Nejka23
|
Dober vecer! Najprej hvala za lepe zelje ob rojstnem dnevu :) Vidim da je pestro med avgustovcki,tako da drzim pesti, da bo vse ok... Bella, Erin, mocno drzim pesti, da bo z vajinimi otrocicki vse ok...Ubogi TIlen, revcek, je pa res hudo...Nisem si mislila, da ima tako mocne trzljaje, res ne...Upam, da ni kaj resnega... Kaja02, moje iskreno sozalje... Gajka ti si mi nekam znana...Gotovo sva se ze kjesrecali...Sem prebrala, da so te klicali,pa da sta narocena na NFTH??? Bos vodla,prav fajn se bosta imela...Kdaj pa zacneta? in pri kateri? Metodi ali Tatjani? Midva sva pri Tatjani,smo tudi vsak teden,nas Jaka zaenkrat se lepo sodeluje in mu ej vsec...Tudi doma sedaj ze kar lepo sedi,najraje se igra z labirintom,kjer se z eno roko drzi,z drugo pa ordinira, No, potem se pa bova gotovo se kdaj srecali... Zelo lepe slikice iz srecanja,skoda da nisem mogla priti...Bom pa drugic, oziroma se bom zmenila z Gajko ali Nezo,pa jo skupaj mahnemo,ce bo katera za stvar... Drugace oa je Jaka danes pojedel malo frutka z zitaricami,za kosilo zlicko krompirja s korenckom,pa zvecer kar nekaj mlecne kasice...Nekako mu ne gre ta hrana... Hemoglobin imamo prenizek, zato smo dobili Ferum lek sirup,jutri mu zacnem dajati...Ok, sej ni tako grozno, ima ga 106,sam mi je bilo vseeno hudo...Sam kaj nej, ce noce ust odporat in jest??? Sej bo zrastu... Skratka - sedimo se ne, z GH se matramo, da zraven cist zasvicamo,zobkov se nimamo,stojimo ne,puzamo ne...Se pa ogromno smejemo in Jaka brblja - pa,aba,baba, apa....Pa ful dezeka dela,da smo vsi okoli mokri...Najbolj se to dopade sestrici,da ona potem nardi kar naliv Lepo se imejte, posiljam vsem en kup in pa Se se kaj oglasim... Sedaj pa grem koncno napisat prosnjo za delo... Jutri pa morem dokoncat seminarsko,imam se en izpit, sem se odlocila, da se se malo izpopolnim...ce mi rata...saj mi mora, ce ne sem vrgla 400 e cez okno.... Cau!