|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
11.3.2009 14:46:30   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

mene pa zanima, ce je se kak 7m, ki nima se nobenega zobka??, kak si zelim, da bi jih MArtin dobil, ah to slinjenje, slicke menjamo na  uri...

Naša je 8 mes in brez zob user posted image

6m3t - nič ne kaže na zobe. Če ne štejem slinjenja že več kot mesec, pa grizenja... Dokler še kaj dojim jih ne potrebuje user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.3.2009 14:48:35   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Bella se javlja, da Teja nima epilepsije in ni refluks, krivo je lahko lulanje ali kakanjeuser posted image . Pač kao neki nekontrolirani trzljaji. Več pove sama, sta na poti domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Tejo!

odlično!!! sem vesela.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.3.2009 14:50:28   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

L&Z koooooončno zaspala. user posted image

Ja ja...sanja svinja o kukuruzu, a kukuruza nema.... Gremo jest...

neža, zgleda da so se danes naši osemesečniki zmenili, da bojo bojkotirali spanje. user posted image

bella user posted image

No ko tisti, ki spijo, ne spijo, spi naš Gašper. Danes bo podvojil maksimum. Sam res ne vem, al bo kaj zbolel al je alergija - še ena nova. Se mi zdi bolj alergija, vročine pa tud nima. Dvomim, da polna luna vpliva na kihanje pa rdeče obrobljene oči.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.3.2009 14:54:29   
gajka
No, naš gospodič so se vendarle blagovolili zbuditi. user posted image Zdaj pa pride na vrsto pogajanje, koliko žličk hrane bodo njegova gnada sploh želeli pojesti... user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.3.2009 14:55:45   
nyna84

mene pa zanima, ce je se kak 7m, ki nima se nobenega zobka??, kak si zelim, da bi jih MArtin dobil, ah to slinjenje, slicke menjamo na  uri...

Naša je pa včeraj imela 7 mesecev in je danes ven pokukal 7. zobek. user posted image  user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.3.2009 15:08:37   
Zoja Miša
Anita se ti pridružujem, jaz se danes spočutim za en drek. user posted image  In tole M tudi sama že čakam in čakam...kar neki znaki so pa je ni in ni. Mi gre to že počasi na živce!user posted image

Sem mislila, da bova šli še ven, pa piha ko pr norcih!user posted image

Ooo, potem sva mi2 carici glede hranjenja z GH, za kosilo poje cca 190 g, brez problema. Pri tekočini sva bolj tako tako, pa jo kar malo silim piti.

Maja T, da le Zara ne bi imela alergije! Glede divjosti pa ja, tudi pri nas je pestro, skos se mora nekaj dogajati, če ne je jok. Razvajenka mala.

Krysia, glede lune pa raje ne bi, ponoči je katastrofa, evo sedaj se pa zopet dere, ker ji nekaj ne paše, pa po mojem sama ne ve kaj, ker mislim, da sem jaz poskusila že vse možnouser posted image  No, mogoče sem jo po krivem obsodila, sedaj v ležalniku bo vsak čas ob uspavankah zaspala, samauser posted image . Očitno sem tako kot Vilika, treba se je pritožit, potem pa gre.user posted image
Super za avto, pa srečno vožno želim! V Mb pa ja, zakaj pa ne... Glede vožnje pa, odkar imava Kajo Lino v avtosedežu je zadovoljna, ker lahko gleda ven, dokler je ne zmanjka, prej v lupinici je bil že jok. Pa stišana ni tako grdo in ji očitno odgovarja.

AM mi2 imava od Milupe, 2ka je meni sicer manj okusna kot 1ka, ampak smrdi pa manjuser posted image in glede kakanja je zakon!
Nyna, očitno se tudi Lani nekam mudi! user posted image  za stanje in tebi, ker si jo tako super ujela v objektiv.

Gluten, še nisva dajali, a počasi bo treba, ne. Pa z rumenjakom bova začeli drug teden. Po kolikem času pa lahko poje celega?user posted image

In glede baby keksa - katere jim dajete?

S knjigicami tudi mi nismo uspešni, ravno sem želela vprašati, ali kaj berete svojim malčkom in če kdaj? Naša ni pri miru in nikakor ji ni zanimivo, če ji berem, ona bi knjigo v usta in liste trgala po možnosti.user posted image

Ryssa, bravo za sesanje! Dobra ideja.

Tamy, evo naju, brez zob!user posted image  Slinimo se kot nori že od drugega tednauser posted image

Mi spimo!user posted image user posted image user posted image  Preseneča tale naša punca. Postelja ji čez dan smrdi, v ležalniku pa gre bpuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.3.2009 15:23:32   
buhtlčk
Zoja Miša tud pri nas beremo z usti in rokami. Se obnesejo kartonke, očitno imajo boljši okus kot polenta. Odkar se premika še nisem prebrala ene pravljice. Grejo pa boljš zvočne variante - imam originalno Volk in sedem kozličkov s plošče na mp3, pa mu čist dogaja. In ja, mami poje user posted image . Pa tud Maček Muri (od Nece Falk pesmice) je zakon.

Še zmer spi - z odprtimi očmi user posted image

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 11.3.2009 15:24:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.3.2009 15:34:02   
Neža7

L&Z koooooončno zaspala. user posted image

Ja ja...sanja svinja o kukuruzu, a kukuruza nema.... Gremo jest...

neža, zgleda da so se danes naši osemesečniki zmenili, da bojo bojkotirali spanje. user posted image

Sem jo pravkar ponovno poskusila user posted image  Ne vem kako ene imejo take težave VSAK DAN!!! user posted image in jaz komaj en dan po zelooooooooooooooooooooooooooooooooooo dolgem času  user posted image
Ti še imaš 2 lumpa user posted image  Dobra si user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.3.2009 15:35:29   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Naša je pa včeraj imela 7 mesecev in je danes ven pokukal 7. zobek. user posted image  user posted image user posted image

Je pa res ta prava levinja user posted image  user posted image  user posted image  BRAVO!!!!!! user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.3.2009 15:36:26   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Bella se javlja, da Teja nima epilepsije in ni refluks, krivo je lahko lulanje ali kakanjeuser posted image . Pač kao neki nekontrolirani trzljaji. Več pove sama, sta na poti domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Tejo!

odlično!!! sem vesela.

user posted image  DOBRE NOVICE!!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.3.2009 15:37:54   
anita goitan
ble zuni, ni zaspala, ob 17ih šibamo plavat..jao..
a vam se tud upirajo v vozičku, naša sam dopoldan lepo stoično prenaša šetnjo..pop pa se upira, zvija, kar vstaja iz sedečega položaja, se dereuser posted image ..sramoto mi dela po kamnikuuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.3.2009 15:54:31   
tejkaz
Midva sva bila pa danes dopoldan na Zbilju. Enkratno. Bova ponavljala vsak dan. Zdaj smo pa naredili en krog po Medvodah z Evo in Jašem. Eva za dvoletnico ogromno prehodi. Tri kilometre brez problema. Zdaj Eva mljaska mandarino, Jaša kaka, jaz  tipkam. Potem se previjemo, ofrišamo in gremo k tašči na kosilo in kofe.

Gajka, dobre tri ure? Vav. Verjetno še od ponedeljka not prinaša.

Bella, jupi, samo da se bo dobro izteklo.

Neža, mala Neža je pa res pridna, kaj? Jaša je danes spal dvakrat po pol ure.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.3.2009 15:54:48   
Zoja Miša
Anita, mi2 za enkrat v vozičku še uživava. A si dobila sms?user posted image

Bella sporoča - sprememba plana, ponoči ostaneta notri, da naredijo še eno preiskavo. Zdaj sta šli za 2 h domov.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.3.2009 15:57:16   
Neža7

Po kolikem času pa lahko poje celega?user posted image

S knjigicami tudi mi nismo uspešni, ravno sem želela vprašati, ali kaj berete svojim malčkom in če kdaj?

rumenjak..... Ne vem kje sem brala, da bom morala pogledati.
Keksi...... Jaz jih kupim v Muller. MILUPA - Biskotti.
user posted image

Knjige..... Jaz Neži berem od 2 mes, da knjige obožuje. Najpogosto jih beremo pred spanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 2414
11.3.2009 15:57:19   
Zoja Miša
Tejkaz, če bo jutri lepo, lahko gremo skupaj. Častim kavo.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
11.3.2009 15:57:53   
Carol11

Super za avto, pa srečno vožno želim! V Mb pa ja, zakaj pa ne... Glede vožnje pa, odkar imava Kajo Lino v avtosedežu je zadovoljna, ker lahko gleda ven, dokler je ne zmanjka, prej v lupinici je bil že jok. Pa stišana ni tako grdo in ji očitno odgovarja.
Zoja misa: zdaj jo imate ze kar 100 % v avtosedezu. Mi smo tudi avtosedez kupili pa se kar vztrajamo v lupinici, ker mi je kolegica rekla, da je njej P svetoval da cimdalj vztrajat v lupiniciuser posted image . Je pa tudi velik problem voznja z avtom, mora biti vse perfektno (ali naspana, ali ravno prav utrujena da takoj zaspi) kar ponavadi ni mozno ce gremo kam.
AM mi2 imava od Milupe, 2ka je meni sicer manj okusna kot 1ka, ampak smrdi pa manjuser posted image in glede kakanja je zakon!
bomo najprej probali hipp 2, baje je ful okusen pa tud milupo 2 da vidimo kaj gospodicni ustreza.

Gluten, še nisva dajali, a počasi bo treba, ne. Pa z rumenjakom bova začeli drug teden. Po kolikem času pa lahko poje celega?user posted image
mi zacnemo jutri, vem da za zacetek cetrtinka, ostalo se moram se poducituser posted image
Jaz sem ji 2x  dala od milupe (za po 6 mes) pa se mi zdi da je dobila pikice od tega po lickih. sem jih pa v sadje zmesala ker so ful trdi in ko ga je odgriznila je kos ostal v ustih. Baje obstajajo hippovi, ki se ful hitro raztopijo v ustih (zadjic jih niso imeli v mullerju, oz samo za po 8 mes).

S knjigicami tudi mi nismo uspešni, ravno sem želela vprašati, ali kaj berete svojim malčkom in če kdaj? Naša ni pri miru in nikakor ji ni zanimivo, če ji berem, ona bi knjigo v usta in liste trgala po možnosti.user posted image
hana ima ful rada knjigice. medve se ulezeva na hrbet in potem dam knjigico nad njo in ona veselo tolce z rokicama po knjigici jest pa berem in ji kazem kaj je narisano...
imamo kmetijo (učila), kjer imas 4 gumbke in se oglasajo razlicne zivali. na to je cisto nora in eno (kam naj grem spat, svet knjige) kjer se odpirajo npr vrata od omare, okno,,,, ko jo berem odpiram vse to in ona odpira vse za mano.

Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.3.2009 15:59:18   
Zoja Miša
Neža, ti si zlatauser posted image
Pa še to sem te želela vprašati, koliko kruha lahko pojejo tile naši malčki? Vem, da si napisala, da ti Neža poje 1 žemljico na dan, pa me zanima lai je to veliko ali ne? Itak da bova še kakšen mesec počakali, ampak zanimam se pa lahko.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.3.2009 16:00:58   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

ble zuni, ni zaspala, ob 17ih šibamo plavat..jao..
a vam se tud upirajo v vozičku, naša sam dopoldan lepo stoično prenaša šetnjo..pop pa se upira, zvija, kar vstaja iz sedečega položaja, se dereuser posted image ..sramoto mi dela po kamnikuuser posted image

sem ravno zadnji sprasevala kako gre vam vozickanje. pri nas grozno. 20 min jo vozim 200 m okoli hise, ker dalj si ne upam, ker njen alarm je huduser posted image . ko se zacne napenjat, rencat, zvijat....hitro zavijeva domov in nato jo se pol ure nosim naokoli.

Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.3.2009 16:01:26   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Neža, mala Neža je pa res pridna, kaj? Jaša je danes spal dvakrat po pol ure.

Danes ne more zaspat user posted image  Zjutraj je 1 uro spala v vožičku. Potem je ob 13:30 zaspala za 50 min in pravkar je zaspala user posted image
Tako sem ponosna na te punce, ker res imajo težave s spanjem, ker vidim, da je kar težko. Bom že preživela user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.3.2009 16:05:21   
Neža7

Pa še to sem te želela vprašati, koliko kruha lahko pojejo tile naši malčki? Vem, da si napisala, da ti Neža poje 1 žemljico na dan, pa me zanima lai je to veliko ali ne? Itak da bova še kakšen mesec počakali, ampak zanimam se pa lahko.user posted image

Jaz kupim 1 malo žemljo (koruzno, belo, crni) Polovico dam Neži in ona polovico popapa. Danes, ko sem bila na sprehodu s prijateljico je naša in njeni papala žemljo user posted image  Kako je bilo lepo videt. Seveda naša ga je na tleh vrgla, da sem ji dala nov kos user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.3.2009 16:05:42   
Zoja Miša
Carol, mislim, da se bo lupinica kar poslovila, ja, ker je avtosedež zakon. Pa naša lupinica je itak čist mim, pa je v njej tako sišana da je joj. Kaj vem, upam ji ja ne delam preveč škode s tem?!user posted image user posted image user posted image  Vsekakor pa v avtosedežu lepše zaspi in ji glava ne pade tako na prsi, kot v lupinici, ko se mi zdi, da se bo zadušilauser posted image

Glede knjigic sem vam pa fauš, da je tako. Upam, da jih bo imela rada, ker sedaj kupujemo Disnyjeve pri Dnevniku, slikanice, so ful lepe!user posted image  Jaz ji bom z veseljem brala, če bo le poslušala! Pa radio MP3 morava kupiti za v spalnico, da bo lahko uspavanke in pravljice poslušala!

Tudi tebi hvala za vse odgovore. 

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.3.2009 16:07:57   
Neža7

Jaz kupim 1 malo žemljo (koruzno, belo, crni) Polovico dam Neži in ona polovico popapa. Danes, ko sem bila na sprehodu s prijateljico je naša in njeni papala žemljo user posted image  Kako je bilo lepo videt. Seveda naša ga je na tleh vrgla, da sem ji dala nov kos user posted image

Jaz sem ji dala pri 7,5 mes in ga je imela takoooooooooooooooooooooooooo rada user posted image

user posted image

Tu je slika user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.3.2009 16:09:32   
Zoja Miša
Pa je klical user posted image  in se je zbudila, ko me je slišala govorituser posted image  Res jo vsak šum zmoti. In mi naj ne bi slišaliuser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.3.2009 16:10:29   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Neža
Jaz sem ji dala pri 7,5 mes in ga je imela takoooooooooooooooooooooooooo rada user posted image

user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.3.2009 16:15:19   
Neža7

Pa je klical user posted image  in se je zbudila, ko me je slišala govorituser posted image  Res jo vsak šum zmoti. In mi naj ne bi slišaliuser posted image user posted image user posted image

Moja je tudi tako občutljiva. Ko moj pokliče (mobi imam na tiho, ko spi) jaz moram na drug stran stanovanje, ker drugač tudi sliši user posted image  Ko smo na sprehod in mimo grejo tovornjaki je pa ok user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!