|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
11.3.2009 12:40:11   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

A si zamislite srečanje in npr. da bi tudi prespali tam,........pa jok enih 15 user posted image ponoči,...ma vse živali bi pobegnile daleeeeečččččč.

Pozitivna stvar: bi blo pa več joškov na razpolago, če keri zmanka mleka,...možeki bi umirjali otročke, me pa žurkale....mi grejo bedarije po glavi.
user posted image

pol bi rabli še varuške za očije...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
11.3.2009 12:45:10   
Vilika
gluten - smo mu menda še pred 6m vmešali en baby piškotek v jabolko in ni bilo reakcije, kasneje je dobil rezančke brez jajc... zdaj pa tu in tam dobi piškotek v rokico za gristi...

rumenjak - bomo ta teden probali

pitje - mi popijemo povprečno 1,5 dl čaja na dan.

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Mi tudi še ne sedimo, ne vem no, se mi zdi da bi že lahko, samo se ji ne da???, Jo posedem, sedi 15 s sama, potem, pa se ona tako lepo uleže/nasloni nazaj in brca z nogicami, to nenehno počne in bog ne daj,  če ne more brcat, se začne takoj razburjat .

Mi tudi 'skoraj' sedimo. Nazaj se prevrne kot knedelček, jaz se mu smejim, pol se pa še on začne user posted image . Brcanje - nonstop, ampak res nonstop. Še ko ga prenašam v naročju on brca, kot bi hotel po lufti laufat user posted image

Drugače je mala prava faca, klepetulja na kvadrat in cele dneve poslušam, baba, mama, papa, lala, včasih ata, pa ploskat si je začela .

Vid je končno ratal malo bolj klepetav (prej je le občasno kaj izustil) in tudi pravi gagaga, dadada, atata, mamama, nanana, ggggg, pa nekaj kot kaaaj_je user posted image , ful cute user posted image

Ker ji vsaki dan berem knjigice, jih obožuje in je lahko celih 30 min. pri miru, sedi na meni in gleda slikice v knjigi in hoče sama obračat strani - no bolj je to cotanju podobno ...

S knjigicami pa žal nismo uspešni user posted image , ni šans da bi bil pri miru - pa itak jo mora v usta tlačit, ni šans da bi samo gledal. Pa posluša me tudi ne če berem pravljico - samo kadar pojem je pozoren... Posluh imam pa približno tak kot žaba - morda se temu čudi user posted image

tejka - a takole je z osebno? Meni je fotograf rekel, da kompicirajo za vsak dr... Bomo videli danes, ko se tamal zbudi šibava.
Želim vam, da uspešno zvišate Jašev hemoglobin user posted image .

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Se pridružujem čestitkam. In vsem za nazaj in naprej tudi, ker ne folgam biti več vsak dan na tekočem...

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Kaj so vaši tudi tako divji?,
Grabimo, cotamo stvari, z rokicami in nogicami smo nenehno v akciji , da je še sestra komentirala, "uh Zara pa je živa" No edino ko listava knjigice, tam je pa čudežno mir

Kot bi našega opisovala - razen knjigic. In tudi naša P je včeraj komentirala, da je zelo živahen.
Včeraj po telovadbi z dojenčki smo bili na kavici - in so bili vsi otročki lepo utrujeni, pridni, mirni. Ne vprašaj kakšen je bil naš user posted image . Sayuri je priča user posted image . Sem se na hito popokala, ker s takim 'živcem' jaz ne morem sproščeno klepetati... v avtu pa takoj - koma.

nyna - user posted image user posted image za vašo tamalo, ful je faca.

anita - user posted image user posted image user posted image , joj kakšne ti danes ven mečeš - z glavo v zid user posted image , a misliš da bo pomagalo, se grem še jaz. Boš že našla ena očala. Men tud nobena ne pašejo k mam obraz kot polna luna user posted image .

Že 1, 5 ure spi user posted image , juhica pa že zmiksana in v skodeli čaka na zaspančka.
Zakaj sem se že pritoževala glede spanja?

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
11.3.2009 12:49:35   
matejchi
Barbarinha a prideš 20.3. na kafe v Europark?

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
11.3.2009 12:51:42   
matejchi
anita kar poglej naslovnico nove Nove... sem zasledila v trgovini, kaj je bla že ona mama v Big brotherju, ko si je dala nos popravit pa je cela frjolčna.. od štemanja - hvalalepa za rože.. user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
11.3.2009 12:53:23   
Ryssa
Kaj imata Vid in Lan kaj zmenjeno? Naš tudi zdaj spi, pa bi mogel biti že pred eno uro lačen. Sam preden je zaspal.... eno uro je vreščal user posted image Pa je totalno zaspan, že skoraj zaspi, pa vrešči in vrešči, z zaprtimi očmi user posted image Ma prej sem bla že res besna na njega, ko mu nič ne manjka, samo tečnari, ko sem zraven je pa v redu user posted image Sem šla sesat, da mi ni blo treba poslušat, sicer pa ko sliši sesalec je tako tiho.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
11.3.2009 13:12:45   
sayuri
Aaaaaaaaa, napisala cel post.....user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
11.3.2009 13:15:49   
sayuri
Vilika Vid je prav prisrčen s svojo živahnostjo. Je pa ful ful spreten, čeprav je med največjimi avgustovčki. user posted image  Bravo za tretjo pikico.

Srečanje družin - sem za.
Gluten po 7 mesecu sem začela malce uporabljat  živila, ki vsebujejo gluten.
Pijača - okrog 100-150ml/na dan. Torej po knjigah premalo.

Bili na fizioterapiji in od L&Z ni blo nič nič nič. Čist sta zadeta. user posted image SPala do seddaj nista NIČ: Lovro nori po postelju, Zara tečnari... Grozna sta. Lumpa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
11.3.2009 13:17:11   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

anita za Zojo al za obe user posted image (očala mislim). Kako je pa s tvojim vidom, mislim kaj si zrihtala pri okulistu.

za obeuser posted image , pa za Zojo eno čelado-resno mislm, eno lahko k murš ful merkat da kake veje n dobi po buči (z nahrbtnikom, očka je velik..)
jah zdej mam recept da dobim vsaj -50€ za špegle, neki je neki..k so tako hudirjevo drage (ma mislm z dioptrijo da se razumemo), sončne..ah men nobene n sedejo, mam tak grd nos, pa čudne ličnice, mah..dej se grem 2x z glavo butnt u ziduser posted image

a se ti je vid poslabšal al izboljšal? al si se samo očal naveličala?
A nimaš na nahrbtniku strehce??
Pa nehaj s takimi "komplimenti".... ti nič ne manjka, no zdaj bom pa res pogledala tvoj nos naslednjič, se mi ni zdel nič vpadljiv...user posted image v Mercatorjevi optiki lahko celo na obroke kupiš ... user posted image (res no)

ma strehco-senčnik, ma kaj če NLP dol padeuser posted image

dioptrija je ostala enaka

na obroke, a kdo še kupujeuser posted image

pizuser posted image nism vedla da majo gume tud ime, ja mislm Pirelli in potem še ime Jožica..spet murm v klet pogeldat, joj joj sm blond..pa sam 1 rabm

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
11.3.2009 13:17:55   
anita goitan

anita kar poglej naslovnico nove Nove... sem zasledila v trgovini, kaj je bla že ona mama v Big brotherju, ko si je dala nos popravit pa je cela frjolčna.. od štemanja - hvalalepa za rože.. user posted image

n maram štemarc

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
11.3.2009 13:23:02   
aradej

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Čestitke tudi od naju z Lucijo.

Čakam da se zbudi in greva po Diano v vrtec.

Naš dopust je bil v začetku katastrofa. Smo šle v sredo k zdravniku v Laškem pa so obe dobile antibiotik.
Je imela Lucija vročino pa ponoč je kašljala. Ne vem kaj so si sosedi mislili. Konec tedna je pa bilo že bolje tako da je tudi Lucija šla v vodo. Je zelo uživala.
Slikice sledijo.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
11.3.2009 13:23:41   
anita goitan
poštar zvoni samo 2x in če mu...ma ki je dns poštaruser posted image  

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
11.3.2009 13:29:49   
andrejaboris
HOj.

Kuham, pospravljam, z Enejem igram... Ima dans vročino in upam, da zaradi zobka, ki bo verjetno kmalu pokukal. Je pa sitka mala.

Maja T. in Tejkaz ne se sekirat. Lan je imal pri enem letu 8300g in 74 cm. Pa je ful živahen ,zdrav fant. Je pa res da je migec. Shodo je pri 10,5 m. Pri 9 mesecih je hodo z rokco v roki. Pri 7 se je postavljal na noge. Pri 1,5 letu je govoril stavke. No samo upam, da nima Zara kake alergije!

Jaz mu davam hrano z glutenom  od cca. 5m, ker je prisoten v kaši od Hippa, ki se mu zmeša z vodo, na njej pa piše da je 4m+. Zdaj pa že dobi kekske, škorjico kruha za glodat in do zdaj ni blo nobene reakcije... trkam.

Nič jokec je. kasneje več

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
11.3.2009 13:30:50   
andrejaboris

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Enako!!!!!! Pa veliko zdravja!!!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
11.3.2009 13:33:21   
aradej
user posted image
user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
11.3.2009 13:58:23   
Carol11

neža jaz sem tudi pripravila Maruši za danes jogurt (navadni) in banano, ko gospodična vstane, ker od 9 že spi..
rumenjak danes odpade mogoče za kosilo..
anita a imaš dovolj sprehoda za danes?

Hana je tudi danes spala od 8,30 - 11,00. Zbudila sem jo jest ker me je skrbelo ce je kaj narobeuser posted image . seveda je vse u reduuser posted image .

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
11.3.2009 14:14:50   
Neža7
Naša ni hotila zaspat ob 12:30 user posted image  Celo uro je bila z menoj, ko sem bila na telefonu user posted image  Ko sem jo potem ob 13:30 dala spat, tako je z gledalo po 2 minuti user posted image

user posted image

Grem kuhat user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
11.3.2009 14:15:55   
Tamy30
ojla punce,
Martin se ravnokar uspava. Je bil ze prava tecka, ko je tak zaspan. POjedel je celo zelenjavno kasico, pa se dva caja, pa bi se kar vlekel, tak hitro se razburi ko neha teciuser posted image  kak je smesen si zanalasc potegne plenicko cez obraz, pol pa krili in piha, ker tak ve da jo bo mami odstranila. In ko jo odstranim pa prahne v smehuser posted image Milism da se igra skrivalniceuser posted image  

matejchi, hvala za info. Defenitivno bom prisla. Verjtrno Ginger tako kot ponavadi, ne?

Carol11 hm, glede AD mleka, mi uproabljamo Hipp 2, pa je meni osebno najmi okusa, mojemu pa itak da:)

MajaT sprasujes ce imamo zive otrokeuser posted image moj je definitvnouser posted image ko je treba spat, se pokiriva splenicko, zdaj trenutno cvili, pa si plenicko tlaci v ustauser posted image knjigic se nismo brali, ker je ze pri revijah, in reklamah tako, da vse trga, kar mu pride pod rokeuser posted image in se ful zamoti, z majnim robcko ali listom, ki ga potem natrga na mahne koscke.

nyna84 bravo za tamalo. Dobro ji gre postavljanje na noge. Mi smo se pa ful zadi. Martin je lenuscek,  in je zanj cisto dovolj ce se prevali na trebuscek in tak ostane, pa pol se pa ce mu je, "plazi", ali "premika"nazaj.

Pitje: Martin popije okorg 3-4dcl caja. Kakamo pa 1x dnevno.

Cestitke za tiste ki praznujete. Vem da ne sledim, vsem, sem premalo gor.

mene pa zanima, ce je se kak 7m, ki nima se nobenega zobka??, kak si zelim, da bi jih MArtin dobil, ah to slinjenje, slicke menjamo na  uri...

Tak pa je koncno zaspal. Zdaj pa se gremo kaj pospravit.

Lep dan se naprej.

Papa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
11.3.2009 14:16:37   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Carol11

neža jaz sem tudi pripravila Maruši za danes jogurt (navadni) in banano, ko gospodična vstane, ker od 9 že spi..
rumenjak danes odpade mogoče za kosilo..
anita a imaš dovolj sprehoda za danes?

Hana je tudi danes spala od 8,30 - 11,00. Zbudila sem jo jest ker me je skrbelo ce je kaj narobeuser posted image . seveda je vse u reduuser posted image .

Nikoli user posted image  zbudi, ker ti bo žal user posted image user posted image  Tako vreme je danes + še polna luna je.
Jaz samo upam, da bo Neža budna ob 17:15, ko pride oči domov, da se slikamo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
11.3.2009 14:19:16   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

mene pa zanima, ce je se kak 7m, ki nima se nobenega zobka??, kak si zelim, da bi jih MArtin dobil, ah to slinjenje, slicke menjamo na  uri...

Naša je 8 mes in brez zob user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
11.3.2009 14:23:45   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Naša je 8 mes in brez zob user posted image

Tud Lovro pri 8m še brezzob. SA se tud slini ne kaj preveč. Mi imamo slinčke samo za jest. Drugače ne.

L&Z koooooončno zaspala. user posted image

Jst sem danes spet samo na vodi, pa se mi tko vleče..... user posted image  Grem grešit s kafetom user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
11.3.2009 14:23:51   
Neža7
PO 50 MIN JE NAŠA BUDNA!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
11.3.2009 14:26:56   
matejchi
http://www.youtube.com/watch?v=5xeH6gVcnlo
bom kar tako objavla, ker če ne nobena ne pogleda...

zdaj grem pa na odvajanje... od RR.. za začetek dve uri..user posted image
anita pa dimenzije tut poglej, če boš že v kleti... lahko povprašam našega "dobavitelja" če ima to gumo kaj ceneje...
že grem ja.

RD RR

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
11.3.2009 14:29:33   
Zoja Miša
Bella se javlja, da Teja nima epilepsije in ni refluks, krivo je lahko lulanje ali kakanjeuser posted image . Pač kao neki nekontrolirani trzljaji. Več pove sama, sta na poti domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Tejo!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
11.3.2009 14:33:23   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

L&Z koooooončno zaspala. user posted image

Ja ja...sanja svinja o kukuruzu, a kukuruza nema.... Gremo jest...

neža, zgleda da so se danes naši osemesečniki zmenili, da bojo bojkotirali spanje. user posted image

bella user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 11.3.2009 14:34:20 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
11.3.2009 14:43:01   
gajka
Naš pa rekord postavlja. Že dobre 3 ure drnjoha! user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kašice
Lelly28 RR

Kakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?

sadne (36%)

zelenjavne (36%)

žitno-mlečne (18%)

mesne (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!