Zoja Miša
|
Anita se ti pridružujem, jaz se danes spočutim za en drek. In tole M tudi sama že čakam in čakam...kar neki znaki so pa je ni in ni. Mi gre to že počasi na živce! Sem mislila, da bova šli še ven, pa piha ko pr norcih! Ooo, potem sva mi2 carici glede hranjenja z GH, za kosilo poje cca 190 g, brez problema. Pri tekočini sva bolj tako tako, pa jo kar malo silim piti. Maja T, da le Zara ne bi imela alergije! Glede divjosti pa ja, tudi pri nas je pestro, skos se mora nekaj dogajati, če ne je jok. Razvajenka mala. Krysia, glede lune pa raje ne bi, ponoči je katastrofa, evo sedaj se pa zopet dere, ker ji nekaj ne paše, pa po mojem sama ne ve kaj, ker mislim, da sem jaz poskusila že vse možno No, mogoče sem jo po krivem obsodila, sedaj v ležalniku bo vsak čas ob uspavankah zaspala, sama . Očitno sem tako kot Vilika, treba se je pritožit, potem pa gre. Super za avto, pa srečno vožno želim! V Mb pa ja, zakaj pa ne... Glede vožnje pa, odkar imava Kajo Lino v avtosedežu je zadovoljna, ker lahko gleda ven, dokler je ne zmanjka, prej v lupinici je bil že jok. Pa stišana ni tako grdo in ji očitno odgovarja. AM mi2 imava od Milupe, 2ka je meni sicer manj okusna kot 1ka, ampak smrdi pa manj in glede kakanja je zakon! Nyna, očitno se tudi Lani nekam mudi! za stanje in tebi, ker si jo tako super ujela v objektiv. Gluten, še nisva dajali, a počasi bo treba, ne. Pa z rumenjakom bova začeli drug teden. Po kolikem času pa lahko poje celega? In glede baby keksa - katere jim dajete? S knjigicami tudi mi nismo uspešni, ravno sem želela vprašati, ali kaj berete svojim malčkom in če kdaj? Naša ni pri miru in nikakor ji ni zanimivo, če ji berem, ona bi knjigo v usta in liste trgala po možnosti. Ryssa, bravo za sesanje! Dobra ideja. Tamy, evo naju, brez zob! Slinimo se kot nori že od drugega tedna Mi spimo! Preseneča tale naša punca. Postelja ji čez dan smrdi, v ležalniku pa gre bp