Vilika
|
gluten - smo mu menda še pred 6m vmešali en baby piškotek v jabolko in ni bilo reakcije, kasneje je dobil rezančke brez jajc... zdaj pa tu in tam dobi piškotek v rokico za gristi... rumenjak - bomo ta teden probali pitje - mi popijemo povprečno 1,5 dl čaja na dan. IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Mi tudi še ne sedimo, ne vem no, se mi zdi da bi že lahko, samo se ji ne da???, Jo posedem, sedi 15 s sama, potem, pa se ona tako lepo uleže/nasloni nazaj in brca z nogicami, to nenehno počne in bog ne daj, če ne more brcat, se začne takoj razburjat . Mi tudi 'skoraj' sedimo. Nazaj se prevrne kot knedelček, jaz se mu smejim, pol se pa še on začne . Brcanje - nonstop, ampak res nonstop. Še ko ga prenašam v naročju on brca, kot bi hotel po lufti laufat Drugače je mala prava faca, klepetulja na kvadrat in cele dneve poslušam, baba, mama, papa, lala, včasih ata, pa ploskat si je začela . Vid je končno ratal malo bolj klepetav (prej je le občasno kaj izustil) in tudi pravi gagaga, dadada, atata, mamama, nanana, ggggg, pa nekaj kot kaaaj_je , ful cute Ker ji vsaki dan berem knjigice, jih obožuje in je lahko celih 30 min. pri miru, sedi na meni in gleda slikice v knjigi in hoče sama obračat strani - no bolj je to cotanju podobno ... S knjigicami pa žal nismo uspešni , ni šans da bi bil pri miru - pa itak jo mora v usta tlačit, ni šans da bi samo gledal. Pa posluša me tudi ne če berem pravljico - samo kadar pojem je pozoren... Posluh imam pa približno tak kot žaba - morda se temu čudi tejka - a takole je z osebno? Meni je fotograf rekel, da kompicirajo za vsak dr... Bomo videli danes, ko se tamal zbudi šibava. Želim vam, da uspešno zvišate Jašev hemoglobin . sayuri - ZARA & LOVRO Neža7 - NEŽA Čestitke za osmico! Zoja Miša - KAJA LINA Carol11 - HANA Pablo - OTMAR Čestitke za sedmico! Se pridružujem čestitkam. In vsem za nazaj in naprej tudi, ker ne folgam biti več vsak dan na tekočem... IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Kaj so vaši tudi tako divji?, Grabimo, cotamo stvari, z rokicami in nogicami smo nenehno v akciji , da je še sestra komentirala, "uh Zara pa je živa" No edino ko listava knjigice, tam je pa čudežno mir Kot bi našega opisovala - razen knjigic. In tudi naša P je včeraj komentirala, da je zelo živahen. Včeraj po telovadbi z dojenčki smo bili na kavici - in so bili vsi otročki lepo utrujeni, pridni, mirni. Ne vprašaj kakšen je bil naš . Sayuri je priča . Sem se na hito popokala, ker s takim 'živcem' jaz ne morem sproščeno klepetati... v avtu pa takoj - koma. nyna - za vašo tamalo, ful je faca. anita - , joj kakšne ti danes ven mečeš - z glavo v zid , a misliš da bo pomagalo, se grem še jaz. Boš že našla ena očala. Men tud nobena ne pašejo k mam obraz kot polna luna . Že 1, 5 ure spi , juhica pa že zmiksana in v skodeli čaka na zaspančka. Zakaj sem se že pritoževala glede spanja?