špegle, neki je neki..k so tako hudirjevo drage (ma mislm z dioptrijo da se razumemo), sončne..ah men nobene n sedejo, mam tak grd nos, pa čudne ličnice, mah..dej se grem 2x z glavo butnt u ziduser posted image

a se ti je vid poslabšal al izboljšal? al si se samo očal naveličala?
A nimaš na nahrbtniku strehce??
Pa nehaj s takimi "komplimenti".... ti nič ne manjka, no zdaj bom pa res pogledala tvoj nos naslednjič, se mi ni zdel nič vpadljiv...user posted image v Mercatorjevi optiki lahko celo na obroke kupiš ... user posted image (res no)

< Sporočilo je popravil matejchi -- 11.3.2009 12:38:15 >

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kontracepcija
пеперутка16

Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?

Da, vsaj tri mesece prej. (83%)

Da, manj kot tri mesece prej. (0%)

Ne. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!